|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Właśnie odkryłam w tejże Lolitce facynującą nutę lakieru samochodowego
. To on nadaje jej pazur
|
|
|
|
#2192 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam sobie Miss O w Oriflame
W ciemno, dla flakonika. Jak mi się zapach nie spodoba i tak nie będę żałowac, chcę mieć taką ozdobę z pompeczką na mojej półeczce z flaszencjami
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to musi być ciekawe![]() A w temacie kliknęłam dziś miniaturkę tygryska. A wszystko dzięki czujności mojego osobistego kusiciela A w tej chwili przyszła do mnie Theorema klasyczna
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Upolowałam na Targowisku Sensations,Miracle i Emporio
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję nowych nabytków
|
|
|
|
#2197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tak naprawdę jestem potwornie depresyjnym typem, w dodatku neurotykiem, co nie ułatwia mi funkcjonowania w naszej rzeczywistości. Ale paradoksalnie lubię się śmiać. Powoli uczę się dostrzegać i cieszyć drobiazgami, takimi codziennymi, małymi przyjemnościami .Nie chcę być postrzegana jako cierpiętnica, dlatego też staram się nie obarczać innych moimi problemami... ![]() Cytat:
.
|
|
#2198 |
|
spin doctor
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zadomowienie
|
Opium ph edp
nie mogłem się powstrzymać, 50 ml za 134 zł
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Rozeznanie
|
Jedzie do mnie 100 ml "Cristalle" edt - jestem szczęśliwa ,koniec i kropka!
|
|
|
|
#2203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktycznie, jest w niej cos pieprznego, orzechowego. W zadnym razie nie jest płaska ani mdła,jak to pisaly niektore dziewczyny, ale juz sie przyzwyczailam, ze na mnie te potencjalnie "zwykle" zapachy ujawniają duzo glębsze nuty, jak wlasnie Noa Perle czy Stella. Nadal jestem nia zachwycona
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
.Fajnie,że udało nam się wymienić.Mi Casmir bardzo się podoba ale jest wybitnie nietrwały |
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
no i zdecydowalam sie -zakupilam dzis zestaw Hermes Jardin en Mediterranee - 50ml + fikusny maly flakonik 15 ml "do kieszeni"
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Kokakola - gratuluję! Ogródek Śródziemnomorski piękny jest
|
|
|
|
#2208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale pomyślę o tym latem
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, mam zawsze edt, ale edt to pasztet do edp choć i tak jest ładne.Edp, ma mega trwałość, jest bardziej głębokie, słodkawe wyraźnie wyczywam porzeczkę, po wielu latach poszukiwań, wiem że to jedne z najładniejszych męskich perfum....
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio kupilam sobie:
*Loulou Cacharel za £10 *In control curious Britney Spears (tu gorzej- £27) I uwaga!!!...Escade Collection za £17! Czy to nie cudowne...!!! |
|
|
|
#2212 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Burn - nie mam pojecia, nie widzialam nigdzie "samotnych" malych Ogrodkow
Byc moze sa one dostepne w zestawach lub ekskluzywnych butikach (taka odpowiedz czesto slysze od przemilych pań w perfumeriach - tak mialo byc z pojemnoscia 50ml Ogrodka Srodz.) ![]() Tulipanko, MrsVargas - dziekuję! Pouzywam go poki jeszcze cieplo a pozniej zaczeka sobie do wiosny. Bardzom szczesliwa
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
Vanilla Fields edt, chciałem sobie przypomieć zapach i jakoś mi się klikło
...Czas chyba szuko dobrego psychiatry
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Dreamer, gratuluje
Ja to bym sobie przypomniala Oui-Non de Kookai..
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napisałem maila z prośbą wyjasnienia... Tak Opium to moje "wizerunkowe perfumy", smieszyły mnie wasze skojarzenia z moją osobą, to że kojarzę się innym z BC, Safari jeszcze ujdzie, ale Blonde... Dreamer Versace`go, to także mój zapach, jednak ostatnio skończył mi się i jakoś nie rzucam się aby go kupić, a Opium zawsze mam, łącznie z linią kąpielową, ostatnio jednak tylko w wersji edt. Teraz moja praca wymaga noszenia garniturów, przebywam w bardzo konserwatywnym towarzystwie i noszenia kolorowych ciuszków i zlewania się „nieodpowiednimi perfumami” raczej mi nie wypada...
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozostałym Myśliwym także
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2006-10-28 o 08:09 |
|
|
|
|
#2219 |
|
Rozeznanie
|
To jest racja - Opium ma klasę,zarówno męskie jak i damskie - damskie sprawiłam sobie kiedyś ,pamiętam dokładnie w jakich okolicznościach:byłam na wagarach w liceum i sama włóczyłam się po mieście i najczęściej nogi wiodły mnie do perfumerii (Wrocławianki kojarzą zapewne - była taka ekskluzywna na placu Teatralnym) no i przyklejałam tam nos do szyby i dostawałam ślinotoku na widok tych buteleczek.
Wtedy na tych wagarach miałam wyjątkowo pieniądze,wpadłam tam - dziewczę z rozwianym włosem,pierwsza klientka koczujaca pod perfumerią tak rano i mówię "Poproszę opium!" Bez wąchania,bez zbędnych pytań,starczyło mi na 30-stkę edt. Otaczałam tą buteleczkę wielką czcią,wąchałam w ukryciu,potem psikałam się kilka razy i oddałam komuś po paru latach,były dla mnie "za dorosłe" wtedy,teraz bym juz nie była taka hojna,ale zarówno wtedy jak i teraz mam słabość do tego zapachu - zarówno męskie jak i damskie Opium kojarzy mi się z jakimś mistycyzmem,to nie są byle jakie perfumy,kiedy sięgam w perfumerii po którąś wersję O. to zawsze z jakimś namaszczeniem i najczęściej drży mi ręka. |
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

. To on nadaje jej pazur

W ciemno, dla flakonika. Jak mi się zapach nie spodoba i tak nie będę żałowac, chcę mieć taką ozdobę z pompeczką na mojej półeczce z flaszencjami 
to musi być ciekawe
. Tak naprawdę jestem potwornie depresyjnym typem, w dodatku neurotykiem, co nie ułatwia mi funkcjonowania w naszej rzeczywistości. Ale paradoksalnie lubię się śmiać. Powoli uczę się dostrzegać i cieszyć drobiazgami, takimi codziennymi, małymi przyjemnościami 
.

nie mogłem się powstrzymać, 50 ml za 134 zł

, ale pomyślę o tym latem
Byc moze sa one dostepne w zestawach lub ekskluzywnych butikach (taka odpowiedz czesto slysze od przemilych pań w perfumeriach - tak mialo byc z pojemnoscia 50ml Ogrodka Srodz.)