|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Cytat:
ja pare razy miałam dość bolesny okres, którego pierwsze dni spędziłam skulona w łóżku, ale nigdy nie bolało mnie aż do tego stopnia[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30880238]Mam nadzieje, że mówisz o innym kuponie niż ten na -25 % ważny do końca maja 2011 ![]() Ja chodzę do Vici do Pawła Okuniewskiego i uważam, że to najlepszy fryzjer z jakim miałam do czynienia właśnie rozglądam się za jakimś sprawdzonym fryzjerem ![]() jest dobry i pod względem strzyżenia i koloryzacji ? ja również
|
|
|
|
|
#4562 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Czasem przy Was czuję się jak jakaś niedorobiona, bo nic nie potrafię...
Ale ktoś musi nie umieć, by umieć mógł ktoś ![]() Właśnie o tym pomyślalam Cytat:
Nie ma już Słodziaka dziś skakał mi po klawiaturze, wyłączył polskie znaki i nie chciał włączyć z powrotem ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30879735]Jestem brunetką [/QUOTE]Nie nadążam
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-12-04 o 22:37 |
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, dziękuję za wagę
. Już mam u siebie. Przetestowałam i działa .
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Druga fala bólu na razie stłamszona w zarodku, oby
|
#4565 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4566 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Konto usunięte
|
jutro znowu wstawanko, ja już chcę święta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szukam dobrego punktu naprawy tel. komórkowych, blisko centrum/ul.Pilotów/Parku Lotników. Macie coś godnego polecenia?
|
#4569 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Uwielbiam nocne mecze. Do rana miałam bajkowe sny ![]() Cytat:
jak to?
|
|
#4570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na co dzień też chodzę raczej nieprzyprawiona ![]() Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30879735] Jestem brunetką ![]() [/QUOTE] Pokaż! ![]() Śliczne ![]() Cytat:
|
|
#4571 | |
|
Zadomowienie
|
Prądnik Biały mniej więcej
http://www.d-art.com.pl/ Cytat:
![]() to prawda, dobrze wiedzieć ![]() a i owszem, ale narazie zostanę przy tym co mam, bo ten nawet gdyby, to jest troszkę za jasny i dam BB Melce, bo prosiła chyba, że Ci potrzebny?no właśnie tak szacuję, że koło 90zł bym musiała dać, ale tyle słyszałam dobrego o Pawle, że nie wiem czy nie zainwestować tego, chociaż kurcze drogo. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30880238]Mam nadzieje, że mówisz o innym kuponie niż ten na -25 % ważny do końca maja 2011 ![]() Ja chodzę do Vici do Pawła Okuniewskiego i uważam, że to najlepszy fryzjer z jakim miałam do czynienia nie nie, ja coś ściągnęłam ze strony ich i to do wydruku jest ![]() właśnie też słyszałam, że Paweł jest świetny - on przyjmuje w Bonarce? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30880421]Ja z kartą stałego klienta płacę 92 zł. Moja mama poszła ostatnio po raz pierwszy i zapłaciła 89 zł A jak Paweł mojego P. ścina! Na 2 ręcę. Szoł niesamowite [/QUOTE]Hiper a robisz coś jeszcze (koloryzacja, maski)? Bo ja chciałabym samo strzyżenie i zastanawiam się ile mogę zapłacić, czy przy mojej długości i tej zniżce w 90zł się zmieszczę czy jak. Echh, kombinuję, ale sama nie wiem, zwłaszcza, że i tak pewnie nie odważę się na żadną rewolucję ![]() trust trzymaj się Byłam dziś na lodowisku - ale było fajnie! Wreszcie sobie pojeździłam na łyżwach, tak to lubię, a chyba ze dwa sezony miałam przerwy. Trochę ruchu!
Edytowane przez Soline Czas edycji: 2011-12-04 o 20:59 |
|
|
|
|
#4572 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O nie, planowałam randkę ale jakbym miała się 6 godzin szykowac to ja jednak podziękuję
![]() No, stąd się biorą stare panny *głaszcze kota*---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- O, czaszczki Ci wkleiło, zaliczyłaś emo posta
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
mszpilka - bardzo ładnie
![]() a ja właśnie byłam niedaleko pilnować małej dziewczynki, pilnowałam jej w wakacje i teraz rodzice jej mi często piszą żebym jej pilnowała a ja za 20 dni będę ciocią moja siostra rodzi ![]() już się doczekać nie mogę (
|
#4574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to już jest wstyd. jeszcze nożyczki dało radę przeżyć, ale skąd TO się wzięło, to już nie wiem. mam dość
|
|
#4575 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4576 |
|
moderatorka też wizażanka
|
WeWlasnejOsobie,
Znalazłaś by czas w przyszłym tygodniu na cięcie? ![]() Soline, Już Ci odpisuję, po prostu masakra... Przepraszam |
|
|
|
#4577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4578 |
|
Matka Smoka
|
Czy wiecie może gdzie stacjonarnie kupię taki podgrzewacz?najlepiej w tej cenie
![]() http://img03.allegroimg.pl/photos/or.../75/1953607595 |
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
po tylu dniach niebytu chyba nawet nie będę próbować was nadrabiać
![]() byłam u neurologa i robiłam prześwietlenie kregosłupa- nic nie wyszło ![]() w czwartek przyszła paczka z herbatami, ba! paczka! wielkie pudło! chyba z tydzień mi zejdzie zanim to popakuję.Cytat:
i był na dwie świeczki, które można było dowolnie przesuwać. sprawdza się super
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4580 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Dziękuję za u-wagę ![]() No, trzykilowy słodziak mi skakał po klawiaturze, a teraz śpi w kartonie... Cytat:
![]()
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
jednak przerzuciłam tak na szybko co pisałyście i widzę że mnie ominęło spotkanie
i że mamy nową koleżankę- witam WWO powiem Ci że chyba zrobisz wśród nas szał i nie będziesz musiała już szukać pracy bo Ci szczelnie zapełnimy grafik![]() wracałam dzisiaj do Krk z chłopakiem z gumtree- zostawiłam ogłoszenie i się odezwał, że jedzie. miałam lekki stres, bo przecież nie wiem kto to, ale po smsach wydawał się sensowny. gorzej jak zobaczyłam, że wysiada z samochodu lekki dres, no ale mówię "nie będę oceniać po wyglądzie". w sumie był całkiem ok, dobrze nam się gadało. podwóz miałam pod sam do. chyba polubię taką formę przemieszczania się. na pewno jest taniej i wygodniej ![]() Szyrek- wymyśliłam że przyjacielowi zrobię koszulkę z nadrukiem. ten sklep ma jakąś nazwę/stronę www? Noico- mogłabyś też wrzucić link? Hiper- mam dla Ciebie te 2 róże a pudru rozświetlającego nie znalazłam więc jak gdzieś zobaczysz to proszę kup mi.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
gg, czy Ty będziesz widziała się z blair w najbliższym czasie ? Ma moje matochy zamówione to bym się z Toba umówiła na odbiór powyższych i kawki z przyprawą.
Hula, a z Tobą kiedy mogę się umówić na odbiór pomadki ? Jak bywasz na uczelni? może też bym Ci TŻ podesłała, albo podeszła sama
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-12-04 o 22:51 |
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Ogłoszenie znalazłam na carpooling.pl
Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć Edytowane przez Annabelle Czas edycji: 2011-12-04 o 23:44 |
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam!
Wróóóóciłaaaam! ![]() Dziewczyny, ma któras może klatkę na myszkę na zbyciu? Albo nieduże akwarium? Albo nie wiecie, gdzie moge TANIO kupić?!
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-12-04 o 23:50 |
|
|
|
#4586 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lily - ratujesz laboratoryjne z rąk studentów? Na myszoskoczki poczekaj
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie chce myszoskoczka kupić (klatka na myszke taka sama jak na myszoskoczka).
Niestety, nie ratuje tych z uczelni, ida pod nóż. Miałam sie zapisać w drugim semestrze na nie, jako dodatkowy przedmiot, ale znalazłam coś co mnie bardziej jara. |
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam allegro za kapciami i ..
http://allegro.pl/cieple-kapcie-papc...937916567.html
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-12-05 o 00:28 |
|
|
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
moja to www.koszulki-blueberry.pl
Myślę, że jutro powinnam swoją odbierać (najpóźniej we wtorek) to zdam relację z jakości i jak wyszedł nadruk. |
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

ja pare razy miałam dość bolesny okres, którego pierwsze dni spędziłam skulona w łóżku, ale nigdy nie bolało mnie aż do tego stopnia

Ale ktoś musi nie umieć, by umieć mógł ktoś 

jak to?
Idę się przejść a potem się zdrzemnę chyba przez to. A powinnam być zadowolona, bo porobiłąm trochę referatu na seminarium, acz prowadzący miał rację, mało tego będzie.