|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ploty,plotki,ploteczki ....filtromaniaczek i nie tylko:D czII
Hexxana... ja najpier robiłam pedagogikę opiekuńczo-wychowawcż, ózniej podyplomówkę z ptzygotowania nauczycielskiego, teraz mgr uzupełniające z doradztwa zadowowego.. ale gdybym miała rozpoczycnac od nowa.. wybrałabm zapewne inaczej.
w tych zawodach coraz mnie jest wolnych etatów i nie ma co ukrywać praca staję się coraz cieższa i "niebezpieczna" ja to widze?: prosto sobie na to odpowiedzieć, patrząc na to gdzie pracuje... w weterynarii i własnie przymierzam się do całkowitej zmiany kierunku nauki ( choć przyznam ze nie chcę mi się isc juz nigdzie indziej widząc jakie sa perspektywy zatrudnienia w Polsce). No cóz mam prace jaką mam.. na szczęscie dobrze trafiła, praca mi odpowiada... niestety narazie jestem samoukiem, co w oczach różnych kontroli nie wypada za dobrze, dlatego tez pora szukac czegoś w kierunku weterynaryjnym.. z racji wejsc niedługo przepisów o obowiązkowym zatrudnieniu w każdej weterynarii farmaceuty... myślałam własnie o czymś takim (ale chyba nie ma nigdzie zaocznych), ale kusi mnie psychologia zwierząt...coś wspolnego z tym co dotychczas się uczyłam i z praca też, obawiam sie jednak ze mieszkając w małym miasteczku.. to będzie kolejny nietrafiony pomysl |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Czasami mnie dopada totalne zniechecenie i pojawia sie stos pytan czy warto...zaluje tylko jednego,bo byl czas kiedy moglam wyjechac z PL i ulozyc wszystko inaczej ale...stalo sie tak a nie inaczej.
Prace mam totalnie nie zwiazana z ukonczonym kierunkiem,nie koliduje mi to ale wiadomo,ze kazdy chcialby sie spelniac zawodowo tak,by to co robisz przynosilo prawdziwa satysfakcje. Ale mam nocne marzenia ![]()
#1413 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co pamiętam, to nie. Tak samo jak medycynę. Chyba można było studiowac wieczorowo: różnica między dziennymi a wieczorowymi jest wtedy taka, że za wieczorowe się płaci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Naprawde polecam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w Bydgoszczy w Collegium Medicum są studia niestacjonarne jednolite magisterskie na kierunku farmacja, ale to są tak naprwade wieczorowe i cena za rok 12 400, mało nie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chcialas go dac pod makijaz czu na noc? Mnie zalezy na dobrym nawilzaczu na noc ale jezeli faktycznie ma taka tendecje do walkowania sie to....sama nie wiem. W sumie z twarza zawsze balam sie eksperymentow(zeby balsam dawac na twarz ![]() W kropce teraz jestem ![]()
![]() |
#1418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jesli chcesz mam chyba gdzies nieuzywana probke - 5 ml w tubce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z racji pustek w portfelu kupilam tylko provegol (żel do mycia), a wplanach ejszcze xerial5 i jakiś filtr, bo ciągle szukam i znaleźć najlepszego nie mogę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Wtajemniczenie
|
Kupowałaś tam już wczesniej? Chodzi mi o to, skad przychodzą przesyłki: gdzieś z Polski czy może z Hongkongu? Nie pamiętam już, jak nazywał się ten sklep, ale to była taka jakby filia truskawy, składało się zamówienie na polskiej stronie, a wszystko i tak przychodziło z truskawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tagomago ma siedzibe w Warszawie na Saskiej Kepie ![]() http://wisienka.pl/ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ta strona o której mówisz to wisienka.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Zapomniałam nazwy i nie byłam pewna, czy to to samo, czy nie. Tagomago ma rzeczywiście ciekawa ofertę. Miałyśmy z koleżanką ostanio aż 3 wpadki w urzędzie celnym (niby nic takiego, ale zawsze trzeba czekać i dopłacać im) i szukam teraz nowego miejsca zaopatrzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko jest ladnie pieknie ale najgorzej jak doskwieraja pustki w portfelu a wiadomo,ze nie samymi kosmetykami czlowiek zyje ![]() A testowala ktoras z Was podklad Dermablend Reflections?Ciekawa jestem opinii ![]()
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, mam taki mały problem. Wiem, że po kwasach normalny jest wysyp więc się specjalnie nie przejęłam, ale mi przyszło do głowy coś innego... Czy po 3 mcach stosowania Antheliosa W gel chyba 40 , mogło mnie zapchać dopiero teraz? Bo nie wiem czy mam go oddawać , wyrzucać, spalić w piecu czy dalej cierpliwie smarować paszczę i myśleć, że to Effaclar działa tak skutecznie??
![]()
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
agatka może po prostu stary naskórek Ci zlazł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Togomago jest super - orginały i dobre ceny. Na przesyłkę trochę się czeka, ale warto.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Mam tę bazę i używam, często nawet wtedy, gdy nie nakładam cieni, bo ładniej wyglądają powieki. Fakt cienie lepiej się rozprowadzają i lepiej trzymają, jednak jak mają nieciekawe kolory to baza wiele w tym zaktresie nie pomoże ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto link ![]() http://www.allegro.pl/item142729707_...y_makijaz.html Przy okazji wymiany dostalam spora odlewke tego podkladu w kolorze BLUSH BEIGE,wrazenia opisze jak juz na spokojnie wyprobuje ale chcialabym dowiedziec wiecej na jego temat ![]() ![]() W kazdym razie kolor bardzo mi sie podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() Na pierwszy ogien zakupowy pojdzie Xerialine bo cena jest naprawde dobra i wole skorzystac poki promocja trwa ![]() Cytat:
![]() A baza Lumene jest naprawde swietna,az zaluje ze nie moge jej nigdzie ponownie zakupic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1433 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() może za dużo go nałożyłam... ale mimo wszystko polecam, jak nie do twarzy to do ciała, nie dość ze lekki i nie czuć go na skórze, to jeszcze nawilża celująco (tutaj ukłony dla mojej pani dermatolog, ze mi go poleciła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Korci mnie bardzo
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz znowu wrocilam do zelu z Fitomedu i wiem,ze to jest to ![]() Moze faktycznie nalozylas go za duzo ![]() ![]() A teraz z innej beczki,poczytalam sobie KWC ale moze tutaj znajda sie fanki perfum meskich Allure Homme Chanel??? Planuje kupic je dla taty na prezent ale nie mialam okazji testowac na sobie ![]()
![]() |
#1437 |
Wtajemniczenie
|
A ja Wam bezczelnie wlezę w słowo, a co
![]() Dziewczyny, nie gniewajcie się, jeśli komuś nie odpisuję od razu, na necie jestem co parę dni niestety... Przeprowadziłam się do Warszawy, tu mieszkam, pracuję i studiuję - tzn. to ostatnie to udaję ![]() Bardzo mi Was brakuje, ale niedługo już zacznę pojawiać się częściej. Tymczasem zmykam poczytać trochę wizażu - trzeba uspokoić troszkę ten nałóg, co mnie zżera od środka ![]()
![]() |
#1438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiscie zapach jest przyjemny i trwaly, ale nie z tych powalajacych na kolana, zastanawiam sie wlasnie czy kupic go mezowi pod choinke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.