|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pwsz wałbrzych 2011
Chyba nie trzeba nic donosić
Przynajmniej nic nie wiem o tym, oprócz tych dokumentów co wcześniej składałyśmy Jak coś to napiszą na sronie pewnie A znasz kogoś kto też jest na tej liście ? ;> To do zobaczenia w październiku ;P
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
niestety nie
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie, tzn Ciebie teraz tak wstępnie wirtualnie ;P Poznajmy się, jestem Ola
miło mi
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Patrycja
mi rowniez![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Skad jestes Ola? jak dzwonilas to pytali sie ciebie czy podtwierdzasz swoja kandydature czy cos? ja chyba tam jutro zadzwonie;p |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem ze Świdnicy
![]() Ja od kiedy zaniosłam papiery to sie z nimi nie kontaktowałam, nic nie potwierdzałam no ale nie wydaje mi się żeby to było potrzebne bo skoro jesteśmy na liście.. hmm już zgłupiałam Jak byś dzwoniła to daj mi znać co i jak tam jak zadzwonisz ewentualnie
Edytowane przez societte Czas edycji: 2011-08-07 o 20:46 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
jezdze czasem zima na lodowisko do swidnicy xD bo u nas w miesce nic nie ma ^^. Jutro zadzwonie to ci powiem co i jak bo dzisiaj zapomnialam
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dużo ludzi przyjeżdża tu na lodowisko
Czekam na jakieś informacje
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
a wiec dzwonilam i nie trzeba nic podtwierdzac :Pdziwny maja uklad w tej szkole, jak potem moga prowadzic rekrutacje we wrzesniu jak nie wiedza ktorzy z tych co sie dostali tak naprawde tam pojda^^
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za informacje
![]() Nie mam pojęcia jak oni to sobie wyobrażają ale ważne, że już nic nie trzeba załatwiać, donosić itd A ty te studia tak z "powołania" czy z przyadku wybrałaś ? Mnie trochę przeraża chemia i biologia bo na pewno będzie dużo
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
moja mama prowadzi salon kosmetyczny takze zdazylam sie juz wdrozyc troche w ten temat zanim zdecydowalam sie na ten kierunek, aczkolwiek zobaczymy czy mi sie spodoba. Chodzilam tez w lo do klasy biol-chem., biologie lubie z chemia tez mam male problemy;/. Kosmetologia to tak naprawde byl plan awaryjny^^, marzylam o medycynie pozniej dermatologii ale matura poszla mi zbyt slabo, a ze kosmetologia jest rowniez zwiazana z tym co mnie interesuje i z czym chcialabym zwiazac swoja przyszlosc, postanowilam wiec ze pojde zobacze jesli mi sie nie spodoba to poprawie mature i sproboje za rok na medycyne
a z toba jak bylo?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Ooo no to coś jednak Tobą kierowało, super
U mnie to jest raczej forma sprawdzenia się, po prostu wydaje mi się że mogę się w tym czuć dobrze i może mi to sprawiać przyjemność ale jak będzie to czas pokaże Jak na ten moment jestem technikiem hotelarstwa ale w tym kierunku nie poszłam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
napewno nie jest to nudny kierunek
ja np. jestem dosyc aktywna i ruchliwa osoba wydaje mi sie ze praca bedzie mi sie podobac bo nie bede siedziec za lada czy biurkiem
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Skorzystam z tego, że jesteś z Wałbrzycha i zapytam
Nie wiesz może czy tam w pobliżu szkoły zatrzymują się jakieś autobusy bo jak bym nie jechała autem to będę musiała wybierać się autobusem albo busem i nie wiem jak to wygląda
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci odpowiem
10, 11 i 12. Odjeżdżają z Pl. Grunwaldzkiego, koło szkoły energetyk No i 6 ale to bus. Ale zamiast wydawać kasy na bilety i czekać aż coś przyjedzie, bo te autobusy to co kilka minut nie jeżdżą to lepiej na pieszo dojść np. skrótami i zajmuje to z 10-15 minut
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2011-08-12 o 21:55 |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
ja niestety nie jestem zorientowana, ale wiem ze jak sie jedzie 6 to trzeba troche dojsc tak mi kolezanka mowila ktora tam studiuje tez
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety żaden autobus nie podjeżdża pod samą szkołę. Jest jakiś prywatny, który przejeżdża najbliżej szkoły, ale wiem tylko tyle, że jedzie z podzamcza i kilka razy dziennie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Ook, tak czy siak dziękuję
Jakoś będę musiała sobie poradzić ;D ale miejmy nadzieję że zima nie będzie zbyt sroga i w większości dojade sobie autem ;P A tam przy szkole jest parking, prawda? ;>
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba, że masz na 8 i przejeżdżasz tak przed 7:40 to nie płacisz, bo nie ma jeszcze osoby zbierającej pieniążki ![]() Wokół szkoły jest też dużo miejsc parkingowych przy blokach mieszkalnych, no i na parkingu Biedronki ulicę wyżej Ale w niektóre dni jak się wszyscy zjadą to nie ma gdzie stanąć
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Aa to sobie wymyślili 3 zł...!
![]() Tam pod biedronką widziałam że jest parking ale chyba nie dłużej niż godzinę czy coś takiego Będzie trzeba sobie raadzić :P |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nic się od maja nie zmieniło Bo często tam stawałam, nawet na pół dnia. Zresztą jak się rano przyjeżdżało to widać było, że stojące tam samochody spędzały tam cała noc, bo szyby zaparowane jak zimniej było
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
A nie wiecie kiedy dokładnie się rozpoczyna ten rok ? ;>
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pwsz.com.pl/?loc=news&act=detail&id=642 rozpoczęcie o 11.
Pierwszoroczni mają wcześniej rozpoczęcie Zajęcia zaczynają się od poniedziałku 3 października. |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
wszesniej to znaczy kiedy?
Mam jeszcze pytanie czy wszyscy pierwszoroczni maja na te sama godz.? Bo kolezanka powiedziala ze nie i sie troche zdziwilam.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Ja też właśnie nic nie wiem... Będzie trzeba najlepiej zadzwonić do szkoły któregoś dnia
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej czyli 1 października. Taka informacja jest na stronie szkoły.
Jak ja zaczynałam to rzeczywiście byliśmy podzieleni na różne dni i godziny. Ale teraz macie rozpoczęcie w nowej sali, więc może tam się wszyscy pomieścicie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie pytanie
Czy osoby, które dostaną się w tym II naborze będą połączone z tymi co byli w I ? ;>
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
O, to super
Dzięki
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Będziecie na jednym roku ale możecie być w innych grupach. Wykłady ma cały rok, ćw są w grupach
Ale wszystko zależy ile Was będzie na kierunku
|
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, widzę, że temat się kręci, a nie myślałyście o Technikach Dentystycznych??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Przynajmniej nic nie wiem o tym, oprócz tych dokumentów co wcześniej składałyśmy
A znasz kogoś kto też jest na tej liście ? ;> To do zobaczenia w październiku ;P

Niestety żaden autobus nie podjeżdża pod samą szkołę. Jest jakiś prywatny, który przejeżdża najbliżej szkoły, ale wiem tylko tyle, że jedzie z podzamcza i kilka razy dziennie