Seks z nieznajomym?! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-31, 15:15   #151
ahinsa
Zakorzenienie

Dot.: Seks z nieznajomym?!

Cytat:
Napisane przez giraffe Pokaż wiadomość
Przeczytajcie sobie jeszcze raz ten wątek obiektywnie
Żyrafka, ale bujnełaś w obłokach
Nie udzielam sie juz w tym wątku. A tak se zamanifestuje Skoro, ludzie, nie potraficie rozmawiać, skoro poza czubkiem wlasnego nosa niewiele dla was istnieje (tak, teraz dopiero oceniam), skoro "kto nie z nami, to przeciwko nam"...
Ech, najwiecej frajdy sprawia mi fakt, ze pomimo iz pisze o sobie, to tak naprawde wcale tego nie robie. A Szanowne (i szanowane, a jakże!) Panie myślta sobie co chceta.
Stary 2006-10-31, 15:32   #152
madzia_g
Zakorzenienie

Ray itp wyluzujcie.. widze ze dalej nie rozrozniacie 2 syt: pojscia z facetem do lozka po pijaku co tydzien na disco z innym a kobietami wyzwolonymi z klasa ktorym zdarzyla sie i moze zdarzy sie jeszcze taka przygoda.. to sa dwie rozne sprawy a jak Layla wczesniej napisala wy wrzucacie te 2 typy zachowan do jednego worka i mowcie o braku szacunku.. to Wy nie macie szacunku do drugiego czlowieka.. jak kobieta jest wyzwolona w kwestiach sexulanych to znaczy ze jest prostytutka tania K.. daje dupy itp?? to w Waszychg wypowiedziach jest brak szacunku! szacunku do drugiego czlowieka i innych pogladow nie kazdy musi myslec tak jak Wy a jak mysli i zachwuje sie inaczej to jest kims gorszym????? mamy XXIw.. a czasem mam wrazenie ze wypowiadaja sie tui osoby jak z jakiegos srediowiecznego ciemnogrodu..

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-31, 15:50   #153
Jula
Zakorzenienie

Heh, byłam w pracy a dziewczęta zdążyły "narozrabiać" Niedobrze, że rozmowa zrobiła się tak nieprzyjemna... Zdaje się, że nie warto przyznawać się do myślenia w trochę inny sposób niż spod ramki.

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-31, 15:52   #154
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Heh, byłam w pracy a dziewczęta zdążyły "narozrabiać" Niedobrze, że rozmowa zrobiła się tak nieprzyjemna... Zdaje się, że nie warto przyznawać się do myślenia w trochę inny sposób niż spod ramki.
Jula - kwestia tego czym jest ta 'ramka'. Obiektywnie nie da sie zdefiniowac i kazda wypowiedz moze byc 'niebezpieczna'
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-01, 09:47   #155
nri
Zadomowienie

Witam wszystkich uzytkownikow tego forum

Przeczytawszy cala dyskusje postanowilam sie wypowiedziec, gdyz temat jest dosc interesujacy i budzi sporo emocji

Osobiscie nie zdecydowalabym sie na taka przygode, gdyz swiadomosc, ze ktos obcy (nawet jesli mnie pociaga) moglby mnie dotykac dziala na mnie odpychajaco i jesliby do takiej przygody doszlo nie czulabym sie z tym dobrze.

Niemniej staram sie byc ostrozna w ocenie kobiet, ktore postepuja innaczej. Wydaje mi sie, ze o tym, czy dana kobieta sie szanuje, nie decyduje fakt co robi (nie do konca ale w wiekszosci) ale jak to robi. Czy z klasa, szacunkiem do partnera, samej siebie, rozumiem i pelna swiadomoscia konsekwencji takiego czynu.

Nie chcialabym by ktos przez pryzmat mojego wyboru w tej kwestii (ktory przeciez moze ulec kiedys zmianie) ocenial mnie jako osobe o ograniczonych pogladach, staroswiecka, wyniosla lub co gorsza - chcaca swa niedostepnoscia przykuc uwage mezczyzn.

