|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opisy z Allegro - wątek z chichotem w tle
Aż mi się Treny ze szkoły przypomniały:
"Pełno nas, a jakoby nikogo nie było". A może one są w pudełku, ale pudełka nie sprzedają? Skarpetki sobie może będą przechowywać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Sprzedający jakby chyba spod wschodnie granicy, więc nawet mnie to jakos rozczula ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3396 |
Her Worshipfulness
|
Ktoś się wystraszył bezlitosnej weryfikacji ?
![]() ![]() W sumie to nie wiem czemu ![]() ![]() ![]() ![]() Gdyby się nie otwierał link, bo mi czasem nie chce działać to cytuję: "...Produkt jest oryginalny, posiadam kartonik. W razie potrzeby więcej zdjęć wyśle na email. (dna butelki, kodu z tyłu flakonu, dna kartonika, załącznika do perfum) ZABRANIAM wystawiania moich aukcji na forach internetowych oraz rozpowszechniania mojego nicku oraz linków do aukcji! Sprzedaje produkty oryginalne, jeżeli nie jesteś pewien/pewna co do oryginalności to napisz maila bądź nie licytuj. ..."
Mój avatar - ... "I just can't bare to let a gorgeous guy like him out of my sight." ![]() Edytowane przez _carlajna_ Czas edycji: 2012-01-04 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
BAN stały
|
skoro ktoś prosi o nie rozpowszechnianie, to po co to robisz?
![]() powinno się szanować wole innych, nie każdy chce być "znany".. ja widze tutaj problem z rozpowszechnianiem nicków, a nie ucieczką przed weryfikacją ![]() tym bardziej, że sama piszesz, że produkty są oryginalne.. nie widze tu nic śmiesznego czy zabawnego.. zwyczajna ludzka prośba.. Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2012-01-04 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Wtajemniczenie
|
W sumie racja
![]() ![]()
#3400 |
Raczkowanie
|
No cóż, tego typu tekst sprawia, że absolutnie nie mam zamiaru zawierać żadnej transakcji z tym człowiekiem. Jeśli ktoś jest uczciwy, nie ma nic do ukrycia to... nie powinien nic ukrywać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
A czy ten ktoś może w ogóle zabraniać rozpowszechniania tego linku? Ma takie prawo?
![]() Mnie ostatnio też spotkało coś zabawnego, choć nie wiem czy wszyscy kupujący tak luźno do tego podejdą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podzielisz się z nami wiedzą? Tzn tym gratisem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Wtajemniczenie
|
Niby odpycha od zawierania transakcji, ale to może być trochę na zasadzie podejścia Dody i innych gwiazdek
![]() ![]() Czy on może sobie zabraniać wymieniania go na forum? Też się nad tym zastanawiałam, myślę, że chyba niezbyt, chociaż tu dziewczyny zajmujące się na codzień prawem wiedziałyby lepiej. ![]()
#3405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Daff, aleś mi humor poprawiła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
BAN stały
|
zapytałam z ciekawości dlaczego została zamieszczona taka wzmianka i Pani mi odpisała
Witam serdecznie, Otóż moja uwaga wynika z faktu, iż kiedyś z racji „ujawnienia się” na tym forum o które Pani pyta zostałam zasypywana wiadomościami z propozycjami, aby z racji tego, że ktoś również jest tam zalogowany sprzedać mu taniej itd. Czasami prośby padały bardzo absurdalne. Nie chodzi o weryfikacje, że się boje itd. tylko o czasami wręcz męczące maile, bo to nie były pojedyncze wiadomości tylko na prawde spora ich ilość od jednych a tych samych osób. Niby można doradzić, żeby nie odpisywać, ale skoro wystawiam produkt na sprzedaż to dbam o klientów, nie pozostawiam nikogo bez odpowiedzi, bo wiem po sobie, że bardzo nie lubie, gdy ktoś mnie ingoruje. Co innego gdy ktoś rzuci propozycją, bo nie mam nic przeciwko negocjacji, w wielu aukcjach nawet dopisałam taką możliwość. Mam na myśli maile typu „Witam, ja także jestem Wizażanką, może jakaś wymianka albo coś?” „Witam, a jeżeli wyśle Pani odlewke tego i dopłace 30 zł to byłaby Pani zadowolona”? Uważam, że gdybym chciała je wymieniać to wstawiłabym je właśnie w tamto miejsce, a skoro wystawiam je na Allegro to widocznie chce je sprzedać. A odnośnie pytania czy mam takie prawo, pisałam zapytanie do Pani z Allegro i zezwoliła. Pozdrawiam, Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2012-01-04 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3408 |
Zakorzenienie
|
w sumie się babce nie dziwię,bo kiedy ja coś sprzedawałam,to też miałam różne ,,kwiatki"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A teraz (jeśli oczywiście możesz, bo to jakby nie było Twój gratis jest), zdradź nam ten sikret z alufolią i słoną wodą (gdzieś o tym czytałem już, że to działa w stylu pamiętnych płytek, które reklamowano w gazetach i tv już kilkanaście lat temu) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie ta prosba Sprzedajacej wcale nie jest trudna do 'ogarniecia'.
Zdaje sobie sprawe z tego, jak natretni i bezczelni potrafia byc kupujacy. Zas to, ze ta allegrowiczka dobrowolnie rezygnuje z darmowej reklamy, jaka jest pozytywna weryfikacja na Wizazu, imo swiadczy o tym, ze nie jest zachlanna. I nie rozumiem, jak moze to przemawiac na Jej niekorzysc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktos jest trochę przewrazliwiony albo miał pecha do kupujących z kont jakie mamy na all ( moje i synów) wystawilismy w ciagu 9 lat blisko 400 aukcji , płowę z uzywkami perfum i jakos nie otrzymywalismy natrętnych, wiadomości, może jakies pojedyncze ale nikt się raczej na wizaz nie powoływał . ![]() ---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ---------- ![]() jednak jakby nie patrzec to większośc uzywek nabywamy chyba jednak między sobą
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-01-05 o 02:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do pani od zabraniania....ja otrzymywalam durne maile z propozycjami pomimo, ze zaden moj link nie pojawil sie na wizazu. O ile wiem, bo czytalam, nie tylko ja ![]() A tak na marginesie, cos kojarze ten jej nick, chyba wlasnie z weryfikacyjnego ![]()
![]() |
#3415 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Raczkowanie
|
jak ktoś jej proponuje "wymianke" bądź "odlewke" to trudno nie powiązać z Wizażem
![]() gdzie indziej na necie są takie transakcje i zwroty? sa jeszcze inne fora, które takie coś robią? bo nawet nie wiem ![]() swoją drogą uważam, że to niefajnie tak pisać komuś na Allegro o wymiankach ![]() po to jest właśnie forum heh.. Edytowane przez GunsAndRoses Czas edycji: 2012-01-05 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może i jakieś gdzieś tam są, nigdy nie szukałam, wszystko czego potrzebuję znajduję tutaj. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gdzie zreszta nie zaglądają jak o perfumach mowa :brzydal
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-01-05 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Raczkowanie
|
właśnie oglądałam kiedyś tą gazete, ale czy to wiarygodne źródło? bo jakoś tam nie mam zaufania ![]() tutaj jest wszystko tak jasno opisane, kto, co, ile, za ile itd.. nie wiem jak ta gazeta działa chyba bałabym się coś tam wziąć, no ale nie znam po prostu jej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
[/COLOR]Myslę ,że tak bo tez głównie wizażanki tam bytują , z obcymi mozna nie "transakcjowac " , ja nie miałam na razie przykrych doświadczeń a kupiłam parę rzeczy. Wymiankowac wolę na wizażu..
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-01-05 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.