|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
No to mi doradź coś na to, żeby moje włosy były gęstsze i mniej się przetłuszczały
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, fajnie, że Twój TŻ jest taki kochanie odpowiedzialny
Simply, to TŻ będzie zadowolony, że ho ho! Zawsze, cześć Ja mam 23 lata, Ten, którego kocham, ma 25 Jesteśmy ze sobą tyle, ile w podpisie, pierścień jest już kupiony, ale nie dany od jakichś... 2 lat conajmniej (chyba od stycznia 2009r). I czekam Jeśli coś o sobie samej, to jestem studentką analityki medycznej w paskudnym Sosnowcu. I generalnie ładna jestem
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-11-01 o 20:00 |
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w piekarniku dochodzą sobie jabłka; próbuję zrobić chipsy jabłkowe bo mają błonnik a kalorii prawie wcale a my akurat mamy mnóstwo pozostałych nam jabłek. I za 10 minut idę zagniatać chleb a na niego dam otręby
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy bedzie mial szanse bo sobie przeskrobal
Kolezanka zostala odebrana przez meza wiec skoczylam na gore sie przebrac w wyzej wymieniona bielizne i szlafroczek, zeszlam na dol, rozsunelam szlafroczek i sie zalotnie pytam "Myslisz, ze powinnam zatrzymac ten komplet " a on sie ledwo spojrzal i odpowiada "Jak Ci sie podoba to zatrzymaj" i znow sie wgapia w TV...
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, chciałam Ci powiedzieć, że Twoje czerwone butki są piękne
|
|
#3997 |
|
MBZ♥
|
nie ma rozgrzeszeń
![]() Simply dobry patent na TŻ oj byłeś niegrzeczny marsz do schowka![]() ![]() ja bym zagarnęła i ogród jako oazę bo mi teraz brak-dlatego Ci żałoszczę no i dechy uwielbiam-dom jest taki ciepły wtedy
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a coś na przetłuszczanie ? nie mogę już po prostu.. od kiedy pracuję strasznie mi sie przetłuszczają a lewy łokiec utrudnia codzienne mycie ja mam fajny przepis na chleb - zawsze pieczemy z mamą z zakwasu
|
|
#4000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zawsze cześć
![]() Jusia ![]() Cytat:
![]() A co do odchudzania, to ciocia Kama też zrobiłą dzisiaj pizzę, więc skoro biegałam to trzeba nadrobić stracone kalorie Przynajmniej nie skusiło mnie nic słodkiego ![]() Cytat:
Zwiesiu ale to płyn do kąpieli a nie żel! |
||
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Simply, przez Ciebie musiałam znowu oszukać biednego WinRARa że kiedyś kupię licencję
ten dom wymaga jeszcze kobiecej ręki; dałabym do łazienki jakieś kwiaty i więcej lamp do pomieszczeń ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
my tu na wizażu jesteśmy zwolenniczkami nakładania ciepłego oleju na co najmniej godzinę, nakrywamy się jakąś folią, ja np. teraz do Ciebie piszę z włosami owiniętymi w czysty worek do śmieci. No i potem zmywasz szamponem i wcierasz taką odżywkę jaką zwykle używasz. Olejuje się co najmniej co tydzień a co masz z łokciem ? :< opowiedziałam historię bielizny Simply mojemu TŻtowi i się dziwił że jej facet nie zrozumiał sexy aluzji ja nie wiem jak się powinno proponować Anglikowi
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-11-01 o 20:12 |
|
|
|
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
złośnica ![]() bardzo mi się podoba - zwłaszcza kuchnia jedynie co to nie chciałabym mieć pralki w kuchni Cytat:
|
||
|
|
|
#4003 |
|
Wtajemniczenie
|
ok ale to będzie sweet focia z ręki w lustrze bo nie wiedziałam jak Wam to inaczej ładnie pokazac:P
mogę robic, co prawda zajmuje to tydzien no ale... Byou kciukam za Was nie poddawajcie się i Ty się nie smuć, bo zasługujecie na to szczęście, jesteście wspaniali wiesz o tym? ciociu Carmi big słit kis for Ju ![]() Simply no nic tylko gumową pałą przez łepek mu ![]() Med mamy ze sobą wspólny wiek swój, Tżta i pierścionek, który jest ale jeszcze nie nasz