Mimo wszystko nie mamy prawa decydowac o tym kto sie szanuje a kto nie. Takiej ocenie mozemy poddac tylko i wylacznie wlasna osobe. A na pytanie zadane w pierwszym poscie odpowiadam - nic nie sadze, gdyz nie jest to kryterium wg ktorego wyrabiam swoja opinie o danym czlowieku (chyba, ze sa to skrajnosci ale z tego co zaobserwowalam, nie bylo o nich w pytaniu mowy).
Stary 2006-11-01, 10:39   #156
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
Wcale nie uważam, że seks bez miłości to cos gorszego. To jest po prostu cos innego, powiedziałabym nawet, że równie interesującego. Inna kategoria. NIE pod-kategoria!
Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
Widzę, że wątek podzielił się na dwa obozy.
ja sie nie utazsamiam z zadnych z tych obozów, bo co prawda jestem zdecydowana przeciwniczka seksu bez zobowiazan, jednak nie potepiam tego postepowania. Dlaczego nie potepiam? bo dla mnie to tak jakbym potepiala kogos kto za to, ze sie przewrocil sie i zlamal noge. I mam kogos za cos takiego potepiac? kazdy ma swoje bledy, czasem chce dobrze, a wychodzi inaczej. Czasem ulednie jakims chwilowym emocjom, bo jest tylko czlowiekiem. Seks bez zobowiazan jest czyms niemilym dla kazdej osoby - czasem konczy sie zle (np niechciana ciaza), czasem nawet calkiem dobrze (staje sie poczatkiem znajomosci), czasem nie ma wiekszych konsekwencji.
Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
hmmm fizjologicznie sex z byle kim a z osoba ktora sie kocha w zasadzie nie ma roznicy psychicznie jednak tak...
no roznica jest ogromna, a poniewaz psychika tez wplywa na fizycznosc, wiec i tym samym na sama jakosc.
Cytat:
bo dobrze wiemy ze w wiekszosci faceci widza zle taka kboiete a juz na pewno nie chca sie z nia wiazac byla dobra tylko do jednego do innego wedlug nich sie nie nadaje... i odwrotnie ogolnie zenada
???????? jaka kobiete? ktorzy faceci? piszesz jakby "wszyscy" wiedzieli o co chodzi (pewnie powinni). Ja mam jeden wniosek - faceci chca sie wiazac z ta kobieta, ktora pokochaja.
Cytat:
Napisane przez giraffe Pokaż wiadomość
Tylko rozbawił mnie fakt, że wzięłyście temat osobiście.
ale co w tym dziwnego, ze osobiscie?? to normalne, ze wyrabiamy swoje poglady pod wplywem wlasnych doswiadczen (ew obserwacji znajomych), nie raz sie zdarza, ze je zmieniamy gdy stanie sie cos nowego. niektore dziewczyny wprost pisza, ze nie maja okreslonych doswiadczen, ale "gdyby, to.." czyli pisza bardzo teorerytycznie. a ile razy Wam sie zdarzylo ze mysleliscie na jakis temat w okreslony sposob (pisze juz ogolnie nie tylko o temacie watku), a potem gdy to przestalo byc teoria to poglady zmienialy sie o 180 stopni??
Cytat:
glownie nastolatek ktore jak to duzo wiedza o zyciu ale coz
ja mysle, ze to nie tylko kwestia wieku. jest mnostwo sytuacji i rzeczy, ktorych nie doswiadczylam (powiem wiecej nie koniecznie chce je doswiadczyc) i moge wypowiadac sie czytso teoretycznie.

Edytowane przez Rena
Czas edycji: 2006-11-01 o 12:05 Powód: dopisek
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-04, 09:48   #157
Ray
Zakorzenienie

gadd nie rozumiem czemu to teraz wy mnie wrzucacie do jednego worka tekstami typu " ray i inne wyluzujcie" a mowicie ze to niby ja wrzucam ale coz...

nie bardzo wiem o co wam chodzi... i to teraz raczej wy sie wywyzszacie itp...

kazdy ma swoje zdanie ja mam takie i tyle nie bede go zmieniac... toplerowac i akceptowac tego zachowania nie musze nikt mnie do tego nie nakloni a to ze wy burzliwie odpowiadacie na takie zdania to wasza sprawa i tyle

druga sprawa magda o jakim ty szacunku mowisz???? wybacz ale ja jakos staroswiecka nie czuje sie... to ze mam inne zdanie niz ty to znaczy ze jestem zacofana a moze odwrotnie??? pomysl...

druga sprawa kobieta wyzwolona to znaczy ze moze latac z kim chce do lozka itp?? skoro tak rozumiesz "kobieta wyzwolona" wspolczuje...

ja jakos nie latam z byle kim do lozka i nie czuje sie zacofana pod tym wzgledem wyzwolone nie oznacza= robta co sie podoba, to moje zdanie

Cytat:
Ray itp wyluzujcie.. widze ze dalej nie rozrozniacie 2 syt: pojscia z facetem do lozka po pijaku co tydzien na disco z innym a kobietami wyzwolonymi z klasa ktorym zdarzyla sie i moze zdarzy sie jeszcze taka przygoda.. to sa dwie rozne sprawy a jak Layla wczesniej napisala wy wrzucacie te 2 typy zachowan do jednego worka i mowcie o braku szacunku.. to Wy nie macie szacunku do drugiego czlowieka.. jak kobieta jest wyzwolona w kwestiach sexulanych to znaczy ze jest prostytutka tania K.. daje dupy itp?? to w Waszychg wypowiedziach jest brak szacunku! szacunku do drugiego czlowieka i innych pogladow nie kazdy musi myslec tak jak Wy a jak mysli i zachwuje sie inaczej to jest kims gorszym????? mamy XXIw.. a czasem mam wrazenie ze wypowiadaja sie tui osoby jak z jakiegos srediowiecznego ciemnogrodu..
to raczej teraz ty wykazalas sie brakiem szacunku bo stiwerdzasz ze ja mam zdanie z "sredniowiecznego ciemngorodu" czy ja mam inne zdanie niz twoje "wyzwolone" to znaczy ze jestem gorsza tak wynika z tego co napislas... wiec uwazaj jak kogos sadzisz a nie wytykaj innym jak sądzą kogos..

zreszta dla mnie mozesz okreslac moje zdanie jak kolwiek chcesz mi z takimi pogladami zle sie nie zyje
aha
a czy ja powiedzialam gdzies ze ktos musi myslec jak ja??

zastanow sie

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-11-04 o 17:02 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać.
Ray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-04, 14:42   #158
madzia_g
Zakorzenienie

Angry Dot.: Seks z nieznajomym?!

moze ciemnogrod to nienajladniejsze okreslenie ale wczesniej Ty pisalas o "dawaniu dupy", okreslalas kobiety, ktore to robia mnianem "takie panie,tacy panowie"! to Ty pierwsza zaczelas traktowac z gory osoby ktore maja poglady takie jak ja. jak Ci cos nie pasuje to tak nie rob ale nie oceniaj innych bo nie do Ciebie to nalezy..

Stary 2006-11-04, 14:45   #159
Ray
Zakorzenienie

hehehe... wybacz slonce ale sama mnie ocenilas teraz "srednioweczny ciemnogrod" a tacy panownie i tacy panie nie widze niz zlego w tym okresleniu mialam napisac panie ktorzy ida na sex jednorazowy... po prostu podreslilam "takie panie"- panie ktore to robia badz zrobily... niz nie widze w tym obrazliwego raczejt woje urojenie jakies... a daja dupy nie ja napislam wiec nie do mnie to kieruj... czytaj uwaznie pierw ...

i sama nie oceniaj to ze masz inne pogladay nie oznacza ze jestes lepsza bo sa inne niz te ktore byly kiedys... wyzwolone nie oznacvza ze sa lepsze badz prawidlowe

Cytat:
Napisane przez Gwiazdaa
Szczerze to ja bym nie mogła pójść z facetem którego nie znam do łóżka a co dopieto np. dać mu dupy na dysce.No sory ale dla mnie to jest brak szacunku dla swojego ciała.To jest moje zdanie!
czytaj uwaznie

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-11-04 o 17:17 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać.
Ray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-04, 16:21   #160
madzia_g
Zakorzenienie

Cool Dot.: Seks z nieznajomym?!

tak jest proszę Pani

Stary 2006-11-04, 16:40   #161
ona1981
Zakorzenienie

Ray widzę, ze ten temat jest dla ciebie szczegolnie drazliwy. Co tak się strasznie zdenerwowałaś?
Stary 2006-11-04, 16:56   #162
Ray
Zakorzenienie

hehehe nie zdenerwowalam sie po prostu nie lubie jak ktos podpisuje inne wypowiedzi pod moje... i potem ma do mnie pretensje ... lepiej uwaznie przeczytac niz kogos oceniac za cos czego nie napisal badz robi tak samo a ocenia sie jako osoba bardzo tolerancyjna
Stary 2006-11-04, 17:15   #163
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
druga sprawa kobieta wyzwolona to znaczy ze moze latac z kim chce do lozka itp??
Nie tobie osądzać innych. Każdy robi to co lubi, to co chcę.
Cytat:
hehehe... wybacz slonce ale sama mnie ocenilas teraz "srednioweczny ciemnogrod" a tacy panownie i tacy panie nie widze niz zlego w tym okresleniu mialam napisac panie ktorzy ida na sex jednorazowy... po prostu podreslilam "takie panie"- panie ktore to robia badz zrobily... niz nie widze w tym obrazliwego raczejt woje urojenie jakies... a daja dupy nie ja napislam wiec nie do mnie to kieruj... czytaj uwaznie pierw ...

i sama nie oceniaj to ze masz inne pogladay nie oznacza ze jestes lepsza bo sa inne niz te ktore byly kiedys... wyzwolone nie oznacvza ze sa lepsze badz prawidlowe
Nie masz co bić piany. Dziewczyny się z tobą nie zgadzają, bo zwyczajnie w świecie traktujesz z góry każda sytuację. Wydaję mi się, że nie powinnaś się bawić w oceny.
Cytat:
hehehe nie zdenerwowalam sie po prostu nie lubie jak ktos podpisuje inne wypowiedzi pod moje... i potem ma do mnie pretensje ... lepiej uwaznie przeczytac niz kogos oceniac za cos czego nie napisal badz robi tak samo a ocenia sie jako osoba bardzo tolerancyjna
Właśnie, lepiej uważnie przeczytać, przemyśleć co się chce napisać i precyzyjnie się wyrazić, niż pisać dla samego faktu pisania.

I moja uwaga-proszę używać Edycji lub opcji MULTI QUOTE jeśli chcesz coś dopisać, bądź zacytować kilka osób na raz! Często zasypujesz dany temat postem po poscie, co znacznie obciąża ładowanie się wątku.
Stary 2006-11-04, 20:29   #164
madzia_g
Zakorzenienie

ps Ray.. zaraz jeszcze raz przeczytam watek bo byla na nim wypowiedz traktujaca z gory kobiety ktore maja takie poglady jak ja.. poczekaj chwilke..

Droga Ray po pierwsze: "mysle ze zadna z dziewczyn nie myslala by powaznie przyszlosciowa czy związkowo na faceta ktory puszcza sie na imprezach nie wiedzac nawet z kim...." "puszczac się" niezaleznie o kim to piszemy to nieladne slowo.

po drugie: "czlowiek tym rozni sie od zwierzat ze rozumuje i potrafi kontrolowac poped seksualny a nie jak pieski kiedy chca z byle suka to robia..." umiejszasz godnosc czlowieka, ktory ma inny poglad niz Ty taka ordynarna metafora.

po trzecie: "poza tym nie ukrywajmy i nie badzmy na sile takie tolerancyjne bo tak wypada.... dobrze wiemy wszyscy ze takie panie i tacy panowie zbyt dobrze to [postrzegani nie sa
_____________" i Ty mowisz, ze nie traktujesz z gory osob z pogladamy bliskimi moim????

po czwarte: "mam stale partnera nie zamierzam nigdy puscic sie z kims na jedna noc" kolejne brzydkie slowko: nieladne Pani Ray

po piate: "iech se te kobiety laza i uprawiaja sex z kim chca ich wola ja tylko wyrazam opinie ze dla mnie to brak szacunku do wlasnego ciala i samej siebie..." nie Tobie oceniac o tym czy np. ja mam szacunek do siebie!!! tyle ode mnie

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-11-04 o 21:45 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać.
Stary 2006-11-04, 20:56   #165
bess
Zakorzenienie

ze tez chce wam sie dalej ciagnac dyskusje z Ray,po co?Ona ma swoje poglady i w zyciu jej nie przekonacie ,zeby chociaz zmienila sposób pisania.To jest osoba niereformowalna.Taki ma styl i proponuje do tego przywyknac niestety.Bo tak jak mowi Pomadka ona lubi bić piane .A tak w ogole to nie wiem czemu tak ja interesuje ten temat.Jak ktos tego nie robi to co go obchodzi co robia inni?nie rozumiem.
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-04, 21:00   #166
madzia_g
Zakorzenienie

nom.. masz w sumie racje... i w tym ze Rayj nie zmieni zdania i w tym, ze to dziwne dlaczego ja to tak interesuje i bulwersuje.. hmm to ja koncze.. chyba ze ktos mnie wkurzy

Stary 2006-11-04, 21:10   #167
bess
Zakorzenienie

a przede wszystkim jesli chce sie kogos nawracac to sorri
nie tędy droga,nie w taki sposób
Stary 2006-11-04, 21:19   #168
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Jejku, dziewczyny, nie pobijcie się tylko...:P

Każdy powiedział co myśli, nikt z nas raczej zdania nie zmieni...

