|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIV
Cytat:
a zobacz u niej w albumie jaki jej jasniutki wychodzi po garnier nutrisse 111, z tym, że zamienia oryginalny utleniacz na 12% no tak, naturalne to wiadomo, że chwycą dobrze ale nawet jak za 1 razem by Ci mega równo nie wyszło to potem za pomocą malaksowania mozna wyrównac stopniowo z farbowania na farbowanie będą ładniejsze, ja np w zesżłym roku miałam dosc ciemne włosy a potem robiłam odrosty palette c12 i malaksowałam calosc dzieki temu rozjasnily mi sie całościowo w razie czego mozna dorobic refleksy na tej dolnej warstwie i nie bedzie widac
|
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uzywam farby z wodą 9% i daje refleksy, dzieki temu blond nie jest płaski, nie rzucaja sie w oczy nierówności koloru i kolor się mieni w słoncu
![]() To dla mnie najlepsze rozwiażanie ![]() Ale już mam odrosty Zapisałam się na 7 listopada do fryzjerki, akurat po 4 tygodniach równiutko
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się robi malaks to wiem gdzieśczytałam, więc dałabym sobie z tym radę. u Kotki zobaczyłam tylko malutki kawałeczek włosów, ale rzeczywiścią są jaśniutkie, przepiękne
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie i tak nie jest płasko a jeszcze mi powiedz, bo się zastanawiałam niedawno, skoro wiesz ze robi Ci kolestonem 12/1 i fajnie wychodzi to czemu nie kupisz sobie i nie zrobisz sama?
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3817 |
|
Wtajemniczenie
|
Infa, Buahhot, Snowi
co za piękne włosy ja chce już farboooooooooować ! Wellaton rządzi normalnie ![]() Snow, w ogóle Twoje włosy są takie grube i śliczne nie mogę uwierzyć że Ty je prostujesz ! moje po prostowaniu są w tragicznym stanie nie wiem czy pytałam, jeśli tak to wybacz ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- zżarłam całą czekoladę przed chwilą ! normalnie moja sytuacja z tżtem jest coraz gorsza... ja się zastanawiam czy w ogóle coś czujemy do siebie jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Nove 3mam kciukasy za farbowanko ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Asia zdrówka dla Ciebie i rodzinki kurde, nie wiem jak z tym tortem :bezradny: nie znam się za bardzo ![]() |
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sama nie chcę bo mi sie włosy plączą i nie umiem tych z tylu zafarbowac za bardzo się z tym ciapię i mam za dużo roboty a i tak jest krzywo źle i brzydko. Ale mam w domu przeciez 1 tubke 12/1 i utleniacz ![]() Mozesz kupic osobno. W farbach rzadko jest 12%. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-29 o 16:37 |
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
moje nogi
ale korasy wszedzie scisk co za durny narod ciagle im malo kazdy sklep zapchany i jeszcze te dzieci wrzeszczace ![]() asiabb zycze wam zdrowka snow ale dlugie wlosiska dawno tylu nie widzialam i naprawde wygladaja imponujacoinfa ja juz sie pogubilam z tym twoim farbowaniem wydawalo mi sie ze kilka dni temu farbowalas i teraz znow niewiem pogubilam sie ![]() ale mimo to ladnie jak zawsze tz wybil mi z glowy Toffika on uznal ze ma byc DENIS i kropka wiec tak zostajeechhh
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda ze bedzie Denis![]() Mi też się tak z tym farbowaniem wydawało
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3823 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
jest dobrze tak jak jest ![]() Cytat:
juz kupilam kolejne dwa opakowania a ja wlasnie zjadlam KitKata, a co mi tam! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3825 |
|
Zadomowienie
|
a ja pofarbowałam sobie włosy londa 12/9 i jestem mega zachwycona
znowu londa okazała sie niezawodną zdjecia wrzuciłam na watku długie piękne blond włosy bede miała chwile to i wrzuce tu bo w kompie juz ich nie mam;/
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
oj kochana
dziękuję bardzo, ale przysięgm, że mnie te włosy dobijają
|
#3828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Infa Buahhot Snow pięknie
ciekawa jestem jak wyjdą Paulince no i Kitce ![]() jestem pewna że wraz z nowym opakowaniem zmienili coś w składzie ![]() następne farbowanie będzie chyba 12/1 chociaż może całkiem coś innego bo kusi mnie i to bardzo zmiana ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Tofciu pasowałoby do niego ale pewnie niemęskie wg. Tżta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
tak myślałam
|
|||
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3830 |
|
Wtajemniczenie
|
Bayka masz na prawdę śliczne włosy teraz
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Lady, mam nadzieję że tak świetnie jak innym dziewczynom mi wyjdą Kitka i tak ma piękne i tak aa chyba farbuję w następnym tygodniu żeby mieć piękne do szkoły hihihi
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka blondasy!
Jak tam przygotowania do halołinu? ![]() ja bede miec mega domówke przez 3 dni ale jakos to przezyje...pamietacie ze dzis przestawiamy godzine do tylu zegarki? bylam dzis u dziadka- podlaczylismy nowa pralke i ja uwielbiam normalnie slychac jak wyje silnik i nie wiem czy ona tak ma miec...?jakby silniczek byl za slaby i z trudem krecil bebnem- tz mnie zjechal bo mowi ze to normalne ze troche slychac ![]() i kolejne zaskoczenie ze: - wiruje tylko przed koncem prania, tak miedzy plukaniami nie, tylko spuszcza wode i dolewa poprzednia pralka wirowala po kazdym plukaniu a plukala 4x...- nie da sie przyspieszyc danego programu prania pokretlem bo ono tylko nastawia dany program i dalej sie nie porusza.... czyli jak sie spiesze nie moge przyspieszyc troszke prania np. przestawic na wirowanie to musze jak cieć czekac do konca...sytuacje ratuje program prania recznego i szybkie pranie 15 minutowe- a w realu 20 minut ![]() ale z funkcjami tej pralki ciezko, oj ciezko... chyba z funkcjonalnosci wolalam stara pralke ![]() generalnie to grunt zeby prala... z mama sie troche dzis pochujałam ![]() bo jak przyszlam zaczela cos mnie od modelek wyzywac ze jak ja wygladam i zebym jej pomogla liscie grabic i nawet nie zeszla z ogrodu, tylko mnie olała- chwile cos do mnie gadala i grabila a potem poszla ziemie nosic poczulam sie jak intruz wiec zebralam pranie i ide z tz do samochodu, a ona drze sie za mna czy ja sie na nia obrazilam bezczelna baba, teraz mnie dluuugo nie zobaczy o nie!!! ![]() na szczescie z dziadkiem bylo milo i spedzilam u niego chyba z 4 godziny. odrost zrobiony, piekna, zadbana- to moge czekac na swietowanie z towarzystwem dlugiego weekendu nie bede sie dluzej dolowac caskada tofik fajniej, ale i denis ladnie. zreszta imie to nie wszystko. moja lola byla pierwej princeska ale przyjela sama lolę i zostala nasza lolą-lolita dziewczynki farbujace- perfekcyjne rezultaty, czuje sie dumna ze nasz watek ma takie piekne przedstawicielki
|
#3832 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Paranormal wymiata
![]() polecam polecam![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a żeby nie skłamać to prostuję już jakieś 5lat przedtem do ochrony stosowałam jedynie jedwab biosilk ale też silikonowe odżywki/szampony więc film ochronny miałam na nich porządny ![]() ![]() Cytat:
![]() i ja muszę przyznać, że od początku byłam za Denisem ![]() Cytat:
|
|
#3833 |
|
Magda ;)
|
Dziewczynki pięknie wam ten wellaton wychodzi
Ale mi jakoś ostatnio podobają się takie naturalne kolory nie wiem co mi odbija ![]() i marzą mi się już długie włosy ![]() Snowi lepszy niż poprzednie części? Bunny mi się wydaje,że Twoja pralka jest całkowicie normalna ![]() ![]() a mamą się nawet nie przejmuj ![]() co to za imprezka się szykuje? |
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Zrobiłam włosy, cacuszko!równiutko i najważniejsze,że nie siwo. Znalazlam swoja farbkeeee! Dlaczego nagle przestalo mi dzialac ci, si el ? ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cascada A ja wole Denisa Tofik to krolik byc moze ;d ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Snow
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jako jedyni mamy zawsze wolna chate ![]() tylko kto to potem posprzata? ![]() dobra uciekam, musze doszykowac mieszkanko na to oblęzenie ![]() dobranoc kochane!
|
|
#3836 |
|
Wtajemniczenie
|
Nove dawaj fotyyytyty
![]() Snow piękne masz włoski na prawde
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam na dobranoc ale sie dzis zlochtalam
![]() faktycznie snow mimo prostowania miec takie wlosy godne podziwu ja bylabym lysa zapewne lece do lozka tz wyszedl z Denisem ![]() dobranoc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka
Zaraz co ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Paulinka Zaraz wstawie,ale swiatlo jest slabe i tylko z lampa bedzie JAK WLACZYC TE CHOLERNE POLSKIE ZNAKI? ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- działa
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
![]() aaa czyli jaśniejsze niż moje Blond bunny, witam Cię serdecznie to byłabym naprawdę wdzięczna
|
#3840 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
muszę zamówić odrazu 2szt ![]() a właśnie dziewczynki jest u was ten jantar w aptece bo u mnie w okręgu nigdzie nie ma i nawet niektóre farmaceutki robia wielkie oczy że pierwszy raz słyszą o takiej odżywce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i długość imponująca Cytat:
ja bym na całość nie kładła bo ona faktycznie mocno rozjaśnia no chyba że na jakieś 10-15 min pod koniec farbowania ![]() Cytat:
ale u Ciebie tez coś tam widać tylko jakby mało podkręcona w góre ta linia ![]() Cytat:
juz jest lepiej ![]() a z imieniem jeśli Tobie i Tż się podoba Denis to niech tak zostanie Tofik tak zabawnie brzmi ![]() Cytat:
może jednak i ja się na niego skuszę ale to jak przestestuje garnierka dziewczynki dziękuję wam za życzenia powrotu do zdrowia tort juz zjedzony mam nadzieje że nikt się nie pochoruje przez nas
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

a zobacz u niej w albumie jaki jej jasniutki wychodzi po garnier nutrisse 111, z tym, że zamienia oryginalny utleniacz na 12%
w razie czego mozna dorobic refleksy na tej dolnej warstwie i nie bedzie widac 

co za piękne włosy 
nie mogę uwierzyć że Ty je prostujesz ! moje po prostowaniu są w tragicznym stanie
nie wiem czy pytałam, jeśli tak to wybacz 
kurde, nie wiem jak z tym tortem :bezradny: nie znam się za bardzo 

ale korasy wszedzie scisk co za durny narod ciagle im malo kazdy sklep zapchany i jeszcze te dzieci wrzeszczace
dawno tylu nie widzialam i naprawde wygladaja imponujaco

wszystkie blondyny tu mają cudne włosy

ze jak ja wygladam i zebym jej pomogla liscie grabic
przedtem do ochrony stosowałam jedynie jedwab biosilk
bo jako jedyni mamy zawsze wolna chate