|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
A ja Nowy Rok powitam z bólem...
Bólem zęba Ząb mądrości mi się posypał na amen, a do dentysty mam termin na... 9 lutego i to prywatnie, a zapisywałam się przed świętami. Szukałam dzisiaj, czy jakiś gabinet jest czynny, ale wszyscy mają urlopy. Pół twarzy mnie napamparampia, stan podgorączkowy mam i się zastanawiam, czy jak jutro nie będzie lepiej to nie jechać na pogotowie, ale w sumie sama nie wiem po co, bo u nas w szpitalu dyżurnego dentysty nie ma, więc nie bardzo wiem co robić... |
|
|
|
#1022 |
|
after hours
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
biedna
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
od nowego roku biorę się za Oszczędzanie ! O!
![]() a zdarzyło się wam oglądać na TLC 'łowcy promocji' czy w Polsce można kupować na 'kupony'? ja na razie siedzę w gazetkach promocyjnych i robię listę zakupów gdzie coś kupić taniej
"By dojść do źródła, trzeba płynąć pod prąd."-S.Lec Dieta. Wzrost:152 75.......45 sierżant Jillian rzecze "no one messes with me!!! " Edytowane przez CzarnaKawaBuni Czas edycji: 2011-12-30 o 21:10 |
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
Zaraz mi dziób wypali. Podobno czosnek pomaga, bo działa bakteriobójczo, to siedzę i żuję. Cuchnę jakbym wampiry odganiała... w poniedziałek to chyba na kolanach będę błagać wszystkich dentystów po kolei, żeby mnie któryś przyjął...
|
|
|
|
#1025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baw się dobrze ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31316710] ![]() ![]() bawcie się dobrze ja dopiero jutro koło 17 wybywam dziś biedrona; jezdonko+alkohol 45.00 apteka; maść na ucho olejek rycynowy na rzęsy -stosował ktoś??????? 21.00[/QUOTE] używałam go jest rewelacyjny ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- 4 litry mleka 1,95e 8 bułek 2,32e |
|||
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
TŻ odmówił wspólnego noclegu w jednym pokoju
![]() Żułam czosnek, jak nie pomogło to gryzłam goździki na koniec wcisnęłam na zęba wacik z octem. Chyba faktycznie strasznie cuchnę. Nie znacie przypadkiem jakiś mniej drażniących zmysł powonienia sposobów na przeżycie weekendu z bolącą ósemką? Wzięłam ibuprofen i teraz mam ADHD. Boli dalej, ale jakby "mniej mi to przeszkadza"
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
Kurka, akurat nie mam
Ale jutro od razu sobie kupię w razie W ![]() Dzięki za radę ![]() Żeby nie było, mam jeszcze przed spaniem zamiar umyć zęby, ale póki co nie chcę zbytnio w gębie tą szczoteczką kopać, bo zwyczajnie boję się, że mnie rozboli jeszcze bardziej. |
|
|
|
#1029 |
|
Konto usunięte
|
olejek z gozdzika podobno pomaga,nie probowalam, jak kupilam bol mi ustal
a wiem co czujesz w maju sie meczylam tydzien tak ! ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- tak bylam zdesperowana ze poszlam po fajki do sklepu [a ja nie pale i brzydzi mnie to] ale ktos poradzil ze dym mi pomoze choc chwilowo jak nie pale, probowalam wszystkieo wiem jak sie czujesz,mialam tak samo biednaja dzis 100 rent 4,10 na chusteczki higieniczne 3,60 na laysy i cheetosy |
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzie ?
Cytat:
![]() ja dzis bez wydatkow jutro wolne ![]() nastepny raz do pracy w przyszlym roku ![]() milej zabawy i szczesliwego nowego roku |
|
|
|
|
#1031 |
|
Konto usunięte
|
ja pracuje dzis i jutro;/
ale niedlugo urlop |
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś na zakupy spożywcze w tym szampan poszło 50zł.Zaraz jeszcze idę na sklepy poszukać jakiejś tuniki czarnej,bo jednak idę wieczorem ze znajomymi na małą 'domówkę'. Potem muszę siebie ogarnąć i coś do jedzenia zrobić - chyba padnie na pierożki z ciasta francuskiego z tuńczykiem.
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis wolne
puki co rzucilam sie w wirek ( bo wirem tego nie nazwe ) prania, sprzatania itd zaraz do sklepu musze sie ruszyc pewnie cos pojdzie zycze wam szczesliwego nowego roku :) ( to tak jakbym sie nie pojawila edit: widze ze juz bez picia % sie powtarzam Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-12-31 o 10:35 |
|
|
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś wypłatka: +550,00
nie wydane nic ![]() Po nocnych, śmierdzących czarach nad zębem w końcu przeszło ![]() Ale się w pracy pokłóciłam z "kierownikiem-samozwańcem" i tak się cieszę, że od poniedziałku nie będę z nim więcej pracować, że jak TŻ po mnie przyjechał, to aż się poryczałam z poczucia ulgi
|
|
|
|
#1035 |
|
Raczkowanie
|
Witam w sylwestrowy dzień.
