Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 02:57   #1171
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

co ta martinisobie myśli???? przyszła, zrobiła smaczka na siebie i pooooszła!

---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ----------

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
dobranoc nika

powiedz tzetowi, ze spodobala Ci sie jeszcze jedna torebka, ale dostalas cynk, ze sklep ma ich bardzo malo i gdy ponownie beda je zamawiac to podniosa cene o 40zl i nie wiesz co robic - czy kupic teraz (i Ty:"ale kochanie za co?? nie mam pieniazkow.. a zreszta... ") czy jednak dolozyc pozniej 40zl, "ale przeciez mozna tyle rzeczy spozywczych kupic za ta kase...."

nie uda się na wylot nikę teżetomąż przejrzy
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 03:02   #1172
dagna1
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
hm- to też musisz poczekać na fotki- te 3 tygodnie się przydadzą

ja wciąż liczę kaskę chodzę po domu z kalkulatorkiem
nikuś - papatki

idziemy też daguś?

wąż mnie oblał właśnie

może te skurcze nasilają Ci się z ... niewyspania też?
matematyczko ja tez obliczam, ale ile sprzydaloby mi sie rabatu wyszlo, ze 30zl

moze z niewyspania. ide lulu o 5 nad ranem, wstaje o 10, ale dzisiaj juz spie do oporu . ostatnio jak poszlam wczesniej z wizazu to myslalam, ze od razu zasne, ale skad.. ciezko sie przyzwyczaic jak od kilku miesiecy chodze spac gdy robi sie juz jasno :P

monia, spadamy

monia, a mam takie pytanie jak Ty chodzisz tak pozno do wanny to zdarzylo Ci sie w niej.. zasnac? :P

zle waz!! zly on!!

---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ----------

monka, nie podoba Ci sie carla?? http://etorebka.pl/s03.php?f=0398 troszke w szoku jestem szczerze mowiac. dla mnie ona jest idealna (no poza cena)

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 03:11   #1173
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
matematyczko ja tez obliczam, ale ile sprzydaloby mi sie rabatu wyszlo, ze 30zl

moze z niewyspania. ide lulu o 5 nad ranem, wstaje o 10, ale dzisiaj juz spie do oporu . ostatnio jak poszlam wczesniej z wizazu to myslalam, ze od razu zasne, ale skad.. ciezko sie przyzwyczaic jak od kilku miesiecy chodze spac gdy robi sie juz jasno :P

monia, spadamy

monia, a mam takie pytanie jak Ty chodzisz tak pozno do wanny to zdarzylo Ci sie w niej.. zasnac? :P

zle waz!! zly on!!

---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ----------

monka, nie podoba Ci sie carla?? http://etorebka.pl/s03.php?f=0398 troszke w szoku jestem szczerze mowiac. dla mnie ona jest idealna (no poza cena)

to pewnie nie jedyny powód, ale jeśli to też i krążenie to chyba niewysypianie nie jest dobre - swoją drogą ciekawe kiedy jest dobre

tak jak teraz to nigdy /ale czasami jak po powrocie z Rumunii na przykładto tak/ ale zdarza się, że jestem jakaś zmęczona i nie chcę mi się z wanny wyjść i tak w niej trwam i trwam
szczerze mówiąc nie za bardzo- nie jest brzydka w żadnym razie ale jakoś do mnie nie przemawia- może katalog real to zmieniEthel mi się trochę podoba

dobranocki daguś- wyśpij się porządnie:cmo k:
Stary 2011-09-24, 03:20   #1174
dagna1
Zakorzenienie

dobranoc kochana uwazaj na siebie w wannie - nie przysypiaj

nie wiem, ktora to ethel, ale dojde do tego jak wstane

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 03:36   #1175
monica80c
Zakorzenienie

daguś toż to ta- kolor mi się podoba wiem- nie jest czarna
http://etorebka.pl/s03.php?f=0400

lecem
Stary 2011-09-24, 09:15   #1176
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Tak sobie myślę, że oni specjalnie podnieśli tak drastycznie ceny bo z tymi rabatami, to kupowałyśmy torebki za 50% najczęściej... No to dowalili o 20zł drożej każda niż powinna i teraz z rabatami wychodzi normalna cena torebki...
Trochę to nie fair... Szczególnie że jakość torebek pewnie nie uległa zmianie... No i skoro za te 150-180zł mozna najczęściej kupić jakąś naprawdę ładną torebkę w Parfois, Zarze, Promodzie etc. to czy jest sens kupować etorebkowe repliki za parę zł mniej, gorszej jakości?

