|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
ta.. ksieza to potrafia uprzykrzyc zycie;/
a moja kitana dzien w dzien takie akcje odwala... mnie samej to nie przeszkadza ale P. sie budzi. a ta po prostu lapie pazurami klatke, puszcza i jest huk jak nie wiem i tak caly czas.. nie mowiac o tym ze sie drapie wiecznie, a jak sie drapie to wali rowniez o podloze klatki i jest halas... to jest dopiero zwierze
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda? W ostateczności pójdziemy do parafii ślubnej, wyłożymy im sytuację i może oni nam podpowiedzą jakieś rozwiązanie. Tam są fajni i mądrzy księża - nie wysiudali nas z kancelarii, jak się dowiedzieli, że mieszkamy razem
![]() I zapisalismy się do poradni, ale dopiero na ...Dzień Kobiet bo ponoć ostatnie spotkanie ma być jak najbliżej dnia slubu.Zabiłabym taką frecię! Mnie wszystko budzi, a takie rabanie o kraty może mocno uprzykrzyć sen
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
no moja to diabel
co do ksiezy... czepiaja sie nas zwyklych smiertelnikow a sami swieci nie sa. wyspowiadaja sie nawzajem i mysla ze sa czysci... jestem cieta na ksiezy:P |
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4385 |
|
Zadomowienie
|
Gaja oprócz mufinek mam jeszcze krówkę
a przed chwilą zrobiłam sałatkę gyros![]() Bukiecik ladny, skromny i delikatny ![]()
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
i ja i ja!
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
właśnie się zbieram za maile do kwiaciarni - ciekawe na ile go wycenią
|
|
|
|
#4389 | |
|
Zadomowienie
|
Gaja- dzięki.
Bukiecik super. Gryzonie mają to do siebie, że lubią hałasować akurat wtedy, kiedy my chcemy spać:/ moja szynszyla robi to samo! ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Mmm brzmi TAK PYYYSZNIE!!
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
króliki to zajęczaki, nie gryzonie
![]() Na krówkę to by się mój J. ucieszył. Gyrosa biorę ja
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mozesz sama sobie wiazanki zrobic? jedziesz na gielde kwiatowa, kupujesz co trzeba i jazda mama bedac na tych kursach kiedys dowiedziala sie, ze te wstazki do trzymania bukiecikow przyklejone sa taka tasma do kwiatkow, ktora przepuszcza wode wiec jak sie wsadzi taki do wazonu to sie bedzie trzymal dlugo ![]() A co do wizyt ksiedza.... w sumie nie wiem co doradzic, a tym, ze przyszedlby ksiadz, a tam J. sam z królikiem to ja bym sie nie przejmowala albo zrob tak jak mowisz... popytaj księży tych gdzie na nauki chodzicie skoro tacy fajni sa
|
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
Tak, tak ale w sensie, że moja szynszyla - to jest gryzoń i rąbie po tych kratach ile wlezie.
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie kto wie- 7 VI wypada Boże Ciało. Akurat żeby nakupować trochę kwiatków i je skrzywdzić nieodwracalnie
![]() Nie no, ja też się specjalnie nie przejmuję, ale jak durny ksiądz wejdzie do drugiego pokoju i zobaczy dwa biurka to wszystko będzie jasne ![]() Najpewniej pójdziemy jak z kolędą będzie lipa ale nie do dominikanów, u których mieliśmy nauki, a do naszych tutaj, gdzie ślub bierzemy ![]() A ja to myślałam, że szynszyle to tylko śpią. Nigdy ich nie przyłapałam na innej aktywności
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-11-01 o 12:45 |
|
|
|
#4394 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewuszki
![]() Cytat:
Leyla!! Ja Uwielbiam i muffinki i krówkę i sałatkę, aż sobie narobiłam apetytu Mój P. robi pyszną sałatkę, więc może ja się wezmę za muffiny i też sobie dogodzę, a co!Cytat:
To było grzeczne zwierzątko, nigdy w życiu nie gryzł klatki, za to jak kogoś nie polubił ... to rzucał w niego kupą Na księdza jak przychodził po kolędzie zawsze atak przeprowadzał hi hi hi
|
||
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
rzucał kupą?!
