|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Jamapi obiad chyba nie...o 16 to już będą po(mam nadzieję
![]() ![]() Mnie Yves Rocher nie kręci, podobają mi się tylko żele pod prysznic...więc nie kusi groupon... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Ja nie zamawiałam dla siebie, klientka jako prezent zamówiła - ale nie zmartwiła się brakiem więc OK, sprawę upustu uratowałam. Ale teraz szczególnie mi zależy na tym, żeby babki z pracy były zadowolone bo w styczniu mogą już zamówić u tej, którą zastępuję. Rozpieszczam je małym rabacikiem, próbkami i zachęcam do pozostania ze mną, żebym dalej mogła cały upust przepuścić na siebie
![]() Coś mi się przypomniało, miałam kiedyś uczennicę bardzo dumną z tego że mieszka w Dąbrowie Górniczej, nie zgadniecie skąd ta duma. Edytowane przez Luksa Czas edycji: 2011-12-02 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
wstawiałm jeszcze raz, bo wczoraj jak zobaczyłam, że nie ma rysunków to usunęłam, ale podobało się
![]() 4 PRAWDY I JEDEN WNIOSEK 4 PRAWDY 1.- GDYBY CHODZENIE BYŁO ZDROWE, LISTONOSZ.... BYŁBY NEŚMIERTELNY!!! 2.- WIELORYB PŁYWA CAŁĄ DOBĘ, JE TYLKO RYBY, PIJE TYLKO WODĘ I...JEST GRUBY! 3.- KRÓLIK BIEGA, SKACZE, JEST WEGETARIANINEM I...ŻYJE TYLKO 8 - 10 LAT. 4.- ŻÓŁW NIE BIEGA, NIE SKACZE, JEST ZAWSZE OSTATNI, NIGDZIE SIĘ NIE SPIESZY...I...ŻYJE 450 LAT!!! WNIOSEK: NIECH SIĘ WYPCHAJĄ WSZYSTKIE ĆWICZENIA I DIETY...!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | ||
Wtajemniczenie
|
heloł
![]() Cytat:
![]() no ja musiałam kupić firanę na drzwi balkonowe tzn nie mamy typowego okna balkonowego tylko podwójne drzwi, a że tam będzie dzidzia to firana musi być, będzie od razu przytulniej ![]() ![]() ![]() [QUOTE=Oja 84;30844380] to byś się nadała do mojego chłopa ![]() ![]() /QUOTE] ja też nie znoszę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() biedny kiziol.... dobra muszę się ogarnąć bo o 13 wybywam, o 19stej mam lekarza dopiero ale muszę wcześniej jechać. tż jedzie dzisiaj do szkoły i albo się z nim zabiorę i przeczekam u znajomych albo doopa
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Nie dziękuje ;-) Po już po
![]() ![]() Cytat:
W katalogu 16 zrobiłam własną promocję, że na zakupy powyżej 50zł daje prezent i wczoraj jedna z bezczelnyvh kuzynek mojego Tż, powiedziała, że zrobiła zakupy na prawie 100zł, to że chce dwa prezenty, a ja jej powiedziałam, w sumie zażartowałam, że dostała jeden a konkretny i dodałam, że nic nie zarobię na niej jak tak będę rozdawać na prawo i lewo, i że to ja jestem teraz na bezrobociu, a ona podsumowała mój żart tym, że to świadczy tylko o mojej nieudolności ( nawet nie wiecie jak mnie to zabolało). Dzisiaj mam zamiar powiedzieć TŻ, że nie będę tam jeździła już...
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w swoich krowach chodzę 3 zimę, wszaksze zaczęły się przecierać podeszwy po 2 zimie, to doszyłam nowe, ale teraz już te kapcie zniszczone ![]()
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre poprawiłas mi humor ![]()
![]() |
#1660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo na zimno - wrapsy z sałatą, mięskiem z kurczaka, fasolą itp. i do tego sos czosnkowy czy meksykański .... despa zaproponowała kapuśniaczki - super pomysł i też mogą być rożne smaki ![]() ![]() no sałatki ... ja polecam szybką i nie wymagającą większego wysiłku, a przepyszną - brokuł + jajka + pomidor + sos czosnkowy ![]() ![]() albo kupujesz gotową mieszkankę sałat np. w biedronce, do tego pokrojone na pół pomidorki cherry albo koktajlowe, szczypior, ogórek świeży i np. kuleczki mozzarelli jak lubicie; do tego śmietana + majonez i szybka pyszna odświeżająca i lekka sałatka gotowa ![]() o i jeszcze jakieś kabanosy, czy klopsiki ... kiedyś kiedyś gościom zaserwowałam m.in. grzanki - jedne z masłem czosnkowym (posiekałam masło z ząbkami czosnku po prostu), inne z pasta z jajek (jajka + szczypior + majonez) i jeszcze z 'pastą' z pieczarek (pieczarki przesmażone na patelni z cebulką z dużą ilością pieprzu) i powiem Ci, ze grzanki zrobiły furorę ![]() ![]() można tez zrobić mini pizze - pizzerki po prostu ![]() ![]() ![]() innym razem też robiłam szaszłyczki - jak normalne szaszłyki (mięsko, cebulka itp.) ale na tych małych wykałaczkach i to było tak fajnie na zagrychę na raz ![]() co jeszcze .... kurde pomysłów mi brak ![]() ooo jeszcze ![]() co jeszcze????? na razie mam zaćmienie .... a teraz coś słodkiego ![]() szybkie, tanie i pyszne ciasto bounty - kupujesz ciemny gotowy biszkopt, 2 opakowania wiórków kokosowych, cukier (nie pamiętam ile), kostkę masła, kostkę margaryny i 2 czekolady mleczne i mleko (chyba pół litra - musiałabym z domu sprawdzić jakbyś chciała); wiórki kokosowe gotujesz w mleku z cukrem aż do jego odparowania; wrzucasz kostkę masła do tych gorących mlecznych słodkich wiórków/wiórek i mieszasz aż się rozpuści; czekasz aż lekko przestygnie, ale nie całkowicie ![]() na gotowy spód biszkoptu wykładasz masę wiórkową i przykrywasz drugą częścią biszkoptu; w garnuszku rozpuszczasz czekolady mleczne z margaryną (nie pamiętam czy pół czy cała kostka) i tym polewasz ciacho; potem do lodówki i następnego dnia można jeść ![]() jest po prostu ![]() ![]() albo po prostu można zrobić ciasto francuskie z brzoskwinią ![]() się wymóżdżyłam ![]() jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to napiszę ![]()
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
Buniat tego nie napisała
![]() Mnie w byłej pracy trochę mamili. Raz rozmiawiałam z przełożoną to mówiła, że tak, potem zmieniła zdanie i zganiała wszystko na burmistrza, że etatu nie chce dać, potem znów to samo, a potem na końcu powiedziała, że ma do wyboru remont placówki lub pracownika wybrała to pierwsze. ![]()
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybieram pizzerk(na 100%)i i wrapsy...albo coś w tym stylu z kurczaczka... ![]() To ciasto Bounty brzmi pysznie, a jak rozpuszcze margaryne z tymi wiórkami to nie bedzie takie lejące...? Dopisz mi proszę jak będziesz mogła ile mleka i cukru, bo już się zdecydowałam...jeśli chodzi o francuskie to ja nie przepadam za ciastami z owocami...aleś mi narobiła smaka na tego Bounty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
dobra, biorę się za sprzątanie
![]() ![]()
#1665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1666 |
w krainie snu i marzeń
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
szeryfcio
|
Jejciu, jak fajnie, że już piątek
![]() ![]() Mój małżon ma dziś wyjazd z pracy, więc jestem sama i będę z Wami imprezować do późna ![]() ![]() ![]() No to potem się pochwal ![]() Cytat:
![]() Jamapi, dzięki za przepis na Bounty ![]() Zalocia, my na takie kolacje ze znajomymi robimy np.: lasagne, canneloni, spaghetti, wrapy, zupa krem z groszku z grzankami, pizzę, grzanki z masłem czosnkowym, sałatkę gyros lub kurczakową z majonezem...
![]() |
#1668 |
w krainie snu i marzeń
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Denerwuje mnie Avon, nie wysyłam jeszcze zamówienia, bo czekam na nową ofertę...a jak zwykle dają czadu i jeszcze nie ma...zaraz będzie 11...zawsze brałam na paczkomat...a na kuriera ile się czeka?...ma znaczenie o której godzinie zamówienie wyśle...??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja z kawką w reku nareszcie was nadrobiłam/.... mnie też bardzo zaciekawiłaś tym ciastem Bounty i jak byś mogła dokładny przepis wrzucić tu do nas.... mam ochote dzisiaj coś uprychcić... słodkiego..... tak na poprawe humoru wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
w krainie snu i marzeń
|
prawda
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było tak, umowa na zastępstwo więc wiadomo do czasu powrotu kobitki z macierzyńskiego. Ale w między czasie szef i szefowa dowiadywali się jak mnie zostawić, gdzie brakuje ludków. I mimo, że brakuje to Zabrze kazało oszczędzać i dupa blada, lecę ja i inna świeża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
w krainie snu i marzeń
|
Jamapciu wrzuć przepisik w klub
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Obudzilam sie z bólem glowy, super
![]()
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-12-02 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
w krainie snu i marzeń
|
Jamapi opisała dokładnie przepis parę postów wyżej. zobacz sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.