Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-06, 13:51   #4171
joanaros
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

A ja trochę z innej beczki. czy słyszała któraś czy można pić ocet jabłkowy w ciazy lub dodawać go do potraw?
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 13:55   #4172
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Witajcie

Właśnie zaczyna mi rosnąć brzuszek bo wcześniej był dla mnie całkowicie niewidoczny ale już widzę i TŻ tak samo no i ostatnio mam coraz większy apetyt
Jestem w 18 tygodniu w czwartek będzie 19sty i moja waga póki co nie skakała zbytnio a teraz mam mniej więcej 4-5kg więcej od wagi początkowej czy to dużo ??

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 14:07   #4173
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytrynko slicznie wygladasz
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 14:22   #4174
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
no widzisz nie można sie w ciąży zamartwiać pozniej bedzie czas abyśmy zadbały o swoj wyglad wazne ze nasi partnerzy widza w nas kobiety atrakcje puki co

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Hej,

Dziewczyny i tak jesteście piękne, te doły to od hormonów.
Cieszmy się,że tylko takie problemy mamy w ciąży .
no wlasnie
Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Emigra, ja własnie nei chcę tylko tej czułości.. Tego się właśnie boję. Bo mój mąż też jest baaardzo czuły, chciał dziecka tak samo jak ja. Podczas naszego związku obserwowałam w nim niesamowitą rewloucję. Od stanu-po co mi poważny związek, rodzina dziecko to nie dla mnie, ja jestem wolny ptak, żeglarz, król wód i oceanów.. po- wyjdź za mnie, chcę mieć rodzinę, nie umiem już żyć bez Ciebie..
I on też już przed wyjazdem był bardzo czuły dla brzuszka i dla mnie, opiekuńczy.. Żebyś widziała, jaki on jest czuły dla naszego psa

Ale ja potrzebuję właśnie intymności fizycznej , cielesnej jak kto woli. Wiem, że on też. I ja właśnie nei chcę się czuć przy nim jak ta 'mamuśka', bo dzidziuś , bo brzuszek.. Tylko jak jego kobieta, kobieta którą kocha i pożąda.

Jestem pewna ,że to będzie, bo moje libido teraz sięga zenitu
I jestem pewna, ze jego też

Mój bezimienny dzidziuś właśnie zdecydował się sprzedać mi kopniaczka..
Kurde, ja nei wiem co zrobić z tym imieniem, bo na razie to jest Zochan lub pan XY Jakoś głupio się z tym czuję, ale nie mogę się do żadnego imienia przekonać. Kalendarz wertuję wszerz i wzdłuż.. Moja rodzina dzwoni z pomysłami.. A my dalej NIC nie mamy:/

A co do USG.. 23-24 już będzie lepszy niż 18 tydzień Ja muszę wrócić na USG, bo przez to że XY za mały był, to nei mogła dobrze sprawdzić serduszka i wargi ,i noska. Jego upór nei pomógł, bo mały zdecydował sie nie ruszać przez całe 30 minut

P.S. ja właśnie wstałam hehe.. Jeszcze tylko 6 samotnych nocy : jupi:

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

!!! Idę do kina!!!!!!! Na 14 na Monte Carlo
Ja to rozumiem, chodzilo mi o to ze nie powinnas czuc sie jeszcze az taka mamuska, bo brzuszek pwnie jeszcze nie przeszkadza mi moj juz przeszkadza, wczoraj ledwo sie ogolilam
Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Ja też się sobie nie podobam , mam nowe rozstępy i wielka jestem jak słonica...ale jak spojrzę na Ninę i poczuję kopniaka w brzuchu to się do pionu ustawiam.
ja na brzuchu narazie ani jednego ale na udach masakra
ale masz racje.... kopniaki ustawiaja mamusie do pionu

po ciazy bede musiala dac z siebie wszystko by zrzucic kg... meza tez zagonie bo tyje ze mna
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 14:53   #4175
aaagga
Raczkowanie

cześć, byłam w piątek w przychodni u ginka i kazał mi brać tabletki na ciśnienie + moja powiększona nerka, to nie wróży nic dobrego niestety. on się chyba boi żebym stanu przed-rzucawkowego nie dostała, niby nic takiego nie mówił ale coś mi się tak zdaje...
zdarza mi się na codzień ciśnienie np 158/94 lub 145/85 i tętno 102 np. podczas leżenie w łóżku, wyniki moczu OK więc nie ma na razie tragedii, W pon ide prywatnie zobaczymy co ten powie.

