|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
BAN stały
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Nikt nawet nie zauwazyl ze mnie od czwartku nie ma
![]() ![]() Zemdlalam wczoraj w kawiarni, mowie wam potworne uczucie, nie slyszalam co do mnie mowia, czulam sie nieobecna , uszy sie zatkaly, w oczach ciemno ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-08-28 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
ja co wypłata tz to coś kupuję po kilka rzeczy ale się zbiera ![]()
![]() |
#3513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przed chwila zwymiotowałam cały obiad :/ A od dluzszego czasu mialam z tym spokoj, a tu takie zaskoczenie. Nasz organizm sie poprzewracał i dopiero po porodzie zaczniemy wracać do normalności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() |
#3515 |
BAN stały
|
No slyszalam ze to cisnienie ale pije 2 kawy dziennie i nie pomaga. Dzis na szczescie czuje sie dobrze
![]() A wczoraj kupilam w H&M sobie spodnie ciazowe i sweterek no i dla dzidziusia komplecik body, czapeczka i spodenki - takie malutkie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3517 |
BAN stały
|
Spodnie ktore kupilam kosztowaly 7 funtow przecenione z 30
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() u mnie dziś upał, idziemy zaraz z ciotka na lody a wieczorem urządzamy z Tz wieczór filmowy ![]() podobno na ból głowy jest dobre obłożenie skroni i czoła ziemniakiem pokrojonym w plasterki. nie próbowałam ale tesciowa i szwagierka mówią że działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi się tak strasznie marzy sesja zdjęciowa chciałam mieć chociaż filmik 4D ale sie nie udało za duże koszty my teraz przez te problemy finansowe cienko przędziemy i muszę wszystkiego sobie odmawiać więc 4D już przepadło i sesji pewnie też nie będe mieć często sobie patrze na różne strony na darmowe sesje ale to zawsze gdzieś tak daleko od nas jest ;( nic może jeszcze kiedyś się uda może jak będziemy się starać o drugą dzidzie to będą pieniązki na takie coś (mi to się marzy taka sesja z tż kilka fotek i kilka z moimi rodzicami czyli dziadkami Michasia tak ze taki fajny mały albumik by był) super pamiątka ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
ja miałam już przygody z tymi dada i jak dla mnie to też szajs i ich nie będe kupować no na paczke możesz poczekać czasami jeszcze tydzień a niby przesyłka kurierska ale pieniądze im tak długo księgują ze to brak słow do tego kontakt fatalny ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- a do mnie za godiznke przyjadą rodzice na kawke ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
zakochałam się w 3 pierwszych cudeńka Rama Caravel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rama Galeon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rama Corvet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pearl byłam nad jeziorem kownatki i mimo ,że prawie cały czas siedziałam w cieniu strasznie przypiekłam sobie dekolt i ramiona,no i trochę brzuszek Byłam w czwartek u gina i juz znam potwierdziła ,ze będzie DZIEWCZYNKA czyli PATRYCJA ![]() ![]() Wreszcie będę mogła kupować ciuszki ,bo wiem dla kogo. Trochę Was nadrobiłam ale resztę zostawię sobie na jutro , a teraz idę budzić męża bo odsypia wyjazd
![]() Moje słońce "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." Edytowane przez eliza1984 Czas edycji: 2011-08-28 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() my po obiadku ![]() znow musialam się kłasc kilka razy w czasie robienia obiadu bo mi słabo bylo...coraz rzadziej to mam ael jeszcze sie zdarza... Aga- ja jak czuję, ze odjezdzam to od razu siadam albo się kładę....tylko u mnie to na sto procent wina niskiego cisnienia.... Eliza-gratuluję córeczki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale najwazniejsze, ze odpoczelas ![]() i gratuluje dziewczynki !!! ![]() Renata, gratulacje zareczyn. Szczescia i powodzenia! No i zazdroszcze (pozytywnie,zeby nie bylo) udanego urlopu. My w tym roku nigdzie nie jedziemy ![]() Zoska, co do zebow, to podobno bardzo "leca" w ciazy, a nawet nie podobno, bo kilka z nas jest tu przykladem. Nie zastanawiaj sie, tylko maszeruj do dentysty i lecz je jak najszybciej, zeby nie doszlo do infekcji. Nie martw sie, mozna stosowac znieczulenie (tylko uprzedz dentyste o ciazy) i wtedy nic nie boli. Przed chwila sie obudzilam. Juz chyba nici z targow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3524 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3525 |
BAN stały
|
Eliza gratulacje coreczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Raczkowanie
|
hej
ciekawa jestem, czy ktos widzial ze mnie nie bylo ![]() ciagle czekam na wizyte 5 wrzesnia ![]() tesciowa mnie nie lubi ![]() ![]() jutro zaczniemy 19 tydzien, a pewnie tez nie wejde bo opiekuje sie moja siostrzenica ![]()
#3527 |
Rozeznanie
|
ankaya a skąd jesteś? bo ja z Częstochowy
![]() mogę wam polecić tego sprzedawcę na allegro: r_p77 w pierwszej ciąży zrobiłam u niego mega zakupy i wszystko było super bezproblemowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, szukam kogoś kto leciał samolotem w 7-8-9 mc ciąży. Wybieram się na święta do Polski i na własny ślub. Musze jakoś tam dotrzeć. Lecę 1,5 h do Oslo, a potem 2h do Krakowa. Samochodem gorsza podróż.... Moje linie lotnicze Norwegian wpuszczają z zaświadczeniem od lekarza do miesiąca przed terminem, a jeśli lot nie jest długi to do 2 tygodni przed terminem.
Trochę się boję, czy któraś z was leciała w ostatnim trymestrze samolotem? ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- "hej ciekawa jestem, czy ktos widzial ze mnie nie bylo ![]() ciagle czekam na wizyte 5 wrzesnia ![]() tesciowa mnie nie lubi ![]() ![]() jutro zaczniemy 19 tydzien, a pewnie tez nie wejde bo opiekuje sie moja siostrzenica ![]() Hej, ja jestem w 16 tc, i też czekam ![]() ![]()
#3529 |
Zakorzenienie
|
hej
ja dziś mam kiepski dzień, mdli mnie od rana ![]() ![]() ![]() Byłam w h&m, kurde w sklepach już wyprzedaże się kończą ![]() ![]() Do dziewczyn z Bydgoszczy i okolic, wyszukałam w necie po relacjach z targów http://www.mmbydgoszcz.pl/303437/201...?category=news renata ![]() ![]() ![]() AgaMili kurde, bidulko, o tym że nikt nie zauważył nie będę pisać ![]() a badałaś cukier? bo może rzeczywiście od niego. Ja w pierwszym badaniu miałam na granicy (ale dolnej), nie wiem jaki to ma wpływ ![]() ![]() eliza1984 o jaką stronkę chodzi??? Super że dziewczynka, nareszcie doganiają naszych chłopaków ![]() Ja zamuliłam trochę, bo w poniedziałek byłam u lekarza na wizycie, dziś jest 21t2d a on nie wspomniał o połówkowym, a ja zamuliłam i nawet się nie zapytałam ![]() ![]() zresztą ja na połówkowe i tak idę osobno do kogoś innego (ale nie mówię swojemu lekarzowi o tym) więc może nie będę przypominać i powiem jak będę dzwonić się zapisywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo, znalazłam na ten rok http://www.zabawkowicz.pl/zabawka/79...ia-2011-r.html Edytowane przez Lucy1111 Czas edycji: 2011-08-28 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=anankee;29044930]ankaya a skąd jesteś? bo ja z Częstochowy
![]() Ja jestem z Poczesnej dokładnie ![]() ![]()
#3532 | |||
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Byliśmy dziś z Sebą na basenie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- renata ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zemdlałaś na brzuch? czy jak? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie przejmuj się teściową, one takie są! ![]() ![]()
![]() |
#3533 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AgaMili, NataliaM1103 co to za smęcenie??? że nikt nie zauważył??? mój mózg ostatnio działa na bardzo spowolnionych obrotach i niestety pewnych rzeczy nie zauważam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Rozeznanie
|
witam! przepraszam za moją nieobecność, ale razem z kapelą graliśmy wesele z poprawinami. To było moje ostatnie granie, bo już nie mam na to sił. I dzisiaj poczułam się wyjątkowo i bardzo doceniona, bo para młoda wręczyła mi prezent w postaci łańcuszka z zawieszką swarovskiego.
![]() ![]() ![]() Jakby ktoś chciał kiedyś posłuchać to zapraszam na youtube. Są tam kawałki z moim zespołem, a także z moim mężem, który jest gitarzystą. http://www.youtube.com/user/bebibebi89?feature=mhee idę odpoczywać ![]()
#3536 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mnie dzisiaj przed wyjściem na obiad do teściów tak zemdliło, że aż się przestraszyłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brawurka, najważniejsze ze wszystko ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Wtajemniczenie
|
Agatku, ale fajnie!!! Przez Ciebie i ja nabralam ochoty na basen. Niestety zapomnialam do tzta wziac stroj, a szkoda, bo super basen pod domem prawie :/
Bebi, super prezencik !!! Ja po obiadku/kolacji. Znowu tz gotowal. Tym razem zupke pomidorowa. Musze go pochwalic, ze wyszla wysmienita. No i znowu podjadalam sledzie ![]() Tez macie taka ochote na sok pomaranczowy? Ja pije jak oszalala...
#3538 |
Zakorzenienie
|
BebiBebi fajnie, że macie zespół
![]() ![]() Ja piję najchętniej grejfrutowy wyciśnięty prosto z wyciskarki ![]() ![]() ![]() zobaczcie jaka fajna oferta, podoba mi się łóżeczko, ale pościele niekoniecznie... http://allegro.pl/wyprzedaz-lozeczko...770120342.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi lekarz nic nie mówił o połówkowym, wyznaczył następną wizytę i już ... ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Miałam jakiś czas ochotę na sok, ale już mi przeszło ![]() Dziewczyny, dajcie spokój z tym niezauważaniem ![]() Natalia, ja przy nadrabianiu ominęłam Twoje pytanie, bo po prostu nie znam na nie odpowiedzi i myślałam, że któraś z dziewczyn się do niego odniosła. Ale teraz widzę, że nie - więc mogę Ci tylko napisać, że nie wiem, ale wydaje mi się że nic złego się nie dzieje, po prostu rośniesz ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-08-28 o 20:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem, bo mi o tym nie wspomniał wcale...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.