Nasze blogi kosmetyczne - cz. II - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-05, 12:14   #1171
innalajna
Raczkowanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

a co do alkoholi to ja wszelkiego rodzaju drinki, czystą, whiskey nie trawię :p, a co do piwa to Desperados, Redds, czasami coś innego :p
innalajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:14   #1172
nicRu
maszyna, nie człowiek

Joł, pozwolicie, że się dołączę?

Co do wzrostu to ja raczej z tych niskich, 158
Stary 2011-11-05, 12:17   #1173
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
ja na wodke patrzec nie moge...od czasu kiedysie sponiewieralam na pozegnaniu kolezanki to nie moge..ponad 2 lata wodki nie tykam..
z kolei whiskacze luuuuuuuubie i piwko, a wino to tylko mega slodkie
Oj ja wódki też nie trawię.. W ogóle alkohol nie jest mi specjalnie do szczęścia potrzebny, a jak już piję to np malibu z mleczkiem albo takie łagodne dziewczyńskie drinasy

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

A tak przy okazji.. idę dziś na imprezę i nie mogę się zdecydować na makijaż.. Co radzicie?? Myślałąm nad smokiem wzorowanym na ostatnim makijażu Candy Killer ale nie wiem czy to nie ciut za mocne jak dla mnie.. Tym niemniej musi być wyjściowo/imprezowo..

Jakieś pomysły?

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:20   #1174
greatdee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez UrbanWarrior Pokaż wiadomość
Dżizas, mam dokladnie tak samo Wcześniej jęczałam, że bosh tu się wylewa, tam brzydko, tam krzywo... a teraz patrze na stare foty i myśle sobie "fajna d*pa ze mnie była, szkoda, że te czasy już minęły"

Dee, zapraszam jutro na mojego bloga - właśnie tworzę posta na ten temat... co ciekawe i śmieszne zarazem - zaczęłam go pisać dzisiaj rano, jeszcze zanim zaczęłyście rozmawiać o Emu Nie skończyłam, bo musiałam się zbierać do roboty... wracam do domu, zaglądam na wizaż, a tu proszę... Normalnie chore

To byśmy się dogadały...
To możemy się na picie umawiać :P
I ja też patrzę z nostalgią na moje stare zdjęcia, a wtedy oczywiście się sobie nie podobałam :P

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
To byście się napiły

Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
a ja Whisky jak najbardziej - i nigdy nie mam po niej kaca
Ja w ogóle nigdy nie mam kaca Taki bonus od matki natury dostałam hahaha :P

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
ja też tylko czysta
To jest nas więcej :P

Cytat:
wita sie zasmarkaniec :P
Uuu jednak Cię rozłożyło?
FanPage na Facebooku
greatdee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:20   #1175
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Oj ja wódki też nie trawię.. W ogóle alkohol nie jest mi specjalnie do szczęścia potrzebny, a jak już piję to np malibu z mleczkiem albo takie łagodne dziewczyńskie drinasy

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

A tak przy okazji.. idę dziś na imprezę i nie mogę się zdecydować na makijaż.. Co radzicie?? Myślałąm nad smokiem wzorowanym na ostatnim makijażu Candy Killer ale nie wiem czy to nie ciut za mocne jak dla mnie.. Tym niemniej musi być wyjściowo/imprezowo..

Jakieś pomysły?
Na imprezę z makijażem można zaszaleć

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:24   #1176
Candy Killer
Zakorzenienie

Dee trooooche mnie rozlozylo ale nie bardziej niz wczoraj wiec jest nadziejaaa ze dlugo to nie potrwa

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:24   #1177
maffash
Zakorzenienie

