![]() |
#301 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Cytat:
![]() a co dziwniejsze-paczkę z k.16 regul. zamówiłam w środę w nocy i dostawa miała być na wtorek-a jednak mam już dziś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dla UPS pewnie teraz lepiej,że rozdzielają paczki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Rozeznanie
|
Podjęłam decyzję, ze po nowym roku zmieniam liderkę. Rozmawiałam z tą panią, z którą podpisze nową umowę i radziła właśnie żeby było to po nowym roku, bo wtedy mają być jakieś produkty za wstąpienie do firmy. Czy będę mogła wtedy też skorzystać (po spełnieniu warunków) z tego programu z zestawem SSS i perfumami LWD?
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- patrzałam, ja nie ma faktury ![]()
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak to jest jak zamawiałam w czwartek z katalogu 17 na odbiór w COKu jest we wtorek czy w poniedziałek?Bo raz mam tak raz tak.
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie w Warszawie jak zamawiam do dobioru w COKu w pierszym dniu ważności katalogu to zdarzało mi sie, że odbiór miałam w sobote ![]() a pozatym jaki termin miałaś podany na końcu zamówienia? Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2011-12-03 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za odpowiedź ![]()
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
a ja mam paczkę, miałam mieć we wtorek
odbiór w paczkomacie ![]() no i zdziwko - miałam mieć dwa kartony, a dowieźli jeden ![]() ale maniana ![]() no i braki: ![]() ![]() luksusowy krem na noc (a na dzień jest) a to był zestaw ![]() ![]() ![]() ![]() signature edt 75 ml ![]() odżywka z orzechami makademia konturówka dp oczu brown/black jest źle ![]() ![]() ![]() uwielbiam jak przysyłają niecały zestaw tylko część ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
A ja mam tym razem bardzo miłą niespodziankę
![]() Na fakturze mam napisane balsam do ciała truskawka guawa ten z programu szt2 oraz serum też z programu to naprawcze też 2 szt. Jestem w szoku. Zobaczymy co będzie jak przyjdzie paczka czy faktycznie będą po 2 szt. A paczka niestety dopiero w czwartek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jeśli by mi nie przyszedł właśnie ten krem na noc to mogę dokupić w COKu czy nie sprzedają "na części"? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Moje zamówienie z wczoraj rano już czeka w InPoście, który czynny dopiero w poniedziałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale to trzeba jechać do COKu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio pracują trzy faktury z 16 -tki mimo zamówienia składanego w piątek koło 23 były w sobotę koło 8 rano zafakturowane. Cytat:
można monitorować tylko te z płatnym kurierem. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Tobie chyba chodziło o Little BLACK dress 30ml? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, sorry- przez chorobę już mi się litery rozmyły ![]() Jak dzwonicie do W-wy to nie dajcie się zwieść temu że mówią o brakach. Nie wiem o co z tym wszystkim chodzi ale jak już pisałam jak powiedziałam, że wiem od osoby, która tego samego dnia składała zamówienie i ma zafakturowany produkt to nagle się znalazł, a wmawiano mi przez dobre dziesięć minut że go mimo terminów nie było i nie ma. Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-12-03 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Wiecie może jaką pojemność mają te kremy z zestawu Anew Clinical ze specjalnej oferty? Widzę jakby na szarym pisało 7 ml a ten drugi do oczu? Wie któraś ?
![]() A propo ostatniego zamówienia.. zamówiłam sobie tusz 24K za 50gr i przyszedł jakiś jakby wyschnięty... Czy on taki jest?? bardzo słaby jak dla mnie... Napisałam do strefy, kazali wypisać dane, które zawarli w mailu i doślą mi nowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
Dostałam ostatnio swój zestaw ze śliwką i wanilią naturals oraz mus do ciała miód i mleko. Najbardziej cieszyłam się na mus i najbardziej się na nim zawiodłam
![]() Oba balsamy testuję od kilku dni i oto opinia- może się komuś przyda ![]() Mus- pachnie ładnie, ale mimo wszystko mam wrażenie, że za słodko. jak rozpuszczony cukier.. Zapach nie do końca mi odpowiada, spodziewałam się czegoś bardziej subtelnego. No i najgorsze: Wcierając 1 warstwę musu w skórę tuż, po wchłonięciu, tj. po około 2 minutach czuję totalne spięcie skóry, nienawilżenie, suchość. Smaruję więc drugą warstwę.. niby lepiej, ale nadal nawilżenie nie jest dostateczne (nie mówię o łydkach nawet, a o ramionach). Smaruję po wchłonięciu trzecią warstwę.. nadal nawilżenia dostatecznego nie ma, za to skóra jest obrzydliwie.. lepka jakby ![]() Seria wanilia i słodka śliwka- fajna rzecz ![]() ![]() Mgiełka- używam jej jako odświeżacza do mieszkania :P. (Jak się zapach rozejdzie, to czuć gorące ciasto śliwkowe, prosto z piekarnika w całym domu ![]() Balsam- Wcieram 2 warstwy- nawilża całkiem dobrze, choć nie rewelacyjnie. Pięknie pachnie, nie za słodko, faktycznie czuć śliwkę. Zapach utrzymuje mi się baaardzoo długo (zarówno mgiełki w mieszkaniu jak i balsamu ![]() ![]()
#321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dostałyście już tą czerwoną torebkę z programu upominkowego??
#324 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Brak: wody 30 ml LBD i Just Play ![]() Zestaw do manikiuru jakiś taki delikatny i dość mały, zwłaszcza cążki. Nigdy takich nie miałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Woda toaletowa Avon Essence pięknie pachnie - męsko i według mnie pasuje bardziej dla mężczyzn dojrzałych ![]() Na pewno w najbliższym czasie kupię dla Tż-ta ![]() Dziewczyny - A co zrobić w takiej sytuacji, gdy klientka wpisała zamówienie na kadzidełka nr 12120, a przy tym cena - 24,90 ![]() Prawidłowa cena to 39,90 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
Prawdę mówiąc jeszcze nic nigdy nie zwracałam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Napisałam e-maila do Avonu, żeby nie przysyłali mi kremików Anew (oferta świąteczna) za opłatą 10 zł, tylko poczekali i dosłali razem z brakami. Mam nadzieję, że to wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
Przed chwilą wysłałam zamówienie: szare kropy przy 3 produktach z netto (żel 19083, żel 15263 i baza 19349), a żółte przy wodach z okładki (Eternal i LBD).Mam nadzieję, że wreszcie dostanę te trzy produkty z kolekcji Believe. Powinni wreszcie je mieć w magazynie. Miałabym fajny prezent dla siostry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy okręgi trendujące również dostaną tak jak my minikatalogi ? Jakby któraś z dziewczyn była tak miła i napisała jak już otrzyma paczkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.