|
|
|
|
#4396 |
|
Wtajemniczenie
|
Gaja piękny ten bukiet, teraz właśnie takie długie są w modzie
|
|
|
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaak
On w ogóle był oryginalnym stworzonkiem z charakterem kota Niestety już go nie ma, umarł miesiąc temu, ale był już biedny i chory, więc się nie męczył przynajmniej. W załączniku są jego zdjęcia Rozkoszny, prawda? U mojej mamy zawsze sobie lubił tak poleniuchować
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki słodziaczek malusi! ach, żeby moje paszteciątko tak chciało na bobaska się wylegiwać to by było mega. Cudo
Są w modzie? nie wiedziałam wczoraj spędziłam na cały wieczór na obczajaniu kwiatków z przełomu maja i czerwca, po czym pierdzielnęłam to w kąt stwierdzając, że to wszystko jest jednakowe. A J. się zasmiewał ze mnie do nieprzytomności, mała złośliwa ![]() A tu mój zołzik, co się turla
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Gajus ale jak zrobisz bukiet to sie pochwal
![]() Karpatka gotowa
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
kurdeeeeee, wszystkie cos pichca dzisiaj!! ja sie wzielam za zapiekanke ryzowa, wg wlasnego przepisu
czyli, wrzucalam wszystko jak leci;D ale narobilyscie mi ochoty na babeczki, salatki, ciasta i sie nie czuje usatysfakcjonowana tera!!!![]() kocie jaka ona byla superasna!!!!!! szkoda, ze nie moge teraz miec nic z takich zwierzatek, bo by moje kociambry mialy zywa zabawke gaja akcja z klatka Ciki mnie zabila uwielbiam jak zwerzaki maja jazdy!!;D ala pochwalisz sie jak przebiegla "wizytacja"??;D |
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
NIe sądzę, żebym zrobiła, bo nie mam talentu do takich rzeczy
![]() musi się Ala pochwalić! Santom, a Twoje kociaki nic nie odwalają?
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Jak bedziecie chcialy to sie pochwale
a teraz uciekam sie szykowac. Musimy ich czesciej zapraszac bo chalupa lsni jak nigdy choc moje mieszkanko bedzie bardziej
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nic nie pichce dzisiaj. mam ewidentny dzien lenia. to chyba spowodowane swiadomoscia ze jutro do tej glupiej roboty ide;p
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
sylvi, piona za lenia! Do 13;30 lezałam w piżamie i z lapkiem żrąc jak prosiątko. teraz wstałam, bo za 10 min wychodzimy
![]() Ala, powodzenia
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
ja lezalam do 10 bo mama P. zadzwonila z opierniczem gdzie on jest bo ona chciala z ciotkami jechac na wies:P no i pojechal a ja zaraz z mama i ciocia na cmentarze i teraz wrocilam. po 18 znowu jedziemy
![]() dzisiaj sa fajne bajki nt halloween |
|
|
|
#4406 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaaaki łaaaadny ![]() Cytat:
A tak nawiązując do głównego tematu wątku to udało mi się nawet dziś pogadać z P. o ewentualnym weselu (ja nie chcę żadnego weselicha, tylko bardziej wystawny obiad na świeżym powietrzu dla najbliższej rodziny) no i ciekawa jestem jak jego rodzina by na takie coś zareagowała. Mój P. też by chciał coś małego, bez żadnych sal, zespołów, natomiast z tego co udało mi się ustalić to rodzinka by się święcie obraziła. Nie mówię o moich teściach, bo oni by zrozumieli, pogadaliby sobie, ale by się nie wtrącali, ale reszta... A moja rodzina z kolei uważa tak jak ja i mój P., więc o nich się nie martwię Ostatnio oglądam sukienki ślubne, niektóre są taaaakie piękne |
||
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
my tez nie chcemy wesela tylko przyjecie weselne, ale jak policzylam to ode mnie najblizszej rodziny jest z 25 osob;p zobaczymy jak bedziemy stac z kasa
|
|
|
|
#4408 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to bym zaprosiła tylko rodziców, chrzestnych, dziadków i świadków. Razem to daje eeee... 8 osób licząc oboje świadków. Bo jak zaproszę jakąś ciocię to ciocie P. się obrażą, a ma ich duuuużo. Moja cała rodzina by się zmieściła w liczbie 30 osób, ale u P. to jest już 100, więc nie ma co, tylko najbliżsi, żeby się nikt nie obrażał.
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama ma 2 siostry i 2 braci z ktorymi sie caly czas praktycznie kontaktujemy wiec mnie by bylo glupio ich nie zaprosic na wesele. bedziemy myslec jak sie oswiadczy hehe
teraz to tylko takie mini plany.. i tak wszystko zalezy od tej policji
|
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
No moja mama ma dwóch braci, ale wiesz... u mnie kontakty w rodzinie nie są aż takie silne, owszem, widujemy się itp., ale jak dla mnie to wielka rodzinna miłość nie jest
A o co chodzi z tą policją? Bo jakoś nie mogę znaleźć. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

a przed chwilą zrobiłam sałatkę gyros

Mmm brzmi TAK PYYYSZNIE!!