|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z tym kolega to skomplikowane. kiedyś się fascynowaliśmy sobą. Teraz się przyjaźnimy. I kurcze moge liczyć na niego 24 na dobe jak coś by się działo. A na Tż też mogę liczyć. Ale wiadomo Tz był chory mieliśmy kryzys. I nie mieszka blisko. A kolega mieszka blok obok.
ehh po prostu ostatnio zaczęłam dumac nad tym czemu nam wtedy nie wyszło ![]() Ja nie mam co pisac i nie pisze;p
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
już widzę jak to ciężko będzie xD
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
hehe może może;p
najlepsze jest to, ze my nigdy nie spróbowaliśmy być razem;p bo zaczęła się mięta między nami i doszliśmy do wniosku, ze lepiej się przyjaźnić.. tym bardziej, że wtedy dzieliło nas 100 km..
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakoś nie wierzę w przyjaźń damsko-męską Wydaje mi się,że prędzej czy później jedna ze stron ulegnie i zakocha się w tej drugiej Wracając do mojego TŻta...Mowił mi dzis,że mama przyniosła mu ogloszenia z pracą w oddziale jej firmy tutaj. I że wyśle papiery. A dziś np. idzie na 22 do pracy więc cały dzień miał wolny..i że wie,że powinien szukać pracy ale jakoś nie mógł się skupić i w ogóle mial kiepski dzień.. Wiecie jak mi się tego słucha? Mam gdzieś jego plany na wspólne mieszkaanie Jeszcze trochę to będę musiała mu powiedzieć,żeby się nie odzywał póki nie zacznie czegoś szukać..Naprawdę nie mam już siły..
|
|
#2827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widać już coś się ruszyło i zmierza ku dobremu. Małymi kroczkami do przodu Nie wszystko na raz. Dobrze że już chociaż myśli o tej pracy
|
|
#2828 |
|
Raczkowanie
|
Wcięło mnie zewsząd, ale powracam dzielnie (chociaż wciąż z chorymi zatokami
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi![]() Zamkną mnie w psychiatryku, jak boga kocham
|
|
#2832 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co najgorsze..Teraz najbiższy jego wolny weekend to 10-11.12, a ja mam wtedy zajęcia więc super.. Tak to będziemy sie widywać w weekendy na parę h albo i wcale,nie wyobrażam sobie tego ![]() Z milszych tematów to w sob idziemy do kina. A dziś przyszedł mój perfum
|
|
#2834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę wypadu do kina . Nie pamiętam,kiedy ostatnio byłam ze swoim TŻ...![]() A tak w ogóle to przepraszam, że nie pisałam teraz te kilka dni,ale mam wraz z koleżankami nawał pracy związanej z referatem z wstępu do socjologii... |
|
|
|
|
#2835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie tylko czasami pójdzie na trening, wtedy kiedy ma czas. Nie ma za bardzo czasu na piłkę. Na początku naszej zajomości nie było tygodnia bez meczu. Na szczęście teraz wie co jest ważniejsze Cytat:
![]() Achhh szef mi dziś poprawił humor,bo szykuje się podwyżka Jutro z samego rana pobudkę zrobi mi TŻ Chcę go tu, codziennie ![]() Zrobiłam sałatkę gyros specjalnie na jego przyjazd, a najchętniej zadłabym ja teraz, całą miskę
|
|
#2836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Z początku marudziłam troche mu na temat piłki, no ale po jakimś czasie zrozumiałam, że to co robiłam było bez sensu,bo każdy ma prawo do jakiejś pasji, tym bardziej że on gra już praktycznie od podstawówki . A co do gyrosu- uwieeeelbiam. ![]()
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zadomowienie
|
Heeej, ja znowu zalatana, nawet nie mam kiedy nadrobic
ale wydaje mi sie ze chyba mamy nowa kolezanke heej Dooraaa wiecie tak se pomyslalam ze skoro juz mam te falowane wlosy to nie bede ich prostowac, i pomyslalam o kupnie jakichs kosmetykow podkreslajacych czy cos ![]() Parole kupilam ten tusz |
|
|
|
#2838 |
|
ma zielone pojęcie
|
Świetnie
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Właśnie zajadam się babcinym rogalem, popijając zieloną z malininą TŻ przyjechał przed 8, a ja obudziłam się przed 7 i spać nie mogłam czekając na niego ![]() Poszliśmy spać i dopiero po 11 się obudziłam Teraz czekam aż TŻ wstanie ale jeszcze parę h pochrapie.Wieczorem wpadają znajomi. Ale mam ochotę
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
a martusia poszła do pracy i nam całkiem słuch o niej zaginął
![]() oj chyba nam wątek w sen zimowy zapada ogólnie :P |
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Długi weekend mamy..może Babeczki nam zabalowały albo powyjeżdżały
![]() Od jakiegoś czasu gołębie okupują mój parapet. Nie muszę mowić w jakim jest stanie.. A to tego te hałasy
|
#2842 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja siedzę w domu
Od 2 dni nakładam na noc olejek sesa na włosy, dzisiaj przez półtorej godziny grabiłam liście, dietuję i jestem zadowolona z życia
Zakochana I chciałabym codziennie spijać uśmiech z Twoich ust... Razem od: 1.01.2010 Zaręczyny: 13.09.2014 Ślub: 6.08.2016 ![]() Edytowane przez Kotowe Czas edycji: 2011-11-11 o 14:34 |
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedzę i czytam książki i czekam na TŻta
nic ciekawego się u mnie nie dzieje, więc nic nie piszę
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heej A ja sobie notatki uzupełniam;p bo nie mam co robic..
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uspałam Hankę wysprzątałam pokój i łazienkę i teraz piję zieloną herbatę
![]() i tż ma być wieczorem ![]() Parole a skąd to wiesz?? |
|
|
|
#2846 |
|
Zadomowienie
|
hej kobietki!
![]() behind, gratuluję podwyżki i życzę jeszcze raz dużo cierpliwości do Tż'a! ![]() Ja miałam troszkę mało czasu przez ostatnie 3 dni. We wtorek miałam sporo załatwień wyjazdowych (wieczorem spotkanie z Tż'em ). W ogóle mój Tż zaniedbał dentystę, ma teraz spuchnięte pół twarzy, bo ma coś z dziąsłami, bierze antybiotyk, siłą go zaciągnęłam do mojej dentystki, tam oczywiście uśmiały się, że taki wielki chłop boi się takich małych kobietek(dentystka i jej asystentka), a on na to, że może one są i niepozorne, ale mają w rękach zabójczą broń (wiertła). Potem dentystka w śmiechu kazała mi go dopilnowac ;] Trzęsidupy te facety.W środę byłam w Gliwicach na wystawie butów. Najadłam się takich cudów i pyszności, że szok Polewałam alkohol właścicielom hurtowni, która kupuje od nas buty. Żałowali, że jestem kierowcą ojca. Ojciec namieszał i cierpiał dnia następnego tak, że aż mi go było żal![]() Wczoraj i dziś spędziłam z Tż'em, właśnie pojechał się do domu ogarnąc, bo potem jedziemy do kina O matko, znów kupiłam 3 lakiery do paznokci...mój nałóg jest niereformowalny ![]() Maryjamie, co do matki mojej, to jak znajdę siłę to napiszę Ci na PW, albo kiedyś może na żywo pogadamy. I trzymam kciuki za Wasze mieszkanko Muszę się znów zabrac za odchudzanie, bo się trochę rozpędziłam
I was made for loving you, M. Rower 10,5/1000 km 8min ABS 1/100 Pośladki+Uda 1/100 Edytowane przez Black Cashmere Czas edycji: 2011-11-11 o 14:42 |
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam odpalić auto. Nie używam go na co dzień,ale muszę sprawdzać czy daje radę
![]() Mam ochotę powybijać te gołębie, pomożecie? Chyba zjem kolejnego rogala,co mi tam ![]() TŻ przywiózł też płaszczyk,który mamuśka mi kupiła. W lumpie za 6zł a jaki fajnyy ![]() Black - na co idziecie? O podwyżce narazie tylko była mowa Jeśli dostanę tyle ile chcę, a nawet ciut mniej to chyba zostanę w tej firmie do końca doktoratu. Będę nadal szukać czegoś ciekawszego ale wiadomo jak jest pracą.
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2011-11-11 o 14:46 |
|
|
|
#2848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idziemy na "Przygody Tintina" w 3D, korzystamy, bo dziś tanie bilety w Cinema City Chcemy zobaczyc co Spielberg z Jacksonem wymyślili.A w kinie nie byliśmy strasznie długo... Jeśli dostaniesz podwyżkę i praca do przeżycia, to bym została w tej firmie tak jak mówisz i ewentualnie szukała czegoś na boku, bo z pracą jest aktualnie nie za ciekawie. A czym się w ogóle zajmujesz?
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zaczepilam reklamówki zeby sie ich pozbyc to ta je zdjęła
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też korzystamy ale jutro i w Multikinie, jakaś komedia ![]() Ostatnio na Babach za 2os. zapłaciliśmy prawie 50zł..przeraziłam się,bo dawno w kinie nie byłam a tu takie ceny. Teraz mam legitke więc chociaż na mnie się zaoszczędzi. A jak bilety są za 11zł to już w ogóle ![]() Cytat:
![]() Jestem sekretarką w Pracowni Architektonicznej. Myślałam o pracy w szkole,bo jestem w trakcie kursu pedagogicznego ale nie dam rady utrzymać się za nauczycielską pensję. Więc skończę doktorat i jak się uda to zostanę na uczelni. A może wcześniej zechcą mnie w jakiejś firmie kosmetycznej mmm ![]() Parole - czytałam w necie o tych reklamówkach i chyba sróbuję. Nie mam wyjścia, to jest nie do wytrzymania. Najgorzej jak się zgraja zbierze i jakies walki sobie urządzają czy co :P takie walenie w parapet...nie mowiąc już o gołębich kupach wszęęędzie plus pióra, które nawe do szyb się kleją. Echh;/
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2011-11-11 o 14:59 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

Wiecie jak mi się tego słucha? Mam gdzieś jego plany na wspólne mieszkaanie
Jeszcze trochę to będę musiała mu powiedzieć,żeby się nie odzywał póki nie zacznie czegoś szukać..Naprawdę nie mam już siły..

hihi

Tak to będziemy sie widywać w weekendy na parę h albo i wcale,nie wyobrażam sobie tego