Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-05, 18:00   #2911
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
wyjatki sa, nie przecze

no ale nielatwo sie w tym kraju dorobic duuuzej kasy placac uczciwie podatki, szczegolnie od zera zaczynajac zreszta nie tylko tutaj tak jest.

moze moj poglad sie z tego bierze, ze akurat jak znam mocno kasiaste osoby, to zdecydowanie mocno kombinujace. Oczywiscie na pierwszy rzut oka ich interesy wydaja sie uczciwe, ale diabel tkwi w szczegolach
to fakt jest ciezko, patrzac na mojego sasiada, to ciagle jest w ruchu, potrafi wrocic o 2nad ranem, czy zaczac prace o 5. wszystko sam robi, o kazdy sprzet sam dba, wiec tutaj tez duzo kasy oszczedza. a ile on rzeczy prowadzi to mi sie w glowie nie miesci jego dzieci i wnuki musza byc bardzo dumni z niego, bo ja go pamietam to mieszka tutaj jakos od 17lat i ciagle cos nowego wymysla i biznes sie kreci

a z ludzmi co kombinuja na lewo, nie chcialabym miec do czynienia

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja to rozumiem jako urok kujonow, nerd to dla mnie taki wlasnie kujonek

dawno mnie nie bylo, bylam u TZ, posiedzialam z mama TZ bo ma ciezkie dni... jednak musialam wrocic do pracy wiec juz jestem w domu

dostalam dzisiaj paczuszke z Douglasa, puder lepi sie po naklejce do teraz ide na nocke wiec wyproboje a w piatek dostalam stempelki sa boskiewklejam moje pazurki, tylko sa dosyc nierowne bo niestety pracujac nie daje rady ich tak fajnie zapuscic..

co do wakacji to oznajmilam TZ ze za 5 lat jedziemy na Bora Bora albo na malediwy, wiec czas juz zaczac zbierac... bo to jedne z drozszych miejsc na swiecie, za to widoki nieziemskie
jestem zakochana w Malediwach i Tajlandii, Madagaskar tez jest super
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 18:11   #2912
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Wyszlam z siebie i stanelam obok poniewaz od 8.40 jestem na nogach i mialam juz 2 dzwonki do drzwi i zaden z nich to nie byl kurier.

Zadzwonilam tam i opieprzylam ich rowno co jednak nie zmienia faktu ze musze po nia pojechac do punktu zeby odebrac. Ale poczekam az te 2 dojda, nie bede przeciez jezdzic 3 razy.
Kurierzy daja czadu czasami. ale poczta i tak wygrywa Dzisiaj w koncu odzyskalam moje dokumenty, ktore wyslalam 10 lipca i to pocztexem, ktory powinien dzialac lepiej niz poczta, bo jest pare razy drozszy, ale coz

Zalali mi przesylke, na szczescie tylko kopertra byla zalana, dokumenty bylu zafoliowane przeze mnie, ufff. Tam gdzie to mialo nie dojsc nie przyjeli bo to plywalo. Wiec zwrocili na adres nadawcy, ale ze mnie nie bylo to nie odebralam, oczywiscie zwrocili wczesniej niz mieli. Potem musialam szukac jakis dowodow nadan, zeby mi odeslali. A na koniec uwaga 60 zl za to ze mi odeslali z tego miejsca przesylek niedoreczalnych to mogli trzymac to na poczcie ile trzeba, a nie odsylac 2 dni wczesniej Ale juz nie mialam sil sie klocic, zreszta przeciez nie podre sie na babe w okienku, nie jej wina.

No ale zycza sobie 30 zl za przesylke listu, niszcza, odsylaja zwrot za wczesnie i jeszcze na koniec dawaj 60 zl

a i oczywiscie w pewnym urzedzie babka mi powiedziala, ze sprawa jest zatwierdzona i zaraz bedzie zakonczona, a okazalo sie ze przeciez nawet nic do nich nie doszlo no bo po co cos sprawdzic, jak mozna powiedziec cos na odwal sie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 18:12   #2913
Shadii
Wtajemniczenie

Hej byłam wczoraj z TŻ w górach, fajnie było dzisiaj Was nadrabiam.

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29199042]Treść usunięta[/QUOTE]
Ja mam 38. I uważam swoje stopy za bardzo długie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 18:13   #2914
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

Tż chce kupić za 1100zl XBX 360 KINECT bedziemy sobie grać ale mu powiedziałam że jak rzuci palenie to nie ma sprawy Teraz ma motywacje
Ja juz rzuciłam palenie!!

