|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale u mnie wiosna Teraz już po świętach mogło by tak zostać Świeci słońce i jest na plusie 12 stopni ![]() Lady To czekam na listę podarunków ![]() A z zegarkiem fajny patent ![]() Encha Ojej to na sylwka tez tak Ci naszykowali ![]() Ja w sylwester spędzę z tz bo 31 z rana przyjadę do de.ale w nowy rok chyba tez pójdę do pracy. Odwdzięczę się za tak długi urlop
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięki temu właśnie tak szybko odebrałam ![]() aaa mnie też dzisiaj łeb boli i senna jestem, drugą noc przez @ zawaliłam ale teraz to już tylko lepiej będzie
|
|
|
|
|
#4024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak nieraz mam ![]() zdrówka kochana ![]() Cytat:
![]() wellaton mi w sumie odpowiadał i był delikatny dla włosków ,ale od czasu jak zmieniłam farbke po C12 wychodził mi taki szeroki(ok 5cm) zzółknięty odrost po tygodniu od farbowania i to mnie wnerwiało ![]() alfaparf 11.10 wyszedł u mnie ciut za ciepło i zbyt szybko zrudziało wiecie to też chodzi o to ,że usłyszałam parę przykrych komentarzy i epitetów od bliskiej mi osoby (nie Tż) które tak mnie przytłoczyły i zdołowały ,że posunęłam się do przyciemnienia i niby było ok z początku ,a teraz coraz częściej oglądam zdjęcia w jaśniutkich włoskach i zaczynam żałować że przyciemniłam ,ale wy(większość) też w sumie twierdziłyście ,że w ciemniejszych lepiej oprócz snow i Bunny i teraz nie wiem już totalnie jak lepiej najgorsze że raz myslę -ciemne lepsze niepotrafię się zdecydować
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostałam m.in. różyk z burżujka teraz brzoskwinkę śmieszne też, że każdy znalazł pod choinką perfumy ![]() muszę zebrać wszystko do kupy i napisać bo jak porozrzucane to zapomina się
|
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sama też nie wiem co z tym wellatonem, jak mam świeże włosy to kolor jest bardzo ładny, nic do niego nie mam, ale np. nie ma szans, żebym na drugi dzień wyszła z domu w rozpuszczonych włosach, bo właśnie wtedy wydają się żółtawe ![]() wiecie co, rozjaśniacz rozjaśniaczem, połowy włosów przez niego nie miałam, ale muszę przyznać, że kolor po nim zawsze mi się podobał, nic nie rudziało ani nie żółkło ![]()
|
|
|
|
|
#4027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dzisiaj strasznego lenia i senna jestem jak Bunny ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() a jakie plany? ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Adzi u mnie w święta było 12 i zero śniegu
|
|||
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sama sobie trzasnęłam i jest lepiej niż po fryz ![]() Cytat:
u mnie tylko C12 nie odznaczała się nawet po kilku miesiącach przy głowie było równiutko i jasno a teraz to mam miks zółto-niodowo-biały
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak mam po Wellatonie, ale mi to nie przeszkadza wogóle bo po każdej farbie tak mam.
Zrobiłam inhalacje sobie i chwilowo chociaż ciutke lepiej |
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dlatego codziennie praktycznie myję głowę
inaczej nie rozpuszczę
|
|
|
|
#4031 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie to nie pamiętam, żebym narzekała kiedyś na kolor za czasów rozjaśniacza ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() no, niespodziankę mi zrobili ale przeboleję, może to i lepiej zaoszczędzimy pieniążki, w nowym roku się przydadzą a to Ty jeszcze na urlopiku wypoczywasz, ale Ci dobrze ![]() Cytat:
po jakiś 2 tygodniach pojechałam do urzędu spytać co z moim prawkiem, okazało się, że przekręcili jedną literkę z mojego nazwiska i jeździłam na takim 'nieprawdziwym' z karteczką wypisaną z wydziału komunikacji w razie kontroli ![]() Cytat:
weź karteczkę pozapisuj sobie wszystkie + i -, może wtedy będziesz wiedziała w co celować ![]() a tak szczerze, z ręką na sercu, w którym się czułaś lepiej, bardziej atrakcyjnie?
|
|||||
|
|
|
#4032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja lola na szeleczkach pieknie zasuwa przy nodze, nie walczy ze smycza, dopiero jak poczuje ze jej popuscilam smyczy to leci na tyle ile moze- cos tam wacha sobie i zaraz laduje przy mojej nodze no cud pies!z innymi psami kaplica odkad dojrzala nie jest wcale agresywna, zawsze jak widzi psa to popiskuje jak szczenie i leci do niego merdajac... tylko ze inne suki zaraz sie na nia rzucaja a to taka mala ciota- kladzie sie na plery i obrywa wiec ostatnio jak psa nie znam to nie podchodze bo wynika bitka i lola dostaje bo sie nie broni ![]() to jedzenie wszystkiego minie jej... i nauka czystosci tez latwo pojdzie- jak przyjdzie na to czas. a wloski faluja poki co tylko zauwazylam ze silikony im nie sluza w nadmiarze- jesli uzyje szamponu loreala i potem odzywki/maski tez loreala to dupa blada- wlosy proste jak druty bez czesania ![]() a jak szampon biedronkowy/ isana z rossa to krecioly przepiekne tez tak masz? no i dyfuzor juz ujarzmilam juz sie nim nie bije ![]() Cytat:
Cytat:
![]() np. u mnie grzywka na bok/skosna= konska twarz ![]() to samo bez grzywki= kon, jajko blleeee... ![]() jedyny minus to podcinanie grzywy raz w miesiacu, ale da sie przyzwyczaic
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiedziałam sobie nigdy więcej ![]() Cytat:
i wiem że jasne piękniejsze oczywiście w jaśniutkich czułam się sexy atrakcyjnie
||
|
|
|
#4034 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tesciowa? siostra itp? w kazdym razie- kobita? jesli tak- to watpie by to bylo szczere ![]() i powracamy tu do klucza- pamietacie jak gadalysmy ze blond to kolor ktory musi byc dobrany do charakteru rowniez bo nie kazda osobowosc blond udzwignie w kazdym odcieniu? wiec wlasnie- biale blondy i bardzo jasne, jako ze sa malo naturalne i budza glupie komentarze, zazdrosc itp powoduja wlasnie to ze osoby niepewne siebie i slabego charakteru cuduja z wlosami- jasniej-ciemniej. bo np. jak mnie sie dziwila dawna pracodawczyni- ze takie biale wlosy?!- to ja to olalam i czesciej robilam odrost by sie nie czepiala na pewno bym sie nie zmienila bo ktos ma cos do moich wlosow a byly tez plusy- inna pracodawczyni uznala ze piekny mam kolor i wlosy i ze przykuwam uwage wiec robilam za "kroliczka" i reklame na calej dzielnicy naszego saloniku tak wiec zdania podzielone- nie da sie pasowac wszystkim, wazne w czym sie indywidualnie czujemy dobrze! pamietaj asiu ze poprzez wszechobecna zazdrosc i zawisc beda osoby gnojace cie, po to tylko bys sie mieszala z tlumem i nie wyrozniala ![]() wszystko zalezy od ciebie i twojego charakteru. czy ugniesz sie i dla spokoju wmieszasz w tlum, czy bedziesz wyrozniac ale nastawic sie trzeba rowniez na zdania malo pochlebne... popatrz po fotkach, wypisz + i -... podejmij jedna decyzje, bez cudactwa ![]() ja tam cie uwielbialam w jasniutkim chlodnym blondzie i pazurkach przy buzi Cytat:
![]() bo ja mam nowy patent- 219 po tygodniu traci swoj szaro-srebrny blask a robie plukanke co 2 mycie i caly miesiac mam piekny kolor bez zoltego, rudego itp. a dodatkowo plukanka powoduje nieziemski blask wlosow ![]() moze warto sprobowac? a jak nie zawsze zostaja szampony koloryzujace na kilka myc- jakis golebi, srebrzysty, perlowy czy cos na 5 minut. ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
ten komentarz waznej osoby? odrost ze sie zdeko odcina? ![]() tylko na powaznie, bez krecenia... bo ja widze ze jakby chodzilo tylko o ciebie- to chcesz jasne- i czujesz sie wtedy sexi, atrakcyjna, swiezsza, mlodsza, zadbana itp. ale czuje ze jest cos co powoduje twoja decyzje o przyciemnieniu...?
|
|
#4035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak samo amolem robie inhalacje, biore troche wody do garnka, podgrzewam i tak wlewam po 2-3 kropelki i wciagam nosem czy tam twarzą Cytat:
|
||
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
OK to czekam na listę ![]() Jestem bardzo ciekawa Encha Tak ja jeszcze na urlopie prawie 3 tygodnie się relaksowałam![]() Ale 1-go chyba pójdę do pracy Ale jeszcze się zastanawiamA pieniążki po sylwku zawsze będzie można wydać na jakiś wypad albo bardziej praktycznych rzeczy U mnie Tz juz steskniony na maxa to sylwester bedzie bardzo upojny i intymny ![]()
|
#4037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mama miała pójść do frynia, ale stwierdziła, że włosy nie zdążyły jej odrosnąć, więc zapytała czy nie chcę ja się przejść na jej termin podciąć włosów, więc idę
![]() na Sylwestra zero planów Cytat:
![]() Cytat:
![]() już dawno! ![]() nie ma po niej śladu ![]() Cytat:
![]() myślę właśnie tak samo, wkurzałam się na moją grzywkę, że się nie zawsze dawała ułożyć, ale jak odrosła to czuję, że mi czegoś brakuje na tej głowie, więc idę zrobić ją znowu Cytat:
|
||||
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
U mnie tez na święta było ciepło i bez śniegu ![]() Teraz to już dla mnie zimy być nie musi Moze już wiosna się rozpocząć ![]()
|
#4039 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że nauczy się wszystkiego, szczególnie tego pożerania na spacerach, bo czasami doprowadza mnie tym do szału ![]() to dobrze, że falujesz, wolę Cię w falach ![]() mi się bardziej falują po Timoteiu chociaż teraz przez te kaloryfery nie są tak fajnie skręcone jak w lecie były ![]() ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=109508 |
||
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
jadę na pocztę i do smażalni
muszę opalić się przed sylwkiem
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
kitka ja mam plukanke z delii- srebrna. w rossie ok 5zl.
stezenie dostosowuje do koloru po farbie- w sensie- im zoltsze wlosy mi sie wydaja lub malo popielate tym mocniejsza robie mokre wlosy maja kolor centralnie stalowo- srebrny po niej ale piekny ![]() jesli ktos po plukance mowi ze nie widzi roznicy- to znaczy ze spienial i za slaba zrobil- efekt zawsze jest! a z szamponetek- palette ma mrozny blond, golebi... nalozone na 5 minut ochlodza wlosy powiedzmy na tydzien czasu. z joanny mozna nalozyc farbe srebrny pyl lub szlachetna perla- zalezy jaki chcesz uzyskac polysk na wilgotne wloski na np 15 minut. albo joanna ma tez szamponetke perlowy blond ale nie wiem jak wychodzi... no mozna kombinowac ile wlezie i tak sie zmyje wiec nie ma co sie bac ![]() a odswiezenie koloru raz w miesiacu np. zawsze po 2 tyg od odrostu za 5zl to zaden majatek! a pozwoli na zadowolenie z koloru chlodnego w 100%. i nie trzeba sie wtedy bawic w farbowanie po pasmie tylko rozrobic i jak szampon- jako malaks i gotowe! z mojego doswiadczenia wynika- ze w 90% jesli klientka byla zadowolona po farbowaniu z koloru w 100%, a po ok 2 tyg twierdzi ze wlosy jej zzolkly- chodzi tu o popiele!- to jest to wynik nie tego ze wlosy faktycznie zzolkly, co tego, ze sie popielaty polysk wymyl... bo jak porownac wymyty popiel do tego samego poziomu natury czy zlotego blondu- to dopiero kurczakowy jest - to klienta widzi nagle ze wcale z kolorem nic sie nie stalo, dalej jest chlodny na tle innych choc juz nie tak srebrzysty i to tyle ![]() pomijam tu rzadkie wypadki faktycznego rudzienia wlosow czy jesli odrost na starcie wyszedl kurczakowy- to juz nic nie pomoze wtedy.
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję, na pewno coś z tego wykorzystam
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez asia sie tu podoba
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co najwazniejsze wlosy nie zmieniaja koloru nie musze nic odswiezac dlatego tak ciezko mi przejsc na farbe bo boje sie tych komedii z zolknieciem rudzeniem wyplukaniem koloru ale przycielismy z tz w pilkarzyki on wygral 3:1
|
|
|
#4046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak TŻ stęskniony to na pewno będzie gorąco ![]() ![]() ![]() no tak, dostanę większą premię za sylwka, więc moze w moje urodziny gdzie wyskoczymy na weekend w ramach rekompensaty
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zajrzyjcie do klubu prosze
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4049 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...szczonych.htmljakoś najbardziej po nim mi się falują ![]() Cytat:
![]() my też jak jesteśmy ze znajomymi gdzieś w knajpie i są piłkarzyki to pykamy jak jestem w drużynie z TŻ to zawsze wygrywam
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-12-28 o 17:02 |
||
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to była farba z avonu i w ten dzień byłam u fryz na obcięciu i ona czymś mi włoski wymyła ,że wydawały się bielusieńkie i błyszczały i ta fryzurka po obcięciu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

jest taka strona, na której możesz sprawdzać czy już jest dokument do odbioru, tak jest ze wszystkim: z prawkiem, z dowodem osobistym, z paszportem 

pewnie też dlatego mnie oblał za pierwszym razem 

ale teraz to już tylko lepiej będzie 

może spróbuj jeszcze w jasnych odcieniach czegoś poszukać, czegoś z popielem/fioletem, żeby Ci rudo/żółto nie wychodziło 

tesciowa? siostra itp? w kazdym razie- kobita?