za to pracy chcą mnie wykończyć psychicznie przed L4 i gdybym nie miała niedokończonych prac to bym od wczoraj była na chorobowym. choć mnie korci żeby pieprznąć tymi papierami, jak tacy mądrzy to niech sobie sami ten burdel ogarną. Jeszcze tak tydzień lub 1,5 tygodnia i nie ma zmiłuj idę na L4 zwłaszcza że mam przedłużenie umowy do porodu mimo że pracuję tam już 2 lata i nie dałam się podkupić konkurencji.

Edytowane przez aaagga
Czas edycji: 2011-11-06 o 14:55
aaagga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 14:56   #4176
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

dziewczyny swoją wage sprawdzacie zawsze rano na czczo i taką liczycie??

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-06, 14:57   #4177
MoniaHan
Wtajemniczenie

czesc Dziewczynki,
ja tez dzisiaj nie mam najlepszego humoru ale jeszcze nie jest tak zle, nie mam dola, tylko wiele rzeczy mnie drazni. wlasnie gotuje obiadek ryz + klopsiki w sosie pomidorowym (ze sloika, papryka ze sloika i ogoreczki tez
bylam dzis na zakupach spozywczych i zanim dojechalam do supermarketu a nie mam daleko 6km to juz na wstepie musialam pojsc siku.., i znow z malych planowanych zakupow wyszedl calyyyyy duzy wozek...bo zakupy wlasciwie robimy 1/tydzien.
Tz ze znajomymi mial isc na horror a ja mialam isc na cos innego lub zostac w domu, wiec jak znajomi sie dowiedzieli to zmienili zdanie i wszyscy idziemy na johny english, ale nie jestem dzis za bardzo towarzyska i mialam nadzieje ze sobie posiedze sama w domku jak Tz pojedzie do kina, bo ze mnie w ogole samotnik jest a od marca juz wlasciwie sama nie bede, wiec teraz musze korzystac.

jolkaa swoja wage sprawdzam na czczo rano po siusiu i bez ubrania, bo wieczorem po jedzeniu, piciu i ze wdeciami to mam min 1,5 kg wiecej.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-11-06 o 14:59
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-06, 14:59   #4178
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
tak
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 15:00   #4179
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
A ja trochę z innej beczki. czy słyszała któraś czy można pić ocet jabłkowy w ciazy lub dodawać go do potraw?
Z tego co wiem to ocet jabłkowy wspomaga odchudzanie... ale Ty chyba nie w tym celu chcesz go używać...? Myślę że nie jest on gorszy od octu spirytusowego, a tego normalnego ja czasem używam i raczej nie jest zakazany, przecież w ciąży często jemy coś z octu. A ja tylko dodaje do niektórych rzeczy żeby zaostrzyć smak Myślę, że picie octu-nie, ale jako dodatek tak
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 15:01   #4180
aaagga
Raczkowanie

a i byłam wczoraj na basenie, pierwszy raz w ciąży i byłam w szoku że nie da się pływać kraulem, tak jak lubie lub w ogóle na brzuchu bo się naciągają mięśnie brzuszka i czuje ciągnięcie. Tylko na plecach jest wygodnie a tak nie lubię bo nie wiem gdzie płynę i musze się trzymać nawigacji na suficie
i tak gratuluję innym ludziom na basenie że nie puścili pawii na widok mojego cellulitu na udach

Edytowane przez aaagga
Czas edycji: 2011-11-06 o 15:02
Stary 2011-11-06, 15:02   #4181
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
jolkaa swoja wage sprawdzam na czczo rano po siusiu i bez ubrania, bo wieczorem po jedzeniu, piciu i ze wdeciami to mam min 1,5 kg wiecej.

no właśnie bo waga wieczorna mnie przygnębia a wcale tak dużo nie jem...ale za to mam problemy z załatwianiem, ale to chyba nie tylko ja.

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
tak

dziękuję

MICHAŁEK

WYMIANA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-06, 15:03   #4182
Mała!
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Ja właśnie nadrobiłam powoli weekend...znowu mam problem z netem i ciężko z tym nadrabianiem i pisaniem...

Dziwczyny...widziałam, że piszecie o swoich dołkach...ja też czasami mam okropne...zwłaszcza jak wstaję na wagę...lub patrzę w lustro! Wszystko mnie pwoli przeraża...od połogu, ubierania maleństwa...np. ile warsw?...po szczepienia...przeziębien ia...karmienie...wstawani e w nocy...i jej nagły płacz, czy bedę wiedziała czym jest spowodowany???? a także o Nas, Mnie i Męża czy bardzo się nasza miłość zmieni??? Masakra czuję lęk! ale też radość i milion innych uczuć!!!

Aguśka... na bank dasz rade, ze wszystkim...wygladasz na silną dziewczynę...i trzymam kciuki aby skurcze i szyjka nie dały Ci w kość tak jak poprzednio... na pewno mamusiom z dwójką dzieciaczków jest troszkę ciężej wszystko ogarnąć...ale za to mają wprawę i pewnie sprawniej opiekują się maleństwem...
anagat z imieniem a raczej jego brakiem u Nas to samo jest...no było, bo w końcu powoli uległam kaprysowi męża...i imię, które Ja tak o wymyśliłam!!! (choć takie chyba nie istnieje hehe) zaczeło mi się podobać
emigra z tą depilacją to ja też mam już okropny kłopot!!!

Właśnie wyjełam ciasto z piekarnika :jem: tak mi się zachciało popichcić i upiekłam...z wiśniami i kruszonką...jeszcze wyszedł zakalec...a ja uwielbiam zakalec a jutro znowu zonk jak stanę na wagę

PS: od wczoraj mam turbulencje w brzuszku...i latam do WC z bólem...po mleku w proszku na 100% ,dzidzia kopie czasem już całkiem mocno i zawsze mi mało o właśnie kopneła

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-11-06 o 15:06
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 15:04   #4183
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

zastanawiam się co by tu zjeść na obiadek, dziś z mężem postanowiliśmy że zamówimy coś bo wczoraj i przedwczoraj jedliśmy kurczaczka, wcześniej mielone a dziś laba i zamawiamy i właśnie zaraz zabieramy się do tego bo dziś zjedliśmy późno śniadanie mąż zrobił

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-06, 15:05   #4184
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
a i byłam wczoraj na basenie, pierwszy raz w ciąży i byłam w szoku że nie da się pływać kraulem, tak jak lubie lub w ogóle na brzuchu bo się naciągają mięśnie brzuszka i czuje ciągnięcie. Tylko na plecach jest wygodnie a tak nie lubię bo nie wiem gdzie płynę i musze się trzymać nawigacji na suficie
i tak gratuluję innym ludziom na basenie że nie puścili pawii na widok mojego cellulitu na udach
Przesadzasz... Przyjedź do Anglii, wszystkich kompleksów wyzbędziesz się pierwszego dnia
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 15:08   #4185
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

widzę, że temat dołków ja tak samo niestety mam doły, czasem płaczę z byle powodu jak patrzę w lustro to też nie fajnie mi się robi, ale z drugiej strony jak pomyślę o małym Orzechu, którego nosze w środku to mi przechodzi

ja w czwartek będę miała 19tydzień a jeszcze chyba nie poczułam żadnego kopniaka ani nic albo nie wiem w środę idę do lekarza może będę znała już płeć bo szczerze chciałabym już coś kupić maluchowi

no i męczy mnie kwestia wózka tak bardzo podoba mi się bolder sd ale cena jest kosmiczna 2tys. za zestaw 3w1 pozostanie znaleźć nam coś tańszego a fajnego ale niestety co do wózków nie znam się jedynie znam boldera bo koleżanka ma nie dawno urodziła synka wózek pierwsza klasa

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-06, 15:13   #4186
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
nie bedzie czasu na otworzenie oczu

Czesto jest tak, ze jedno dziecko to "łobuz" a drugie jest grzeczne.
Ja mam nadzieje, ze dzidzia w brzuszku nie ma zamiaru tak drzec sie na spacerach jak Filip, ktory tylko jak spal to jechal w wozku, a reszta spaceru wygladala tak, ze jedna reka pchalam wozek a druga trzymalam Filipa. Wiec mam nadzieje, ze to da mi wreszcie spokojnie pospacerowac, tym bardziej ze obok bedzie jeszcze Filip hehe

Wspolczuje wspolnego mieszkania w tesciami, wiadomo sa plusy, ale nie jest Ci latwo na pewno, domyslam sie. Ja mam tesciow klatke obok, a czasem mam isch dosc.
Zarobki rzeczywiscie okrutne;/

No a mysle, ze zalowac na pewno nie bedziemy, takich pieknych chwil nie da sie zalowac. To najcudowniejsze co moze byc w zyciu, oczywiscie trudne cholernie.
Skąd ja to znam z tymi spacerami nie dość,że na stojąco to druga noga czasami jest poza wózkiem

Mi się wydaję, że jak już się drugie urodzi to nie będe tak marudzić jak teraz bo tak naprawdę to nie będę mieć czasu po tyłku się podrapać

Rybka13 Mój mąż mieszka na osiedlu Ursus- Niedźwiadek, z kolegami z pracy na stancji

Powiedźcie mi dziewczyny jak wy to robicie,że cytujecie kilka osób przy jednej odpowiedzi. Bo nie ukrywam mam z tym problem
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 15:14   #4187
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

co myślicie o tych sweterkach i pozostałych aukcjach tego użytkownika?? bo ceny ma całkiem fajne i zastanawiam się nad kupnem na raz kilku rzeczy
http://allegro.pl/sweter-w-paski-swe...893051235.html

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-06, 15:18   #4188
Roksape
Zadomowienie

A z mężem widuję się tylko gdy ma wolne jak pojechał w sierpniu to widzieliśmy się dopiero 22.10 bo na wesele kolegi z pracy dostał wolne, był na Wszystkich Świętych i teraz na 11 przyjedzie. A później to dopiero pewnie na święta. Zimą nie ma tyle roboty więc będzie ze mną częściej. Ale jak się wiosna zacznie to już napewno nie będziemy się tak często widywać
Stary 2011-11-06, 15:19   #4189
emigra
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie jak mnie ostatnio moj maz zaskoczyl..... rozmawial z kolega ktoremu sie we wrzesniu corka urodzila i pyta sie go jak tam sobie radzi i jak z nocnym wstawaniem, a on ma taka prace ze 4 dni w tygodniu go nie ma w domu i smial sie ze on sobie odpocznie te 4 dni od dziecka. Na co ja mowie ''Kochanie a Ty tak nie bedziesz mogl'' A moj maz ze nie po to decydowal sie na dziecko, zeby go unikac i od niego odpoczywac i ze chce wstawac w nocy i widziec jak sie nasze dziecko rozwija bylam taka dumna slyszac te slowa.... odrazu mi lepiej jak sobie o tym pomysle

Ja mam jutro wizyte u gina i az tylkiem trzese jak na wage stane i jaki opr dostane napewno ale w to mam, najwazniejsze by malutka byla ok
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-06, 15:20   #4190
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-06, 15:22   #4191
Mała!
Zakorzenienie

Roksape Obok "cytuj" z tą karteczką...masz samą karteczkę ( taka wyblakła) to jest to wielocytowania właśnie...zaznaczasz jedej post...potem kolejny i kolejny

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Roksape Obok "cytuj" z tą karteczką...masz samą karteczkę ( taka wyblakła) to jest do wielocytowania właśnie...zaznaczasz jedej post...potem kolejny i kolejny

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Roksape Obok "cytuj" z tą karteczką...masz samą karteczkę ( taka wyblakła) to jest do wielocytowania właśnie...zaznaczasz jeden post...potem kolejny i kolejny

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 15:22   #4192
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

Wiecie jak mnie ostatnio moj maz zaskoczyl..... rozmawial z kolega ktoremu sie we wrzesniu corka urodzila i pyta sie go jak tam sobie radzi i jak z nocnym wstawaniem, a on ma taka prace ze 4 dni w tygodniu go nie ma w domu i smial sie ze on sobie odpocznie te 4 dni od dziecka. Na co ja mowie ''Kochanie a Ty tak nie bedziesz mogl'' A moj maz ze nie po to decydowal sie na dziecko, zeby go unikac i od niego odpoczywac i ze chce wstawac w nocy i widziec jak sie nasze dziecko rozwija bylam taka dumna slyszac te slowa.... odrazu mi lepiej jak sobie o tym pomysle

Mój tak samo póki co mówi, że będzie wstawał i wogóle wszystko cacy no, ale czas pokaże zobaczymy jak będzie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-06, 15:26   #4193
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Roksape Obok "cytuj" z tą karteczką...masz samą karteczkę ( taka wyblakła) to jest do wielocytowania właśnie...zaznaczasz jeden post...potem kolejny i kolejny
A no faktycznie zacofana jestem
Stary 2011-11-06, 15:28   #4194
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

co myślicie o tych wózkach:

http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-06, 15:37   #4195
aaagga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Przesadzasz... Przyjedź do Anglii, wszystkich kompleksów wyzbędziesz się pierwszego dnia
no może i tak

Stary 2011-11-06, 15:41   #4196
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

może zrobimy tak, że jak każda będzie miała wózek już zakupiony to będziemy umieszczać koło nicka która jaki ma wózek może to jakoś ułatwi innym kupno

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-06, 16:01   #4197
joanaros
Zakorzenienie

Ważę się zawsze rano po sikaniu Wieczorem przybywa mi ok 1,5 kg więcej

Ocet jabłkowy chciałam zastosować dla poprawienia smaku sałatki ale nie wiedziałam czy wolno
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 16:22   #4198
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Ważę się zawsze rano po sikaniu Wieczorem przybywa mi ok 1,5 kg więcej

Ocet jabłkowy chciałam zastosować dla poprawienia smaku sałatki ale nie wiedziałam czy wolno
Ja tez rano po siusiu i bez ubran. Wieczorem staram sie nie patrzec na wage
Dziewczyny nie dolujcie sie! Bedzie dobrze, pierwsze tygodnie z dzidziusiem moga byc ciezkie ale potem wyrobicie sobie plan dnia tak ze nawet dacie rady zdrzemnac sie z dzieckiem
A kilogramy same zejda nawet nie bedziecie wiedzialy kiedy!
Ja mam bardzo pracowity weekend, wczoraj bylam na zakupach i nawet kupilam kilka malenkich ciuszkow w neutralnych kolorkach

Aguska, nie doluj sie kochana, z dwojka juz nie bedzie tak lekko jak z jednym , wiadomo! Ale tylko kilka pierwszych lat jest najgorszych chyba, wiadomo dziscko szkolne to juz inne problemy , ale mimio wszytsko takie dziecka nie absorbuje nas na 24/dobe!

Pisalyscie tez o zazdrosci pomiedzy dziecmi, ja bylam z adasiem w piatek u bratowej, ktora swoja droga ma blizniaki polroczne (nie polecam) no i mialam jedna mala na rekach to adas tylko przychodzi i pakowla sie na fotel obok mnie, i pytam mu sie czy zazdrosny jest, a on ze nie tylko przytulic sie chcial
Klamczuszek maly, wiec nie wiem jak to bedzie z dzidzia, pewnie bedzie mi prawie 7-o letni adas na nogawce wisial
Bede musiala cierpliwa byc

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 16:29   #4199
cziqua
Zadomowienie

Dziewczyny co do dawania sobie rady z dwójką dzieci to moja kumpela miała przerąbane
w listopadzie 2004 urodziła syna po czym w lipcu 2005 okazało się ze jest w 5 miesiącu ciąży z drugim dzieckiem czego się zupełnie nie spodziewała bo zabezpieczli się z mężem i tak pod koniec października 2005 urodziła drugie dziecko jest między nimi niespełna rok różnicy. jedno dzieckon się urodziło drugie miało niespełna rok i było również bardzo zależne od mamy masakra normalnie dzisiaj uż dzieciaki odchowane i dała radę

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 16:37   #4200
88natka
Zadomowienie

Cytat:
wózek ładny, my też będziemy musieli się za niedługo za jakimś rozglądać. Bo czas leci..
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości