|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Anita ononono ta piosenka Carey mi się kojarzy z jakimś świątecznym filmem, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć z którym
![]() Sylwia ja podlaskie ;- ) dostałam zaproszenie na 8nastkę koleżanki, którą dość słabo znam i nie mam totalnie pomysłu na prezent. a urodziny ma już za tydzień... jak sądzicie co mogę jej kupić? problem w tym, że nawet nie wiem co ona lubi
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#303 |
|
Konto usunięte
|
Dominika wstajesz o 5?
Współczuję Kochana najgorzej chyba w te mrozy stać i czekać na autobus;/Właśnie. Szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie;/ Fajnie byłoby się spotkać i pogadać ![]() Sylwia kocham tę reklamę coca coli z tym tirem Znam na pamięć cały tekst i z wytęsknieniem czekam aż usłyszę: "Coraz bliżej święta... Coraz bliżej święta" |
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się zazwyczaj sprawdza [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30254912] Sylwia kocham tę reklamę coca coli z tym tirem Znam na pamięć cały tekst i z wytęsknieniem czekam aż usłyszę: "Coraz bliżej święta... Coraz bliżej święta"[/QUOTE] tylko tą straszą wersję ![]() http://www.youtube.com/watch?v=W5l3hGXzK3g
|
|
|
#305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja aktualnie o 5:30... można się przyzwyczaić
dokładnie, jeszcze jak autobus się spóźnia to można dostać szewskiej pasji! Sylwia z tą bransoletką mi się podoba Anita a no być może ![]() ja zawsze ze starszymi siostrami oglądałam "Grinch: Świat nie będzie" ludzie, jak ja tego filmu nie lubię ![]() a właśnie - Ewa (przypomniało mi się tak nagle ) pogodziłaś się z Tżem?
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-10-31 o 22:38 |
|
|
|
#307 |
|
Konto usunięte
|
Anita ta piosenka M. Carey też jest fajna ale jednak wolę "Last christmas"
Uwielbiam ubierać choinkę i zawsze to sama robię. Nie pozwalam się nikomu do niej zbliżyć heh Mogą tlyko mi powiedzieć, żebym coś zmieniła. Ale i tak ja ją ubieram ![]() To tradycja już u mnie w domu. Ania nie smutaj Pogadaj z lekarzem może są jakieś fajne ćwiczenia odpowiednie dla Ciebie ![]() Sylwia ja jestem z woj. Lubuskiego ![]() Zachód Polski sie kłania. Te balsamy mocno trzeba wsmarować i owiń się folią. To świetny sposób, wyczytałam go w gazecie i stosuję ![]() Sylwia Kochana przypomniałaś mi tę piosenkę ![]() Jest październik a my już czekamy Szczerze mówiąc to ja od września czekam ![]() Dominika tak jak pisała Sylwia świetnym pomysłem jest książka albo delikatna ozdoba do noszenia. Nie wiem może wisiorek lub bransoletka?
|
|
|
|
#308 |
|
Rozeznanie
|
a co powiecie na to?
![]() http://w984.wrzuta.pl/audio/7pU2ViLmfUd/christmas_-_john_williams_-_home_alone_soundtrack_-_main_title_somewhere_in_ my_memory ja jestem WLKP
![]() Edytowane przez xoanitkaxo Czas edycji: 2011-10-31 o 22:42 |
|
|
|
#309 |
|
Konto usunięte
|
Dominka pamiętam, że jak wychodziłam na autobus o 7.30 to czekałam do 8.20 . Wtedy to można też się było wkurzyć;/
Współczuję Ci bo zimą jest najgorzej. Śnieg paraliżuje ruch drogowy i trzeba czekać w mrozie Anita piosenka świetna ![]() Z Kevina Z Poznania jesteś??? To mam najbliżej do Ciebie. Ja w przyszłym roku być może wyląduję tam na studiach ![]() Wolałabym Gorzów ale nie pogardzę Poznaniem. To świetne miasto, czyste i zadbane i najbliżej do domu ![]() Nie całe 2 godzinki i jestem w domu. Ja mam w nazwie WLKP . Gorzów WLKP ale nic wspólnego nie mamy z Poznaniem
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-31 o 22:47 |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
a z podkarpacia tylko my z Ewą jesteśmy ?
|
|
#311 |
|
Rozeznanie
|
Ahh ja też się nastałam zimą na przystankach i za żadne pieniądze bym nie chciała do tego wrócić
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja ostatnio przez godzinę nie przyjechał autobus wcale... a powinien jeździć co 20 minut
także tego - nie komentuję.Anita pamiętam to no wychodzi na to, że prawie wszystkie jesteśmy z różnych województw ;<
|
|
#313 |
|
Konto usunięte
|
Anita Ja też nie chcę już wrócić do tych czasów z czekaniem na autobus zimą. To był koszmar
Niestety wychodzi tak jak mówi Dominika, że każda z nas jest z innego województwa;/ Szkoda Dominka masakra. Czekać na coś co nie przyjedzie. |
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak... stanie na przystanku... nienawidzę!
zimmno, autobusy jeźdżą po swojemu ale mi się pokój błyszczy
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30255169]Dominka pamiętam, że jak wychodziłam na autobus o 7.30 to czekałam do 8.20 . Wtedy to można też się było wkurzyć;/
Współczuję Ci bo zimą jest najgorzej. Śnieg paraliżuje ruch drogowy i trzeba czekać w mrozie Anita piosenka świetna ![]() Z Kevina Z Poznania jesteś??? To mam najbliżej do Ciebie. Ja w przyszłym roku być może wyląduję tam na studiach ![]() Wolałabym Gorzów ale nie pogardzę Poznaniem. To świetne miasto, czyste i zadbane i najbliżej do domu ![]() Nie całe 2 godzinki i jestem w domu. Ja mam w nazwie WLKP . Gorzów WLKP ale nic wspólnego nie mamy z Poznaniem [/QUOTE]uwielbiam Poznań ale niestety mam tam ze 130 km też ok 2 h ...mój tato tam pracuje i ogólnie mam dużo rodziny..jestem tak często jak tylko mogę...chociaż dawno nie byłam... w lutym ostatnio