Ja whisky tez lubie, ale tylko z cola i duza iloscia cytrynki
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:26   #1178
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
Ty nie kus bo ja specjalnie przyjade na kebaba i milke bo tez ta uwielbiam!
lubie tez te duuuuze milki- jedna taka z trojkacikow a druga karmelowa, ale juz chyba bedzie za slodka dla mnie bo im bardziej ograniczam slodycze tym slodsze mi sie wydaja

w liceum potrafilam zjesc 2 czekolady dziennie a teraz jak zjem pol to juz mam przeslodzone
przyjeżdżaj
karmelową z tych małych też lubię )

Cytat:
Napisane przez hoe Pokaż wiadomość
dzięki to ja na wstępie się podliżę i postawię na wkupne

Załącznik 4319666

lubię whisky ale raczej z czymś, nie taką on the rocks... a najbardziej to chyba lubie winko, ostatnio delektuję się japońską Choyą
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30327215]nie dałabym za takie kapcie 400 zł, czy ile tam te oryginalne kosztują
[/QUOTE]
na szczęście nikt nikogo nie zmusza do zakupów. każdy kupuje co mu się podoba/co chce i luz ja bym za nie dała i więcej bo są dla mnie najwygodniejszymi i najcieplejszymi butami na świecie, w dodatku zapewniają cyrkulację powietrza w bucie i noga się nie przepaca jak to się zdarzało w przypadku zwykłych kozaków, nawet skórkowych... i nie, nie poiszę o tym, żeby kogoś do nich przekonywać. piszę bo je lubię. tyle, no i oczywiście rozumiem, że są ludzie którzy pewnie i za 50zł by emu nie kupili bo im sie po prostu nie podobają. To jak ja bym nie kupiła białych kozaczków, bo po prostu nie moja brocha... ba, za darmo bym nie wzięła
Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Co do Emu to ja na chwilkę obecną mam 3 pary. Od krótszych po takie długie przed kolano. Fioletowe, szare i karmelowe.
Co do wzrostu to ja mam też niecałe 160 - widzę że nas tu takich sporo
Ja zazwyczaj noszę obcasy. Ale na jesień/zimę często wybieram emu bo są cieplutkie i wygodne.
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
A ja, kurde, na te kapcie patrzeć nie mogę... Wierzę, że ciepłe, ale jak widzę dziewczyny biegające w chlapę w takich przemoczonych skarpetkach to mi ich żal.
próbuję sobie przypomnieć ale z tego co mi się wydaje to zwykły deszcz im nie straszny, znaczy, ok, mokre będą jak każde inne buty ale ta wilgoć nie przenika i w środku suchutko i przyjemnie.

Cytat:
Tutaj 99% osób je nosi. Z wyglądu też mi się nie podobają (a już w ogóle jak ktoś ma skłonność do wykrzywiania stóp)
Ale doceniam je za ciepełko.
Na deszcz nich nie noszę. Zresztą ja głównie poruszam się autem więc jeszcze nigdy mi nie przemokły
Cytat:
Napisane przez fiska Pokaż wiadomość
Ja tam za emu nie przepadam, jakos dziwne bym sie w nich czuła, poza tym wątpię żeby na chlapy były idelne. To ja już wolę kalosze i gruuubą skarpetkę pod spodem
Cytat:
Dee oryginalne Emu też przemakają. Mi się wydaje że różnica między tymi tańszymi a droższymi jest najczęściej w podeszwie. Te tanie mają piankę a te droższe twardą podeszwę często na takim "traktorku"
Ps. ale nie wiem jakie są emu biedronowe i tak mówię co zauważyłam po tych tanich z supermarketów tutaj a droższych np. z tk max
mi się te buty nie podobały w ogóle. To totalnie nie mój styl (choć słowa styl w moim przypadku się staram unikać bo takowego chyba nie mam ). A jak widziałam te rozklapciałe pięty.. brrr. Dopiero koleżnaka zaczęła mnie namawiać i tłumaczyć o nich wszystko... i załapałam bakcyla. W oryginalnych emu nie załamuje się pięta, nie ucieka na boki jak w tych tańszych odpowiednikach. niestety ale wydaje mi się, że w tym przypadku płacimy za jakość. I mimo, że nadal nie uważam żeby to był szczyt szyku i stylu, to będę uparcie w tych butach chodzić każdej zimy. Bo stety-niestety, dla mnie liczy się komfort a w te buty jak rano wkładam stopy to od razu mi lepiej. Bo wiem, że nie zmarznę Zaimpregnowane (trzeba je przed pierwszym użyciem zaimpregnować) nie przemakają, nie nasiąkają wodą, przynajmniej mi się to w zeszłą jesień/zimę nie zdarzyło. Jestem zmarzluchem, a nogi marzną mi najprędzej i naprawdę juz sobie zimy bez tych butów nie wyobrażam...

