| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-09-28, 14:11 | #1951 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat: 
     no właśnie nadal jedna wielka niewiadoma :/ ... na egzamin poszłam .... i na 4 pytania opisowe 1 na bank mam źle bo sie nie wstrzeliłam :P .. a reszta to loteria bo wiedzą też nie błyskałam .... a z nim to nigdy nie wiadomo co on uzna za dobrze :/ a z ćwiczeniami nadal leżę bo baba przyszła pół godziny później niż miała przyjść, kolejne pół przegadała z kolegą i została mi godzina jej konsultacji, a nie ma bata że w godzinę napisałabym 2 kolokwia :/ także czekam na wyniki tego 1 i czy łaskawie wyznaczy termin konsultacji :/ (w tym tygodniu powiedziała że nie ma czasu już) .... gorzej z tym że facet pozwolił pisać egzamin pod warunkiem że tego dnia miałam zaliczyć ćwiczenia ... także może mi powiedzieć że jak nie mam oceny z ćwiczeń to z egzaminu 2 i dziękuję :/ 
				__________________ "For beautiful eyes, look for the good in others For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ | |
|     | 
|  2011-09-28, 14:17 | #1952 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat: 
  Cytat: 
      far- czuję, ze będzie dobrze- no mówię Ci    :  kciuki:  jak wygra opcja z 5% poparciem tzn że będą komplikację- też się wszystko ułoży  teraz frędzle dla Tróllika- tadam!    | ||
|     | 
|  2011-09-28, 14:17 | #1953 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
  przecież handlować nimi nie możesz bo przecież je odsyłasz  a ty tylko je testujesz  oglądasz macasz i jak jest cos nie tak ... po prostu odsyłasz    
				__________________   | |
|     | 
|  2011-09-28, 14:20 | #1954 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Cytat: 
  wiec jednak zostaje przy Madarze  Zmykam sie szykowac do pracy, zagladne wieczorkiem   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-09-28, 14:22 | #1955 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 |  Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości 

A dlaczego Wam sie Mattie nie podoba?

__________________ D&A | 
|     | 
|  2011-09-28, 14:22 | #1956 | 
				 | 

a to o takie frędzle chodzi   farfl zobaczysz uda się wszystko tak jak moni napisała stresie zapewne jest nie dziwię ci się a może pogadaj z babką że musisz zaliczyć ćwiczenia bo inaczej nie możesz podejść do egzaminu   
				__________________   | 
|     | 
|  2011-09-28, 14:26 | #1958 | ||
				 | 

Cytat: 
  i do wieczorka ja sama nie wiem czemu  nie porywa mnie serce na jej widok  ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat: 
   to leć po buciki   
				__________________   | ||
|     | 
|  2011-09-28, 14:29 | #1959 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ja jako osoba która klikła bez całkowitego przekonania  powiem- fason mi trochę nie leży jakaś za długa mi się wydaje i za dużo ma ozdobników jakby - ale kolor mi się podoba i chcę się przekonać- do mai i katy -póki co  - nie mam zastrzeżeń  Cytat: 
    | |||
|     | 
|  2011-09-28, 14:44 | #1960 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
   na mojej liście zostały tylko 3 jacky cała reszta mi się odwidziała póki co  Ojacie jacie ale fajne    :s  lina: Farfocel   :cmok  :        :c  mok:    
				__________________ dark & twisty  Life is better blonde  "Tak, jestem szczęśliwa,  i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska | |
|     | 
|  2011-09-28, 14:44 | #1961 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Uwaga uwaga! Przedstawiam moją MARTI  Relacja: Skórka bardzo przyjemna, o nieco drobniejszej fakturze niż np. Emili. Podszewka mocno szeleszcząca, na szczęście nie mocno śmierdząca  Kieszonki standardowo - w środku jedna na zameczek i 2 małe przegródki. Na zewnątrz z przodu funkcjonalna kieszonka np. na telefon lub błyszczyk - lubię takie!   Podoba mi się w niej to, że otwiera się tak szeroko, co myślę znacznie ułatwi jej penetrację  [Może w końcu mój TŻ przestanie narzekać, że nic nigdy nie może w mojej torebce znaleźć  ]. Wykonana solidnie, elegancko, bez zarzutu. Polecam z czystym sumieniem! Noszenie jej na ramieniu jest możliwe, jednak byłoby uciążliwe. Dorka (to chyba Ty mi odpisywałaś?) miała rację  Zastanawia mnie tylko po co jest z tyłu ta "zakładka" po środku... Taka sama jest z boku, ale tam założony jest za nią suwak. Jakieś pomysły?   | 
|     | 
|  2011-09-28, 14:47 | #1962 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 |  Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości Dziekuję za skorzystanie z mojego kodu dziś o 14:07  Może kupiłaś Mattie  A ja zmykam!Miłego popołudnia życzę!   
				__________________ D&A | 
|     | 
|  2011-09-28, 14:49 | #1963 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dobry   Cytat: 
  edit: kliknęłam czarną Marti  bałam się, że zniknie, a dawno nic nie klikałam z etorby   
				__________________ wege  www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu   Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2011-09-28 o 14:53 | |
|     | 
|  2011-09-28, 14:51 | #1964 | |||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Witajcie, ja tak na szybciora z pracy piszę   Cytat: 
  takie odnoszę wrazenie. A błędy każdy popełnia  powoli, spokojnie urządzicie i będzie piękniej. Też jestem ciekawa jak tam u Ciebie  Cytat: 
  no dokładnie, jak z salonu  gratuluję, wszystko do siebie pasuje - dobrane ze smakiem i tak konsekwentnie. Super! Ja w urządzaniu u siebie raczej sobie nie poradze, bom zielona.... Nikuś, ile Wy już macie zrobione! Będzie super a tapeta jest zaje....  piękny metraż  i maż i syn cudowni - tak pięknie przy kominku.....ehhhh buziaki kochana. Cytat: 
  a zarazem kolorowo hihi. Super. Cytat: 
  Iduś, trzymasz sie jakoś? Współczuję straty babci.... Cytat: 
  Jej.... Cytat: 
  Cytat: 
  Wracam do pracy   
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | |||||||
|     | 
|  2011-09-28, 14:56 | #1965 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ wege  www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu   | |
|     | 
|  2011-09-28, 14:58 | #1966 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-09-28, 14:58 | #1967 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Ciociu jaka ciocia była ładna   Dzień dobry  Uff jeszcze dwa dni i weekend  (wielkie odliczanie  ) Dziś się trochę rozpieszczę i sobie kliknę w końcu ten żakiet   
				__________________  FREE | 
|     | 
|  2011-09-28, 15:00 | #1968 | ||
				 | 

