|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks z nieznajomym?!
Żyrafka, ale bujnełaś w obłokach
![]() Nie udzielam sie juz w tym wątku. A tak se zamanifestuje Skoro, ludzie, nie potraficie rozmawiać, skoro poza czubkiem wlasnego nosa niewiele dla was istnieje (tak, teraz dopiero oceniam), skoro "kto nie z nami, to przeciwko nam"...Ech, najwiecej frajdy sprawia mi fakt, ze pomimo iz pisze o sobie, to tak naprawde wcale tego nie robie. A Szanowne (i szanowane, a jakże!) Panie myślta sobie co chceta.
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Ray itp wyluzujcie.. widze ze dalej nie rozrozniacie 2 syt: pojscia z facetem do lozka po pijaku co tydzien na disco z innym a kobietami wyzwolonymi z klasa ktorym zdarzyla sie i moze zdarzy sie jeszcze taka przygoda.. to sa dwie rozne sprawy a jak Layla wczesniej napisala wy wrzucacie te 2 typy zachowan do jednego worka i mowcie o braku szacunku.. to Wy nie macie szacunku do drugiego czlowieka.. jak kobieta jest wyzwolona w kwestiach sexulanych to znaczy ze jest prostytutka tania K.. daje dupy itp?? to w Waszychg wypowiedziach jest brak szacunku! szacunku do drugiego czlowieka i innych pogladow nie kazdy musi myslec tak jak Wy a jak mysli i zachwuje sie inaczej to jest kims gorszym????? mamy XXIw.. a czasem mam wrazenie ze wypowiadaja sie tui osoby jak z jakiegos srediowiecznego ciemnogrodu..
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, byłam w pracy a dziewczęta zdążyły "narozrabiać"
Niedobrze, że rozmowa zrobiła się tak nieprzyjemna... Zdaje się, że nie warto przyznawać się do myślenia w trochę inny sposób niż spod ramki.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich uzytkownikow tego forum
Przeczytawszy cala dyskusje postanowilam sie wypowiedziec, gdyz temat jest dosc interesujacy i budzi sporo emocji ![]() Osobiscie nie zdecydowalabym sie na taka przygode, gdyz swiadomosc, ze ktos obcy (nawet jesli mnie pociaga) moglby mnie dotykac dziala na mnie odpychajaco i jesliby do takiej przygody doszlo nie czulabym sie z tym dobrze. Niemniej staram sie byc ostrozna w ocenie kobiet, ktore postepuja innaczej. Wydaje mi sie, ze o tym, czy dana kobieta sie szanuje, nie decyduje fakt co robi (nie do konca ale w wiekszosci) ale jak to robi. Czy z klasa, szacunkiem do partnera, samej siebie, rozumiem i pelna swiadomoscia konsekwencji takiego czynu. Nie chcialabym by ktos przez pryzmat mojego wyboru w tej kwestii (ktory przeciez moze ulec kiedys zmianie) ocenial mnie jako osobe o ograniczonych pogladach, staroswiecka, wyniosla lub co gorsza - chcaca swa niedostepnoscia przykuc uwage mezczyzn. Mimo wszystko nie mamy prawa decydowac o tym kto sie szanuje a kto nie. Takiej ocenie mozemy poddac tylko i wylacznie wlasna osobe. A na pytanie zadane w pierwszym poscie odpowiadam - nic nie sadze, gdyz nie jest to kryterium wg ktorego wyrabiam swoja opinie o danym czlowieku (chyba, ze sa to skrajnosci ale z tego co zaobserwowalam, nie bylo o nich w pytaniu mowy).
|
|
#156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale co w tym dziwnego, ze osobiscie?? to normalne, ze wyrabiamy swoje poglady pod wplywem wlasnych doswiadczen (ew obserwacji znajomych), nie raz sie zdarza, ze je zmieniamy gdy stanie sie cos nowego. niektore dziewczyny wprost pisza, ze nie maja okreslonych doswiadczen, ale "gdyby, to.." czyli pisza bardzo teorerytycznie. a ile razy Wam sie zdarzylo ze mysleliscie na jakis temat w okreslony sposob (pisze juz ogolnie nie tylko o temacie watku), a potem gdy to przestalo byc teoria to poglady zmienialy sie o 180 stopni?? ja mysle, ze to nie tylko kwestia wieku. jest mnostwo sytuacji i rzeczy, ktorych nie doswiadczylam (powiem wiecej nie koniecznie chce je doswiadczyc) i moge wypowiadac sie czytso teoretycznie. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2006-11-01 o 12:05 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
gadd nie rozumiem czemu to teraz wy mnie wrzucacie do jednego worka tekstami typu " ray i inne wyluzujcie" a mowicie ze to niby ja wrzucam ale coz...
