|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
wróciłam z zajęć, przeleciałam was i stwierdzam że muszę się więcej uczyć matematyki
jakbym napisała dobrze całki i matematykę finansową to bym nie musiała pisać barażu z całości
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam real photo "mojej" sukni. Dziewczyna ją trochę przerobiła, zrobiła prosty dekolt i zlikwidowała ramiączka. Ja jednak będę chciała dekolt w serduszko i z ramiączkami
![]() http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ334066351 |
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też jestem za serduszkowym dekoltem i ramiączkami. A ja czekam na pana M....
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() carmi ta suknia jest cudowna..nie mogę się doczekać aż Cię w niej zobaczę ![]() capri, współczuję przeżyć z pożarem..dobrze, że już wszystko jest ok ![]() u nas tż spalił puszkę z karmelem wraz z garnkiem i normalnie taki smród spalenizny mamy w mieszkaniu, że masakra..ponoć wietrzył od piątku a jak ja dzisiaj wróciłam to po przestąpieniu progu myślałam, że się przewrócę, bo tak śmierdziało.. poza tym ja mam problem prezentowy..kompletnie nie wiem co kupić Cz. jak zawsze wiedziałam czego mu brakuje tak teraz naprawdę pojęcia nie mam.. ![]() aha i trzymam mocno kciuki by do końca roku wiele z nas się zaręczyło ![]() jak byłam teraz w domu to przy całej rodzinie mój brat wypalił: "skoro jesteśmy tu wszyscy to proszę oświeć nas i odpowiedz mi na pytanie:będą zaręczyny na święta czy nie?" myślałam, że padnę jak to usłyszałam, ale zgodnie z prawdą wydukałam, że na pewno ich nie będzie..i jakoś tak mi przykro się zrobiło, bo wątpię żeby coś się w Cz. zmieniło przez najbliższe miesiące.. ![]() aaaa i witam nową zazdrośnicę
|
|
|
|
#2317 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sukienka bardzo ładna, a jaki będziesz miała welon? ![]() Cytat:
witam również kup termokubek
|
||
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Maju faceci potrafią zaskakiwać w tej kwestii. Mam nadzieję, że i Twój zaskoczy Cię pozytywnie i dojrzeje do tego kroku niebawem
|
|
|
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
mój nie pije kawy, nie jeździ dużo samochodem, bo tylko do i z pracy
i ogólnie mu się nie przyda zastanawiałam się nad goglami na snowboard, ale takie porządne kosztują stanowczo za dużo..myślę nad grą do xboxa albo jakimś zestawem narzędziowym, ale kompletnie nie wiem co byłoby najlepsze..Cytat:
![]() w ogóle to jest przykre..w piątek 16.12 mamy oficjalną rocznicę..piątą..wiem, że i tak nic mnie nie spotka w tym dniu..jego ojciec przyjeżdża 14.12 i to jest najważniejsze..jedzie do niego..niby chce wrócić na piątek, ale tylko dlatego, że musi iść do pracy..wiem, że niczego nie zorganizuje..ja się też nie zamierzam wychylać, bo już dość robię dla niego..smutne to jest, że jedno może się starać a drugie nie robi nic.. ![]() chyba mam dzisiaj dzień smutasa..
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rocznice zawsze się obchodzi
|
|
|
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego wieczoru ![]() ![]() Ja też Tyle, że laska ma 161 cm wzrostu, więc ogólnie jest malutka. Ale ta suknia wiele maskuje. Cytat:
Mam nadzieję, że moją mamę również zachwyci ![]() Brat Cię nieźle załatwił A co do prezentu dla Tżta to może zapytaj go wprost czy o czymś myśli.jeszcze nie wiem jaki będę miała welon. Jeśli już do długi (do tej sukni nie pasuje krótki) i raczej bez obszyć. Taka mgiełka. Na weselu zmienię na woalkę, stroik lub opaskę, bo jestem brunetką i powinno to dobrze wyglądać. Podobają mi się takie ozdoby do włosów: |
||
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Maju mój swego czasu mówił, że nie zamierza się oświadczać. A potem jak go wzięło to kupił pierścionek, klęknął a teraz siedzi i szuka fotografa na ślub. Więc wiem, że potrafią zaskoczyć i zmienić zdanie. Wierzę, że twój Cz. zmądrzeje, dostrzeże jaką ma cudowną kobietę i zechce ślubu. Czuję, że będzie dobrze
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Carmi wg. mnie lepiej welon zmienić na jakiś kwiatek/stroik/opaskę niż woalkę. Wolaki są boskie i sama rozważam na ślub ale jakoś tak dziwnie zasłaniać twarz (nawet częściowo) na wesele skoro w kościele będziesz bez tego. Przemyśl to może. |
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Ale mam "ślubny weekend". Obiecuję, że od poniedziałku będę normalna
|
|
|
|
|
#2325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie carmi też się nad tym zastanawiam..ja bym postawiła na stroik lub kwiatka, tak jak aleks pisze
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
aaa hawana zapomniałam czeeeeśc
![]() majasn przykro mi ze masz smutasa, my mieliśmy piątą rocznice, ja równiez nie chciałam się wychylać bo ja wszystko robię, zawsze no i co? tż nie zorgaznizował nic teraz się przeprowadziliśmy ale w sumie to ja znalazłam mieszkanie wynajęłam i wszytsko zrobiłam, powiedziałam, że jak chce ze mną mieszkac to prosze bardzo jak nie to idę sama, teraz on sie cieszy i dziekuje mi za to ze trak postawiłam sprawę, sam się przyznał ze gdyby nie ja to tak szybko by się nie zdecydował, obiecał po rocznicy ze sie zrehabilituje,a tu nic ;/ mamy mieszkanie to powinnam się już cieszyć, a ja wciąż czekam na jego ruch. ehhh faceci
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
i wróciłam od TŻ. Jestem padnięta i boli mnie brzuch od wczoraj. Napisaliśmy dziś CV i list motywacyjny dla TŻ.witam nową zazdrośnicę
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Kupiłam prezenty dla 2 osób i kupiłam tusz clinique W życiu bym go nie kupiła za normalną cenę ale!Dzisiaj kosztowała mnie ta przyjemność 29zł (odżywka i tusz) I jeszcze Estee Lauder tusz był z kredką za 39zł Ale nie kupowałam :PDo domu wracałam dzisiaj 5 minut - tyle autobus jechał ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Carmi śliczna ta sukienka na żywo ![]() A! Kupiłam dla takiego dziecka 1 rocznego pingwina do wody - ma 2 młynki wodne i jeszcze 3 klocki (kwadrat, trójkąt, koło) do dopasowywania. Jest genialny
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-12-04 o 20:15 |
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi taka opaska tez jest super, tylko jesli bedzie taka bardzo bogata to moze wrtedy minimalna biżuterie
bylismy z nazutem w tej restauracji na obiedzie http://www.mazeltov.pl/, jedzenie przepyszne, jesli przedstawia nam ciekawaoferte to sie zxdecydujemy tylko Narzut niestety mnie załamał ja: nie uwazasz ze tu mało miejsca jest on: e no co ty tu jeszcze jest jedna sala ja: to do tanczenia on: ale ja nie tancze ja:ale moze chociaz troche on: wez nie zartuj nawet
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Wam sie mieszka? ![]() dziewczyny szukam dla bratowej prezentu na święta i chcę jej kupic coś z biżuterii..co myślicie o takich propozycjach: http://www.yes.pl/prezenty-swiateczn...CEM014-ECCM014 http://www.yes.pl/prezenty-swiateczn...00-MAR-AWKI041 http://www.yes.pl/prezenty-swiateczn...WMM136-OCMM136 http://www.yes.pl/prezenty-swiateczn...CEM020-ECCM020 i jeszcze chcę się poradzić..moja mam uwielbia pić herbatę w filiżankach..zastanawiam się czy nie kupić jej zestawu dwóch filiżanek( dla niej i dla taty) plus dzbanek z tego kompletu: http://skladrzeczy.pl/search.php?node=131&counter=1 drugą opcją jest portfel z ochnika plus koszula nocna i książka..co lepsze? tacie jak zwykle nie wiem co kupić.. brat dostanie elektryczną maszynkę do golenia i piżamę ( to u nas standard) drugi brat zestaw kluczy nasadowych.. Cz. dostanie rózgę ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
mojemu też by się należała. piszę mu dzisiaj, że spotkałam Mikołaja i może przekazał mi coś dla niego, a ten: "ile ty masz lat, że wierzysz w takie rzeczy?6?" zgasił mniekarola991 kasia0912 witam i ja
Edytowane przez hawananana Czas edycji: 2011-12-04 o 20:30 |
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
majasn a super jest w mieszkaniu
wiadomo co na swoim to na swoim ![]() a co do biżu to mi się podoba ten pierwszy zestaw ^^
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
maja całkiem ładne są te komplety nr 1 i 3. Dla mamy wybrałabym opcję z portfelem. Bogaty u Was Mikołaj w tym roku
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
To mój pod względem Świat jest tak hmmm dziecinny jak ja. Nawet chciał pisać list do Mikołaja co chcę dostać
![]() i już we wtorek dostanie pierwszy prezent
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle w świątecznym klimacie
![]() Choinka na moście linowym dla przechodniów: 04122011271.jpg Urocze misie w empiku za 26zł (jeden ma nauszniki i szalik, drugi taką czapę pilotkę z dziurami na uszy) 04122011272.jpg I choinka ze światełek ![]() 04122011273.jpg |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Maja chyba pierwszy najładniejszy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

jakbym napisała dobrze całki i matematykę finansową to bym nie musiała pisać barażu z całości
13.03.2008

01.08.2013
15.08.2014

i ogólnie mu się nie przyda 

A co do prezentu dla Tżta to może zapytaj go wprost czy o czymś myśli.
zgasił mnie