Cytat:
Nie
Ale odcinam wszystkie metki w ciuszkach
ja też
poza tym jestem bardzo jakaś wrażliwa na materiały drapiące... wystarczy odrobina dyskomfortu i nie założę swetra choćby był nie wiem jak piękny!

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:30   #1179
Candy Killer
Zakorzenienie

Yasi Ty nie mow ze za mocny czy cos bo ja w tym makijazu bylam na cmentarzu :P:P wiec na impreze spokojnie mozesz isc heheh mozesz go nieco rozjasnic w kacikach czy cos pobaw sie

Kasiaj..ja tak mam jesli chodzi o welniane rzeczy..jak widze sweter z ktorego wystaja te wloski niteczki czy co to jest to on juz wiszac na wieszaku mnie gryyyyzie i nie ma szans zebym ubrala :P

Stary 2011-11-05, 12:32   #1180
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Macie tez tak jak ja, ze zdzieracie wszelkie naklejki z kosmetykow? W sensiee jak zwlaszcza na szminkach sa, pasek magnetyczny, naklejka z tlumaczeniem, naklejka z oryginalnym tekstem, naklejka ze skladem, kod kreskowy, no na kazdej sciance naklejka ==" zdzieram od razu bo mi psuje widok opakowania
Ja nie zdzieram, bo potem bym się musiała jeszcze bawić w zdzieranie kleju i słabo by to wyglądało

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez greatdee Pokaż wiadomość
I ja też patrzę z nostalgią na moje stare zdjęcia, a wtedy oczywiście się sobie nie podobałam :P
No możemy Tylko mi ktoś musi kupić, bo dowodu jeszcze nie mam
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:37   #1181
kasiaj85
Moderator

Cytat:

Kasiaj..ja tak mam jesli chodzi o welniane rzeczy..jak widze sweter z ktorego wystaja te wloski niteczki czy co to jest to on juz wiszac na wieszaku mnie gryyyyzie i nie ma szans zebym ubrala :P
dokłądnie! a mało tego, czasem sweter wcale nie wygląda na gryzący a ma jakąś domieszkę gryzacza - wszyscy mi się dziwią że ja coś w ogóle czuję a ja ściągam jak najszybciej się da, bo nie mogę wytrzymać! mam to po tacie, on ma tak samo.
mhmmm dzisiaj do znajomych idziemy wieczorkiem na nasiadówę, i będę pichcić moja ulubioną przegryzkę czyli parówki w cieście francuskim

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 12:42   #1182
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
dokłądnie! a mało tego, czasem sweter wcale nie wygląda na gryzący a ma jakąś domieszkę gryzacza - wszyscy mi się dziwią że ja coś w ogóle czuję a ja ściągam jak najszybciej się da, bo nie mogę wytrzymać! mam to po tacie, on ma tak samo.
mhmmm dzisiaj do znajomych idziemy wieczorkiem na nasiadówę, i będę pichcić moja ulubioną przegryzkę czyli parówki w cieście francuskim

tez mam po tacie hehehhe
wszystko mnie gryyyzie

Stary 2011-11-05, 12:49   #1183
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Na imprezę z makijażem można zaszaleć

Dokładnie. Dlatego mam zamiar wykombinować coś czego na co dzień nie odważyłabym się "ubrać"

Cytat:
Yasi Ty nie mow ze za mocny czy cos bo ja w tym makijazu bylam na cmentarzu :P:P wiec na impreze spokojnie mozesz isc heheh mozesz go nieco rozjasnic w kacikach czy cos pobaw sie
Oj pobawię się na pewno.. Strasznie mi sie ten makijaż podobał więc na bank będzie stanowił bazę.. Boję się tylko jak ja będę w takim ciemnym oku wyglądała bo nigdy jeszcze nie próbowałam.. No ale to się chyba okaże niedługo

Dzięki dziewczyny.

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:50   #1184
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linusiaczek Pokaż wiadomość
Wiesz NYC to jest trochę jak państwo w państwie Co mnie uderzyło po przyjeździe do NYC ( a musze powiedzieć, że zjechałam trochę Stanów i zajrzało się trochę tu, trochę tam), to właśnie to, że to jest zupełnie inna rzeczywistość. Tam wszystko jest inne. A babki... kurde, chyba najpiękniejsze kobity jakie w życiu widziałam, normalnie mi łeb latał dookoła. Bo wiesz, w Alabamie to ludzie z deka są... no, tacy średnio piekni, jest to drugi najgrubszy stan w USA (zaraz po Mississippi ). Tak więc tu jestem laska choćby nie wiem co i w ogóle wszyscy od razu mówią: eee, Ty nie jesteś stąd Oczywiście co stan, to inne obyczaje trochę, ale NYC to jednak jest inna rzeczywistość. Fajne przeżycie w ogóle móc tam być i widzieć jak to wszystko funkcjonuje na żywo. A i w ogóle się człowiek tam czuje dość bezpiecznie, jak na takei ogromniaste mieścisko to jest to nie lada wyczyn.
Hmm, to prawda, NYC jest inny... ja po USA rozbijać się będę dopiero teraz (mąż w trasie, to sobie przynajmniej pozwiedzam kraj )... ale (w USA) nie wyobrażam sobie mieszkać nigdzie indziej niż NYC A do Alabamy chętnie wpadnę podbudować sobie ego

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
To byście się napiły

Cytat:

no to bysmy sie nie napily!
Cytat:
ja też tylko czysta

To może by jakiś zdjeździk?
Jak tutaj zamawiam/mówię, że lubię pić czystą laski patrzą się na mnie jak na kosmitkę A potem od razu: "no tak, bo Ty z Polski..." A Polska akurat wiele z tym wspólnego chyba nie ma, że lubię?! Czy ma? Jak to jest?

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Tak czytam Wasze pogaduchy, Linusiaczku i Urban, i myślę sobie, że zawsze chciałam mieszkać (chociaż przez jakiś czas) w stanach (NY lub jakieś ciepłe miejsce typu LA), ale póki co mam plany bardzo europejskie, a do tego trochę mnie jednak odstrasza sytuacja gospodarcza w USA. Ale i tak ciągle mam to jakoś w głowie, pożyjemy, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Oj tak, niestety, ale jest się czego bać Sytuacja już od jakiegoś czasu wcale wesoła nie jest Więc może lepiej poczekać na lepszy czas, albo przyjechać sobie tutaj na wakacje

Cytat:
hehe spokojnie moze jakims cudem sie wrocimy w przeszlosc
Ale tylko pod warunkiem, że będzie można sobie dokładnie określić w którą przeszłość Bo w życiorysie niestety mam też czasy istnie wielorybie

Cytat:
Napisane przez greatdee Pokaż wiadomość
Być kobietą, być kobietą....

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30334767]
[/COLOR]
No możemy Tylko mi ktoś musi kupić, bo dowodu jeszcze nie mam [/QUOTE]

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:55   #1185
Konto usunięte

Cytat:
Hmm, to prawda, NYC jest inny... ja po USA rozbijać się będę dopiero teraz (mąż w trasie, to sobie przynajmniej pozwiedzam kraj )... ale (w USA) nie wyobrażam sobie mieszkać nigdzie indziej niż NYC A do Alabamy chętnie wpadnę podbudować sobie ego

To może by jakiś zdjeździk?
Jak tutaj zamawiam/mówię, że lubię pić czystą laski patrzą się na mnie jak na kosmitkę A potem od razu: "no tak, bo Ty z Polski..." A Polska akurat wiele z tym wspólnego chyba nie ma, że lubię?! Czy ma? Jak to jest?

Oj tak, niestety, ale jest się czego bać Sytuacja już od jakiegoś czasu wcale wesoła nie jest Więc może lepiej poczekać na lepszy czas, albo przyjechać sobie tutaj na wakacje

Ale tylko pod warunkiem, że będzie można sobie dokładnie określić w którą przeszłość Bo w życiorysie niestety mam też czasy istnie wielorybie

Być kobietą, być kobietą....

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
No co Rocznik 93, tylko urodziny późno
A Polacy generalnie lubią wypić i to chyba z tego się wzięło Gorsi są chyba tylko Ruscy
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:56   #1186
Arrianna
Zakorzenienie

Z dobrych wyszukiwać dzisiaj:
"tasiemki do naciagania powiek"
"kwejk 5 minut kobieta nic cokolwiek" (???)
i wrócił "nos profil idealny" ahahaha niech się zdecydują
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:57   #1187
maffash
Zakorzenienie

Dziewczyny szok, normalnie post pojawil sie w bloggerze 1 min po dodaniu
Stary 2011-11-05, 13:12   #1188
UrbanWarrior
Zakorzenienie

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30335163]No co Rocznik 93, tylko urodziny późno
A Polacy generalnie lubią wypić i to chyba z tego się wzięło Gorsi są chyba tylko Ruscy [/QUOTE]

Dżizas, 93 ?! Teraz to się czuję jak mega stara baba

No niby stereotypy skądś się biorą, ale osobiście nie lubię takiego generalizowania... Bo na tej samej zasadzie powinnambyła kraść samochody podczas mieszkania w Dojczlandzie... a z tego co pamiętam (LOL) nic podobnego mi się nie przytrafiło

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 13:13   #1189
maffash
Zakorzenienie

Ja slyszalam ze Anglicy lubia sobie niezle popic ;D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 13:16   #1190
pierniczkowa
Zadomowienie

heeej
dołączam się do:
- klubu niziolkow (160cm),
- klubu mowiacym 'nie' whisky (Tz bardzo lubi),
- klubu lubiacych rum,
- klubu bez emu

a co mi tam: do kazdego innego klubu tez moge sie przylaczyc
Stary 2011-11-05, 13:16   #1191
Candy Killer
Zakorzenienie

w 93 to ja smigalam w podstawowce hhehe

chetnie odwiedzilabym Stany ,ale chyba sie nie doczekam

Yasi kombinuj kombinuj i pokaz sie nam pozniej ja zaraz siadam do pazurkow i pozniej moze zrobie jakis makijaz choc srednio mi sie chce

Stary 2011-11-05, 13:19   #1192
maffash
Zakorzenienie

jesli chodzi o wzrost to tez niestety mam tylko 160 cm, ale widze duzo nas tu takich
Stary 2011-11-05, 13:21   #1193
pierniczkowa
Zadomowienie

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30335163]No co Rocznik 93, tylko urodziny późno
[/QUOTE]
93? OMG no to ja jestem juz staruszka w takim razie
ostatnio na zajeciach w szkole jezykowej jakas dziewczyna powiedziala do mnie ( w czasie cwiczenia dialogu) "a Pani?' - mowie Wam - PADLAM. tak staro to juz sie dawno nie poczulam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 13:21   #1194
Konto usunięte

Cytat:
Dżizas, 93 ?! Teraz to się czuję jak mega stara baba

No niby stereotypy skądś się biorą, ale osobiście nie lubię takiego generalizowania... Bo na tej samej zasadzie powinnambyła kraść samochody podczas mieszkania w Dojczlandzie... a z tego co pamiętam (LOL) nic podobnego mi się nie przytrafiło
No 93, mam 18 lat, kl maturalna i te sprawy a Ty który rocznik , że tak staro się czujesz ?
Zresztą tutaj są jeszcze 2 osoby z mojego rocznika
W sumie nie lubię na forum przyznawać się do wieku, często wtedy ludzie podchodzą jak do gówniary

Edytowane przez 9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Czas edycji: 2011-11-05 o 13:23
Stary 2011-11-05, 13:23   #1195
nicRu
maszyna, nie człowiek

Aj tam wiek, ja od jakiegos czasu robię po prostu reedycje 16tki jako urodziny
Stary 2011-11-05, 13:24   #1196
ouuGlamour
Wtajemniczenie

ja mam 167 i bardzo lubię swój wzrost. I do szpilek i do płaskich, jest ok

whisky nie lubię, wódkę tylko smakową jestem w stanie przełknąć, ale piwkiem z sokiem w miłym towarzystwie nie pogardzę

U mnie nowy makijaż w odcieniach fioletu, więc zapraszam
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 13:27   #1197
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Też kiedyś piłam tylko czystą, bez przepitki, nawet mną nie wzdrygało. Od jakiś 3-4 lat nie lubię Jak już, to muszę przepić, ale tak to wybieram drinki. Starzeję się

Za piwem nigdy nie przepadałam, piję raczej do towarzystwa.
Ja kiedyś piłam każdy rodzaj alkoholu w dużych ilościach A kaca miałam raz w życiu.

Za to teraz nie wpisuję się w stereotyp Polaka-pijaka, bo alkoholu nie dotykam, nie wącham, nie spożywam i ogólnie bawię się w abstynenta. Nie miałam żadnej przyjemności z picia alkoholu, bo i tak nigdy nie byłam pijana Hmmm... Za to mój TŻ ma ze mnie pożytek, bo zawsze jestem kierowcą
Cytat:
nie ma czego żałować

ja też tylko czysta

wzrostowo średniak ze mnie-168cm
Ja też średniak 167 cm
I nie czuję się za niska -> jest mi dobrze w takiej wysokości Swobodnie mogę nosić wysokie obcasy, choć jak zakładam szpilki 11 cm, to się źle czuję z tego powodu, że jestem minimalnie wyższa od TŻta
Cytat:
hehe spokojnie moze jakims cudem sie wrocimy w przeszlosc
Nieeee, tylko nie to chyba że tak 3 lata do tyłu, to się zgodzę, ale nie więcej Kiedyś też wyglądałam...hmmm....niec iekawie teraz jest już lepiej Jakieś 12-15 kg lepiej
Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość

Jakieś pomysły?
Spróbuj może akurat fajnie Ci wyjdzie i będzie Ci ładnie pasować Jak nie to zmyjesz i coś innego wykombinujesz, masz chyba jeszcze trochę czasu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 13:31   #1198
greatdee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Dziewczyny szok, normalnie post pojawil sie w bloggerze 1 min po dodaniu
Hmm, w sumie ja mam tak zawsze

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30335163]
A Polacy generalnie lubią wypić i to chyba z tego się wzięło Gorsi są chyba tylko Ruscy [/QUOTE]

Ahhh, już chociaż my sami tych stereotypów nie pogłębiajmy...
FanPage na Facebooku
greatdee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 13:32   #1199
maffash
Zakorzenienie

A ja pomalowalam sobie teraz paznokcie i zaczynam akcje oduczania sie obgryzania ;D
Stary 2011-11-05, 13:39   #1200
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
A ja pomalowalam sobie teraz paznokcie i zaczynam akcje oduczania sie obgryzania ;D
brawooo
ja jestem nałogowym obgryzaczem na "odwyku". Od końca lipca nie gryzę, chociaż bywają chwile trudne..

Tak czy owak, powodzenia
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości