![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż!!!
tatuaż ładny nie wydaje mi sie żeby był spękany i raczej nie ma co poprawiac, ale nie podoba mi sie literka e tej czcionki,drugi wyraz na początku e i r się na niektórych zdjęcia zlewa i wygląda jak w
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4203 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Śliczny wyszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
BAN stały
|
dziekuje dziewczyny
![]() ![]() aaaha dzis mija 10 doba, sprawdzilam. nie jest wpukly, nie boli, nie swedzi i sie nie luszczy, smarowalam easy tattoo dzis tylko raz rano ok 9 i zamierzam jeszcze za jakies 2h przed snem, jutro, pojutrze tez 2x a od poniedzialku zwykly balsam, moge juz tak zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4206 |
BAN stały
|
i oczywiscie mysle juz nad 2 ;D ale to napewno nie wczesniej niz za rok (z przyczyn i finansowych i osobistych) chce skrzydla, nie za duze, tez by mialy dla mnie wielkie znaczenie. mam jedynie klopot z miejscem, nadgarstek odpada bo praca, podoba mi sie "naddupie" ale tam moze sie rozjechac w ciazy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- i prosze doradźcie co z tym easy tattoo bo juz mam shioze ze za malo kremowalam.. chociaz na oko juz sie prawie zagoil, tzn na oko w ogole, nie na oko pewnie jeszcze z 2 tyg sie bedzie goila skora tam w srodku.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4208 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Hotter, a powiedz coś więcej o tym EasyTattoo. Ile płaciłaś w salonie? Kupiłaś sam krem, żel czy razem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
BAN stały
|
to jest takie cuś http://easytattoo.pl/28,easytattoo,krem-do-tatuazu.html kupilam w salonie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ale w salonie płaciłaś tyle samo co na stronie? Bo zastanawiam się czy kupować w necie czy tam na miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
BAN stały
|
w salonie wiecej o 20 zl wiec lepiej w necie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 | |
...
|
Cytat:
![]() mój plan feniksa na stopie/nodzie poszeeeeeeedł, gdy zobaczyłam jak genialnie on może wyglądać na całych plecach... http://fc09.deviantart.net/fs51/i/20...by_asuss06.jpg http://fc02.deviantart.net/fs71/i/20...06-d2uddv3.jpg http://fc04.deviantart.net/fs70/i/20...06-d32dk6s.jpg mam jeszcze czas na zastanowienie, bo nie mam zamiaru robić tatuażu dopóki się nie wyprowadzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
BAN stały
|
ja to samo jesli chodzi o drugi (chociaz mama widziala 1, ale tak srednio zniosla;p) wiec mam jakis rok na zastanowienie. Marze o tych skrzydlach plus moze do tego wish I could fly ta czcionka ktory mam 1. zobaczymy czy za rok wciaz bede tak samo mocno go pragnela, jak tak to mysle ze zrobie..
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- nie ma za co ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- a wlasnie ktos sie zna jak dlugo bede muasiala jeszcze uwazac na trace ciuchy w stylu gruby sweter, bluza? bo od 10 dni nosze same "plachetki" zeby tylko nie ocieraly a z takich mam same lekkie rzeczy grubosci milimetra a jednak jest coraz zimniej i sie to robi uciazliwe (az sie chyba grypa juz mi szykuje..) myslicie ze od pon bede mogla nosic normalnie swetry grube ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4217 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2011-11-20 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ucieka w dol |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
BAN stały
|
Edytowane przez SweetDreamer Czas edycji: 2011-11-20 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
BAN stały
|
laski i myslalam od 2 dni ze mam juz super wygojone, niby gladki byl napis i w ogole, wiec easy tattoo zaczelam smarowac 2x dziennie, nosic wszystkie ciuchy ktore sie wczesniej balam ze obetra.. no w kazdym razie dzis mnie zaczelo swedzic w 1 miejscu, tam gdzie jest beat - potwornie bolalo mnie tam podczas robienia(a reszta nie) wiec moze tam mam wrazliwsza skore, barwnika wiecej, mocniej dusil, nie wiem, w kazdym razie dzis w pracy zaczelo mnie tam swedziec, niedawno pobolewac i jak poszlam po raz 2 dzis posmarowac easy tattoo zauwazylam ze to beat jest wypukle, nie jakos mocno, ale jest
![]() wydawalo mi sie ze jest juz caly gladki i chyba byl.. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- dzieki za pomysl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Widziałam ostatnio dość fajne skrzydła na plecach, takie kolorowe, jak u papugi
![]() ![]() Och.. cudowne tatuaże: http://dirkbehlau.deviantart.com/art/Carina-268446722 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się zaczynam łamać i chyba nie będę dalej rozkminiać schudnięcia 10 kg i zrobie następny tatuaż po nowym roku. A do d..py z moją słabą "silną wolą" ![]()
![]() |
#4224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
BAN stały
|
dziewczyny pomocy
![]() ![]() dzisiaj mija 14 doba. 3 dni temu myslalam ze tattoo sie super zagoil, ale przedwczoraj jak kremowalam zauwazylam ze slowo heartbeat jest wypulke, na ostatnich 4 literkach dosc mocno.. dziarka ogolnie juz nie boli, nie swedzi, juz przestala sie dawno luszczc a tam mam wypukle, tak sie moze dziac jeszcze? to sie musi zluszczyc jeszcze znowu dopiero czy po prostu wypuklosc znikie? bo ja juz sie boje ze nie zniknie, ze nie powinno jej juz byc ![]() pomozcie prosze, ja sie naprawde na tym nie znam, w art line bylam na kontroli wtedy jak mi sie luszczyl i powiedzieli ze goi sie si, ze luszczenie to schodza te strupki etc. luszczenie mam juz od prau dni za soba a wypukle w tym 1 miejscu jest ![]() pomozcie bo juz sie martwie, to beat jest naprawde jesczcze dosc mocno wypukle a reszta idealnie gladka.# dodam ze bardzo o tatuaz dbalam, nie zrobilam nic nie tak .. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- bo ja juz shizuje ze jak po 2 tyg jest jeszcze gdzies wypukly to ze to beda blizny i ze juz tak bedzie ;( sie zalamalam po prostu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem tatuaże są okej, ale malutkie i w stosownych miejscach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem za bardzo panikujesz (patrząc na Twoje poprzednie posty). Skoro uważasz, że coś jest nie tak to zadzwoń do tego studia, gdzie robili ci to tattoo i zapytaj. Swoją drogą b ładnie wygląda ![]()
![]() |
#4228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-11-22 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
BAN stały
|
ale ja nie mowie o wypuklosci wielkosci pryszcza niestety, tylko ze cale slowo heartbeat jest wypukle, reszta plaska, z czego beat je smocno wypukle. wizualnie tego nie widac, ale przy kremowaniu, dotyku czuc baaaardzo, dlatego boje sie, czy nie sa to blizny, mam mnostwo wytatuowanych znajomych i oni mowili ze wypukle mieli 3,4 dni tylko, potem juz absolutnie nic..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
Sama pisałaś, że na tym słowie Cię bardziej bolało więc i dłużej się będzie pewnio goić, bo skóra w tym miejscu to trochę gorzej zniosła.
Jak będziesz się tak stresować, to za niedługo sobie nawet wmówisz, że jest coś nie tak i nic dobrego z tego nie wyniknie ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Aha, to że komuś tam wypukłość znika po 3 dniach to nie znaczy że tobie też tak zniknie przy całkowicie poprawnym gojeniu. Każdy człowiek jest inny, ma inną skórę, która reaguje inaczej. Tobie się goi trochę dłużej i tyle. Zresztą czy to nie ty pisałaś, że masz coś z cukrem i się boisz o gojenie? Musisz się uzbroić w cierpliwość.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.