Cytat: 
  a do czego te zakładki to nie mam zielonego pojęcia  ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat: 
  no nareszcie  Renia miłego dnia w pracy Kalinko  a jaki żakiet? 
				__________________   | ||
|     | 
|  2011-09-28, 15:00 | #1969 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-09-28, 15:02 | #1970 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Tarnów 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 ja porównałam kiedyś wymiary Mattie to Jill ( a Jill mam) i wychodzi na to że są takie same a Jill wcale nie jest duża ani długa tylko trochę głęboka i może wkurzać jak dużo sie do niej nawali rzeczy ale za to ma dużo przegródek /schowków i jakoś się można zorganizować a Jill chyba zniknęła ze sklepu - dobrze że ją już mam  jak pisze bez sensu to sorki - gorączkę chyba mam po butki jutro pojadę jak trochę prze-zdrowieje- przytłumiona jestem jak na jazdę samochodem   
				__________________ blog | ||
|     | 
|  2011-09-28, 15:03 | #1971 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-09-28, 15:03 | #1972 | |
				 | 

Cytat: 
  a jak zakupisz to wstaw zdjęcia   
				__________________   | |
|     | 
|  2011-09-28, 15:10 | #1973 | ||||
				 | 

Na serio rozważam zadzwonienie do etorebki  żyję w strachu, ze się nie zrozumieliśmy i oni wyślą te torebki już dzisiaj  danulka jak 3 jacky- trzy takie same torebki  ?????? wstydziłabyś się   Cytat: 
  to kupiłabym ją bez zastanowienia  teżet zagląda Ci do torebki?????????:confused :  do mojej/moich tylko mnie wolno   Cytat: 
  Cytat: 
  cześć reniu  ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- kalinko  Cytat: 
   charal Ty wiesz co  mojego teżetomęża też kręci styl"na sekretarkę"a ja tu żyłam w przekonaniu, że co innego   :ha  haha:   | ||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-09-28, 15:12 | #1974 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Przytulny domek 
				 | 

Boże, ta czarna dla mnie idealna!!   
				__________________ ... by codziennie znaleźć powód do uśmiechu.. | 
|     | 
|  2011-09-28, 15:13 | #1975 | |
				 | 

Cytat: 
  te chłopy wszystkie tak mają widocznie, | |
|     | 
|  2011-09-28, 15:15 | #1976 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Przytulny domek 
				 | 

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat: 

__________________ ... by codziennie znaleźć powód do uśmiechu.. | |
|     | 
|  2011-09-28, 15:17 | #1977 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
  Uwielbiam ten fason mam już trzy podobne   
				__________________ dark & twisty  Life is better blonde  "Tak, jestem szczęśliwa,  i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska | |
|     | 
|  2011-09-28, 15:29 | #1978 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Jednak wezmę zwykły szary    ten od mosquito czy jakoś tak  No byłaś, byłaś  Teraz jesteś Piękna!    
				__________________  FREE | 
|     | 
|  2011-09-28, 15:36 | #1979 | 
				 | 

właśnie nie pytałam   w zasadzie- tak jakoś samo wyszło  wątek jest z Ciebie dumny  a ja myslałam, ze Ty już masz jacky  kiedy klik?  baba z all się odezwała? w sensie zapłaciła? ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Oświadczenie: jestem beznadziejna  znowu tam zadzwoniłam   :mur  :     :mur  :    pan ot tak po prostu,wie,ze ja to ja i ze w nst tyg   no pytam:musiałam tam dzwonić?????????   | 
|     | 
|  2011-09-28, 15:38 | #1980 | 
				 | 

Kurczę, szkoda, że zniknęła beżowa Jacky    tak jak Danula bardzo lubię ten fason, a podobne widziałam jedynie w Ochniku, ale za duuużą kasę  dodeczka:  śliczna jesteś 
				__________________ wege  www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

-miałam irracjonalny atak fuksjowej kristy
-miałam irracjonalny atak fuksjowej kristy