|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzen
ojeju, już tylu osobom pisałam, że mam dość..
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzen
a jam dopiero wróciła.
siedziałam z koleżanką na ławce w centrum i oczywiście sobie tego, a tu nagle wyłania się dwóch umundurowanych. pytają się ile mamy lat i skąd jesteśmy to mówimy, że 21 i stąd, poświecili nam latarką w twarz i powiedzieli, że mamy później po sobie posprzątać i poszli haha. ale fart, bo już miałam zawał, że 100 mandatu dostanę chociaż już kilka razy miałam takie spotkanie z nimi ale nigdy nie spisali, zawsze puszczali. ma się ten wdzięk hahahaspotkałam się z koleżanką, trochę pogadałyśmy, wyżaliłam się i jest nieco ok ![]() Patka, fajna niespodzianka a ja idę spać bom zmęczona po tym dniu...
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2011-09-03 o 01:58 |
|
|
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wczoraj byłam na koncercie Pectusa, a później też standardowo na ławeczce w parku i też szli mundurowi.
Ja paliłam papierosa, a koleżanka jedna piła piwo i też to widzieli, ale nawet nie podeszli tylko poszli w druga stronę. Zła jestem, bo jak szłam już na przystanek, bo chciałam wracać do domu to spotkaliśmy takich starych dobrych znajomych, ja pojechałam do domu, a tamte dwie krowy sobie mogły z nimi posiedzieć
|
|
|
|
#3904 |
|
Zadomowienie
|
jestem i ja...
wczoraj wieczorem łyknęłam kilka tabletek... mam dość życia ograniczonego strachem, napadami... i do tego K... rozmawiałam z nim i napisałam, ze życzę mu szczęścia itd., że nie wiem czy się jeszcze zobaczymy. a on przyjechał w nocy z Kaśką do mnie. poprosili kumpla, żeby ich zawiózł, bo nie mieli jak jechac. mówił, że mu zależy, że jesteśmy przyjaciółmi i że mnie zabierają do szpitala. w ogóle jak się zobaczyliśmy to płakał... Kaska później też. nie myslałam, ze komukolwiek na mnie zależy... |
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlaczego miałoby im na Tobie nie zależeć? jak mogłaś tak w ogóle pomyśleć... głupia Ty !
|
|
#3906 |
|
Zadomowienie
|
życie z ograniczeniami nie jest wcale takie fajne... szczególnie z chorobą. wy...gałam to później, więc powinno być dobrze.
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
nie wątpię, że nie jest fajne ale to nie powód by robić takie głupie rzeczy ! masz matkę, masz wspaniałego psa, masz znajomych, w K. masz przyjaciela sam Ci to nawet powiedział, tutaj masz nas ! straciłyśmy już dwie. obydwie były chore i chciały żyć, ale choroba niestety wygrała. Zdaje sobie sprawę, że nie jest Ci łatwo, ale Twoja nie jest śmiertelna. musisz zacząć z tym walczyć, stać się silniejsza, nie pozwól się wykończyć przez coś, co możesz wygrać !
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
wiem. i mam nadzieję, że studia mi pomogą, bo mam dość siedzenia w domu.
dzięki |
|
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu oszalałaś
nigdy więcej nie rób takich rzeczy, tak jak powiedziała Agata masz wokół siebie ludzi, których nie możesz zostawić, musisz być silna i walczyć z tym, nie poddawaj się kochana
|
|
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przecież masz dla kogo zyć będzie dobrze zobaczysz ![]() zgadzam się z Agatka już dwie straciłyśmy ... ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
ja był się przy Ł. rozkleiła na bank.. tyle ze my się od zerwania nie widzieliśmy... ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- ja dzisiaj byłam z mama na zakupach ![]() w sumie to spotkałam az 3 znajomych w tym jedną kumpele która nie widziałam ze 2 lata :|? i jej dzieciaczka widziałam )) słodki maluch ![]() a druga w ciąży jest xD )nawet nie mam czasu do niej jechać. za tydzien mam spotkanie z kumpelami , i Bydgoszcz wita zakupowo xD ![]() a w sumie to też się zdołowałam... jakoś ostatnio czuje się zdołowana jak widzę większość ludzi szczęśliwych... ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- w ogóle to moja przyjaciółka dziś wychodzi za mąż w sumie już wyszła bo ślub był o 11
|
||
|
|
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nie czuj się nieszczęśliwa patrząc na szczęście innych ! ja właśnie czuje się nieszczęśliwa, jak widzę, że są też nieszczęśliwi... jak np Ty teraz gejaczu, nos do góry ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- a czemu Cię tam nie było?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialo być lepiej a czasem wydaje mi się że stoję w miejscu... że to wszystko to po protu idealna gra. Nie było bo jestem samotna i nie chciałam jechac sama aż pod Opole.. a jej bym praktycznie nie widziała, nawet nie miałabym z kim tam gadać, i po długim namyśle zdecydowałam się że nie jadę. ps. idę sobie kawę zrobić. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- idę szlifować łóżko bajs. ;* bede wieczorem |
|
|
|
|
#3913 |
|
Konto usunięte
|
Asiu - popieram dziewczyny. nigdy więcej tego nie próbuj robić! to nie jest żadne rozwiązanie. wierzę,że sobie poradzisz, musisz, bo masz dla kogo!
wysprzątałam domek aż błyszczy a mamusia upiekła ciastka, i jest pięknie. wieczorem idę na 18 do kolegi z kl, no i mam pytanie czy rzeczywiście podczas okresu lepiej alkohol w małych ilościach? Bardzo może mi zaszkodzić jak wypije ciut więcej? chodzi mi o rozrzedzenie krwi, krwotok i te sprawy ; p
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie pij tyle kawy, kawoholiku ![1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;29180764] wysprzątałam domek aż błyszczy a mamusia upiekła ciastka, i jest pięknie. wieczorem idę na 18 do kolegi z kl, no i mam pytanie czy rzeczywiście podczas okresu lepiej alkohol w małych ilościach? Bardzo może mi zaszkodzić jak wypije ciut więcej? chodzi mi o rozrzedzenie krwi, krwotok i te sprawy ; p[/QUOTE]z własnego doświadczenia powiem Ci, że u mnie to nie robi różnicy. jest normalnie. no tyle, że częściej chce Ci się siusiu ( ) no ale to z okresem nie ma nic wspólnego. ktoś tu kiedyś pisał, że piwo przyspiesza okres ale jakoś nie wierzę w takie bzdury
|
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
ja tylko mocniej sikam po alkoholu, ale okres jest bez zmian
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3916 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie wtedy szybciej bierze
|
|
|
|
#3917 |
|
Zadomowienie
|
także i ja mam
|
|
|
|
#3919 |
|
Zadomowienie
|
muszę wymyślić jakieś fajne życzenia dla K.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
nie cierpię wymyślać życzeń, nie mam nigdy do tego głowy ani żadnego pomysłu... i nie lubię śpiewania 'sto lat' zawsze jak mam urodziny i jeśli je wyprawiam to mówię, że mają tego nie robić
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
ja się wtedy wstydzę
sama tez nie lubię wymyślać, chociaż zwykle mam duzo pomysłów, a jak przyjdzie co do czego, to dupa
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Aska- masz wpernicz za takie akcje
chcesz, żebym zawału przez Ciebie dostała nie rób takich rzeczy ![]() Wróciłam ze szkoły i mam juz mega ekipę ludzi ciagnie swój do swego są takie dwie laski, co wszystkich wkurzają i ta jedna z mojej ekipy mówi do niej "co się kuwa gapisz? nic do Ciebie nie mowilam, więc się nie gap"
|
|
#3923 | |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego. ;* wielu dobrych wspomnień, żebyś dzięki nim mógł przetrwać złe chwile. Tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok. Abyś zawsze czuł się potrzebny, znalazł szczęście i kogoś, na kogo zasłużyłeś. Ja swoją szansę zmarnowałam. Tak cholernie mi na Tobie zależy, że nawet ja sama nie jestem w stanie tego do końca zrozumieć. Sto lat. ;*
coś takiego... ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka mogą być jak dla mnie takie życznia
![]() okres też mam w sumie dziś ostatni dzień o !ręka mnie boli od tego szlifowania o_O |
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Natalia, fajnie, że trafiłaś na fajną grupę, widzisz a tak się obawiałaś, chociaż to normalne bo obawy zawsze są przed nową klasą
ale dobrze, że jest dobrze, w ogóle znałaś już kogoś stamtąd czy wszystkie nowe koleżanki?Cytat:
idę na trochę poćwiczyć poślady i brzuch, znalazłam na youtube fajne ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Kamila, szlifuj i nie marudź, do roboty ! ucz się od taty to później będziesz mi meble robić haha
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2011-09-03 o 17:58 |
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Agata jakie ćwiczenia??? pokaż !
![]() a daj spokój wiesz jaka to chujowa robota :|?! teraz odpoczywam! bo tata z mamą mi w szafie półki wstawiają.---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- a dzisiaj na rynku znalazłam za dyszkę spodenki krótkie z podwyższonym stanem, spódniczkę i legginsy w białe kropeczki ;]w ogóle to nikt ze mna nie gada to ide sobie coś zjeść na kolacje i zw.;] |
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak codziennie ćwiczyć to będą na pewno efekty.to na youtube są filmiki, 8 minut dziennie na mięśnie. pierwszy na mięśnie pośladek drugi na brzuch. przez 8 minut wykonujesz różne ćwiczenia na pośladki a później przez 8 na brzuch. na prawdę można zdechnąć, ale ja spróbuję i codziennie będę jechać z koksem ![]() 1. http://www.youtube.com/watch?v=2teK0...eature=related 2. http://www.youtube.com/watch?v=2teK0...eature=related
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
kiedyś robiłam te na brzuch to masakra
ale było czuć, że pracują mięsniaki
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Agacior porobie sobie wieczorem
![]() w sumie to musze dokończyć moje łóżko... więc będę później o_O pa ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Jest ktoś ?
|
|
|
|
#3930 |
|
Zadomowienie
|
jo zem jest!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

chodzi mi o rozrzedzenie krwi, krwotok i te sprawy ; p