.
ja pare razy probowalam grac, ale to na ps3, ale ostatnio mam lepsze zajecia a mimo, ze uderzalam w klawisze na chybil trafil to i tak wygrywalam z tz gralismy w jakiej walki

<3 <3 <3
Stary 2011-09-05, 18:14   #2915
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej byłam wczoraj z TŻ w górach, fajnie było dzisiaj Was nadrabiam.
Ooo...zazdroszczę.
My mieliśmy wyjechać do Szczyrku, ale niestety plan nie wypalił.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 18:16   #2916
party_girl7
Zakorzenienie

ok, ide zjesc kolacje i zmykam do pracy, jeszcze jakis make-up, odzywka na wloski, krem na stopy i dlonie i bedzie ok, jak zdaze to jeszcze pazurki pomaluje.
milego wieczorku
Stary 2011-09-05, 18:16   #2917
Galadriela87
Zadomowienie

Blondyneczko 1100zł za konsolę z kinectem? To dobra okazja! Sam kinect kosztuje jakieś 500zł.

~Xbox & rock fan

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 18:18   #2918
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
milo z ich strony, ze daja opis po polsku, ale wystarczy sama karteczka luzem.

ja jestem niestety taka, ze nawet jak na cos mnie nie stac, to bede odkladac na to i odmawiac sobie milion rzeczy po drodze przez pol roku, aby zdobyc ta jedna, jedyna upragniona rzecz, ktora da mi szczescie i ta satyskacje 'maaaam cie'
Mnie juz nie cieszy jak cos mam, a nawet jak prawie cos mam. Chcialabym wszystko, ale wiem, ze nic mnie nie ucieszy, bo zawsze bede chciec wieeecej i wieeeecej

Takze zazdroszcze, ze umiesz sie cieszyc

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja kupiłam bluzkę z krótkim rękawem, ale zaraz pójdę ją oddać. Choć podoba mi się. Napis jest po angielsku i nie wiedziałam jednego słowa i jak teraz przetłumaczyłam to nie bardzo chce w tym chodzić.
jaki to napis?

A ja bym chciala oczywiscie i morze/okolice gor, ale do tego pelen kompleks cywilizacji-kino, kregle, centra handlowe, pizzerie, blisko dworzec pkp i tak dalej

<3 <3 <3
Stary 2011-09-05, 18:18   #2919
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
no mnie niestety na to stac nie bedzie za rok a pieniadze z wesela raczej pojda na remont 2 pokoi ktore beda nasze ale tam trzeba kupic cale umeblowanie no i sciany, podlogi jakos fajnie zaaranzowac.. drzwi kupic, takze na podroz na pewno nie, no chyba ze zrobimy ja w 5 rocznice po slubie
jeszcze lazienke chcialabym cala wyremontowac, a na to pojdzie tyle kasy... mysle ze nie starczy nam z wesela na to wszystko a co dopiero na inne wydatki.
Aaaa, to już za rok Ja nawet nie mam kandydata na męża
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 18:27   #2920
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
No, właśnie jest napisane tak "The charm of Nerds" i są to uroki ..., a mi wychodzi w słowniku, że "nerd" to frajer, głupek ... . Ja się tak na angielski nie znam, więc nie wiem.
a nerd to nie kujon tez np?

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Aktualnie odkladam na takie widoki w przyszle wakacje skoro w te nie wyszlo :

http://www.bonvoyage.pl/rb/Luksusowy...avaro,445.html
widoki fajne, ale ja nie lubie hoteli. Wole mieszkanie wynajac. W pl zawsze tak robimy. Nie wiem jak z tym za granica

Bo boje sie jesc w restauracjach(w sensie nie zatrucia, a dodatku skladnikow zwierzecych), a na samych owocach 2 tyg to srednio.

Po 2 nie wyobrazam sobie zyc w jednym pokoju nawet tygodnia, musze miec swoj kat nawet te widoki by mi nie wynagrodzily.

Ile w ogole kg bagazu mozna zabrac w taka podroz? bo ja zawsze biore z 10 gazet i pare ksiazek, do tego laptop i juz polowa limitu by chyba byla

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
j

co do wakacji to oznajmilam TZ ze za 5 lat jedziemy na Bora Bora albo na malediwy, wiec czas juz zaczac zbierac... bo to jedne z drozszych miejsc na swiecie, za to widoki nieziemskie
a ile taka przyjemnosc?

<3 <3 <3
Stary 2011-09-05, 18:30   #2921
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 18:43   #2922
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
to fakt jest ciezko, patrzac na mojego sasiada, to ciagle jest w ruchu, potrafi wrocic o 2nad ranem, czy zaczac prace o 5. wszystko sam robi, o kazdy sprzet sam dba, wiec tutaj tez duzo kasy oszczedza. a ile on rzeczy prowadzi to mi sie w glowie nie miesci jego dzieci i wnuki musza byc bardzo dumni z niego, bo ja go pamietam to mieszka tutaj jakos od 17lat i ciagle cos nowego wymysla i biznes sie kreci

no ja sobie nie wyobrazam nie pracowac, ale zeby po 20 godz na dobe to ja dziekuje, chce miec zycie jednak moc czytac ksiazki, seriale ogladac, miec czas w miare pospac itd. Co z tej kasy czlowiekowi jak na nic czasu nie ma,. znam takich co pare lat na urlopie nie byli. Co kto lubi, ale ja dziekuje.

Ja jak np slysze przez tel, ze ktos jest debilem to dziekuje za wspolprace a tak juz mam, ze potrafie w miare po rozmowie wyczuc kto jaki jest, z czasem sie tego nabiera. Wole nie zarobic, ale sie nie uzerac

Jak mi ktos ma przyprowadzac doradcow, klocic sie ze mna, ze racji nie mam i ja mam sie tlumaczyc czemu dokumenty wygladaja tak a nie inaczej no to dzieki tak jak np szczerze mowie, ze dokumenty zrobie szybko ale nie gwarantuje za urzedy w ile to zatwierdza, a niektorzy chca obietnicy ze to pozajmuje tyle i tyle, najlepiej i pisemnej. Taaa, ja za pania Miecie z urzedu gwarantowac nie bede. Niekrorzy mysla, ze jak zaplaca za usluge to majac moja czy czyjac dusze kupiona na wlasnosc.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

ide sie zabrac za dokumenty

do jutra chyba, bo potem czas na drinka czy cos

<3 <3 <3
Stary 2011-09-05, 18:48   #2923
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Ja mam od dziś 3 dni wolnego Dziś sobie zrobię liste rzeczy, ktore powinnam zrobić i kupic w tym czasie

Moja przesyłka jest w filli, dzisiaj od 7 rano, więc chyba jutro powinna przyjśc, dziś chyba nie było kuriera, bo nie dostałam żadnego telefonu
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 18:49   #2924
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
nie rób tego... takie masz piękne loczki.... a dlaczego masz dość długich ??

ja też jestem lump, uwielbiam jeść śniadanie nieogarnięta, w koszulce i szortach w których śpię... i czasami lubię cały dzień po domu w tym chodzić i nic nie robić ze sobą

niedługo jadę do miasta, bedę szukała jantara bo czytałam na blogu że dziewczynie bardzo przyspieszył porost włsów....
Ja miałam Jantara. Oprócz antenek i ładnych włosów nie przyspieszył wzrostu... chyba chyba, bo nie mierzę, ale tak na oko.

Cytat:
tez nie mam latwej cery i potrzebuje silnego oczyszczania

moze pamietacie jak kupowalam hello holo z essence, chcialam Wam powiedziec, ze jezeli Was kusilo to co mnie, czyli ten lakier na cala plytke, to nie warto. ja mam 4warstwy, a cos czuje ze bedzie odpryskiwac szybciej niz mysle, ciezko sie nim maluje. mimo super efektu blysku, wykonczenie jest chropowate, wiec moj wzorek nie wyszedl, musial byc poprawiony pare razy, mysle ze gdybym dala najpierw top i pozniej wzorek byloby lepiej. ten lakier super nada sie jako wykonczenie, solo nie
Ale ładne wzorki ja bym zrobiła kleksy, nie potrafię tak malować cieniutko

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 18:50   #2925
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Łaaaaaaaaaaaaaał

Właśnie skończyłam ćwiczyć, teraz obejrze seriale a potem idę się spamować
Stary 2011-09-05, 18:50   #2926
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

dawno mnie nie bylo, bylam u TZ, posiedzialam z mama TZ bo ma ciezkie dni... jednak musialam wrocic do pracy wiec juz jestem w domu

dostalam dzisiaj paczuszke z Douglasa, puder lepi sie po naklejce do teraz ide na nocke wiec wyproboje a w piatek dostalam stempelki sa boskiewklejam moje pazurki, tylko sa dosyc nierowne bo niestety pracujac nie daje rady ich tak fajnie zapuscic..

ojj widze ze masz takie samo marzenie jak ja- malediwy bora Bora tez piekne i na srodku oceanu!

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Cudowne.

Mnie się marzy wyjazd w głąb Rosji i zwiedzenie Azji.
ooo tak marzy mi sie Rosja, Mongolia, Chiny, Japonia, Indie no coz, marzenia moge miec
Cytat:
no mnie niestety na to stac nie bedzie za rok a pieniadze z wesela raczej pojda na remont 2 pokoi ktore beda nasze ale tam trzeba kupic cale umeblowanie no i sciany, podlogi jakos fajnie zaaranzowac.. drzwi kupic, takze na podroz na pewno nie, no chyba ze zrobimy ja w 5 rocznice po slubie
jeszcze lazienke chcialabym cala wyremontowac, a na to pojdzie tyle kasy... mysle ze nie starczy nam z wesela na to wszystko a co dopiero na inne wydatki.
wiesz co moja ciocia miala kolezanke, ktora miala bardzo skromnie w domu, za to duzo swiata zwiedzila bo wolala jezdzic na wycieczki pomyslcie o tym czy nie lepiej troche wyskrobac z tych pieniazkow i nie pojechac gdzies odpoczac, gdzies tu do europy wygrzac sie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 18:59   #2927
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Mnie juz nie cieszy jak cos mam, a nawet jak prawie cos mam. Chcialabym wszystko, ale wiem, ze nic mnie nie ucieszy, bo zawsze bede chciec wieeecej i wieeeecej

Takze zazdroszcze, ze umiesz sie cieszyc

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

jaki to napis?

A ja bym chciala oczywiscie i morze/okolice gor, ale do tego pelen kompleks cywilizacji-kino, kregle, centra handlowe, pizzerie, blisko dworzec pkp i tak dalej
to smutne, ze przestalo Cie to cieszyc. ja bym nie chcialam, bo pozniej balabym sie, ze stane sie pazerna baba na kase i nikt mi nigdy nie dogodzi i przez to zawsze bede miala niedosyt, czyli w glebi seria nie dosiegne tej pelni szczescia. ale to takie moje rozumowanie

Cytat:
no ja sobie nie wyobrazam nie pracowac, ale zeby po 20 godz na dobe to ja dziekuje, chce miec zycie jednak moc czytac ksiazki, seriale ogladac, miec czas w miare pospac itd. Co z tej kasy czlowiekowi jak na nic czasu nie ma,. znam takich co pare lat na urlopie nie byli. Co kto lubi, ale ja dziekuje.

Ja jak np slysze przez tel, ze ktos jest debilem to dziekuje za wspolprace a tak juz mam, ze potrafie w miare po rozmowie wyczuc kto jaki jest, z czasem sie tego nabiera. Wole nie zarobic, ale sie nie uzerac

Jak mi ktos ma przyprowadzac doradcow, klocic sie ze mna, ze racji nie mam i ja mam sie tlumaczyc czemu dokumenty wygladaja tak a nie inaczej no to dzieki tak jak np szczerze mowie, ze dokumenty zrobie szybko ale nie gwarantuje za urzedy w ile to zatwierdza, a niektorzy chca obietnicy ze to pozajmuje tyle i tyle, najlepiej i pisemnej. Taaa, ja za pania Miecie z urzedu gwarantowac nie bede. Niekrorzy mysla, ze jak zaplaca za usluge to majac moja czy czyjac dusze kupiona na wlasnosc.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

ide sie zabrac za dokumenty

do jutra chyba, bo potem czas na drinka czy cos
oj tak, ludzie to wymagaja najlepiej gwiazdki z nieba i wszystko na gwizdniecie reki. szczegolnie przechlapane w tej dziedzinie maja chyba lekarze i mechanicy samochodu

pamietam jak wykupowalam ostatnio OC i facet oznajmil mi, ze procedura trwa 35min, a potwierdzenie dostane za 2tyg, pelny blankiet, a teraz tylko pokwitowanie. jakie bylo jego zdziwienie, ze nie marudzilam ze tak dlugo badz, ze co to znaczy, ze mi od razu nie wydrukuja tego ubezpieczenia, az sie chlopak usmiechnal

Twoj TZ nie marudzi nic na Twoje rzadania odnosnie wyjazdow?
Powiem szczerze, ze ja jestem troche zszokowana, tanio zycia to Ty chyba nie prowadzisz

ja wlasnie uwielbiam spedzac noce w hotelu, pamietam jak w grecji mielismy z widokiem na plaze i jak rano sniadanko jedlismy na tarasie, to zawsze nam to dluzej niz zwykle zajmowalo, bo nie moglismy nadziwic sie jak jest pieknie a hotelowy pokoj to dla mnie duzo, po co mi wiecej? to sa wakacje, zwiedzanie, odpoczywanie a nie zwiedzanie pokoju

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-09-05 o 19:00
Stary 2011-09-05, 19:16   #2928
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam sobie to mydełko na dozie.
I co tam jeszcze zamówiłaś?

Cytat:
mam denny humor i nawet Felix ma mnie gdzies
http://img12.imageshack.us/img12/8306/291sscam9.jpg
Słodziak !!

Cytat:
BTW: zdałam teorię. Teraz tylko egz praktyczny dzieli mnie od wymarzonego autka...
Gratulacje

Kiedy praktyka?

Naolejowałam włoski oliwą z oliwek plus BD, zobaczymy jak efekty. Już nie mogę się doczekać aż wypróbuje jakiś indyjskich cudeniek
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 19:24   #2929
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Gratulacje

Kiedy praktyka?
Jutro jadę się umówić. Pewnie po 20, bo 13-15 mam jazdy w szkółce.

BTW: aż mnie nosi...nie mogę się doczekać, kiedy w końcu powrócę do blondu. Miałam robić dekoloryzację w tym tygodniu, ale 115zł poleci na egzamin i 240zł za jazdy, więc nie wiem, czy uda mi się wyżebrać pieniądze od rodziców, bo ja chyba wszystko wydam na to prawko.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-05, 19:26   #2930
katriss
Raczkowanie

Caate czy zmniejszyło ci się wypadanie włosów po tym nigerze bo sie zastanawiam czy kupić
katriss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 19:26   #2931
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
w Stanach nerd to kujon, ale u nich kujon oznacza frajera, ciamajdę i ogólnie nic dobrego.

Cytat:
Blondyneczko 1100zł za konsolę z kinectem? To dobra okazja! Sam kinect kosztuje jakieś 500zł.
ja mam kinecta odkąd była premiera i uważam, że to najlepszy z teraźniejszych wynalazków samo granie na padzie to straszna nuda, a tu jest niezła zabawa
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 19:29   #2932
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Też się boję wpaść w wir posiadania, to jest straszne, że przez dzisiejszy świat ciagle chcemy cos miec, coś nowego, szybszego, lepszego...

Ja bylam na wyjazdach i w apartamencie, i pod namiotem, i dla mnie jedynymi wymaganiami to ludzie wokol. nie rozumiem wyjazdu na weekend i siedzenia z laptopem, czy przed telewizorem. Oczywiście są opcje kiedy nie ma odpowiedniej pogody, ale tak to nie..
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 19:30   #2933
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja mam kinecta odkąd była premiera i uważam, że to najlepszy z teraźniejszych wynalazków samo granie na padzie to straszna nuda, a tu jest niezła zabawa
My z TŻ czekamy, jak wyjdzie ciut więcej gier na kinecta.
Konsole mamy od niedawna, ale zbieraliśmy się do niej od 2 lat. Jesteśmy maniakiami gier. Tylko szkoda, że stosunkowo mało jest kooperatywnych produkcji.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-05, 19:33   #2934
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez katriss Pokaż wiadomość
Caate czy zmniejszyło ci się wypadanie włosów po tym nigerze bo sie zastanawiam czy kupić
mi nie pomogl, chyba jedynie to tylko przyczynil sie do baby hair
Stary 2011-09-05, 19:43   #2935
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ehhh

ok ide sie troszke ogarnac, umyje wlosy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 20:10   #2936
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dostalam takie probki z kanebo klik i klik
i boje sie, ze sie w nich zakocham
no i dla TZta probka perfum paco rabanne 1million.

mnie wkurzylo tylko to, ze na tym pudrze nakleili mi opis po polsku i teraz cale opakowanie jest w tym kleju

milo slyszec ale nie oddam tego demona
kociak sliczny; moj puder tez niestety obkleili strasznie, przykleil mi sie do kosmetyczki juz