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2006-11-05 o 09:20
layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-04, 22:25   #169
madzia_g
Zakorzenienie

Smile Dot.: Seks z nieznajomym?!

dobra powiedzialam co wiedzialam i wrzucam na luuuz zdania nie zmienie

Stary 2006-11-09, 00:25   #170
msroczka
Raczkowanie

Seks bez zobowiązań a czułość

Ostatnio spedziłam noc z niedawno poznanym facetem, to miał byc właściwie seks bez zobowiązań, bo ja mam stałego partnera. Nie spotykamy sie juz ponieważ on wyjechała zagranicę.
Ciagle jednak zastanawiam sie czy on te noc potrakował zupełnie przelotnie, bo był niesamowicie czuły i wręcz badzo kochany. Czułam sie tak jakby to było cos wiecej niż seks.

Czy może któraś z was miała podobne doswiadczenia,??
Czy faceci bywaja tak bardzo czuli w takich sytuacjach??
msroczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-09, 00:47   #171
atka83
BAN stały

Dot.: Seks bez zobowiązań a czułość

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153443 był podobny temat...
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-09, 00:51   #172
bess
Zakorzenienie

czyzby to potwierdzalo teorie ze kobiety nie nadaja sie do "szybkich numerków"
tu sie chybanikt nie bedzie chwalił ze zdradza swojego partnera.Tak mi sie przynajmniej wydaje
Stary 2006-11-09, 01:02   #173
ona1981
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Nie widze podobienstwa tych obu tematow. W tamtym watku kobiety wolne(przynajniej mam taką nadzieje) wypowiadaly sie na temat seksu bez zobowiazan. Tutaj msroczka ma problem, gdyz zdradza swojego partnera i szuka czułosci u innych. Kolejny dowod na wrucanie wszystkich do jednego worka...
Stary 2006-11-09, 01:04   #174
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez msroczka Pokaż wiadomość
Ciagle jednak zastanawiam sie czy on te noc potrakował zupełnie przelotnie, bo był niesamowicie czuły i wręcz badzo kochany. Czułam sie tak jakby to było cos wiecej niż seks.

To że facet był wobec Ciebie czuły delikatny itp nie jest podstawą do takich stwierdzen.Okreslając relacje miedzy wami powinnas bazować na jego zachowaniu wobec twojej osoby.A tak na prawde to "wpraniu" wyjdzie, czy byłas dla niego na jedną noc czy nie...

I tak na marginesie masz stałego partnera i nie powinnas o tym zapominac

P.S zdrady nie będe komentowac.
Stary 2006-11-09, 08:23   #175
paula78
Zakorzenienie

hmm to ze byl czuly i kochany to twoja interpretacja ,on byc moze byl taki jak zawsze ,chyba nie oczekiwalas ze sex bez zobowiazan ma byc byle jaki ,szybki,,brutalny ,bez czulosci ,itp trach ,pach i do widzenia.
poza tym faceci tez potrzebuja czulosci.

nie uwazam zeby kobieta sie nie nadawala do jednorazowych przygód .

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-09, 10:40   #176
bess
Zakorzenienie

chodzilo mi o to ze sa takie ktorym sie tylko tak wydaje, a pozniej zadaja wlasnie takie pytania"czy on moze tez chce czegos wiecej?""czy dla niego bylam tylko jednorazowa przygoda"?Oczywiscie pewnie sa takie ktore sie nad tym nigdy nie zastanawiaja,ale ich jest chyba mniej.Tzn przypuszczam,badan na ten temat nie robilam
Stary 2006-11-09, 10:49   #177
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Wątek nie wiedzieć czemu przesunąłem na forum Seks.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-09, 11:18   #178
obca
Zadomowienie

w sumie to chyba tylko on wie czy chce tą znajomośc kontynuować czy nie - pewnie potem rozmawialiście i wiesz jakie są jego oczekiwania, czy chciałby czegoś więcej, czy chciałby się jeszcze spotkać, no i czy Ty coś do niego poczułaś

niestety szanse na to, że taki impuls, poddanie się chwili jest czymś więcej niż dobrą zabawą są małe w prawdziwym życiu, faceci często oddzielają seks od uczuć i uznają, że zasady są jasne dla obu stron

no ale zdarzają sie też związki, które mają swój początek w wielkiej namiętności
obca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-09, 11:57   #179
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Seks składa się z wielu elementów. Wśród tych elementów jest czułość. Nie ma nic nadzwyczajnego w jego zachowaniu.
Tylko nie rozumiem tego, iż masz stałego partnera, a uprawiałaś seks z przypadkowym facetem...

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-09, 15:32   #180
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

abstrachując od zdrady

to że był czuły to tylko o nim dobrze świadczy nie portaktował cię jak 'zlewu na spermę' (przepraszam za wyrażenie), ale wiedział, że jako dorośli ludzie poszliście świadomie do łóżka i chciał żeby Ci było dobrze po prostu

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości