SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-13, 12:25   #2191
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Dzien dobry

Ja juz w domku, wczoraj przed 23 przyjechalam

Zla jestem bo szpital nie dosc ze zaplacil za dyzury 12 (a w umowie jak byk ze do 10 kazdego miesiaca ) to jeszcze o ponad 100 za malo. Musze to sobie z nimi wyjasnic po powrocie.

Pieniazki co mialy byc na wakacje wrzucilam na lokate i rosnie mi zlotowka dziennie

Strasznie mnie korci zeby powydawac ale trzymam sie twardo, wszystko mam - i kosmetyki i ubrania na jesien, nowe buty i plaszczyk - jedyne co mam w planach kupic to szara torebka, mam juz upatrzona taka:

http://www.diversesystem.com/kolekcj...rba-costa.html

No i plaszcze zimowe za jakis czas chce oddac do pralni

Anoola - o kurcze, szklo Straszne Dobrze ze nic Ci sie nie stalo i masz racje, w stanach mialabys fajne odszkodowanie

Effie - no przesadzaja z tymi kosmetykami Ale pedzle to 250 za komplet i pozniej bedziecie mogly je sobe zabrac? Bo jak tak to jeszcze nie tak zle, dobre pedzle zawsze sie kosmetyczce przydaja

Ja na szczescie sie obiadem nie musze martwic
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:42   #2192
golden_eye
Wtajemniczenie

hej babeczki jestem

mordercza podróż do domu wczoraj nakłoniła mnie do wymuszenia kolejnej wyprawy już autem, niezależnie, czy pojadę sama, czy z P. nie przeżyję kolejnych 10 h w autobusach, na dworcach, w spalinach i bez możliwości zatrzymania się na wc cenowo JUŻ wychodzi na to samo, do tej pory busy kosztowały mnie 50 zł mniej, ale teraz, z przesiadkami (muszę już niestety) się wyrównało.
pytanie czy będę miała odwagę jechać sama 500 km mam czas na zastanowienie się

ogarniam chatę, idę wrzucić pranie i wyciagnąć rybę na obiad. P. w weekend w końcu złowił coś na obiad 3 fajne duże leszcze, więc coś zostawię na wigilię a resztę zjem

idę ogarniać, jak będę mieć wolny przebieg to nadrobię wątek
Stary 2011-09-13, 13:09   #2193
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
.

Pieniazki co mialy byc na wakacje wrzucilam na lokate i rosnie mi zlotowka dziennie

Strasznie mnie korci zeby powydawac ale trzymam sie twardo, wszystko mam - i kosmetyki i ubrania na jesien, nowe buty i plaszczyk - jedyne co mam w planach kupic to szara torebka, mam juz upatrzona taka:

bardzo ładna torebka
ooo to duzo masz odłozone bo mi na koncie rośnie 38groszy dziennie
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 13:31   #2194
lili1987
Zakorzenienie

Tallu fajna torebka. Ja mam 1 szarą, lubię ten kolor

Ja na obiad zjadłam Garnek Chłopski, mała trochę też podjadła, prócz tego ma rosół, a Tż'owi dziś nie gotuję, bo ma być znowu późno, więc coś przegryzie tylko

Pozmywałam, jeszcze muszę poskładać ciuchy z suszarki, ale mi się nie chce

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 14:31   #2195
Talullah
Wtajemniczenie

Nurek, Lili - dziekuje, tak sie do niej zabieram i zabieram i w koncu chyba ja kupie

Nurku - jak mialam na koncie oszczednosciowym to roslo mi 74 gr dziennie, na razie ich nie potrzebuje wiec wrzucilam na lokate tez dlatego zeby je "zamrozic" i ich nie ruszac bo szkoda bedzie mi ja zerwac A tak trafilam ze konczy sie dokladnie w dzien moich urodzin wiec odsetki przebimbam
Stary 2011-09-13, 14:37   #2196
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Nurek, Lili - dziekuje, tak sie do niej zabieram i zabieram i w koncu chyba ja kupie

Nurku - jak mialam na koncie oszczednosciowym to roslo mi 74 gr dziennie, na razie ich nie potrzebuje wiec wrzucilam na lokate tez dlatego zeby je "zamrozic" i ich nie ruszac bo szkoda bedzie mi ja zerwac A tak trafilam ze konczy sie dokladnie w dzien moich urodzin wiec odsetki przebimbam
kupuj i sie nie zastanawiaj
ja mam czesc na lokacie a czesc na koncie oszczednosciowym i odsetki tez uwielbiam przebimbywac tez dlatego jade teraz na wakacje matko ciesze sie jak jakis głupek na te wakacje
Stary 2011-09-13, 14:46   #2197
Talullah
Wtajemniczenie

