|
|
#2221 | |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - jesienna odsłona!
Cytat:
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, dziękuję za wyjaśnienie.
Już widzę, że to nie dla mnie, bo przedłuża czas pozostawania w łazience. Ja mam problem ze zmuszeniem się do wsmarowania balsamu po kąpieli, a cóż tu się porywać na płukankę Marzy mi się kuracja witaminą C, ale nie mogę zmusić się do ukręcenia serum, a na krem szkoda mi kasy, ech.Czy jestem aby na pewno normalna? A w temacie kulinarnym właśnie doszłam do wniosku, że szczęśliwie umówiłam się dziś do tego kina, bo inaczej tylko bym jadła. Wsunęłam właśnie pyszną "pieczonkę" warzywną z winegretem i umieram
|
#2223 |
|
Piers do przodu
|
W temacie jedzeniowym u mnie dziś perliczka w tymianku
pod słoninką, którą zje Un - mnie jakoś nie przekonuje wolę pierś
|
#2224 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj poszłam na łatwiznę, kupiłam gołąbki w słoiku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam zdjęcie Darii - śliczna jest i podobna do Twojej siostry Kotuś
edit: wczoraj znów miałam koszmaną sobotę, zestresowałam się mocno - niektóre ludzie to gupie som okrutnie i z takimi to tylko na dystans, bo należą do najgorszej odmiany - wampirów energetycznych
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2011-10-30 o 14:57 |
|
|
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Baardzo lubię zmianę czasu na zimowy. Piękna pogoda dziś. Przed południem wybraliśmy się (ja, dzieć i un) na cmentarz. Uwielbiam jesienne liście pod stopami, do tego słońce, cieplutko, bezwietrznie... Po powrocie ugotowałam rosołek, a na drugie zrobiłam smażony cycek, ziemniaczki, do tego sałatka lubelska. Teraz się relaksuję. Zaraz będzie kawa i ciasto tarte od teściowej. Wróbelku, pięknie napisałaś Tygrysku, poka poka nogę w nowym bucie ![]() Trzymcie się wszyscy
|
#2227 |
|
Piers do przodu
|
A co to za sałatka lubelska??
bo nie wiem ![]() Perliczka pycha - bardzo delikatniuśkie mięsko w tymianku zrobiłam ![]() A ja dziś ADHD posiadłam, posprzątałam chatę, pognałam Latorośla do wysprzątania własnego pokoju powytykałam niedociągnięcia i dopilnowałam aby zniknęły
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
bozesztymoj, jak ladnie i smacznie brzmi - perliczka w tymianku ...
![]() Kriss, wampiry energetyczne, nie zazdraszczam, brrr na mnie tak dzialaja ludzie egzaltowani, nadmiernie przewrazliwieni, albo histerycy wobec takich osob jestem ciut bezradna w temacie kosmetycznym, to jak Winterka nie lubie sie smarowac i mziac po cielsku ale lubie sie nagembnie i nacielnie oczyszczac
|
|
|
|
#2229 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
i nienawidzę , na samą myśl, że już blisko dreszcze mnie przechodzą.Dziś też się dotleniłam - troszkę fizycznej pracy na cmentarzu .I mam nową torbę, nie kupując jej , zmieniłam rączkę w starej i jestem szczęśliwa---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- hmm, nazwa mi znana, ale jeno z literatury - co to dokładnie? gdzie można nabyć?
|
|
|
#2230 |
|
Piers do przodu
|
Misiaku - można nabyć w Carrefourze na ten przykład
to taki mniejszy kurczak - bardzo białe mięsko Poglądowo w stanie "wzrostu" perliczka.jpg
|
#2231 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Machaju Wam, dorwałam interneta na wyjeździe
Ewo - Daria petarda! ![]() Anio z Lipca - jak już darczyńca weźmie się na te sarnie oczy, to daj znać ![]() A pytałam o Zapiski oficera, bo chciałam żeby ktoś, kto czytał opowiedział mi o swoich wrażeniach. Ja w trakcie czytania rżałam z głupoty czerwonego oficera i jego ogłupienia propagandą, ale na koniec końców refleksja po przeczytaniu tej książki jest jednak bardzo smutna..jak można ludzi ogłupić i sprawić, żeby całkowicie swoje myślenie wyłączyli..przeraża mnie to. Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiecie co? ja w ogóle ostatnio próbowałam sobie przypomnieć, kiedy powstał pierwszy Wymiatający wątek, to chyba ze 2 lata temu było nie? Cytat:
![]() Cytat:
Ja się po prostu od takich ludzi odcinam. Energię wolę zużywać na inne rzeczy, a jak mam jej za dużo (co ostatnio rzadko się zdarza), to wolę jej bliskim osobom użyczyć
|
|
#2232 |
|
Piers do przodu
|
Irenko oj dawno
po ósmej części przestałam liczyć
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie odnalazłam I część
Datuję się na 15 lutego 2009 roku
|
#2234 |
|
BAN stały
|
...
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2011-12-11 o 15:56 |
|
|
|
#2235 |
|
rude jest piękne:)
|
TUTAJ jest pierwszy watek 2009 rok ale ten czas leci
![]() ooo Irenka byla pierwsza. A ja dzis wspominalam sobie jak to przyszłam na Wizaz ,nawet pisac nie umialam na Forum,a Irenka byla pierwsza osoba ,ktora zostala z przypadku moja opiekunką wizazowa
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-10-30 o 18:15 |
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
nikt się nie przejął moim protestem
nie pozostaje mi więc nic innego jak pisać Kasio, perliczkę bym zjadła, gdybym mogła pojadłam wczoraj i popiłam trochę za dużo ![]() i trochę dziś cierpię należy mi się Dorotto, a Ty to masz dystansik ? bo tak nas wypytujesz, Tereskę I Wróbelka to nawet sprowokowałaś do wywnętrzenia się na wewątku, a sama to co ? tylko byś bulgotała ![]() bo ja to Ci powiem, że mam na drugieDystans ![]() a Ty ? i jescze napiszę, że takiego tuszu tak ten to w życiu nie miałam robi mi taaakie rzęsy ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- pamiętam ten wieczór, jak Irka napisała mi, że mamy wątek na plotkowym jakby to tydzień temu było aleśmy weteranki dopiero teraz przeczytałam Córki refleksję o dystansie na Wizażu ![]() Córciu |
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasanno te perliczki były za płotem na wakacjach - mówię Wam jak głośno się darły kogut to przy nich mały pikuś
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Na twarzy jakby mniej powierzchni ![]() Jakoś mi się dzień dłuży
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pisaj pisaj ![]() A powiedz Ty mnie moja droga, jakie Twoje rzensy z natury som? A może byś tak zdjęcie wrzuciła przed i po ? ![]() Szukam ja dobrego tuszu, stary się skończył, kasa dopiero co z wypłaty przyszła, to jeszcze mam ![]() Ale ja mam kikuty nie rzęsy, więc się obawiam, że nawet taki benefit rady nie da. A jak nie da, to lepiej kupić coś taniej, co też nie da
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2011-10-30 o 18:23 |
||
|
|
|
#2240 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
(na początek wolałabym sprawdzony )
|
|
|
#2241 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mnie teraz rosną jak szalone Może powinnam pomyslec, czy na włosy też taka metoda zadziała, hmm
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś to podejrzane mości Winterko
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Irenko, moje rzęsy są takie sobie, średniej długości , ale strasznie nieuprządkowane, każda w innym kierunku, a ten benefit wydłuża (znacznie i nie sztucznie), podkręca i ujarzmia
znajoma spytała mnie ostatnio, czy przedłużałam rzęsy
|
|
|
|
#2244 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() Bo ja mam wprawdzie gęste rzęsy, dobrej, choć niepowalającej dlugości, ale niestety cieniutkie i miękkie bardzo - prawie wszystkie tusze mi je sklejają ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
, ale miękkie masz czy sztywne bardziej?
|
|
|
#2245 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
miękkie, tylko niesforne
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Teresko, poczytałam pierwszy wątek (ten zalinkowany przez Ciebie ) aż łza się w oku kręci Nasturcja, Anuschka, Kijanka, KomEwa ... Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2011-10-30 o 18:36 |
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może czas na zmiany, czytam w recenzjach, że tego benefita można w sephorze nabyć? Cytat:
Taniej i mniej wymagająco byłoby znaleźć jednak dobry tusz.
|
|
#2248 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zawsze go używałam lubię go bo daje naturalny efekt, ale w zasadzie moje rzęsy tylko przyciemniał, a benfit robi jakieś niewiadomoco a może mi się wydaje mamy warszawsko-tymenowe spotkanie to się wymaluję i dam Dziewczynom popatrzeć
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty nie tylko daj dziewczynom popatrzeć, ale też daj się sfocić, przynajmniej Twoje oczęta
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

W każdym razie cudnie pachnie malinami 

pod słoninką, którą zje Un - mnie jakoś nie przekonuje
wolę pierś 

bo nie wiem 

i nienawidzę