![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe drobiazgi - GIVENCHY, D&G, ORLANE, ESTEE LAUDER, GUERLAIN, PAUL SMI
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopadowe drobiazgi - GIVENCHY, D&G, ORLANE, ESTEE LAUDER, GUERLAIN, PAUL SMI
ok to dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej, byłam poniuchać zapaszki, i spodobały mi się:
(zwłaszcza) Givenchy Ange ou Demon Le Secret raczej jako odlewka max. do 30ml.- nie mam atomków oraz nawet nawet Paco Rabanne Lady Milion ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ok, a jakie ilości proponujesz? Tej Paco Rabanne poproszę tylko próbeczkę 1-2 ml, ale Ange ou Demon le Secret więcej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
wiem, właśnie myślę i ... nie wiem ![]() może sama coś zaproponujesz? niestety torebek nie mam a na wymianę to co w wątku kosmetycznym. a ciuszki? mam nowe jeansy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Kochana jesli chodzi o ciuszki to ja noszę duży rozmiar (46/48), wiec zapewne ciuszki z Ciebie odpadają ![]() A moze ktoreś z perfum zaproponujesz... sama nie wiem ![]() Chcialabym się pozbyc tych butów, bo są mi za wąskie i tylko leżą bezużytecznie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Moze masz cos ciekawego po za watkiem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za La Lune?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post30469367 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co interesuje cię z ciuszków w rozm. jaki podałaś? mam wąską stopę więc bucików takowych niestety nie mam ![]() a którym zapachem z mojego wątku byłabyś zainteresowana? ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
nie wiem co masz na myśli "coś ciekawego"? ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Solciuchno, za balsam orlane zapłaciłam 290zł - co prawda została połowa lecz mimo wszystko - dodatkowa olewka 20ml AoDLS ( które są dość drogie) zupełnie mi się nie kalkukuje. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
pozwól, że jeszcze pomyślę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Merylindo, nie zapomniałam - podoba mi się u Ciebie - GUCCI BY GUCCI 50 ml edt - nowe z kartonikiem (tylko za inne perfumy !!!) KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,26995,gucci-by-gucci-edt.html &next=1 i zastanawiam się czy nic więcej u mnie nie wypatrzysz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Mogą byc jakies tuniki, bluzy sportowe, buty sportowe, jakies sweterki dłuzsze, moze coś z bielizny, jakis komplecik zimowy typu czapa szalik rękawiczki... Kurcze, nie siedze w Twojej szafie więc nie wiem jakie ciuszki tam masz
![]() Ps. Też jestem z lubelskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
dlatego pytałam się, ile Ty proponujesz
![]() Przypominam tylko, że pytałaś się u mnie o serum HR i o miniaturkę perfum. Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2011-11-13 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wiem - sprawdzałam cenę chyba nie tego serum ![]() nic więcej nie wypatrzyłaś? może tak: 15ml aod plus 5ml lady plus 5 innego zapachu? ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
jutro będę szukać ![]() a z której jego części? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
up
![]() nikt nic nie chce ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Hej, wiesz, że podoba mi się tylko Ange ou Demon
![]() ale z kolei za Aliena to dla mnie za mało ml ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Moze masz jakis inny zapach, albo cos z mojej wishlisty ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie?
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziałam Ci wyżej
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- co Cię interesuje? - będzie mi łatwiej szukać ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- pozwól, że jeszcze pomyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Hej.
I co z naszą wymianką? Jeśli się rozmyśliłaś to daj znac, bo wlaśnie pakuję kilka ciuszków i bucików, bo chce oddac je do ośrodka dla bezdomnych, i jak nie chcesz juz tych adidasów to też je wrzucę do wora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.