Nurek - eeee tam jak glupek No cos Ty, ciesz sie, trzeba miec jak najwiecej radosci z zycia

Tez sie tak mam zamiar cieszyc za rok i bede stawac na rzesach zeby nam sie z TZ urlopy zgraly

Ja dzis zamierzam juz przelac czesc wyplaty na oszczednosciowe i na nim dalej zbierac a jak sie lokata skonczy to polaczyc ja z tym co bedzie na oszczednosciowym w wieksza lokate

Jedyne co mnie martwi to wieksze wydatki listopad/grudzien - nowe opony zimowe, AC - to troche wyjdzie, pewnie w 2 tys sie nie zmieszcze no i splyna mi dodatkowe wydatki za mieszkanie. Drogie to zycie w Polsce

Aaaa i to jeszcze akurat taki sezon prezentowy. Czyli bede gola i wesola bo akurat prezenty uwielbiam robic i stety/niestety sie nie ograniczam

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-09-13 o 14:49
Stary 2011-09-13, 15:22   #2198
effie22
Wtajemniczenie

Tallu pędzla mamy dla siebie, no i to rozumiem można tyle wydac bo się przyda. Ale po co nam odrazu kosmetyki Diora. Można by się złożyć po 50 zł i kupić np Maybelline.

Oliwka z tego co wiem przy neodermie strasznie złazi skóra, że ma się 3 dni wyciete z życiorysu. Mikro faktycznie mało daje przy bliznach, chyba, że by regularnie powtarzać. U nas była dziewczyna, koło 24 lata, ale miała straszne wypryski i robiła sobie co dwa tygodnie jakiś zabieg, raz mikro, raz kwasy i po 3 miesiącach było widac efekt. A ty jakim kwasem robisz?? Migdałowy czy mocniejsze??

Ja się wykończę bez tego auta. Wychodze z domu o 9, idę najpierw do mojej babci zostawić u niej wózek małego bo w przedszkolu nie ma gdzie, potem pieszo prowadze małego do przedszkola( bo babcia blisko mieszka), a potem idę do mojej pracy. I z powrotem ta sama trasa. Co ja się nachodze, a waga w dół nie idzie.

Ja zjadłam sobie makaron z serem i keczupem, dla Tża jest zupa od wczoraj i kiełbe mu wyjęłam. Jutro mam wolne więc mam w planie porządnie posprzatać i troche o siebie zadbać.

No i na jutro zrobie duszone ziemniaki z kotletem i kiszoną kapustką. Mniam mniam

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:31   #2199
irenkaaa
Zakorzenienie

Tallu fajna torebka

u mnie jak sprawdzalam to lokata i oszczednosciowe ma ten sam % to trzymalam na oszczednosciowym
teraz jak wszystko przebimbalam na aparat musze zaczac od nowa

ja juz po obiadku
( tz piers smazona w panierce , ziemniaki ( do ktorych pewnie i tak wezmie keczup) i salatka pomidory+cebulka + smietana

a dla mnie maly kawalek cycka + ze 3 ziemniaczki+ sosik pieczarkowy - moj nie lubi pieczarek wiec ja mam ta przyjemnosc dla siebie

bylam tez w sklepie i drugie pranie zrobione
a po obiadku kawka a jak do tego mam brzoskwinie w ciescie francuskim ktorych zrobilam wczoraj wieczorem szt 12 a do teraz zostalo chyba z 3 szt ..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _home_www_s0.zmniejszacz.pl_063_zmniejszacz-pl_157005.jpg (123,9 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-09-13 o 15:33
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:47   #2200
nurek119
Zakorzenienie

musze musze sie pochwalic!! zdałam state! aaaaaaa
Stary 2011-09-13, 15:50   #2201
lili1987
Zakorzenienie

nurku gratuluję
effie pędzelki się przydadzą, ale z tymi markowymi kosmetykami Diora to faktycznie jakiś przekręt Jakby nie można było się na tańszych uczyć, a nie tych z najwyższej półki
irenka super wypieki

Mała dziś bez drzemki i mam serdecznie dość Cały dzień nie mogę spokojnie usiąść
Chyba rundkę na dworze zrobię z nią, może ją trochę zmęczę.

Dostałam kilka fot z wesela kuzynki na @ i nachodzi mnie jedna myśl- ograniczenie kalorii to w moim przypadku bardzo dobra decyzja Już mi się wydaje, że są postępy

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-13 o 15:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 16:01   #2202
Nadia5
Zakorzenienie

Nurek Gratuluję
Lili, pokarz fotki

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:13   #2203
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
suuuuuper

Lili - dziekuje
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:48   #2204
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Nurek Gratuluję
Lili, pokarz fotki
ale pokazywałam Wam te fotki z wesela kuzynki tylko, że teraz mam z innego aparatu po prostu
Kuzyni mi wysłali kilka sztuk bo byłam ciekawa, a wszystkie zgram dopiero jak pojadę

Poszłam na spacer i mała usnęła w wózku

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-13 o 16:51
Stary 2011-09-13, 18:56   #2205
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

Tallu-super torebka ja w ogóle ostatnio mam fazę na szary kolor

Effie- trochę przesadzają z tymi kosmetykami

witam

ja dzisiaj cały dzień u rodziców bo tata był w pracy
na obiad szybko zrobiłam naleśniki
Tż dzisiaj idzie na nockę, więc spokojnie oblecę faktury
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 19:43   #2206
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

Mieszkanie posprzątane, pranie wyprane, poprasowane i teraz siadłam sobie.Byłam tez na zebraniu w szkole i jestem 150 zł biedniejsza , a jutro wydam kolejne 150 zł na książki do języków obcych , zamówione na allegro.

Cytat:

jedyne co mam w planach kupic to szara torebka, mam juz upatrzona taka:
Fajna torba. Lubię taki styl i kolor tez mi się bardzo podoba

Cytat:
Wiedziałam Gratki

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
a jak do tego mam brzoskwinie w ciescie francuskim ktorych zrobilam wczoraj wieczorem szt 12 a do teraz zostalo chyba z 3 szt ..
Ładnie to wygląda

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

nachodzi mnie jedna myśl- ograniczenie kalorii to w moim przypadku bardzo dobra decyzja Już mi się wydaje, że są postępy
Na pewno są postępy, jak słodyczy nie jesz. Ja się przełamałam, a raczej załamałam i podjadam Także ze mnie przykładu nie bierz.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:20   #2207
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Gratuluję fajnej bryki w takim razie Fartnęło Ci się skoro solidna firma
I za rozmowę
Dzięki

Cytat:

Gratuluję

Byłam u Pani promotor i żyję
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 05:20   #2208
nurek119
Zakorzenienie

dziękuje wam bardzo

dzień dobry
ide dziś do fryzjera a potem zakupić euro i potem przyjezdza do mnie mój kolega bo tez bedzie studiował na UW i nie wie zbytnio jak logowac sie na przedmioty
Stary 2011-09-14, 07:48   #2209
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Właśnie Nurek, za egzamin, w końcu masz już za sobą

Zaspałam dzisiaj do pracy Ale to musiało się tak skończyć skoro wyłączyłam budzik i zamknęłam oczy Musiałam ekspresowo się ogarnąć i za 10 minut szłam już na dyliżans
Nie muszę mówić, że jestem zamulona przez tą akcję i w ogóle. Ale pracuję dzisiaj do 12 więc dam radę. Później muszę iść do banku i chyba dzisiaj zrobię zapiekankę.

Z okazji, że jest ładna pogoda i wolne popołudnie to zabiorę bestię do lasu na trochę szaleństw, wymyziam, zaspokoję głód nauki i napasę przysmakami Taki jest plan

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 08:17   #2210
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
Dzien dobry

Ja juz w domku, wczoraj przed 23 przyjechalam

Zla jestem bo szpital nie dosc ze zaplacil za dyzury 12 (a w umowie jak byk ze do 10 kazdego miesiaca ) to jeszcze o ponad 100 za malo. Musze to sobie z nimi wyjasnic po powrocie.

No i plaszcze zimowe za jakis czas chce oddac do pralni

Anoola - o kurcze, szklo Straszne Dobrze ze nic Ci sie nie stalo i masz racje, w stanach mialabys fajne odszkodowanie

Effie - no przesadzaja z tymi kosmetykami Ale pedzle to 250 za komplet i pozniej bedziecie mogly je sobe zabrac? Bo jak tak to jeszcze nie tak zle, dobre pedzle zawsze sie kosmetyczce przydaja

Ja na szczescie sie obiadem nie musze martwic
Tallu niezłą sumkę masz na tej lokacie pozazdrościć no ale też dużo daje oszczędności
Ja też mam lokatę na tej mam mało na mojego t założyłam to też ma ponad 1 zł dziennie
Ja mam jeszcze założony fundusz ale to na nim jest w sumie tak że jest cały czas tyle co było zobaczymy jak to będzie w perspektywie roku lub 3 lat. może coś z tego wyjdzie póki co muszę oszczędnościowe też założyć.