Cieszę się, bo na koniec roku udalo mi sie wszystko pozalatwiac czyli bank, a także złożylam wniosek o nowy dowód osobisty. A teraz spowiadam się z moich zakupów: -Rossman-tusz i farba do włosów 52 zł (ale wlosy za tydzien maluję) -spożywka jakieś 100 zl ( w tym kalendarz w biedronce, w którym będę prowadziła swoje rozliczenia finansowe). Udanej zabawy sylwestrowej dziewczyny. |
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
boberki
![]() tez Wam zycze udanej zabawy. mam lapka i neta to bede zagladala
|
#1037 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Konto usunięte
|
Udanego Slywka i szampańskiej zabawy a w nowym roku wszystkiego czego sobie życzycie babeczki
do zobaczenia w nowym roku |
|
|
|
#1039 |
|
after hours
|
my chyba sami siedzimy
mieli znajomi przyjść, ale jednak nie. lokatorka wróciła z siostrą, ale idą do centrum, także szampan, coś dobrego do jedzenia, może jakaś kąpiel z moim nowym płynem różanym do kąpieli i... hm... spać ![]() NAJLEPSZEGO
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
dziś ostatnie niemoralnie mało oszczędne zakupy w sklepie osiedlowym
od nowego roku Oszczędność i kalkulacja Życzę Wam aby Pieniądze zaczęły rosnąć na drzewie ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1041 |
|
after hours
|
a właśnie, kupiłam kardigan na allegro
-35 zł, odbiorę osobiście w moim mieście w New Yorkerze był za 60, czekałam na przecenę, ale akurat jego nie przecenili
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez juz po ostatnich zakupach
30euro poszlo a nic konkretnego nie kupilam ( 2 chleby, 4 cole, szynka w plasterkach za marne 10 plasterkow 3e i to w promocji bo normalnie to by bylo grubo ponad 4e) , lody, 3 pizze , pieczarki i chyba tyle szampana nawet niemam i mi to szczerze mowiac lotto bo sie piwa napije i bedzie tez super i uwaga jeszcze w to nie wierze ale ... wspollokatorzy wychodza wiec chata tylko dla nas pierwszy raz mnie zaskoczyli niby zostaja na noc u znajomych ale z zaznaczeniem ze ,, jakby cos sie zlego dzialo to wroca " do srody zostawilam sobie 10e na chleb a reszty niemam zamiaru z konta wyjmowac |
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
15e na 2 ciasta i 2 drożdżówki
Szczęśliwego Nowego Roku |
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie wyspalam
to juz? podliczylam 2011 i w porownaniu do 2010 to wyszlo swietnie ( skromnie ujmujac) wydawalam mniej na zycie ( coprawda wyplaty mniejsze ale okolo 300euro na zycie + rachunki mniej na miesiac to swietnie ; przynajmniej mi sie tak wydaje ) no i dolozyc do tego kilka udanych zakupow jak lustrzanka i inne sprzety to nawet spoko takze witamy nowy rok pospalam i zaraz bede piwkowac pizzowac itd |
|
|
|
#1045 |
|
Konto usunięte
|
Ja skonczylam prace wlasnie jade do domu I pewnie na tym sie skonczy sylwek drinka w domu I spac bo jutro praca
![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#1046 |
|
Raczkowanie
|
Tak więc, oto moje postanowienia/cele finansowe i nie tylko, na 2012 rok:
- naprawię wszystko co mam popsute w papie (wniosek z dnia wczorajszego, ile tego będzie dowiem się u dentysty ),- wywalczę z TŻtem zmianę jego konta bankowego na bezpłatne, - nadpłacimy przynajmniej jedną ratę kredytu za auto, żeby skończyć spłacać w 2014, - przytyję, czyli sumiennie będę walczyć o każdy gram wagi, jak u noworodka ![]() - dojdę z TŻ do konsensusu w kwestii ślubu i wesela (a także jego kosztów ),- na moim/naszym "funduszu awaryjnym" zgromadzimy minimum 500,00zł Więcej, póki co, mi się nie nasuwa
Edytowane przez iggi0212 Czas edycji: 2011-12-31 o 21:00 |
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
iggio zycze 50,000 na funduszu awaryjnym
wszystkim oszczedzaczkom tego zycze dla niektorych moze to bedzie kwota ,, na waciki" ale dobre i tyle co ![]() ja juz szykuje na pizze humorek mam piwko sie zaraz schlodzi i wogole sasiadow niema, wspollokatorow niema niewierze w to |
|
|
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO W NOWYM ROKU!!!
I WIELKIEGO BOGACTWA!
|
|
|
|
#1049 |
|
after hours
|
robimy z tż omlety <mniam> później farbujemy mi włosy no i się uczyć muszę.... :/ nie dam rady tego wykuć tak na odpowiedź ustną :/
|
#1050 |
|
Wtajemniczenie
|
Ayo zaczynasz rok od nauki??
![]() ja gnije w piżamie i pewnie tak będzie wyglądał cały dzień - nie nadaje się do czegokolwiek innego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

i to prywatnie, a zapisywałam się przed świętami. Szukałam dzisiaj, czy jakiś gabinet jest czynny, ale wszyscy mają urlopy.