|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
No właśnie chodziło mi o program dla nowych konsultantek, bo na stronie avonu nic nie mogę znaleźć :-(
|
#1832 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Jeszcze niedawno był program dla nowych konsultantek Twój Pewny Start, ale teraz już sama nie wiem |
||
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O programie, o którym pisałaś wiem od koleżanki, która jest konsultantką. Jednak nie mogę nic znaleźć dla nowych...
|
|
#1834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Program dla Nowych Konsultantek – Katalogi 13/2011 – 17/2011 Jeśli zostałaś Konsultantką w Katalogu 15/2011, to możesz wziąć udział w Programie dla Nowych Konsultantek. Program trwa 4 pierwsze Katalogi począwszy od Katalogu założenia konta na podstawie podpisanej umowy Konsultantki. Osiągnij łączną sprzedaż minimum 200 zł w pierwszym Katalogu oraz minimum 250 zł w trzech kolejnych Katalogach współpracy. Spełniwszy warunek sprzedaży w każdym Katalogu możesz zamówić kosmetyk Avon w specjalnej cenie 1 zł. |
|
|
|
|
#1835 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
mam pytanie używałyście maseczek z planet spa ? bo czaje się na nie bo są 3 za 29,70 i kusi no
|
#1836 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez jagoda79 Czas edycji: 2011-10-28 o 23:40 |
|
|
|
|
#1838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1839 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja polecam tą flashy, ta druga ciężko zostawia kolor na powiekach i brokat się sypie, z miedzianej jestem bardzo zadowolona za toCytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
TPS dla nowych kk
Bodajże przez 4 kat. musisz mieć po 250 zł w każdym zamówieniu, aby otrzymywać prezenty. I są to odpowiednio woda Spotlight,chyba krem do rąk z MM, system pielęgnacji oczu i treselle mystique. Co do 2 srodkowych prezentów nie mam pewności, ale 1 i 4 tak.
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za podpowiedzi
bardzo mi pomogłyście dziewczyny
|
#1842 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() a maseczki Spa lubię z morza martwego,tajski kwiat lotosu i oliwkową
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
już wiem co moją paczką
dzwoniłam dziś rano do InPostu i okazało się, że paczka została źle nadana, więc mieli to dziś naprawić, ale później dzwoni babka z Avonu, że paczkomat jest zepsuty i mi wyślą paczkę jeszcze raz kurierem ![]() podałam jej inny adres-domowy, ale w emailu z UPSa mam na Rzeszów, więc gdzie mi ta paczka w końcu przyjdzie?? |
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
Witam Tak przeglądam ostatnio ten wątek i się zastanawiam czy nie zostać konsultantką Avonu
i mam takie pytanie .Na jaką kwotę trzeba trzeba zamówić żeby nie płacic tych 10 zł kosztów małego zamówienia? Czy jesli nie będę zamawiała z każdego katalogu to liderka moja miałaby przez to problemy? a i jeszcze ostatnie jak się zapiszę to muszę potem jeździć na szkolenia? ![]() ( pamiętam że moja ciocia jak się zapisała to potem co chwile na szkolenia jeździła) ![]() z góry dziękuje za odpowiedz
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie będzie miała problemów. Nie nie musisz, szkolenia są dobrowolne.
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
TPS do końcca katalogu 17 czyli do końca grudnia
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli bym zamawiała z co 3-4 katalogu, to byłby problem? Tak pytam z ciekawości
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i omijałaby cię część programów motywacyjnych dla kosultantek
|
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Sama już nie wiem. Moja konsultantka nie jest nawet z mojego miasta, bo jest nią mama mojego TŻ-ta, przyszła teściowa. My mieszkamy w Toruniu, a ona w Tczewie, to troche drogi jest i ciężko się tak zamawia i dostaje... Bo my raz na miesiąc tam jeździmy. Katalogów też nie mam, w necie przeglądam i potem tak zamawiam. A chciałabym pomacać, pooglądać, powąchać w katalogu. I mieć tą zniżkę też w sumie fajnie by było. Ale wątpię, żebym zamawiała z każdego katalogu, klientek raczej mieć nie będę.
|
#1850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A materiał to właśnie PVC ale takie grubsze. Nie przesiąka i na pewno się nie przerwie od jakiegoś małego ostrego przedmiotu.
|
|
#1851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba, że jakaś konsultantka z Torunia chciałaby zostać moją, jeśli taka tutaj jest
Zawsze to jedna klientka więcej
|
#1853 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam dopisać kodu na portfel Believe do zamówienia.
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam W AM 16 również jest specjalny program zarobkowy: Kup min. 2 zestawy Anew, a otrzymasz na nie 45% opustu Znajoma bierze zestaw Platinum, a ja zdecyduję się na czerwony, skoro chwalicie ![]() Najbardziej niepokoi mnie fakt, że mam coraz większe zapasy kosmetyków Anew Nawet nie wiem, kiedy je robię |
|
|
|
|
#1857 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Narazie zaproponowałam jej, żeby na początek przynosiła mi zamówienia, a ja będę jej sprzedawać kosmetyki z wypracowanym opustem. No i będzie korzystniej, bo mp. jeśli ja będę miała zamówienie na jeden krem Anew i ona na jeden, to jeśli scapierzymy to w jedno zamówienie, to będziemy mieć 45% opustu.Cytat:
Moje ulubione to Tajski Kwiat Lotosu, Oliwkowa i Błotna.Cytat:
|
|
#1858 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
, który czeka na swoją kolej już od maja bo naotwierałam tyle kremów,że masakra![]() obecnie zużywam serum botanicals, bo kończy mu się termin przydatności, za chwile będzie z pozostałymi podobnie ![]() kremy z zapasów są nawet nie otwierane , nie mówiąc o testowaniu , gdyby sie okazało ,że któryś mi nie podejdzie to nawet nie zwrócę bo miną termin zakupu , w testowanie próbkami nawet się nie bawie , 2 maźnięcia kremem nie wyrabiają mi opinii o nim- szkoda zachodu ![]() no ale propozycje z k16 szalenie kuszące , mam nadzieję ,że się nie ulegnę
|
||
|
|
|
#1859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja mama chwali obie linie, ale zaznacza, że porównanie ich ceny do jakości przemawia zdecydowanie na korzyść solutions. Anew są dwukrotnie droższe (cena jest dość ruchoma, ale zazwyczaj), a są jedynie odrobinę lepsze. I to z dodatkiem "może". |
|
|
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Nana93klb;30194090]biżuteria marilena o którą ktoś prosił jest juz na katalogowym
dość duża, spodziewałam się, że kolczyki będą mniejsze, ale opłacało się ją zamówić przy robieniu zdjęć zauważyłam, że jeden z kolczyków nie ma zatyczki, no nic, z tym sobie poradzę.dziękuję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

mam pytanie używałyście maseczek z planet spa ? bo czaje się na nie bo są 3 za 29,70 

dlatego chciałabym wiedzieć czy jest miękka

i mam takie pytanie .
A materiał to właśnie PVC ale takie grubsze. Nie przesiąka i na pewno się nie przerwie od jakiegoś małego ostrego przedmiotu.
Znajoma bierze zestaw Platinum, a ja zdecyduję się na czerwony, skoro chwalicie 
Narazie zaproponowałam jej, żeby na początek przynosiła mi zamówienia, a ja będę jej sprzedawać kosmetyki z wypracowanym opustem. No i będzie korzystniej, bo mp. jeśli ja będę miała zamówienie na jeden krem Anew i ona na jeden, to jeśli scapierzymy to w jedno zamówienie, to będziemy mieć 45% opustu.