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Tallu pędzla mamy dla siebie, no i to rozumiem można tyle wydac bo się przyda. Ale po co nam odrazu kosmetyki Diora. Można by się złożyć po 50 zł i kupić np Maybelline.

Oliwka z tego co wiem przy neodermie strasznie złazi skóra, że ma się 3 dni wyciete z życiorysu. Mikro faktycznie mało daje przy bliznach, chyba, że by regularnie powtarzać. U nas była dziewczyna, koło 24 lata, ale miała straszne wypryski i robiła sobie co dwa tygodnie jakiś zabieg, raz mikro, raz kwasy i po 3 miesiącach było widac efekt. A ty jakim kwasem robisz?? Migdałowy czy mocniejsze??

Ja się wykończę bez tego auta. Wychodze z domu o 9, idę najpierw do mojej babci zostawić u niej wózek małego bo w przedszkolu nie ma gdzie, potem pieszo prowadze małego do przedszkola( bo babcia blisko mieszka), a potem idę do mojej pracy. I z powrotem ta sama trasa. Co ja się nachodze, a waga w dół nie idzie.

Ja zjadłam sobie makaron z serem i keczupem, dla Tża jest zupa od wczoraj i kiełbe mu wyjęłam. Jutro mam wolne więc mam w planie porządnie posprzatać i troche o siebie zadbać.

No i na jutro zrobie duszone ziemniaki z kotletem i kiszoną kapustką. Mniam mniam
effie tak po neodermie ponoć skóra złazi a po tym aleksie też bo jest ponoć mocniejszy od neodermy i co?? I mi nic skóra nie zeszła nie chu chu po 2 zabiegach jak poszłam do mojej kosmetyczki która mi poleciła to w swoim byłam zakładzie pracy to nie mogła uwierzyć bo ona mówiła, że miała całą nową skórę a mi nawet płatek nie zszedł no w dwóch miejscach mi się troszkę złuszczyła łącznie może na na odcinku paru milimetrów koło ust i to wszystko ja specjalnie na te zabiegi szłam w piątek albo czwartek wieczorem zapowiadałam wolne w pracy i przychodziłam i szef się na mnie głupio patrzył a ja mu mówiłam tylko, że mam pancerną skórę bo się nie łuszczę płatami i normalnie wyglądam to po co mi wolne. Więc nie wiem czy z moją skórą jest coś nie tak bo laski się na mnie patrzyły w tym gabinecie też z niedowierzaniem no fakt miałam ładniejszą cerę ale nie był to taki efekt jak powinien być czyli nowa skóra.

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Nurku gratuluję

Ja wczoraj też u fryzjera byłam u kosmetyczki na tych kwasach, przedwczoraj u innej kosmetyczki na pazurkach regulacji i wosku więc mogę powiedzieć, że w końcu czuję się zadbana
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 08:33   #2211
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

chyba się rozchorowałam ...;/ a na 13 mam do pracy ...

tak się fatalnie czuję, ale mam nadzieję, że polepszy mi się ...

jeszcze pokłóciłam się z TŻ ;/

no i ciągle nie mam wypłaty ...normalnie wszystko jest nie tak ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 08:55   #2212
Lilo123
Rozeznanie

Hej

A ja dziś wstałam, zjadłam tosty, wypiłam kawę, obejrzałam "Dzień Dobry TVN" i teraz pracuję
Na obiad u mnie dziś kotlety z piersi, ziemniaki i mizeria. Na jutro nie mam pomysłu.
Zapowiadali na dziś deszcz, ale póki co jest pogodnie i cieplutko. Ładny wrzesień tego roku mamy. Zastanawiam się nad jakimś wypadem w góry

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Z okazji, że jest ładna pogoda i wolne popołudnie to zabiorę bestię do lasu na trochę szaleństw, wymyziam, zaspokoję głód nauki i napasę przysmakami Taki jest plan
Podoba mi się ten plan A bestii pewnie jeszcze bardziej się spodoba
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 09:57   #2213
golden_eye
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
Talu - fajna torba i kolorek też, osobiście też mam szarą (całkiem inną ale szarą ) i jak żadna do wszystkiego mi pasuje