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
będzie trzeba na tych wakacjach, albo jeszcze na następnych spotkać się "po środku" i no problem
![]() Sylwia od czego się pokój błyszczy?
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Latin, może ja za niedługo będe w Białym to wpadnę
A Ty w Łomży czasem bywasz?
|
#318 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia co zrobiłaś , że Ci się błyszczy?
Mów nam tutaj szybciutko ^^Anita Poznań to świetne miasto. Ale tak jak mówię, wolę swoje i wolałabym studiować u siebie. Gorzów Wielkopolski to moje miasto rodzinne, tutaj czuję się najlepiej, cała rodzina tutaj jest. A tam w Poznaniu byłabym sama, nie licząc kuzynki, która tam studiuje. Dominika też tak myślałam, spotkamy się gdzieś "po środku" ![]() Najlepszy pomysł. Może udałoby nam się spotkać. Kto wie . Do wakacji daleko. |
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu to jak będziesz w Białym to dawaj znać
masz tu jakąś rodzinę czy coś?oj w Łomży byłam bodajże w czerwcu ostatnio, ale rzadko tam jeżdżę. co prawda mam tam ciotkę, ale widujemy się może raz na rok...
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30255432]Sylwia co zrobiłaś , że Ci się błyszczy?
Mów nam tutaj szybciutko ^^[/QUOTE] robiłam sobie pazurki
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą mam tam tego kolegę co opisywałam x postów wyżej Więc dużo tam będę, tak myślę
|
|
#322 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia zrób fotkę i pochwal się nam
![]() Od brokatu się błyszczy? Lubię brokat na paznokciach, ładnie się mieni. Ja miałam dzisiaj malować paznokcie ale jakoś straciłam wenę i nie pomalowałam . Jutro rano przed wyjściem na cmentarz pomaluję
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-31 o 23:09 |
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Ania kolega z Białego? dużo starszy? może znam
![]() jejku a ja jutro sama w domu cały dzień będę siedzieć. rodzice z małą jadą do babć itd. , na cmentarze... a ja muszę zostać i kisnąć
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, z białego, 3 lata starszy
Kocham brokat na paznokciach, świecę się jak choinka wtedy
|
#325 |
|
Konto usunięte
|
Dominika jak się czujesz? Lepiej już?
Miałam sie zapytać wcześniej ale wyleciało mi z głowy. Odpoczniesz sobie i pewnie poczujesz się lepiej ![]() Ania ja też lubię brokat. Zawsze jak robię sobie paznokcie, to maluję końcówki na biało a nad czyli nad tym białym paseczkiem robię kreskę ze złotego lub srebrnego brokatu ![]() Ładnie się mieni i pięknie wygląda
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-31 o 23:17 |
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30255523]Sylwia zrób fotkę i pochwal się nam
![]() Od brokatu się błyszczy? Lubię brokat na paznokciach, ładnie się mieni. Ja miałam dzisiaj malować paznokcie ale jakoś straciłam wenę i nie pomalowałam . Jutro rano przed wyjściem na cmentarz pomaluję [/QUOTE]ale nie wyszło mi to jakoś zachwycająco ![]() jutro rano bym nie zdążyła. tym bardziej, że muszę głowę umyć. bo jak dziś bym myła to wszystko z pazurkówy by we włosach zostało ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- ja nie mam prokatu na baznokciach , mam takie miniaturkowe cekinki rozsypane po płytce paznokcia
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Ania starszy 3 lata od Ciebie? to ode mnie tylko rok, więc duże prawdopodobieństwo iż znam :P
Patrycja psychicznie mi lepiej - chyba od nerwów już odstawię sobie syrop a z zatokami - tak sobie. dziś rano tak pękała mi głowa, myślałam że eksploduje jeszcze mam antybiotyk przez 2 dni...Sylwia
|
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia ja jutro pomaluję na taki perłowy. Szybko schnie i ładnie wygląda.
Głowę dzisiaj umyłam ![]() Bo jutro rano bym nie zdążyła. Cekinki są fajne tylko mi się z nimi nie chce bawić. Dużo czasu zajmują w moim wykonaniu bo zawsze coś źlę nałożę i wygląda koszmarnie;/ To nic Pokaż! a jak nie chcesz . To następnym razem jak zrobisz to nam się pochwal
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
No, możliwe
ale nie mogę ujawnić danych osobowych, jednak tydzień znajomości to o wiele za mało bez urazy, ale myślę, że to rozumiesz zdrowiej zdrowiej, ja też ostatnio pochorowana siedziałam :<
|
#330 |
|
Konto usunięte
|
Dominika przykro mi
![]() Mnie samą też dziś trochę bolała głowa ale dałam radę i przeszło jak położyłam się i poleżałam. Kochana zdrowiej szybciutko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

i nie mam totalnie pomysłu na prezent. a urodziny ma już za tydzień...

najgorzej chyba w te mrozy stać i czekać na autobus;/

dokładnie, jeszcze jak autobus się spóźnia to można dostać szewskiej pasji! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

też ok 2 h ...
jeszcze mam antybiotyk przez 2 dni...