Chyba teraz naprawdę muszę się w czymś zakochać żeby coś zamówić od nich...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 09:59   #1177
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

było nocne szaleństwo widzę
Cytat:
ile osob bedzie na domowce? ja zawsze najdluzej zastanawiam sie nad makijazem - jaki i czy w ogole robic, bo ostatnio po godzinie bylam misiem panda :P
w klubie impreza koleżanki . wg facebooka i jej wydarzenia ma być ok 60-70 osób
a nad makijażem też myślę. coś delikatnego raczej zrobię, nic mocnego, bo właśnie boję się, że wszystko spłynie, rozmaże się i akurat zapewne w tym momencie jakiś chłopak do mnie podejdzie - i powie "eeee, sorry, pomyliłem sie", a ja nie będę wiedziała o co chodzi .
Cytat:
cześć nudi-niech tłumaczą quiz bardzo dobrze- mnie raz młody chłopczyk zapytał co oznacza rosyjskie słowo progres odpowiedziałam głupio że oznacza progres a on na to ze wzruszeniem ramion " jak panie nie wie,to żaden wstyd"

ładnie i wygodnie nie moze być- nie wiem dlaczego ale we wszystkich filmach tak mówią i styliści tak mówią i nie może być i już
po prostu udawałaś, że wiesz i myślałaś, że nikt się nie domyśli, a tu wtopa - jednak chłopczyk się zorientował

właśnie staram się uczynić to niemożliwe, czyli: albo ładnie, albo wygodnie. albo ciepło, albo ładnie. póki co dochodzę do wniosku, ze będzie kiepsko, ale nie poddaję się

śpiąąąąąąąąąąąą? pobudkaaaa
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:02   #1178
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dzień dobry
Szybkie życzonka udanego weekendu ja lecę zaraz po zdjęcia z Włoch i z pół roku wstecz nie ma to jak wydać fortunę na zdjęcia :P ale nie mogę się ich doczekać tylko albumu nie mam :/
ehh chciałabym już kupic torebkę

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Tak sobie myślę, że oni specjalnie podnieśli tak drastycznie ceny bo z tymi rabatami, to kupowałyśmy torebki za 50% najczęściej... No to dowalili o 20zł drożej każda niż powinna i teraz z rabatami wychodzi normalna cena torebki...
Trochę to nie fair... Szczególnie że jakość torebek pewnie nie uległa zmianie... No i skoro za te 150-180zł mozna najczęściej kupić jakąś naprawdę ładną torebkę w Parfois, Zarze, Promodzie etc. to czy jest sens kupować etorebkowe repliki za parę zł mniej, gorszej jakości?

też właśnie wczoraj wysnułam taką teorię i tez mi się ten proceder nie podoba:/ bo zanim uzbieram rabat na Ethel (jeśli w ogóle) to minie kupe czasu
Stary 2011-09-24, 10:06   #1179
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

dzien dobry

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:13   #1180
joanaros
Zakorzenienie

Szara Ana jest w promocji z 99 na 119
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:16   #1181
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Szara Ana jest w promocji z 99 na 119
tak widzialysmy jzu od paru dni jest na stronie te ceny sa koszmarne

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:19   #1182
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
też właśnie wczoraj wysnułam taką teorię i tez mi się ten proceder nie podoba:/ bo zanim uzbieram rabat na Ethel (jeśli w ogóle) to minie kupe czasu
jak nic sie nie pojawi fajnego, to tez będę zbierać na ceglastą Ethel
mam na razie 33zł, więc jeszcze trochę mi zostało... za rok może da radę przy pomyślnych wiatrach xD

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:20   #1183
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
to prawda kolekcja całkiem fajna ale ceny zupełnie zniechęcające
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:32   #1184
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry

Widzę że tu bardzo kulinarnie wczoraj było

Wymyśliłam co będziemy robić przez weekend
Dziś idziemy na spacer a jutro gdzieś pojedziemy pochodzić i na lody
Stary 2011-09-24, 10:46   #1185
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień doberek
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
A to Eva nie ma zamka?