Cytat:
alkoholem da sie to zmyc, wie ktoras

mnie tak nieraz jak mam @ to lupie mnie w krzyzu, moze to przejsciowe, a jak nie to faktycznie, koniecznie lekarz

niee, to ja jestem wytrwala w swoich postanowieniach

ja juz przyzwyczajona do takich kurierow, bo przeciez nie tylko moja paczka tam jest w srodku. mnie bardziej zszokowalo, ze dostalam puder 10g o wymiarach 5,5x2,5cm w pudelku jak po butach i tak je otwieram, wypakuje fakture, ulotki, bon, probki i na koncu znajduje male podluzne pudeleczka owiniete folia, az parsknelam smiechem, bo zgubilo sie wsrod 'tlumu'
no wsrod "Tlumu" w mojej paczce zaginely w ogole probki

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
O matko w rozmowach w toku będzie dziewczyna która w jednym makijażu chodzi nawet 3 tygodnie :O o maaatkooo...........
matko jaki brudas

Cytat:
BTW: zdałam teorię. Teraz tylko egz praktyczny dzieli mnie od wymarzonego autka...
gratulacje

Cytat:
No, właśnie jest napisane tak "The charm of Nerds" i są to uroki ..., a mi wychodzi w słowniku, że "nerd" to frajer, głupek ... . Ja się tak na angielski nie znam, więc nie wiem.
nerd to kujon w usa np, ale te koszulki to takie autoironiczne , luzne podejscie

Cytat:
Kurierzy daja czadu czasami. ale poczta i tak wygrywa Dzisiaj w koncu odzyskalam moje dokumenty, ktore wyslalam 10 lipca i to pocztexem, ktory powinien dzialac lepiej niz poczta, bo jest pare razy drozszy, ale coz

Zalali mi przesylke, na szczescie tylko kopertra byla zalana, dokumenty bylu zafoliowane przeze mnie, ufff. Tam gdzie to mialo nie dojsc nie przyjeli bo to plywalo. Wiec zwrocili na adres nadawcy, ale ze mnie nie bylo to nie odebralam, oczywiscie zwrocili wczesniej niz mieli. Potem musialam szukac jakis dowodow nadan, zeby mi odeslali. A na koniec uwaga 60 zl za to ze mi odeslali z tego miejsca przesylek niedoreczalnych to mogli trzymac to na poczcie ile trzeba, a nie odsylac 2 dni wczesniej Ale juz nie mialam sil sie klocic, zreszta przeciez nie podre sie na babe w okienku, nie jej wina.

No ale zycza sobie 30 zl za przesylke listu, niszcza, odsylaja zwrot za wczesnie i jeszcze na koniec dawaj 60 zl

a i oczywiscie w pewnym urzedzie babka mi powiedziala, ze sprawa jest zatwierdzona i zaraz bedzie zakonczona, a okazalo sie ze przeciez nawet nic do nich nie doszlo no bo po co cos sprawdzic, jak mozna powiedziec cos na odwal sie
nie zaplacilabym zadnych dodatkowych pieniedzy

Cytat:
ja pare razy probowalam grac, ale to na ps3, ale ostatnio mam lepsze zajecia a mimo, ze uderzalam w klawisze na chybil trafil to i tak wygrywalam z tz gralismy w jakiej walki
to jest najlepszy spososb, moj brat sie wscieka, ze jakim cudem zawsze w to wygrywam, a prawda jest taka , ze na slepo uderzam w joya

tallulah, shadii, parole parole dzieki

ja zmykam na komedie bo z strasznie kiepsko sie czuje , naolejuje wlosy i ogladajac pomodle sie by kolor nie splynal
udanego wieczora Dziewczyny

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 20:12   #2937
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
A ja mam 36/37 i z kolei nie wyobrazam sobie miec 40 a 41 to juz w ogole, dla mnie to dluga stopa
To nie kwestia wyobrażeń,a odpowiedniego wzrostu
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 20:13   #2938
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
I co tam jeszcze zamówiłaś?
wzięłam jeszcze brevoxyl bo mi się skończył.

Ale u mnie burza była, bez przerwy się błyskało i to jak
Stary 2011-09-05, 21:25   #2939
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
a nerd to nie kujon tez np?
To też kujon, ale stwierdziłam, że ludzie częściej mogą przeczytać coś innego.

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
wzięłam jeszcze brevoxyl bo mi się skończył.

Ale u mnie burza była, bez przerwy się błyskało i to jak
U mnie też była burza, a raczej wichura. \

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 21:31   #2940
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
To też kujon, ale stwierdziłam, że ludzie częściej mogą przeczytać coś innego.

U mnie też była burza, a raczej wichura. \
tez tak mysle

dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości