|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.
wpadka, szybki ślub i jeszcze szybszy rozwód
![]() ale u nich to rodzinne bo jego mama go urodziła jak miała 20 lat i jemu się urodziła córka w wieku 19 lat
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.
Masakra. Moja mama mówiła jeszcze parę lat temu: "jak sobie wpadniesz to wychodzisz za mąż!", a teraz mówi: "jak sobie wpadniesz to broń Boże, nie wychodź za mąż!"
|
#2613 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dobry wiek! ![]() Dziekuje dziewczyny za spotkanie! Donosze, ze ecrulo promienieje!
|
||
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo, czy Ty jutro ok 18 jesteś gdzieś uchwytna? Odebrałabym masełko i maseczke
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2615 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Zwykle na Świeżynki pada blady strach, jak mają nas poznać, jakaś dziwna jesteś
Cytat:
|
|
|
#2616 |
|
Copyraptor
|
Melduję się z nowego mieszkania!
Ineso |
|
|
|
#2617 |
|
Konto usunięte
|
Gratuluje cholerko
a moja mama co do wpadania to: - w liceum mówiła "jak wpadniesz to przynieś dzieciąteczko to ci pomogę", - na studiach "jak wpadniesz to radź sobie sama", - teraz to ubolewa że jestem sama i że by chciała żebym kogoś miała, ale jak z kioms mam być to żebym za mąz wyszła i że się boi ż esię nie doczeka bycia babcią. amen aaa, radość , bo na konto wpłyneła grusza będzie na kosmetyki, książki i inne takie
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2011-09-01 o 07:47 |
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
1. Zawsze mnie rozwalała nazwa tego dodatku - "wczasy pod gruszą"
2. Szkoła! Obok mojego domu jest zawsze rozpoczęcie (i zakończenie) dla SP i gimnazjum. Lubię sobie oglądać łażące dzieciaczki i młodzież, ach, ja pamiętam te emocje z pierwszego dnia, koleżanki, nowy plan lekcji, ładne ubranie (chociaż teraz zauważyłam, że większość w dżinsach chodzi ), no i wrzesień - jesień! 3. Nie chcę myśleć o niedzielnym egzaminie ![]() Byłam wczoraj na chwilę, przy okazji w nowej Galerii Echo w CK - zgubiłam się, nie wiedziałam, jak mam wyjść |
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
I jak pierwsza noc na nowym mieszkaniu?
Podobno bardzo wazne jest, co sie czlowiekowi sni tej pierwszej nocy...![]() Mnie tez...skad sie w ogole wziela ta nazwa?
|
|
|
|
#2620 |
|
Konto usunięte
|
też mnie rozwala nazwa tego "dodatku" nie lubie jej
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo mam zamiar pojecac ale jakos zebrac sie nie moge![]() a tak w ogóle witam Krakowianka beda od października no moze od polowy wrzesnia, kiedy sie przeprowadze choc juz czesc moich rzeczy jest w KRk i staje sie krakowskim sprzetem
Edytowane przez matryca3 Czas edycji: 2011-09-01 o 09:04 |
|
|
|
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
witaj, napisz cos wiecej o sobie
|
|
|
|
#2623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znając mnie, zacznę się denerwować tydzień, pare dni przed gratulacje poradzisz sobie na pewno ![]() Cytat:
studentka ? ![]() Super się czuje ze świadomością, że mam jeszcze miesiąc wakacji ![]() |
||
|
|
|
#2624 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
![]() Cytat:
Jutro P. przyjeżdża...Jak nowe mieszkanko? ![]() blair, Na pewno coś z Operonu mi zostało, zadzwonię dzisiaj do domu i zapytam, we wtorek chyba pojadę do domu, to bym wzieła
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sumie to podoba mi się ta galeria tylko nie zlokalizowałam jeszcze tej części z kregielnią ![]() nie martw się że nie mogłaś wyjść skoro to jest większe niż krakowska i tak jakby połączone są 2 budynki to cięzko jest, też miałam problem ![]() ja też pierwszy raz mam wrzesień wolny bo nie mam wreszcie geodezji zwykłej z ktorej miałam zawsze egzaminy we wrześniu bo facet nie robił w czerwcu ![]() moze jakieś spotkanie jutro lub w sobotę wieczorem ?bo jutro mam wolne w pracy a w sobotę mam na 9 do 16 więc też mam wieczór wolny a tak dawno Was nie widziałam :P
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-09-01 o 09:39 |
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno mi stwierdzić, bo byłam, jak mówiłam, przelotem i tylko w Empiku. Może nie jest tak skomplikowanie jak w Bonarce, ale tu też można się zgubić ![]() Aach, wybieranie do pierwszych klas! Pamiętam to, ach, to było z 15 lat temu... Ciekawe, czy te dzieci sobie zdają sprawę, że z tymi innymi dziećmi wybranymi do tej samej klasy spędzą najbliższe 9 lat. Zawsze mnie sentyment ogarnia 1 września podczas tych uroczystości obok mnie ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Może niedziela południe/popołudnie?
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Niedziela! Poranna kawka
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? przecież podstawówka to tylko 6 :P chyba że u Ciebie w miejscowości jest tak, że taka sama klasa idzie pozniej do gimnazjum?w niedziele też mam na rano więc też mam popołudnie wolne ale kończe dopiero o 16 prace i wolałabym się odświeżyć jeszcze przed spotkaniem
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Blair ja co prawda wysprzedawałam już wszystkie podręczniki ale mam pare książek przygotowujących do matury z biologii, a są praktycznie nieużywane Moja siostra wybrała klase humanistyczna, więc jej się to na pewno nie przyda, nie wiem na jakim profilu jest Twoj brat ale jesli biolchem albo medyczna to może będzie zainteresowany. U mnie to i tak bedzie tylko zbierać kurz |
|
|
|
|
#2631 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Ktoś ma ochotę na coś z http://alledrogeria.pl ???
1 września... Mieszkasz w szkole? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze i tak się mu kazałam wstrzymać - niech pochodzi tydzień do szkoły i zobaczy jakie te podręczniki, bo nauczyciele lubią źle wpisywać. I jak będzie miał pełne rozeznanie to zamawiam wtedy, tylko kwestia znalezienia najtanszej ksiegarni - bo na allegro niestety u kazdego ze sprzedajacych brak niektorych ksiazek :/
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam ze na paatalu sie pojawi i od wczoraj szukam i nic a to tutaj jest organizujesz:P?co do galerii to w Kielcach rozbudowali istniejaca galerię i teraz jest wieksza niz krakowaks oprocz kina ktore zawsze w niej było teraz jest tez park rozrywki z kregielnia duza
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
Pani Buka
|
nie lubię tych popołudniowych zmian. z Wami się spotkać nie mogę, z TŻ się mijam, a rodzice znowu się czepiają
nie pracowałam to źle, bo czas marnuję. pracuję to też źle, bo nie ma mnie w domu w wakacje, a poza tym jak rozmawiałam wczoraj z tatą ok. 22:30 (wracałam z pracy), to było czepianie się, że jak to tak można samej po ciemku z pracy wracać i to niebezpieczne i może powinnam ją rzucić (już nie mówiłam ze z zamknięcia kina wracam koło północy...).... przepiękny dlaczego wszyscy mają kupę jakichś kuzynów, ja nie mam prawie żadnego oho! ![]() Cytat:
a moja siostra idzie dziś pierwszy dzień do liceum, koniec świata ![]() i ja nie chcę jesieni, bo zaraz zima przyjdzie
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze jednego w warszawie w podobnym wieku ale go nie widziałam nigdy
|
|
|
|
|
#2637 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wygooglałam i zastanawiam się, czy to dla nich opłacalny biznes. W Nowym Sączu jedna z galerii świeci pustkami. Cytat:
Mam wielu kuzynów w podobnym wieku, bo pochodzimy z wyżu demograficznego
|
|
|
#2638 |
|
Rozeznanie
|
to kiedy jakieś 1000 smaków czy coś? Bo mi się kawa kończy. Mogę zorganizować
![]() I czy byłyby chętne na zamówienie ze słonika? bo chyba będe zamawiać
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-09-01 o 10:45 |
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u nas w Kielcach to jedyna wieksza galeria do tego z kinem i kregielnia teraz więc myslę że nie bedzie tak zle Cytat:
bo wole kawe ze skworcu a moze za to Ty zorganizuj słonika ?
|
||
|
|
|
#2640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tzn dziecko ciotki/wujka? Bo jak tak to nie wyobrazam sobie aby nie znac takiego kuzynostwa...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Rozwodnik?

Donosze, ze ecrulo promienieje!

), no i wrzesień - jesień! 

Ciekawe, czy te dzieci sobie zdają sprawę, że z tymi innymi dziećmi wybranymi do tej samej klasy spędzą najbliższe 9 lat.
nie pracowałam to źle, bo czas marnuję. pracuję to też źle, bo nie ma mnie w domu w wakacje, a poza tym jak rozmawiałam wczoraj z tatą ok. 22:30 (wracałam z pracy), to było czepianie się, że jak to tak można samej po ciemku z pracy wracać i to niebezpieczne i może powinnam ją rzucić (już nie mówiłam ze z zamknięcia kina wracam koło północy...)....