|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
Rano dostaje najpierw jakąś kanapeczkę, jajecznice, które nie zawsze zjeda, potem mleczko 200 ml, o 12 ma drzemkę, po drzemce daję mu obiad, niestety nie chce ich jesć :/ i dopiero o 16 jak nie uda mi sie obiadu do tej pory mu podać zjada coś innego typu chrupki, banan, kanapka, plasterek szynki, kiwi :/ I na wieczór mleko 250 ml, i w nocy mleko 250 ml :/ Mnie sie wydaje że to mało ![]()
![]() |
#4502 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
![]() Cytat:
![]() To ten nowy jesienny kolor...prawda, ze musialam go kupic...?? ![]() Cytat:
I jak wyglada sytuacja? Mam nadzieje, ze wszystko dobrze... Cytat:
Kiedys gdzies (ale konkretna jestem nie ma co...) widzialam taka fajna malutka... Polemizowalabym... ![]() No sama sama...a ty nie przesadzaj - te twoje cudenka z filcu sa o trudniejsze i naprawde sliczne! ![]() Cytat:
Dziekuje slicznie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ok Cytat:
A to tak zawsze - jak przestawialam malego z dwoch drzemek na jedna to wlasnie oduczylam André krotkiej drzemki przed obiadem przez to, ze bylismy w Spielgruppe w czasie tej drzemki i tam zapominal o spaniu ![]() Cytat:
![]() Dobrze, ze sie goi, ale jednak nie kalecz juz nic wiecej... ![]() ![]() Cytat:
Ja pamietam ta przesliczna z ToysRUs ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() u nas dzisiaj od rana "przygody" - zauwazylam u André kleszcza za uchem wiec pojechalismy do lakarza i wyjal gnojka...malz malo nie zemdlal na krzesle jak lekarz poinformowal go o wszystkich mozliwych nastepstwach itp. i przy okazji oczywiscie stwierdzil, ze to moja wina ![]() ![]()
![]() |
#4503 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hej, Ja też robię jesienne porządki, wyczyściłam dywany od nas i chodniki z korytarza, dziś mam się wzią za okna, ale jak mi znowu muchy osrają to się wscieknę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Wtajemniczenie
|
rewelacja - zazdroszczę takich talentów - mnie to się nawet nie chce, moja maszyna pewnie od kurzu to już nie będzie chodzić
kleszcz Twoja wina? - dziwne myslenie Ja mamkuchnię gazową z elektrycznym piekarnikiem i jestem zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() Musze się wziąść za okna ![]() Kinia mi zasneła taka przyszła zmęczona z placu zabaw, że szybko zupke zjadła i poszła spać. Dorwała chłopczyka z autkami i chyba tym się tak zmęczyła bo od miesiąca mi nie śpi w dzień ![]() sounko no tak to już mamy z tymi muchami ![]() ![]() gocha a spróbuj go przegłodzić może w tedy zje obiad ![]() Always może przestań jej dawać teraz soczki tylko daj jej herbatki i może zgłodnieje ![]() karenina czemu ma to być Twoja wina z tym kleszczem nie rozumiem ![]() pietrusia trzymam kciuki za koleżanke ![]() dobra zmykam myć okna |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Raczkowanie
|
czesc wam
oj okropna nocka...Olimpia mi sie budzila co rusz...w dodatku miala goraczke 38.2 ale nic jej nie dawalam bo ona zle znosi podawanie lekow....ale jak juz wstala to po goraczce...mysle sobie moze zabki? maja wasze dzieci juz 5tki? i tak OFICJALNIE na wasza prosbe wypisalam sie z klubu podczytywaczy!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! wieczorem postaram sie wrzucic pare fotek malej pozdrawiam was |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kareninko nie rozumiem twojego małża, to co niby Ty mu tego kleszcze wbiłaś ?!?!? I dziewczęta, mój małż dziś przylatuje :P więc proszę o usprawiedliwienie ewentualnej nieobecności do 9-ego ![]()
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kareninko oczywiescie ze nie mogłaś nie kupic tego lakieru,naprawde ładny A kleszcz?no cóz u nas tez co sie nie stanie moja wina bo ja siedze z dzieckiem(nie patrz na to ze tz caly tydzien nie ma ![]() ![]() Najwazniejsze ze juz wyciagniety
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z kleszczem, to najwazniejsze, ze juz wyjety Cytat:
Cytat:
![]() A u nas spokojnie, tz wzial Sandre na przejazdzke, zebym mogla sobie troche odpoczac po duzych zakupach, praniu, sprzataniu i skladaniu lozka... i jestem pod wrazeniem, bo zamowilam je wczoraj w poludnie, a dzis w poludnie czekalo juz pod drzwiami ![]() ![]()
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzieki za kciuki za kolezanke, nie wiem jak sie sprawa narazie ma bo nie chce do niej dzwonic i wypytywac bo to nie łądnie a jej mąż co pracuje z moim Tz to wziął opieke i tez sie nie widza wiec nie wiem jak tam u mniej ![]() ![]() Ja wykonczona dzis Kamilka nie spała w dzien i teraz juz zaczyna strasznie marudzic wiec jeszcze chwile i pojdzie spac ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Karenina dobrze ze juz kleszcz wyjęty ![]()
![]() |
#4511 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mi też udało się załatwić okna, nie wiem czego najadły się te muchy, że gówna nawet cifem nie schodziły ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniulka kupiłaś kostium??
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Guciu to brawa za taki ekspres
Udanej pierwszej nocki dla Sandruli w nowym łóżeczku
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i w koncu zasnela, po godzinie marudzenia, wiercenia i czego tam jeszcze ![]() ![]()
![]() |
#4515 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie zrobiła mi sie afta w buzi mam ja juz chyba ze 2 tyg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sandra tez co chwile pcha paluchy do buzi, a zeby jej tez nie ida... ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Ja zawsze sobie wacik do uszu nim zwilzam i smaruje te miejsca. Co prawda troche szczypie, ale szybciutko schodzi ![]() wiadomo, musi sie przyzwyczaic, ze teraz to lozko to jest jej, a to stare juz nie ![]()
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze wiec i na ciebie dobrze podziala ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj współczuje bólu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Dień Doberek
![]() A co tu taka cisza ![]() ![]() ![]() Miłego weekendu ![]()
#4523 | ||||
Zadomowienie
|
heloł
miałam wczoraj wyjście z kumpelami na sushi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jakie zmiany?? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam taki syf w domu, że wolę nie patrzeć. A lenia mam jak stąd do Azji ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
dzien dobry u mnie pogoda paskudna,,,tylko 11 stopni ma byc teraz jest 7 i wieje malo co glowy nie urwie
wiem obiecalalam fotki ale jakos nie mialam weny na przezucanie z apararu na kompa ![]() dzisiaj nocka super...oczywscie kolo 5 rano byla butla mleczka a wlasnie ile mleczka wasze maluchy pija? Olimpia kocha mleczko i mogla by pic i ponad litr dziennie a pije kolo 500-750 ml tak dwie czasem 3 butelki po 250 z tym ze ona pije jeszcze modyfikowane na noc a tak to juz ja przezucam na krowie a jakie mleczko pije wasze dzieci chodzi mi czy mm czy juz krowie? Elu to ladnie Ala pospala!!!!!!!!!!! a ktos mnie pytal co rozumiem ze Olimpia zle znosi podawanie lekow...nie lubi...musze jej podawac strzykawke do buzi a ona wtedy placze...a co do czopka to jest rozwiazanie ale akurat nie mialam ich w domu....po ostatnim zaziebieniu zapomnialam dokupic |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Ela to Alunia ładnie pospała i wypad napewno był udany
![]() Always moja pije tylko Bebiko i tak dziennie wypija 500 ml czasem sie zdarzy wiecej ale to mało kiedy. Ja troszke popracowałam na działce bo pogoda dzis superowa oby tylko taka sie utrzymywała jak najdłużej ![]() ![]()
#4526 |
Zakorzenienie
|
Ela,a le Ci się wypad udał
![]() Always mm i krowie- krowie z płatkami np. Ale ilości rózne wypija... Codziennie jest inaczej. Karenina oj ja już mam dość kaleczenia się ![]() Nie rozumiem dlaczego Twoja wina? Ach tak już wiem! Pewnie sama szukasz kleszczy i kładziesz je na Andre:P Gochaa oj będzie się działo ![]() Pietrusiu współczuje aft! Zdarza mi się to draństwo i wiem co czujesz... tymsal poelcam również... Powinno wypalić dziadostwo. Sama też apthinem smarowałam, ale długo trwało zanim zeszło... Piotruś usnął o 17.30, bo nie spał od rana, ale nie było mowy żeby do 19 chociaż wytrzymał. Ja go tylko połorzyłam na poduszce i odleciał. W moim albumie są zdj dla chętnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Ja chetna
![]() ![]() Gucia dzieki za rade, juz dzis nie wytzymałam tak mnie strasznie bolało ze śliny nie mogłam przełknąc i pojechałam do apteki i jak ręką odjął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4528 |
Raczkowanie
|
Pietrusiu super ze juz mniej boli
![]() Zebra to Piotrus juz do rana bedzie spal? jak tak to pewnie wstanie jakies mleczko wypic jak myslisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z podawaniem lekow to wspolczuje... na szczescie u nas sprawdzaja sie syropki, ktore podaje tylko i wylacznie strzykawka ![]() Cytat:
![]() A u nas wczorajsza nocka byla spokojna, Sandra tylko raz zleciala z lozka ![]() I tak mi sie marzy, zeby to drugie tez bylo takie ... szybkie przyzwyczajanie sie, malo problemow, zadnych marudzen przy zabkowaniu... ![]() aaa wlasnie, nie pochwalilam sie wam, ze Sandrze wyrosly juz ostatnie trojki... jak zwykle obie na raz i tez odbylo sie to bez najmniejszych powiklan
![]() |
#4530 |
Wtajemniczenie
|
kareninko jakie zmiany? najwazniejsze, że kleszcz w całości wyjęty!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.