|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od kiedy kremy na zmarszczki?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Agabil ten peeling migdałowy to u kosmetyczki robisz? czy mogłabys napisac cos o nim wiecej (do jakiej cery, czy łuszczy sie skóra bardzo, czy zweza pory, oszczedza naczynka, bo efekty wiadome :cera dwudziestolatki
) lub podac link
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie krem odżywczy bielenda róża i jedwab i normalnie dostałam od niego suchych liszai na twarzy
a miało być tak pięknie czasem mam wrażenie że będę używać do końca życia "unibasis" [taka maść z apteki dla wrażliwców i osób z atopowym zapaleniem skóry]
|
|
|
|
|
#36 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Kupuję kwas migdałowy na www.mazidla.com za 6 zł z groszami i sama robie mieszankę: woda 3ml , kwas migdałowy 0,75ml, wódka 1,25ml. Peeling jest praktycznie do każdej cery, choc w przypadku cery wrażliwej i naczynkowej trzeba uważac. Warto też przygotowac skórę do tego inwazyjnego bądź co bądź zabiegu stosując przez kilka dni tonik z kw. migdałowego (przepis na w/w stronie). Skóra łuszczy się dośc mocno po kilku dniach, dlatego robię go w środy, największe obłażenie przypada na weekend. Pory są oczyszczone i zwężone, odkąd go stosuję nic mi nie wyskoczyło, cera jest gładka i jednolita w kolorycie. Polecam |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Kremy przeciwzmarszczkowe jak najbardziej od 25 roku zycia.Majac prawie 30 lat-to juz chyba trzeba.Jestem za intensywniejszymi kuracjami 2-3 razy w roku np.bogatsze serum lub ampulki.Mysle ze kiedy pojawi sie juz siateczka zmarszczek mozna pomoc sobie dieta skladajaca sie z owocow,warzyw i nienasyconych kwasow tluszczowych i pic DUUUZOO WODY!
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te mazidła to dla mnie czarna magia na biochemii byłam tam jest tyle info że czasu mi nie starcza[pracuję i robę remont równocześnie po pracy,wychodzę z domu rano wracam po północy, cera od pyłu gipsowego i zmęczenia jest w coraz gorszym stanie ] żeby to wszystko przeczytać i przyswoić czy mogłabyś podać w tym wątku gotowe "rcepty" tzn: gdzie kupić to wiem już , jak i co stosować nie wiem bardzo proszę o pomoc jeśli to możliwe moja skóra potrzebuję natychmiastowego ratunku |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
wejdź na www.mazidla.com i zajrzyj do Receptariusza, tam masz mnóstwo różnych przepisów. Tu masz gotowy link http://www.mazidla.com/index.php?opt...&id=1&Itemid=2 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja też weszłam na te mazidła.Strasznie to ciekawe tyle że jak policzyć każdy produkt i koszty przesyłki to jak to wychodzi bo chyba nie mało ?No i to mieszanie to czarna magia! W czym to mieszać ?Jak to robicie ?!Dajcie znać prosze!
|
|
|
|
|
#41 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
przesyłka to 6,50,-Wiadomo, ze na poczatku trzeba trochę zainwestowac, ale potem to już groszowe sprawy. Do przyrządzania zakup łyżeczki pomiarowe, masz je w akcesoriach. Polecam wątek o zakupach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126341 oraz nasze opinie na temat różnych mazidłowych formulacji http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149207 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie wróciłam do domu nie mam siły dziś czytać może jutro dziś przeczytłam dla mnie te kremy są nie do wykonania......zbyt skomplikowane mam pytanie czy można używać tych półproduktów bezpośrednio na skórę przy oleju z ogórecznika napisane jest aby używać go w stężeniu 2- 15% co to do diaska znaczy Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2006-11-24 o 12:31 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

) lub podac link
a miało być tak pięknie czasem mam wrażenie że będę używać do końca życia "unibasis" [taka maść z apteki dla wrażliwców i osób z atopowym zapaleniem skóry]

na biochemii byłam tam jest tyle info że czasu mi nie starcza[pracuję i robę remont równocześnie po pracy,wychodzę z domu rano wracam po północy, cera od pyłu gipsowego i zmęczenia jest w coraz gorszym stanie