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-01 o 20:15 |
|
|
|
#4004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze nie sa dla mnie odpowiednie
Cytat:
A swieczka sie zawsze pali - waniliowa Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa - a łatwo to zmyć? mam olejek rycynowy, bo uzywałam go na paznokcie, ale jakos nazwy nie skojrzylam
coś mi strzeliło 3 dni temu i nie moge nic podnieść, ani go wykręcić pod żadnym kątem..
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
A ja może kupie jakaś bieliznę na Sylwestra
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Może być
![]() Wymarzyło mi się jako prezent na gwiazdkę dla kobiet (mamy, teściowej, bratowej, 2 koleżanek) zestaw składający się z kolorowych rzeczy do kąpieli - soli, żeli do mycia, kulek ![]() Ładnie zapakowany ![]() Myślałam jak na razie o kolorowych kulkach z sephory, kolorowych żelach z yves rocher i soli z biedronki (tylko trzeba by ją do czegoś przesypać - bo innej soli kolorowej nie widziałam :/) Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-11-01 o 20:16 |
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dogadałybyśmy się jakoś tylko kolor inny
|
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze hmm a jaki byś chciała? Skąd jesteś, bo najlepiej by było jakbyś sobie sama włóczkę wybrała?
Byou to jest nr 38 z Miss Sporty kupiony w Rossmanie za jakies 5-6zł, ale jest genialny! szybko schnie, nie odpryskuje, dość się trzyma. to jest coś pod fiolet, ale jak to konkretnie nazwac to nie wiem
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-01 o 20:18 |
|
|
|
#4012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wynagrodzi mi pozniej, tego jestem pewna ![]() Cytat:
No ta pralka tez mnie na poczatku zdziwila, ale teraz sie przyzwyczailam. Wieksze domy maja osobne pomieszczenia na pralnie, bo tutaj nie mozna miec kontaktow w lazienkach - jedynie moze byc taki tylko na golarke/ladowanie szczoteczki. I wlacznik swiatla tez jest zazwyczaj w srodku
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2011-11-01 o 20:21 |
||
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się te kominy
![]() zwłaszcza w AGGI - są śliczne, ale chyba ponad 50zł kosztują |
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś jak zobaczyłam TŻ w garniturze to ehhh szkoda,że była @.
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, az pala to nie - jeszcze naczynia musi zmyc
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komin bardzo bardzo fajny Cytat:
Co do kwiatów to tez nie lubię Carmi, to bardzo niemila sytuacja...
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się mu teściowa trafiła ![]() dbajcie o niego |
|
|
|
|
#4019 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam dużo kwiatów, jakoś strasznie się mutują pod moją opieką bo samoistnie się rozmnażają w zaskakujących ilościach
![]() Med nie złość się Simply ja też miałam na zeszłym mieszkaniu pralkę w kuchni pod blatem i dobrze mi się z nią współdziałało
|
|
|
|
#4020 |
|
MBZ♥
|
no
o mnie tak nie dba![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- ja nie mam ręki do kwiatów mój TŻ się nimi zajmuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

zaraz zobaczę fotki !

Jeśli coś o sobie samej, to jestem studentką analityki medycznej w paskudnym Sosnowcu. I generalnie ładna jestem
13.03.2008
Kolezanka zostala odebrana przez meza wiec skoczylam na gore sie przebrac w wyzej wymieniona bielizne i szlafroczek, zeszlam na dol, rozsunelam szlafroczek i sie zalotnie pytam "Myslisz, ze powinnam zatrzymac ten komplet
" a on sie ledwo spojrzal i odpowiada "Jak Ci sie podoba to zatrzymaj" i znow sie wgapia w TV...
uwielbiam-dom jest taki ciepły wtedy

tylko kolor inny