|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
jakbyś mogła się cofnąć pare stron, wklejałam juz zdjecia, nie będe co pare stron opisywać i wklejać od nowa
|
|
|
|
#4592 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Nie chce mysleć ile mi na przesyłki poszło...Zważyłam sandritki z jednego zestawu zostało z klipami 55 gram ( spinki wliczone) Zastanawiałyście się dlaczego na naszym rynku proponuje sie takie liche zestawy gramaturowo? Wszędzie w zagranicznych sklepach zestawy zaczynaja się od 120 g w góre a takimi zestawami, które proponują na all (60g) to chyba mozna sobie jeden bok gowy przedłużyć.. |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
maff ma europ. włoski, tez sie zastanawiałam jakie wybrac ale w opisie tych eurp. znalazłam jedno ważne :,,Przedłużanie włosów europejskie jest polecane osobom z cienkimi włosami<< zajatyckie włosy sa grubsze i bardziej sztywne z reguły, wiec wziełam azjat, moje nie naleza do najgęstszych, to europ. może bardziej chude.
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
--------------------------------------- angeells a gdzie ty na głowie zmiescisz tyle clpow z 2 zestawów, za dużo mi się wydaje, Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-03 o 23:00 |
|
|
|
|
#4594 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
z krótkich długie to większe wyzwanie niż u nas Angeells jak juz zamówisz, pochwalisz się ![]() idę spać mać |
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
aaa chyba że tak
![]() ja też już uciekam , rano do pracy:/ do jutra dziewczyny |
|
|
|
#4596 |
|
Rozeznanie
|
asiulka spokojnie masochistką nie jestem
potrzebuje parę taśm więcej po prostu ze 2 dwójki na jeden bok 2 dwójki (z 2 spinkami) na drugi no i z tył€ ile wlezie ja kochane mam króciutkie kłaki więc będzie trzeba się trochę bardziej namęczyć ^^ coś mnie sie wydaje że jedna taśma z dwoma spinkami na jeden bok + z jednym klipsem nie wystarczy żeby zamaskować przejście tak jak laska na tym filmiku z YT nawciskała skubana sporo tych clipów i efekt był świetny coś wymyślę potrzeba matką wynalazków a od przybytku głowa nie boli w razie co mam chętną na clipy więc jak by było za dużo mam komu opchnąć ^^ planowanie bez strat mam opanowane ^^---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- kochane pewnie że się pochwale ba!będę was maltretować fotkami ^^
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
azjatyckie sa tańsze od europ. ale dlaczego odpadaja?? ja jestem zadowolona,a camerony to przeciez tez azjatyckie/ wszystkie te włosy to pewnie z tego zakonu, czy swiatyni o którym wam pisałam, i wklejałam link do filmiku/
dziewczyny czy to normalne >>>>>>>> wziełam kosmyk rapunzeli, i kurede rozdwojone końcówki maja niektóre, wtf?? clipy powinny byc przeciez idealne, czyz nie?? nieogarniam
|
|
|
|
#4599 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, nie dosc ze swoje rozdwojone to jeszcze clipy:/ ale skoro mowisz ze to świadczy o jakosci włoska / ze niby sie rozdwaja to naturalny
>> to okto rzeczywiscie wydałaś sporo na włoski, rapunzele widzialam tez pasemka na ich stronie za 900 skandynawskie/ ale jakies takie chude/ i drogie |
|
|
|
#4601 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() a cena nie obejmowała samych włosów, tylko ich przygotowanie do noszenia również |
|
|
|
|
#4602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówię o blondzie bo z ciemnymi nie miałam do czynienia ![]() koleżanek dużo mam które ciemne nosiły/noszą ![]() mi wydawało się że te włoski co ma MAFF to grube dosyć w tym warkoczu ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
włosy lalki barbie ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Miskaa cofnęłam się dalej i trafiłam na to https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387119&page=114 czyli musiałam widzieć ![]() Napisane przez Anethka Niet . Aż Ci zaznaczyłam kreską przejście. Przedłużone mają intensywniejszy odcień . dokładnie też zauważyłam naturalne takie matowe wypłowiałe a przedłużki z blaskiem i intensywne ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- podobają mi się te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1311343000 to są z hairservice i chyba je wezmę
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-11-04 o 10:22 |
|||
|
|
|
#4603 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Na forum jest też funkcja szukaj to te włosy co w załączniku, pisałam o nich niejednokrotnie i jak niefarbowany jasny blond mógł ci się z czarnymi pomieszać? |
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisałam tylko że widziałam ale przecież tą różnicę pomiędzy dopinkami a Twoimi zauważył najpierw ktoś inny w tych loczkach które są do 10 strony wstecz też to widać że masz swoje matowe a tamte błyszczące ![]() a te pół zdjęcia to nie wiem co to
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-11-04 o 10:45 |
|
|
|
|
#4605 |
|
Kazar Lady
|
dzięki tobie dowcipy o blondynkach nabierają nowego znaczenia
![]() wytłumaczę ci, to sa włosy. słowiańskie w kolorze naturalnego blondu, ktore wkleiłam teraz na twoją prośbę. |
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnij sobie o jakich włosach wtedy wypowiadała się Aneta i ja ![]() a tu troszkę kiepskie zdjęcie słabo widać na nim cokolwiek
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe kobitki spokój, ale miska zdanie "dzięki tobie dowcipy o blondynkach nabierają nowego znaczenia" mnie rozbawiło, az sie smieje do monitora
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widać jakie płytkie ktoś ma horyzonty jak myśli że przefarbuje się na ciemno i mądrzejszy jest |
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
nie nie kreciłam jeszcze?
----------------------------------------------------------------------------------- BTW " co oznacza jeśli blondynka ma odrosty????>>>> że jej mózg nadal walczy" ))))---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam blond z natury ale nie taki jasny jak teraz ![]() Ty jak byłaś blondynkom to zamawiałaś typowe 613? czy jaśniejszy? czekam aż pokręcisz zamówiłam tą lokówkę co masz przekonały mnie te loczki z albumu ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- napisałam co widziałam że matowe ma swoje a doczepy błyszczą to już afera ![]() a to zdjęcie które dodała to kiepskie słabo widać więc co mam pisać ![]() to zaczęła mnie obrażać i oceniać kogoś po kolorze włosów to jest płytkie
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Asia Ty też nie widzisz włosów na zdjęciu? Przecież to, że nie ma twarzy nie sprawia, ze jest niewyraźne ![]() xladyx, służę przypomnieniem o falowanych clipach w kolorze 1# czarny się wypowiadałaś |
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
tak, najasnieszee miałam, 613 i jeszcze jakis inny numer , ale niepamietam jaki.
lokówka spoko jest, nie psuje sie ani nic. sa jeszcze 34 mm. ale to juz chyba loki laki bardziej fale. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
. ale może jej chodziło o to ze nie widac dokad sa, nie ma przejscia, itp.
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-04 o 11:05 |
|
|
|
|
#4613 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() to jest zupelnie inna metoda. |
|
|
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
ale po weekendzie chce mieć już włoski nowe to fajnie mam nadzieję że mi też długo posłuży myślę że ta co masz dla mnie też będzie wystarczająca chce takie loczki tak
|
||
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
a skad zamówiłas przypomnij mi
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie zamówiłam ciągle się waham czy wasze "rapki" czy hairservice
napisałam do tej dziewczyny która ma hairservice pw jak sprawują się włoski czekam czy odpisze ![]() a jeśli będę zamawiała hairservice to za pobraniem to na pewno dojdą szybko
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisali że waga do 120 gram tych 55 a 45 też mają 120 a są krótsze wychodzi na to że gęściejsze idę zaraz zmierzę swoje włosy ile mają cm i będę zastanawiać się jaką długość wybrać
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie do 120, czyli moga nawet miec 100, albo mniej, to mnie wkurza ze pisza: " waga DO" dł, do>>> jak by nie mogli zmierzyc dokladnie i zwazyc, z nie wprowadzac w bład, >> albo " prawie naturalne"
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- 45 ja bym nie brała, bo jak zakrecisz na lokówce to jeszcze sie skróca
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba mniej niż 100 nie będą miały "prawie naturalne" "jak naturalne" takie to od razu odpadają 55 cm wezmę bo właśnie loczki jak będę robić to będą w sam raz a swoich znowu nie mam też takich krótkich a przecież jeszcze rosną
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Nie chce mysleć ile mi na przesyłki poszło...

>>>>>>>> wziełam kosmyk rapunzeli, i kurede rozdwojone końcówki maja niektóre, wtf?? clipy powinny byc przeciez idealne, czyz nie?? nieogarniam

mówię o blondzie bo z ciemnymi nie miałam do czynienia