Fajnie Idusiu, pozdrów Go a ja też mam kliknąć ale się namyślam które

Nikuś ja też mam 2 kliknąć niby nie powinnam (braknie na panele, trza baterie kupować o meblach nie wspomnę) ale torebki muszą być reszta poczeka a torby nie
nie ma zamka

oj to faktycznie jeszcze trochę wydatków macie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Reniulek

Kochana u nas na tyle rzeczy braknie, że słów aż mi braknie właśnie mąż zaczął układać panele w salonie i poszedł ułożyć synka spać, no i sam legł

Generalnie to mamy prawie wszystko na dół, brakuje wykończenia kominka, na tynk na schody na górę
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=859

W ogle kocham moją wieś Sady jabłkowe ma sąsiad i sprzedaje jabłka, kilkanaście odmian, normalne po 2zł, wielkie po 3zł za kg. Mają też gruchy, pycha, kupiłam dziś 5kg jabzów, ale nie dałam rady szarlotki upiec też pozaprawiam później jabłucha, tylko skąd ja te słoiki wytrzasnę?
ze sklepu
Cytat:
dorka na razie na zadna impreze nie ide. mam dosc po ostatniej domowce pewnie pomylilas mnie z charli

hanka pisze pw
może przepraszam

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:53   #1186
ta_iwona
Rozeznanie

No nieee. Nie zdążyłam zamówić Elsy a tu się pojawiła Ethel, piękna ta torebka Ale cena...
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 11:28   #1187
losek78
Zakorzenienie

witam , ale dziś piękny dzień

Cytat:

Sami wpadli w pułapkę rabatów i teraz jakoś na tym chcą wyjść ale wiele osób nadal nie ma rabatów albo malutkie - ja mam 8 zł , nie wiem skąd macie takie duże ? z mojego kodu nikt nie korzysta - tylko ja , nie wyobrażam sobie aby mi urósł rabat 50 % no bo skąd ?
a i tak kupie torebkę , jedną , przemyślaną i na całą zimę bo nie mam miejsca trzymać tyle torebek i tak muszę pozbyć się niektórych bo tylko leżą na dnie szafy i się gniotą

Poza tym ja mieszkam na wsi i jak mam jechać 30 km do miasta stać w korkach , tracić paliwo i nerwy to wolę zamówić na e-torebce , wygodnie i bez problemu , zawsze jak coś mi się nie spodoba na żywo to mogę odesłać

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
to prawda kolekcja całkiem fajna ale ceny zupełnie zniechęcające

nie jest tak źle , mobilizuje do oszczędzania
Stary 2011-09-24, 11:36   #1188
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
o teraz przylazła- jak mi woda oziębłą jest
daguś idź szybciej do lekarza- bo się stresować będziesz a to pewnie nic takiego

może ja mam durny piekarnik???? sądzimy, że nie ma termoobiegu
to kuchenka z mieszkania teżetomęża była nowa prawie ale - nie mamy do niej instrukcji, ja jej nie kupowałam - nie wiemy o niej nic- może nawet być przestępczą kuchenką poszukiwaną międzynarodowym listem gończym

ja też robię taką zupę dyniową na słodko

a z cukinii na ostro bardzo gęstą zupkę z gałką i rozpuszczam do niej serek topiony - polecam!
o kurcze to powaźna sprawa a w necie nie ma do niej instrukcji
[QUOTE=tanizaki;29575023]Jak dla maluszka to polecam drzem z cukini, łagodny w smaku a inny niż te owocowe. Sama nigdy drzemu nie robiłam ale zawsze jadam u babci
Też mam taką superancką wieś tzn. rodzice mają. Bo ja teraz w mieście mieszkam
A słoiki to na facebooku... jest taka grupa 'Oddam w dobre rece, poszukuje, zamienie' i tam ludzie za darmo oferują to co nie potrzebują albo za jakieś cukierki czy cóś.. Widziałam kiedyś tam słoiki. Dawno tam nie zaglądałam to nie wiem co tam oferują teraz...[/QUOTE]
a o czymś takim to nawet nie słyszałam
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
jutro wybieram się do pubu, będzie mnóstwo znajomych ze szkoły i z pracy Boję się
a w sobotę, chyba idę na domówkę do kolegi, a raczej posiadówę w najbliższym gronie

no, a w niedzielę, zjeżdża się caaaaała moja rodzina ...

---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ----------

zeszyciki już mam, na promocję w Tesco się załapałam kilka tygodni temu
a długopisów nie używam, preferuję pióro (zresztą, mam jedno i to samo od gimnazjum )

Jutro mam wielkie spotkanie (R. i spółka), trzymaj kciuki, bo nie wiem co z tego wyniknie
spóźnione ale mam nadzieję że jeszcze się przydadzą a ja dzisiaj na wesele idę

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość

Dziewczyny,kupiłam sobie wczoraj w RE taką kurtkę :
http://www.reserved.com/pl#/collecti...-jackets/R1534
i zastanawiam się jak ja ożywić,w jakim kolorze torebka czapeczka czy rękawiczki Kolor to taka głęboka szarość,dość ciemna.
Myślę o niebieskiej Mattie,ale czy nie będzie za smutno też
fiolet chociaz większość kolorków do szarej kurtki pasuje
Cytat:
Ja jestem wysoka (173) to możne być na plus dla takich typu kurtek,ale w sumie na szybkie wyjście to mi się przyda taka kurtka...aha w ogóle to mi się śmiać i płakać wczoraj chciało jak kupowałam ją bo pomyślałam sobie,że ta kurtka to tańsza była od Mattie,którą planuję kupić

Mój też
no to faktycznie grzechem byłoby jej nie brać za taką niska cenę

Stary 2011-09-24, 11:59   #1189
dor1kaaaa
Zakorzenienie

nadrabiam
Cytat:
Napisane przez Liley Pokaż wiadomość
Przyszła moja pierwsza etorebka i jestem bardzo zadowolona. Przechodziłam milion sklepów w poszukiwaniu jakiejś ładnej torby z ekoskóry, ale niestety nic nie ma, a jak już coś mi się podoba to kosztuje 200 zł, więc zdecydowałam się kupic coś przez internet. Padło na Mattie, oczywiście w oko wpadła mi niebieska ale po krótkim zastanowieniu doszłam do wniosku, że nie pasuje mi do niczego więc wzięłam czarną. Jest super tworzywo jest mięsiste i wygląda jak prawdziwa skóra, jest bardzo duża więc pomieści wszystkie potrzebne mi rzeczy na uczelnie, rączki są porządne, dno usztywnione. Już wiem gdzie będę kupowac torebki
WIele z was narzekało na cenę, ja uważam, że jest adekwatna do jakości. W sklepach tańszej nie znajdę, a na pewno nie równie dobrze wykonanej. Także polecam
no to fajnie że ci się podoba a my razem z tobą się cieszymy bo są zdjęcia
Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
No właśnie, to bez porównania, ja jestem karzeł więc wiesz
Mój TŻ mnie też rzadko namawia, wprost przeciwnie, stale jakieś uwagi, mimo że jego kasy nie wydaję, czasem tylko jak jakiś ciuch zobaczy, bo niestety mojemu TŻtowi nie podoba się jak się ubieram
pocieszę cię dla mojego Tż czasem ubieram sie nie tak jak on to sobie widzi
Cytat:
Dziewczyno my tuCHCEMY ZDJĘCIAAAAAA
Większość z nas tu podoba się Mattie więc ....czekam na zdjęcia

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Mój to samo,najlepiej wg niego to jakbym chodziła cały czas w spodniach na kant,białych bluzkach i marynarkach,dzięki Bogu u mnie w firmie nie musimy tak na sztywniacko się nosić, jak np.moja biedna siostra w banku-codziennie biała bluzka i ciemny dół
oj to strasznie współczuje Ja się cieszę że ja nie muszę trzymać się jednego kroju swoich ciuszków pełna dowolność ale oczywiście z głową
Cytat:
Napisane przez su$ka Pokaż wiadomość
a ktos moze zainteresowal sie juz ta brazowa Nina ?

apropos dress codu, to faktycznie jest to mocne ograniczenie, kurcze ja bym tak chyba nie dala rady, musialabym cala swoja szafe zamknac na klucz..beznadziejnie:P no chyba, ze przekonaliby mnie pensja:P

i tez szukam kurtki na jesien/zime do tej pory zawsze mialam plaszczyki z sieciowek, w ktorych udawalam, ze mi cieplo, byle ladnie wygladac teraz chce ciepla fajna kurtke, ale taka bez pikowan, tak cos w stylu takiej narciarsko-sportowej tylko tez bede miala problem z jej dobraniem, bo moje 158cm skutecznie mi to utrudni
ja w tamtym roku kupiłam kurtkę na zime i na pewno już nie bedę chodzic tylko i wyłącznie w płaszczyku też chodziłam może prawie 10 lat w płaszczach a teraz ja dziękuję ma być mi ciepło a nie po nerkach wieje brr
Cytat:
Voila

Cytat:
Jak powiecie jakie fotki konkretnie chcecie to zrobię Niestety mam płaszczyk w kratę ciemno zieloną z beżowymi wstawkami, wiec ta niebieska w ogóle nie pasuje.
z każdej strony z przodu z tyłu z boku w środku jak wygląda

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Czy Wy w ogóle zwróciłyście uwagę na to, że Ana przeceniona jest z 99 na 119??? cóż za okazja
nom widziałyśmy
Cytat:
A mnie się właśnie rozwalił chłodnik litewski w mojej kochanej imogene, wszystko mam uświnione, łącznie z potwierdzeniem nadania jenny.
Ale jest plus, torba przestanie śmierdzieć rybą, teraz będzie śmierdziała buraczanym kefirem
o ładnie
Cytat:
Ja się znam na zamówieniach publicznych ale na zbiorowych to już nie więc nawet jakbym chciała się zapisać to nie umim
ja na samym początku tez się bałam a teraz się boje o stan swojego konta

Stary 2011-09-24, 12:00   #1190
Liley
Przyczajenie

http://www.youtube.com/watch?v=3OXT9...eature=related
Liley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:12   #1191
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:21   #1192
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, ale ja bez kitu mowie smiertelnie powaznie zaloze nowa skrzynke (skrzynke?? adres mejlowy :P) i spytam
Ja pisałam ze swojej normalnej, takiej z imieniem i nazwiskiem, więc chyba bym się nie zdecydowała na taki krok
Cytat:
To klik klik
Na razie muszę na nią dozbierać, mój kod niestety padł już w maju ciekawe co odpiszą, to jednak 2 dychy różnicy. 2 dychy bliżej do Any albo dalej

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:34   #1193
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
: atyaty::c mok:

hm nastanie koniec twojego szpanowania mayą i zadzierania noska- mamy ją
O jak fajnie, proszę więcej

Pff, ale moja i tak jest fajniejsza, bo pierwsza Teraz to już tylko naśladownictwo

Cytat:
martys jakies zmiany? jak bedziesz miala czas to napisz co tam u Ciebie
Duże zmiany Napiszę, ale póki co, trzymaj kciuki, bo przez 1,5 tygodnia teraz będzie totalna wojna na froncie martini vs. ogarnięcie życia zobaczymy, kto wygra

Cytat:
O, jakaś "nowa"
Pffffffffffffffffffffffff ffffffffffff.

Cytat:
co ta martinisobie myśli???? przyszła, zrobiła smaczka na siebie i pooooszła!
Tak. Spać poszła, bo już naprawdę miała dosyć wrażeń
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 13:50   #1194
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
jak nic sie nie pojawi fajnego, to tez będę zbierać na ceglastą Ethel
mam na razie 33zł, więc jeszcze trochę mi zostało... za rok może da radę przy pomyślnych wiatrach xD
no to ja ma 34zł więc też jescze daleka droga :P

Wiecie co - dostałam od Tż-ta śliczny naszyjnik z imieniem - zawsze taki chciałam o czym on wiedział i teraz dostałam
Stary 2011-09-24, 14:08   #1195
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

Wiecie co - dostałam od Tż-ta śliczny naszyjnik z imieniem - zawsze taki chciałam o czym on wiedział i teraz dostałam
zazdroszczę naszyjnika też mi się taki marzy

dziewczyny dorwałam dzisiaj mniejszą wersję madary za grosze!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SN857442.jpg (78,5 KB, 41 załadowań)
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 14:10   #1196
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
zazdroszczę naszyjnika też mi się taki marzy

śliczna !!! ile kosztowała??
Stary 2011-09-24, 14:22   #1197
ta_iwona
Rozeznanie

Cytat:

Świetna! Gdzie kupiłaś?
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 14:37   #1198
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
śliczna !!! ile kosztowała??
Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
Świetna! Gdzie kupiłaś?
w lumpku za 9zł
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 14:44   #1199
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
w lumpku za 9zł
no co Ty to tym bardziej zazdroszczę
Stary 2011-09-24, 14:55   #1200
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Szybkie życzonka udanego weekendu ja lecę zaraz po zdjęcia z Włoch i z pół roku wstecz nie ma to jak wydać fortunę na zdjęcia :P ale nie mogę się ich doczekać tylko albumu nie mam :/
ehh chciałabym już kupic torebkę

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

ile zdjec wywolywalas? ja uwiebialm zdjecia takie wlasnie wywolane normalne roznych rozmiarow, nie na kompuetrze

Cytat:

sliczny prezent

Cytat:
w lumpku za 9zł
szczesciara

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości