|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Cześć Dziewczyny!
![]() Dzisiaj wracamy do naszych domów po tańcach o 17. Dzisiaj ostatnia próba ![]() A na 20 do orkiestry ostatnie ustalenia ![]() Jutro jadę po suknię ![]() Wczoraj na facebooku była mojego TŻ koleżanka z studiów i do niej napisałm a ona ma na to, że miała tydzień temu w środę ale jej WYPADŁO z głowy ![]() ![]() Tak się w✂✂✂✂iłam. Ah, szkoda gadać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej ![]() Zrobiłam dziś pyszną pomidorową, a teraz siedzę i się nudzę :/ ja chce do pracy ![]()
![]() |
![]() |
#2704 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno to cudownie uczucie czuć ruszy swojego dziecka ![]() ![]() [ Cytat:
![]() ![]() Do tej pory jak sobie o tym pomyślę to coś mnie ściska...ale przynajmniej zweryfikowałam swoją listę znajomych i nie mam już z Nimi kontaktu. Cytat:
![]() ![]() ![]() I narobiłaś mi smaka na pomidorówkę... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja rozumiem że się wkur.... bo dowiaduje się kilka dni przed ślubem, że ktoś nie przyjdzie i nawet nie raczył o tym poinformować ![]()
![]() |
![]() |
#2706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2707 |
Wtajemniczenie
|
A my dziś po raz kolejny widzieliśmy z okna jak sąsiad rysuje komuś samochód (skur....el jeden!!). Nawet nagraliśmy filmik...i zgłosiliśmy to na Policję. Ehhh
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On tak celowo, z braku zajęcia, czy po prostu taki beznadziejny kierowca z niego? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Wtajemniczenie
|
On to robi z pełną premedytacją, jak ktoś stanie na "jego" miejscu!!
![]()
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Mój M. miał takiego sąsiada, który miał kamerę w oknie skierowaną na parking, jak ktoś najechał na linię w miejscu dla niepełnosprawnych ("jego" miejsce mimo, że jest całkiem sprawny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet w Fakcie go opisali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
ten ciul miał też kamerę na klatce przy drzwiach, na szczęście spółdzielnia się tym zajęła i kazali mu to zdjąć....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2011-11-08 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
My kiedyś specjalnie staliśmy w nocy na jego miejscu w nocy, z piwami a jego szlag trafiał w oknie
![]() A jak kolega się żenił to stroiliśmy mu klatkę, oczywiście brzózki były ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też kilku takich klientów do nas przychodzi, że jak ich tylko widzę, to ewakuacja, nagle chce mi się do kibelka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałabym widzieć jego minę ![]() Happy, nie zazdroszczę sąsiada. Takich to ![]() TŻ nie wiedział, co założy na poprawiny - stary garnitur (który miał na sobie aż raz ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro kupujemy mu zapasową białą koszulę (ma smoking i powinien mieć z łamanym kołnierzykiem, ale kupimy zwykłą białą, liczę na to, że jednak się nie uświni, a szkoda nam wydać kolejną stówkę na koszulę, której prawdopodobnie nigdy nie założy). A na poprawiny niebieska koszula i granatowy krawat ![]() Mam dziwnych gości. Noclegi chciało najpierw prawie 30 osób, bałam się, że miejsc zabraknie (mamy do dyspozycji 32, w tym domek 12 osobowy za 300 zł, który tak czy tak musimy już zapłacić, więc większość wywalimy do domku, zamiast na pokoje, których opłacać nie musimy ![]() ![]() Moja przyszła teściowa doprowadza mnie do szału. Chciałam winietki. Już ustaliliśmy, że jeśli uda nam się sensownie usadzić gości, to będą. Głupia baba nasiała paniki, całą noc nie spała i ryczała, że kto to widział gości usadzać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle odniosłam wrażenie, że pojechała z nami, żeby nam pokazać, że tam na pewno nic do jedzenia nie ma, że sala jest paskudna i że w ogóle wszystko tam jest be, bo najmłodszy pupilek chajta się za rok na innej sali i przyszła teściówka boi się, że może wypadnie nasza impreza lepiej. Wg mnie wypadną one bardzo podobnie, ale ona chyba ma nadzieję, że nasze wesele to będzie kicha. Nie wiem, gdzie mój TŻ się tam uchował, banda wariatów po prostu. Jedyna normalna osoba u niego w domu (czasem najstarszy brat ma prześwity, prymityw straszny, ale oprócz tego, to jakoś specjalnie nic mu zarzucić nie można ![]() ![]() ![]() No to się naprodukowałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Zadomowienie
|
Hej kobitki
![]() Witam się po baaaaaaaaaardzo długiej nieobecności już jako MĘŻATKA !!! ![]() Pamiętacie mnie jeszcze? ![]() Z góry przepraszam, że się nie odzywałam, ale wir ślubno-weselnych przygotowań pochłonął mnie w całości. Przyznam się szczerze, że zamiast odpoczywać i relaksować się przed ślubem to ja jeszcze w piątek biegałam cały dzień po mieście i załatwiałam ostatnie sprawy. Na dzień przed ślubem byłam padnięta, ale szczęśliwa ![]() Zaraz postaram się napisać jakąś relację a póki co z bieżących spraw, to powiem Wam, że dzisiaj byliśmy na sesji plenerowej i strasznie nie mogę doczekać się efektu końcowego. Nasz fotograf może nie jest mistrzem świata, ale na region, w którym mieszkamy robi naprawdę fajne fotki. Pomysły miał w zasadzie początkowo swoje, ale że my nie lubimy oklepanych miejsc i fotek, to musiał troszkę swoje plany pozmieniać ![]() Wymyśliliśmy sobie, że chcemy zdjęcia w takim ciemnym, gęstym lesie do takiego też się wybraliśmy. Jak byliśmy tam ostatnio wiosną, to naprawdę było strasznie. Dzisiaj (o tej porze roku) nie był już taki mroczny, ale mimo wszystko Nam się podobał. Wybraliśmy taką ścieżkę ekologiczną z wieloma kładkami i sadzawkami i spędziliśmy tam chyba ponad dwie godziny. Potem wybraliśmy się nad taki zalew niedaleko Naszej miejscowości. Tam fotki nad wodą, na plaży (biegaliśmy i szaleliśmy jak małe dzieci ![]() W sumie sesja trwała 5 godzin a my wróciliśmy do domu zmęczeni jak nigdy. Teraz mój mężuś kochany śpi obok mnie przed nocną zmianą a ja nie mogę usnąć bo nadal jaram się tym dniem ![]()
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam ![]() Nawet dzisiaj na jakimś wątku miałam Cię zaczepić, gdzie relacja i gdzie zniknęłaś z PM2011 ![]() Gratuluję! ![]() My już w tą sobotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
ano nie było, ale cóż..
dla mnie to takie święta-nie święta, ale jedyne jakie zawsze miałam ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 | |
Wtajemniczenie
|
jak to dobrze, że nasi rodzice do niczego się nie wtrącali. Jedynie służyli radą, gdy ich to poprosiliśmy.
A teściowej bym tak łatwo nie ulegała. To, że ona nie była na takim weselu, to jeszcze nie znaczy, że wie lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co nie rozumiem takich ludzi - nudzi im się i tyle. Świniaczek współczuję teściowej ![]() ![]() ![]() A z noclegami to też mieliśmy tak, że przy robieniu leisty gosci do przenocowania było ponad 100 osób, a hotel miał 55 miejsc - w rezultacie było 52 osoby w tym hotelu - zmieściliśmy się ![]() Brawa za mniej kg Twoich i męża ![]() Hej Gitmartusia ![]() ![]() ![]() A w ogóle to dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 | |
Rozeznanie
|
Świnaczek współczuję Ci teściowej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() Dawaj relację i gratuluję ! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cześć ! ![]() Dziewczyny już mam od 4 rano biegunkę, tak się stresuję już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No a po weselu chodzą i chwalą się wszystkim jakie to oni wesele zrobili, że sala piękna jedzenia dużo i stwierdzili, że niepotrzebnie świniaka zabijali bo nie mają gdzie jedzenia trzymać z wesela ![]() ![]() Cytat:
a to cz\ym się stresujesz?
![]() |
![]() |
#2725 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() babka na sali w sumie preferowała listy z nazwiskami żeby bałaganu nie było i moim rodzicom też się to spodobało ale teściowa narobiła niezłego rabanu że jak to mamy kogoś usadzać ![]() w końcu miesiąc przed przyszło do spotkania na sali to powiedziałam rodzicom że mają brać teściową i sami sobie ustalać bo ja nie mam zamiaru się użerać ![]() i nagle co? przekonała się sama do tych list i usadziła swoją część ![]() tak samo kłótnia była bo chcieliśmy siedzieć tylko ze świadkami a rodzice mieli z rodziną być nie mogliśmy przetłumaczyć że nas przy stole i tak nie będzie, świadkowie są ze swoimi połówkami a ona nie ma już męża i zostanie sama jak kołek przy stole ![]() obrażona ale się zgodziła i potem dziękowała że nie siedziała z nami ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Osobiście też jestem jednak zwolenniczką winietek. Nie ma tego głupiego zamętu, 20 latka nie będzie siedziała obok 60 latków (chociaż mnie tak raz usadzili, ale akurat na tamtym weselu to winietki okazały się totalną porażką ze względu na brak mózgów u państwa młodych w trakcie robienia winietek, na czas usadzania gości mózgi poszły na urlop...), nie trzeba się przepychać, rzucać torebkami ![]() ![]() Nie stresuj się, nie ma czego ![]() Tak mi się wydaje przynajmniej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() TŻ ma nadzieję na 90 kg do wakacji (teraz ma 98, niedawno było 105), ja mam nadzieję na jakieś 55-56 kg do wakacji (było 72 przy wzroście 164 cm ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dodatkowo u TŻa w domu panuje kult mamusi, a najazd na ojca. Czyja wina? Kochanej mamusi, która własne dzieciaki nastawia przeciwko ojcu ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz to już w ogóle wielka rozpacz i afera, bo przyszły teść sprzedał mi samochód, który kiedyś tam sprowadził, dał za niego 3500, wsadził w niego jakiś 1000, a sprzedał mi go właśnie za 1000 zł ![]() Niech to wesele minie i będziemy mieli ich z głowy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas razem z końcem przygotowań i po weselu skończyły się wszelkie fochy teściowej i teraz zachowuje się bardzo poprawnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja niestety nie ma odchyłów, żeby się zachowywać chociaż poprawnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam porównanie - moi rodzice spokojni, załatwiali co mieli załatwić a teściowa miała takie rozkminy że szok ![]() zgodziła się na tradycyjny podział kosztów a jak przyszło do ustaleń na sali to nagle czuła się pominięta jak jej opowiedziałam co zamówiliśmy w cukierni - z dokładnym opisem warstw na torcie to potem i tak się pożaliła że P jej nic nie mówi o przygotowaniach i ona nawet nie wie jaki będzie tort ![]() ale było minęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.