nie bardzo wiem o co wam chodzi... i to teraz raczej wy sie wywyzszacie itp... kazdy ma swoje zdanie ja mam takie i tyle nie bede go zmieniac... toplerowac i akceptowac tego zachowania nie musze nikt mnie do tego nie nakloni a to ze wy burzliwie odpowiadacie na takie zdania to wasza sprawa i tyle ![]() druga sprawa magda o jakim ty szacunku mowisz???? wybacz ale ja jakos staroswiecka nie czuje sie... to ze mam inne zdanie niz ty to znaczy ze jestem zacofana a moze odwrotnie??? pomysl... druga sprawa kobieta wyzwolona to znaczy ze moze latac z kim chce do lozka itp?? skoro tak rozumiesz "kobieta wyzwolona" wspolczuje... ja jakos nie latam z byle kim do lozka i nie czuje sie zacofana pod tym wzgledem wyzwolone nie oznacza= robta co sie podoba, to moje zdanie Cytat:
zreszta dla mnie mozesz okreslac moje zdanie jak kolwiek chcesz mi z takimi pogladami zle sie nie zyje ![]() aha a czy ja powiedzialam gdzies ze ktos musi myslec jak ja?? zastanow sie
wiosna!! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-11-04 o 17:02 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
moze ciemnogrod to nienajladniejsze okreslenie ale wczesniej Ty pisalas o "dawaniu dupy", okreslalas kobiety, ktore to robia mnianem "takie panie,tacy panowie"! to Ty pierwsza zaczelas traktowac z gory osoby ktore maja poglady takie jak ja. jak Ci cos nie pasuje to tak nie rob ale nie oceniaj innych bo nie do Ciebie to nalezy..
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
hehehe... wybacz slonce ale sama mnie ocenilas teraz "srednioweczny ciemnogrod" a tacy panownie i tacy panie nie widze niz zlego w tym okresleniu mialam napisac panie ktorzy ida na sex jednorazowy... po prostu podreslilam "takie panie"- panie ktore to robia badz zrobily... niz nie widze w tym obrazliwego raczejt woje urojenie jakies... a daja dupy nie ja napislam wiec nie do mnie to kieruj... czytaj uwaznie pierw ...
i sama nie oceniaj to ze masz inne pogladay nie oznacza ze jestes lepsza bo sa inne niz te ktore byly kiedys... wyzwolone nie oznacvza ze sa lepsze badz prawidlowe Cytat:
wiosna!! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-11-04 o 17:17 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest proszę Pani
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Ray widzę, ze ten temat jest dla ciebie szczegolnie drazliwy. Co tak się strasznie zdenerwowałaś?
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe nie zdenerwowalam sie po prostu nie lubie jak ktos podpisuje inne wypowiedzi pod moje... i potem ma do mnie pretensje ... lepiej uwaznie przeczytac niz kogos oceniac za cos czego nie napisal badz robi tak samo a ocenia sie jako osoba bardzo tolerancyjna
|
|
#163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I moja uwaga-proszę używać Edycji lub opcji MULTI QUOTE jeśli chcesz coś dopisać, bądź zacytować kilka osób na raz! Często zasypujesz dany temat postem po poscie, co znacznie obciąża ładowanie się wątku.
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
ps Ray.. zaraz jeszcze raz przeczytam watek bo byla na nim wypowiedz traktujaca z gory kobiety ktore maja takie poglady jak ja.. poczekaj chwilke..
Droga Ray po pierwsze: "mysle ze zadna z dziewczyn nie myslala by powaznie przyszlosciowa czy związkowo na faceta ktory puszcza sie na imprezach nie wiedzac nawet z kim...." "puszczac się" niezaleznie o kim to piszemy to nieladne slowo. po drugie: "czlowiek tym rozni sie od zwierzat ze rozumuje i potrafi kontrolowac poped seksualny a nie jak pieski kiedy chca z byle suka to robia..." umiejszasz godnosc czlowieka, ktory ma inny poglad niz Ty taka ordynarna metafora. po trzecie: "poza tym nie ukrywajmy i nie badzmy na sile takie tolerancyjne bo tak wypada.... dobrze wiemy wszyscy ze takie panie i tacy panowie zbyt dobrze to [postrzegani nie sa _____________" i Ty mowisz, ze nie traktujesz z gory osob z pogladamy bliskimi moim???? po czwarte: "mam stale partnera nie zamierzam nigdy puscic sie z kims na jedna noc" kolejne brzydkie slowko: nieladne Pani Ray po piate: "iech se te kobiety laza i uprawiaja sex z kim chca ich wola ja tylko wyrazam opinie ze dla mnie to brak szacunku do wlasnego ciala i samej siebie..." nie Tobie oceniac o tym czy np. ja mam szacunek do siebie!!! tyle ode mnie Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-11-04 o 21:45 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
ze tez chce wam sie dalej ciagnac dyskusje z Ray,po co?Ona ma swoje poglady i w zyciu jej nie przekonacie ,zeby chociaz zmienila sposób pisania.To jest osoba niereformowalna.Taki ma styl i proponuje do tego przywyknac niestety.Bo tak jak mowi Pomadka ona lubi bić piane .A tak w ogole to nie wiem czemu tak ja interesuje ten temat.Jak ktos tego nie robi to co go obchodzi co robia inni?nie rozumiem.
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
nom.. masz w sumie racje... i w tym ze Rayj nie zmieni zdania i w tym, ze to dziwne dlaczego ja to tak interesuje i bulwersuje.. hmm to ja koncze.. chyba ze ktos mnie wkurzy
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
a przede wszystkim jesli chce sie kogos nawracac to sorri
![]() nie tędy droga,nie w taki sposób |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, dziewczyny, nie pobijcie się tylko...:P
Każdy powiedział co myśli, nikt z nas raczej zdania nie zmieni...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2006-11-05 o 09:20 |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
dobra powiedzialam co wiedzialam i wrzucam na luuuz zdania nie zmienie
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Seks bez zobowiązań a czułość
Ostatnio spedziłam noc z niedawno poznanym facetem, to miał byc właściwie seks bez zobowiązań, bo ja mam stałego partnera. Nie spotykamy sie juz ponieważ on wyjechała zagranicę.
Ciagle jednak zastanawiam sie czy on te noc potrakował zupełnie przelotnie, bo był niesamowicie czuły i wręcz badzo kochany. Czułam sie tak jakby to było cos wiecej niż seks. Czy może któraś z was miała podobne doswiadczenia,?? Czy faceci bywaja tak bardzo czuli w takich sytuacjach?? |
|
|
|
|
#171 |
|
BAN stały
|
Dot.: Seks bez zobowiązań a czułość
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153443 był podobny temat...
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
czyzby to potwierdzalo teorie ze kobiety nie nadaja sie do "szybkich numerków"
![]() tu sie chybanikt nie bedzie chwalił ze zdradza swojego partnera.Tak mi sie przynajmniej wydaje
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To że facet był wobec Ciebie czuły delikatny itp nie jest podstawą do takich stwierdzen.Okreslając relacje miedzy wami powinnas bazować na jego zachowaniu wobec twojej osoby.A tak na prawde to "wpraniu" wyjdzie, czy byłas dla niego na jedną noc czy nie... I tak na marginesie masz stałego partnera i nie powinnas o tym zapominac ![]() P.S zdrady nie będe komentowac.
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
hmm to ze byl czuly i kochany to twoja interpretacja ,on byc moze byl taki jak zawsze ,chyba nie oczekiwalas ze sex bez zobowiazan ma byc byle jaki ,szybki,,brutalny ,bez czulosci ,itp trach ,pach i do widzenia.
poza tym faceci tez potrzebuja czulosci. nie uwazam zeby kobieta sie nie nadawala do jednorazowych przygód . |
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
chodzilo mi o to ze sa takie ktorym sie tylko tak wydaje, a pozniej zadaja wlasnie takie pytania"czy on moze tez chce czegos wiecej?""czy dla niego bylam tylko jednorazowa przygoda"?Oczywiscie pewnie sa takie ktore sie nad tym nigdy nie zastanawiaja,ale ich jest chyba mniej.Tzn przypuszczam,badan na ten temat nie robilam
|
|
|
|
|
#177 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wątek nie wiedzieć czemu przesunąłem na forum Seks.
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
w sumie to chyba tylko on wie czy chce tą znajomośc kontynuować czy nie - pewnie potem rozmawialiście i wiesz jakie są jego oczekiwania, czy chciałby czegoś więcej, czy chciałby się jeszcze spotkać, no i czy Ty coś do niego poczułaś
niestety szanse na to, że taki impuls, poddanie się chwili jest czymś więcej niż dobrą zabawą są małe w prawdziwym życiu, faceci często oddzielają seks od uczuć i uznają, że zasady są jasne dla obu stron no ale zdarzają sie też związki, które mają swój początek w wielkiej namiętności
|
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Seks składa się z wielu elementów. Wśród tych elementów jest czułość. Nie ma nic nadzwyczajnego w jego zachowaniu.
Tylko nie rozumiem tego, iż masz stałego partnera, a uprawiałaś seks z przypadkowym facetem...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
abstrachując od zdrady
to że był czuły to tylko o nim dobrze świadczy nie portaktował cię jak 'zlewu na spermę' (przepraszam za wyrażenie), ale wiedział, że jako dorośli ludzie poszliście świadomie do łóżka i chciał żeby Ci było dobrze po prostu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

Niedobrze, że rozmowa zrobiła się tak nieprzyjemna... Zdaje się, że nie warto przyznawać się do myślenia w trochę inny sposób niż spod ramki.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)