Cytat:
gratki wielkie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Dzięki

Byłam u Pani promotor i żyję
cieszę się jakie nowe wieści z frontu? też gratuluję

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Hej

Zastanawiam się nad jakimś wypadem w góry
oż Ty zabierz mnie też

ja się Wam nie chwaliłam, ale moi rodzice weszli na Kozi Wierch (??? dobrze chyba piszę) w 50-te urodziny mojej mamuni 3 tyg.temu. jak zobaczyłam zdjęcia PO CZYM wchodzili i schodzili, to mało zawału nie dostałam mnie to chyba by musieli kopterem ściągać z połowy trasy, bo podobno to droga w jedną stronę, bez powrotu a oni przeszli cały szlak od morskiego oka przez kozi wierch, wrota hałubińskiego i chyba wrócili doliną 5 stawów albo roztoki nie pamiętam P. stwierdził - to ja teraz wiem, po kim ty taki wariat jesteś.

idę zaraz na rynek, jak uda mi się kupić fajne pomidorki to będę robić przecier na sosy i zupki pomidorowe i leczo na zimę. mam genialny przepis od mamusi ofc i w zeszłym roku dosłownie żebrałam o każdy słoiczek, tylu chętnych było, a słoiczki się nie chciały mnożyć... teraz będę miała swoje
poza tym od 5 rano znów napieprza mnie brzuch, jak się okazało leki od pana doktora nie pomogły dlaczego mnie to nie dziwi życie mi teraz ratuje pyralgina, bo inaczej nie ruszyłabym się z łóżka.
dziekan będzie dopiero po niedzieli, więc papiery też po niedzieli zawiozę i będę musiała czekać, czy otworzą kierunek czy nie, bo nadal nie wiedzą
wczoraj machnęłam 2 prania (mówiłam już że uwielbiam tą pralkę? ) wyprasowałam P. koszule i ogólnie ogarnęłam chaos.
szczegółowo będę ogarniać dziś albo jutro, zależy co uda mi się kupić

o kwiatkach nie będę pisać, bo mam takiego w✂✂✂✂a jak na nie patrzę, że... już nie mam na co patrzeć

idę bo się późno zrobiło
Stary 2011-09-14, 10:10   #2214
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
chyba się rozchorowałam ...;/ a na 13 mam do pracy ...
Weź jakieś prochy Mi trochę przeszło ale rzuca mi się na gardło i zaczynam seksownie gadać

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
i w zeszłym roku dosłownie żebrałam o każdy słoiczek, tylu chętnych było, a słoiczki się nie chciały mnożyć... teraz będę miała swoje
Ja sobie co roku obiecuję, że zrobię słoiki i na obiecankach się kończy
Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
o kwiatkach nie będę pisać, bo mam takiego w✂✂✂✂a jak na nie patrzę, że... już nie mam na co patrzeć

idę bo się późno zrobiło
Ja wyjątkowo dbam o kwiatki Jak na kwiatkowe beztalencie nie zasuszyłam od 2 tygodni ani jednego - to dla mnie mega sukces

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 11:03   #2215
Nadia5
Zakorzenienie

Golden, szacun dla rodziców
Ja na trasie na Giewont miałam ochotę wszystkich zabić a przede wszystkim Ł.

Byłam na zakupach, kupiłam mleko, bo oczywiście zabrakło i kawę z rana musiałam pić z mlekiem Ł. (3,2%) - odkryłam nowy sposób na zaparcia
Musli orzechowe w B. dorwałam, bo śliwkowe bardzo mi zasmakowało
Na obiad muszę tylko placków dorobić i będzie spokój. Ł. zje z gulaszem wczorajszym a ja z sałatką gyros - swoją drogą ciekawe połączenie No, ale to w ramach wyjadania resztek, lub jak mówi tż kto jada ostatki ten pikny i gładki

Zerkam na gazetkę z reala i tak myślę, że chyba w sobotę pojedziemy, dość ciekawe promocje są

Lecę trzeć ziemniaki i zrobię sobie kawę - tym razem z mlekiem 0,5%

Stary 2011-09-14, 12:19   #2216
golden_eye
Wtajemniczenie

i jestem już, ale lipa - pomidorki w cenie tu kilo za 2 kilo na drugim rynku, więc olałam, kupię w sobotę tańsze.
i coś mi wali przez okna kanalizacja się gdzieś uaktywniła
odwiedziłam P. w pracy na parę minut, i myślę nad obiadem.
do wyboru - kasza + sos ciemny na mięsie lub ziemniaczki + schabowe z kurczaka. mniej roboty przy kaszy i tak chyba dziś będzie, bo nie mam ochoty na nic przez ten brzuch

Naduś - a dziękuję ja już powiedziałam, że ni chu chu na żadne łańcuchy ani ściany nie pójdę, najdalej na Morskie weszłam no i coś tam bym chciała jeszcze pozwiedzać ale bez przesady co się naśmiałam, to to, że widzieli reprezentacyjne zwierzątka Tatr - kozicę, sarnę, świstaki (2) i orła (albo kruka ale to wielkie jest nawet na filmie więc obstawiamy, że orzeł ). mama chciała jeszcze niedźwiedzia ale przełożyłam jej, że chyba aż nadto atrakcji ma . teraz planują wejść od słowackiej strony i na giewont.
i ostatki najlepsiejsze

Punciak - obiecywałam te słoiki od czerwca, ogórków nie zrobiłam, co zostało już "zauważone" ale na kij mi ogórki jak my prawie nie jemy. a jak się uprę to i teraz zrobię żeby nie było. ale taki przecierek z papryczką, cebulką, śliweczką, jaaaaaaami i do zup i do sosów i problem "co dziś na obiad" z głowy, bo takie ogórki to niespecjalnie mi się przydadzą, ileż można ogórkową robić a tu sezon grzybowy mnie jeszcze czeka

ide coś zjeść i obiadek podszykować. i serial w końcu włączę

oglądaliśmy wczoraj wojewódzkiego z fraszyńską, fajnie im się gadało, mogliby razem prowadzić
Stary 2011-09-14, 12:29   #2217
lili1987
Zakorzenienie

Punto fajny masz plan na dziś

U mnie strasznie wieje Wyszłam po koleżankę i prawie mnie wiatr porwał może to dlatego, że ciut schudłam

Dopiero usiadłam przy kompie, a zaraz ruszam tyłek i zamierzam przejrzeć szafki, bo mam kilka ciuszków na wydaniu dziecięcych, kilka koleżance dałam, ale nie mogę znaleźć kombinezonu zimowego, z którego moja już wyrosła.
Niektóre zostawiam sobie na pamiątkę, ale takie kurtki, buty i body to wydaję

Obiadu dla Tż dziś nie robię, bo jeszcze dziś wróci bardzo późno, usmażę mu jajecznicę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 12:32   #2218
Nadia5
Zakorzenienie

Golden - w słowacji był teraz mój chrzestny, pochodzili po górach, kładkach, kładeczkach i łańcuchach - ciocia - nigdy więcej (chodzić później nie umiała takie zakwasy) wujek i kuzyn w 7dmym niebie i co najlepsze.... Ł. też tam chce

Stary 2011-09-14, 12:37   #2219
nurek119
Zakorzenienie

hehe mam krótkie włosy (tzn takie ze moge je zwiazac) ale nie pamietam kiedy ostatnio takie miałam i nie moge się w lustrze napatrzec jak zupełnie inaczej wygladam kupiłam osttanie rzeczy na wyjazd i jutro rano pakowanie
Stary 2011-09-14, 12:52   #2220
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Golden - w słowacji był teraz mój chrzestny, pochodzili po górach, kładkach, kładeczkach i łańcuchach - ciocia - nigdy więcej (chodzić później nie umiała takie zakwasy) wujek i kuzyn w 7dmym niebie i co najlepsze.... Ł. też tam chce
nie no sorry powinnam współczuć ale ...
trochę się cieszę, że P. nie ma takich zapędów do łażenia chociaż jeszcze w sumie nigdzie na szlaku normalnym nie byliśmy, bo asfaltówka to dla mnie nie jest normalny szlak górski tak że ten tego kto wie co mu się spodoba, ale to najwcześniej za rok chodzić mogę, ale wspinać się po łańcuchach i w kozicę bawić to nie bardzo

Cytat:
hehe mam krótkie włosy (tzn takie ze moge je zwiazac) ale nie pamietam kiedy ostatnio takie miałam i nie moge się w lustrze napatrzec jak zupełnie inaczej wygladam kupiłam osttanie rzeczy na wyjazd i jutro rano pakowanie
OBCIĘŁAŚ WŁOSY????????????????? a ja bym zabiła za takie loczki długie poka zdjęcie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości