|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ojciec wysyła mnie do pracy.
Z czystej ludzkiej złośliwości, podłości i zawiści (
) bardzo mnie cieszy decyzja Szefostwa.Dziękuję za interwencję i ja. I widzę, że na pozostałych kontach problemy te same. Polecam (szczerze) dobrego psychiatrę a nie psychologa, bo to, że musisz żyć i się męczyć nie oznacza, że inni muszą to robić razem z Tobą. Żegnam, przynajmniej żegnam komputer z Twojego pokoiku.
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2006-11-21 o 09:30 |
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
O widzę,że ''nasz'' młody 20 jest lepszy nawet od Lorda Voldemorda(Hary Poter) w swych wcieleniach.Z tego co pamiętam to nawet mistrz czarnej magii miał ich mniej
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Koleś pokochał wizaż i wizażanki
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
przyznam, ze bylam okropna, i poczytalam reszte jego wcielen.
nie powiem, co wyczytalam, ale szczeka mi opadla do ziemi. ciesze sie, ze chwilowo mamy spokoj a z drugiej - jestem swiecie przekonana, ze adam to tez on, tylko zalogowany z innnego kompa
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
to sie nazywa uzaleznienie
gosciu jest z tych, ktorych wypraszamy grzecznie a oni wracaja oknem. to kwestia czasu i napewno sie ktos podobny pojawi
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie 1/3 jego osobowości forumowych. No cóż, taki wątpliwy urok internetu
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
krzysztof25
młody20 mathman krzyszwas milosnikph bezrobotny Już nie ma Ich Troje, ale za to jest: Ich sześciu
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
nie chcę nikogo martwić, ale w dzisiejszych czasach to już nie problem, żeby zafałszować swoje ip
więc Krzysztof bez problemu będzie mógł do nas pisać ze swojego dotychczasowego komputera... nie powiem w jaki sposób, bo może jeszcze na to nie wpadł i będziemy mieć chociaż kilka dni spokoju
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miejmy tylko nadzieje, ze Krzysiowi znudzi sie zakładanie głupich watków. Ale z drugiej strony, jesli nie ma nic innego do roboty... to bedzie kombinował. W każdym razie jesli znowu zobaczę watek pt "Matka (ojciec, siostra, brat, sasiad, pies itd) mnie nie rozumieja (zmuszają, nie zmuszają, ignoruja itd)" to wzywam egzorcyste
|
|
|
#131 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Ja już taka miła i dobra jestem .Tylko momentami, ale zawsze. |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Podziwiam Was, dziewczyny, za wszystkie dyskusje z tym panem
Ja rozumiem, że chciałyście pomóc w rozwiązaniu problemu, ale bez przesady kiedy na kilometr śmierdzi prowokacją. On sobie jawnie kpił z Wizażanek, a dziewczyny jak pogotowie psychologiczne starały się rozwiązywać jego wyimaginowane problemy. Z każdą Waszą odpowiedzią, koleś wymyślał kolejny problem a Wy jak w transie dalej odpowiadałyście. Nic nie widząc, nic nie słysząc.Obecny wątek przekroczył wszelkie granice - wystarczy przeczytać pierwszy post pana bezrobotnego i wziąć pod uwagę sam jego nick żeby się skapnąć, że to jedna wielka kpina, prowokacja Jak czytałam odpowiedzi dziewczyn miałam taką minę -> bo pojawiały się kolejne rady, pytania... Pierwszym trzeźwym głosem w tej dyskusji był głos Awii Podziwiam, naprawdę podziwiam Możecie mnie teraz zlinczować.
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie rady? Ja tu widzę jedno wielkie wyśmiewanie się z Bezrobotnego. Swoją drogą umarłam ze śmiechu czytając to
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym wszystkich odpowiedzi nie podpięła pod etykietkę "wyśmiewanie", ale to tylko moje zdanie.
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
A mnie cały ten wątek nie rozśmieszył ani troche tylko zirytował ...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam podobne odczucia.
Wg mnie to było raczej żałosne a nie śmieszne.
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
K-n, przeczytaj uważnie wątek. Ja tu nie widzę żadnego zaangażowania w "problemy" pana klona
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja widzę. Może dlatego, że obserwuję od samego początku Wasze dyskusje z panem klonem. I tak jak napisałam powyżej cała ta dyskusja mnie nie rozśmieszyła ani trochę. Jak ktoś jest kretynem z rozdwojoną jaźnią to nie ma sensu ciągnąć jego idiotycznych wątków, wchodzić z nim w polemiki.
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podobne odczucie, ale dodałabym fakt, że jest zdeterminowane przez poprzednie wątki tego Pana (no dobra, tej osoby
). Jeśli więc ktoś nie natknął się na nie, albo ich nie powiązał ze sobą mógł wziąć ten wątek za prawdziwy, co nie jest dla mnie dziwne bo nie takie przypadki (prawdziwe) natura widziała.
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Powiedziałam tylko parę zdań co o tym myślę. Poniekąd też od razu pomyślałam o słynnym krzysztofie25 i pewnie nie da sobie za wygraną
Ale to chyba nic złego ? -Kosztowało mnie to pare minut żeby cokolwiek mu napisać -żaden wysiłek dla mnie. Poza tym ... nie wszczynałabym od razu ogromnej awantury tylko grzecznie, szerokim łukiem, ominęłabym wątek na samym początku, bez ataków złości i histerii !
|
|
|
|
|
#141 |
|
BAN stały
|
Siemka!
Jak możecie zauważyć po moim loginie wpadłem tu tylko na chwilkę. Powiem Wam, że dalej piszę z tego samego komputera - więc jak widać zna się te sposoby . Przyznam się Wam, że w rzeczywistości nie jestem taki jak w tych postach - to były czyste prowokacje (nie sądziłem, że aż tak bardzo mnie to wciągnie ) W każdym razie oświadczam wszem i wobec, że:Nie zamierzam już więcej robić żadnych prowokacji. Poważnie! Jeśli zablokujcie też to konto - to trudno się mówi. To chyba wszystko co miałem Wam do powiedzenia na "odchodne". |
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
Usunąć jego kolejne konto! Zdecydowanie!
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie ma sensu
Jak ktoś jest tak "wciągnięty" to i przez odkurzacz na Wizaż wejdzie
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
Pomyśl kobieto: czy gdybym chciał zrobić kolejną prowokację to afiszowałbym się tym, że potrafię mimo bana się zarajestrować - nie! Ten ostatni post był pisany naprawdę poważnie, bo nie chciałbym mimo wszystko być uważany za takiego jak w tych postach - bo taki nie jestem.
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Serio..?
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#147 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej przeze mnie. Szczerze, słabo pamiętam wymyślone przez Ciebie problemy. Zapamiętam Cię za to jako małego prowokatorka z kupą wolnego czasu, niekreatywną wyobraźnią. Nie wiem jaki jesteś, ale póki co zapamiętam taki Twój obraz....nijaki i odrobinkę żałosny. Przepraszam, jesli Cię uraziłam. ed: To zdanie jednej forumowiczki, może reszta inaczej Cię zapamięta bardziej wyraziście. Nie jak ja, obraz znacznie mniej kreatywny i kontrowersyjny niż próbowałeś go sobie stworzyć..niestety.
|
|
|
#149 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
To moje ''serio'' tyczyło się nie wątków czy kont, tylko:
bo nie chciałbym mimo wszystko być uważany za takiego jak w tych postach - bo taki nie jestem.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

) bardzo mnie cieszy decyzja Szefostwa.

więc Krzysztof bez problemu będzie mógł do nas pisać ze swojego dotychczasowego komputera... nie powiem w jaki sposób, bo może jeszcze na to nie wpadł i będziemy mieć chociaż kilka dni spokoju 
bo pojawiały się kolejne rady, pytania... Pierwszym trzeźwym głosem w tej dyskusji był głos Awii