|
|
#4651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
tak wlasnie mysle
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
o
![]() bzyczko, najlepszego |
|
|
|
#4654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny padam, pół dnia łażenia po sklepach - ikea agata... wybory stołów, no i zostały nam dwa typy... jeden zestaw - stół plus krzesła 2100 a drugi zestaw trochę gorszy gatunkowo 1500, oba są szerokie na 83 cm, oba jak są złożone to mają 140cm, ale przy rozłożeniu ten droższy ma 180, a ten tańszy 180 a potem 220.. i nie ukrywam ze to chyba nas przekonuje.. jakby nie było u wojtka jest trochę tych braci i potrzebujemy na więcej cm rozkładać... więc nie wiem.. plusem tego gorszego jest też to że to ikea więc jest na stanie, no i za resztę bo przeznaczamy na niego około2tys mogę po pokupować rzeczy dodatki itd... więc wtedy też by mi poodpadało trochę..
no ale ten droższy jest lepszy wykonaniowo.. i teraz czarna dupa.... ![]() ale teraz tak... czy czasem nie lepiej kupić tańszy, a dłuższy, ataki wymarzony świetny do naszego kiedyś kiedyś większego mieszkania tudzież domku, bo ten drugi jest też fajny ale jakbym mogła szaleć to bym brała jeszcze inny.. no i boimy się ze jak wydamy dużo to i tak Pat go zajedzie... więc totalny mętlik... bzyczko - wszystkiego najlepszego!! zdrówka szczęścia miłości pieniążków, czasu wolnego ![]() fajnej pracy i wiesz spełnienia marzeń ![]() nie moze być inaczej ![]() Cytat:
![]() i fajnie że rodzice was tak zaskoczyli pieniążkami ![]() Cytat:
polecam klocki, polecam kulę hulę ale ona bardzo droga, huśtawkę, nie wiem co jeszcze hmm ile mozesz wydać?Cytat:
![]() Cytat:
super że u was zapach świąt ja już się nie mogę doczekać
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
martucha kupcie tanszy. nie bedzie szkoda jak patryk porysuje, a poki co ma plusy same
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
acz trza się z tym przespać,w Agacie były piękne stoły ale co z tego jak szerokie na 90 cm, a długie od 160 złożone do260 po rozłozeniu.. gdzie ja go wsadze... buuu ;D
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
marta a pokaz ten ikeowy
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio tak z tego co słyszę to i tak same zalety ma
|
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30116264/ ten plus krzesła takie fajniejsze z litego drewna
tu masz więcej fotek wprawdzie my mamy (będziemy mięli) ciut mniejsza wersje ale wygladają identycznie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70116262/
|
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Ana, Tobie też nie podziękowałam??? Przepraszam bardzo
Dziekuję Cytat:
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - wezcie ten tanszy! jesli zakladacie zmiane mieszkania kiedys czy tez na domek to na pewnoe bedziesz wtedy go chciala jeszcze inaczej urzadzic wiec wtedy wybierzesz inny,trwalszy stol. Ja widze jak Tomus traktuje nasz drewniany stol to az gryyy serce czasem boli! A fajny tek ikeowski ze taki duzy sie rozklada.
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka Ana Katunia
dzięki za opinie jakby nie było to ten tańszy oprócz tego że trochę mniej trwały to reszta same plusy i pewnie jego kupimy, weźmiemy do tego drewniane krzesła coby one były trwalsze i tyle
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
marta ja nei wiem co Ty chcesz od tego stolu :d mi sie podoba
pasuje do mebli. Po co sie denerwowac przy kazdym ruchu widelcem dziecka![]() ![]() ![]() ikeowe stoly nie sa takie tragiczne. koelzanka ma kwadratowy, ale chyba z litego drewna choc glowy uciac nie dam, i juz kilka lat go ma
|
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi mi o wygląda a oto że blat ze sklejki, ogólnie nogi ma z litego drewna tylko blat sklejkowy ale przeżyjemy ![]() do mebli na bank będzie pasował do stolika kawowego też ehsss chyba się już napaliłam jak teraz poprzeglądałam dodatki to tymbardziej ![]()
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś zalinkuj mi tego konika i pamietam, ze miałaś jakegoś stwora na którego chciałaś sąsiada poderwać
Co do stołu to mam takie same zdanie jak Kliwuś Patrycja pytanko co ile Zuza dostawała dawke pneumoków? |
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nasza żyrafka Połaskocz mój brzuszek http://allegro.pl/wesola-zyrafa-eduk...933791174.html jest jeszcze słonik i miś z tej serii a to kula hula jest super dla maluchów do stymulacji pełzania i raczkowania ale droga... choć są tańsze odpowiedniki http://allegro.pl/listing.php/search...ring=kula+hula
|
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na innym wątku wyczytałam, ze fajne do raczkowania są tez takie dmchane wałeczki. Ta żyrafa fajna, powiedz mi tylko czy ona jest ciężka? |
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć!
|
|
|
|
|
#4669 | ||
|
Rozeznanie
|
hej - zaglądałam do Was w piątek ale nie mogę odpisywać z laptopa
No więc ... rogaliki się udały do soboty tylko jeden przetrwał. Później wstawię przepis Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje bzyczko wszystkiego najlepszego
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też mamy blat ze sklejki, ale trzeba zwrócić uwagę na to, żeby nogi plus to do czego te nogi są przyczepione (nie wiem jak się to fachowo nazywa ) było z drewna. Wtedy stół będzie stabilny. Tak nam tłumaczyła kobieta u której kupiliśmy nasz stół. Jeśli tam byłaby sklejka, to stół się roztelepie, a jak jest drewniane to będzie stabilne.![]() I tak samo z krzesłami. Lepiej żeby były drewniane, bo jak ktoś cięższy usiądzie to na pewno się nogi nie rozjadą ![]() Witajcie! Wczoraj było super u znajomych. Oni mają 10m-czną córeczkę i się zapatrzyliśmy z mężulem Genialna jest! Oboje stwierdziliśmy, że też chcemy takiego malca. Ale uprzedzając pytania, nie nie teraz Tak w ogóle
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Scio czy ciężka? nie nawet nie, tzn bywały cięższe zabawki a ta jest fajna Pat ją dostał na mikołaja miał 4 mce i sobie z nią radził
![]() Gucia to ten ikeowy ma szyny i ramy spodnie z litego drewna blat jest z płyty, a krzesła całe z litego więc hmm myślę że nie będzie źle, a i mąż wymyślił żeby wziąć drewniane zwykłe proste krzesła a do nich poduchy przyczepiane i wtedy można poszaleć z kolorem i wymieniać (brąz zółć niebieski) ale póki co musze pomyśleć ![]() fajny wieczór mięliście
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-11-14 o 09:37 |
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Celi dziękuję
Scio Lilka ma taką małpkę i męczy ją na okrągło. Teraz w miejscu ale jak dziecko ją pchnie to ona ucieka i gra. http://allegro.pl/muzyczna-kula-malp...924363158.html
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4674 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Gucia pochwal sie kozakami! India miły prezent od rodziców Bzyczka zdrówka i Sto Lat Marta ten stół z Ikei fajny, i cena też fajna Katunia jak wyszła pizza? Dziewczyny wymyśliłam prezent dla cioci tża, skórzane markowe rękawiczki i do tego szal pod kolor, myślicie że będzie ok?
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super ze z mama wszytskow porzadku![]() Zabciu nie zakodowałam jakie imie wybralas?? ![]() Bzyczuniu wszystkiego naj naj naj ściskam i cąłuje mocno![]() Scio poleciała do ciebie wiadomosc na prv ![]() mona mi sie prezent wydaje super tylko czy ty sie wtrafisz z rozmiarem rekawiczek?? tak w ciemno( czy moze masz mierzone jakos) ps. Ana nie zebym byla złosliwa ale czy nie zauwazyłas moze jak madzia pisała o Ani ( chodzi o post o syneczku)................ .. ale nie, nie jestem złosliwa franca zeby nei było ,tak dla zasady, bo dla zasady miałysmy nei pisac do nikogo innego prócz ciebie Ana jale mi zimno brrrrrrrrrr skostniałe mam palce z nowosci wczoraj na roczku było suuuper natula grzeczna jak nie moje dzieciątko poł wieczoru bawiła się.............. ususzonym lisciem z parkua ile miała frajdy az piszcała z radosci jak jej mąż krecił lisciem przed nosem aaaa i wybralismy fotelik samochodowy po poludniu w sobote okazało sie ze taki sam jak ma kasia a mi sie w sklepiej wydawało ze kasia ma inny jakis na litere A ide do k. bo ponoc cos jest tam...
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-11-14 o 11:11 |
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Mona i Anika dziękuję
|
|
#4678 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
rosi moze sobie machnij kapelutek?
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
mona-pizaa wyszla dobra ale nie do konca taka jaka chcialam-nie bylo ciasto puszyste-ale juz wiem jaki blaz robie! brat i mama mnie oswiecili-za krotko wyrabiam ciasto-je trzeba dluzej powyrabiac a ja tak na szybko rach ciach.nastepnym razem bede sie wyzywac na ciescie. i zrobie znow z twojego przepisu-dodam tylko olej wg zalecen brata ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Aniczko - wymyslama sposob zeby dowiedziec sie ceny fotelika bedziesz dzis wiedziec ile w TG chca za niego![]() slyszalyscie o katastrofie awionetki? http://katowice.naszemiasto.pl/artyk...d.html#galeria moj maz sie dopytuje czy juz wam pokazywalam-on tam byl na akcji pogotowiem i wyciagal tych martwych ludzi ![]() ![]()
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-11-14 o 12:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

najgorsze, ze mi to maz kupil. chyba oddam na rzecz bilbioteki, jakos nie chce takiej porazki w mojej bilbiotece. chociaz jezyk ksiazki bardzo mi odpowiadal, chcialabym miec taka lekka sarkastyczno ironiczna latwosc mowienia/pisania 

dzięki za opinie 

No więc ... rogaliki się udały