|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
.
![]() Edytowane przez painka Czas edycji: 2012-02-25 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
Jaki kolorek bierzesz?
Ja szczeliłam se niebieski i myslę nad zielonym jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
BAN stały
|
ja z Avona często biorę szmapony i płyny do kąpieli, wziełam też teraz błyszczyk, zobaczymy jak będzie, bo opinie ma różne, ale u mnie się KWC nie sprawdza, bo to co tam jest hitem u mnie się nie sprawdza, więc się już tym nie sugeruję. Kupiłam wczoraj książkę z Filmu Holland-W kanałach Lwowa-Marshalla, dużo tańsze książki ma Weltbild-dawny Świat książki niż Empik. Tylko po co się przechrzcili na ten Weltbild, ale niech im będzie. Sporo ciuchów kupiłam też na wyprzedazy w New Yorkerze: 2 pary legginsów, koszulkę i bluzę, 1dną koszulke w Croppie. Muszę kupić jakiś dobry stanik, ale nie wiem gdzie. Poradzcie coś. Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marki dla bardziej wtajemniczonych ktore mi sie kojarza to np. freya. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
BAN stały
|
anka_res dzięki za radę, tylko, że ja nie wiem gdzie w Szczecinie jest brafiterka, jeden sklep koło mnie zlikwidowali z ta usługą. Mi zależy też na rozsądnej cenie, Triumph odpada z przyczyn obiektywnych i mam wrażenie, że w tym naszym ciągle wisi to samo od wielu lat. Myślałam może o Atlanticu. Mój biust ciężko zmierzyć, jest raczej duży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
Są też fora tematyczne dla zainteresowanych dobieraniem (balkonetka np.)gdzie dziewczyny doradzają a są naprawdę maniaczkami i znają się na tym świetnie. Niektore kolekcjonują staniki ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tu jest lista sklepów, które oferują brafitting. ![]()
![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dzisiaj coś dla siebie = byłam na pumpie. Beznadziejna w tym jestem
![]() I kupiłam kieckę. Niech mnie ktoś odetnie od neta ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kiedyś przez trzy dni miałam takie zakwasy, że nie mogłam rozmawiać przez telefon, bo nie byłam w stanie trzymać telefonu przy uchu ![]()
![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
Jak mi brakuje ruchu !! Takiego wysiłku, skakania, umordowania się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
To samo - po pierwszym razie, przysięgam, nie mogłam ręki zgiąć przez tydzień i w ogóle wszystko mnie bolało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
BAN stały
|
dzięki za namiary na te sklepy, rozejrzę się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Konto usunięte
|
Hello!
Trochę tutaj się udzielałam kilka miesięcy temu, ale z uwagi na zawirowania życiowe przestałam ![]() naiwne pytanie: czym jest pump? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
Pinkswan, to dawaj pomysł na oszczędzanie
![]() Zaraz wybieram się do galerii na jakieś zakupy kosmetyczne, bo się lekko w temacie zaniedbałam, wiele rzeczy mi się pokończyło. Ale powiem wam, że dzięki temu, że nie czytam już wątków kosmetycznych tak często, nie wchodzę bez potrzeby na strony z kosmetykami, to mam więcej w portfelu i naprawdę zmieniły mi się priorytety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami jeszcze bezsensownie wydaje kasę ( jak np. za jakies 15 min wydam kasę na pizzę ![]() ![]() Też mam braki w kosmetykach. Kurcze juz od ponad miesiąca. Pokończyło mi się kilka kosmetyków i od miesiąca nic nie kupuje. Wszytskim mówię czego mi brakuje, ale już był Mikołaj, Święta i każdy mial pomysł co mi kupić, teraz też nie uzupełniam braków, bo za niedługo mam urodziny i moze w końcu ktos mi uzupełni braki ![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
Beatiska, ja na głupoty typu pizza itp. nie żałuję jakoś. To sprawia,że życie jest przyjemniejsze
![]() Współczuję oszczedzania na mieszkanie, ale sam zakup przyniesie dużo radości, więc warto ! A co do uzupełniania braków - nikt z moich bliskich rowniez mi ich nie uzupelnil z racji swiat czy mikołaja, ehhh szkoda ![]() Narodził się za to w mojej głowie pomysł wylotu do UK na weekend taniutkie bilety, nocleg by się znalazł jakiś, chyba skorzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
BAN stały
|
pumas, po ile taki bilecik i gdzie można go najlepiej zarezerwować? bo z noclegiem też bym nie miała chyba problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1368 | |
Konto usunięte
|
Pomysły to może za dużo powiedziane
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, po prostu sztangi przy disco polo, tfu, disco ![]() Jaka jestem zmęczona to brak słów, miałam cieżki tydzień - zakmnięcie roku a w czwartek uświadomiłam sobie z niesmakiem że mam zjazd na podyplomówce w ten weekend! 7 h o ordynacji podatkowej, temat ciekawy, ale 7 h w dusznej sali... Pinkswan, opowiadaj proszę co u Ciebie w pracy, wiem że dobrze ale coś więcej. jak ludzie etc. Jeszcze chciałam się pochwalić, w lecie będę zdawać certyfikat z niemieckiego. Absolutnie nie czuję się na siłach i pewnie bym się sama nie zebrała - zatem zmotywowałam się odgórnie zapisując na kurs z UE (jest bosko, bo przyjeżdżają do nas do pracy więc brak dojazdów), podpisałam cyrograf i pod karą finansową dosyć sporą muszę przystąpić, no więc nie wiem jak to zrobię ale jakoś zrobię ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2012-01-07 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1370 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
Myrcella, ryanair ma promocję właśnie, zależy z jakiego miasta leciesz.
anka, wow, no to spinaj tyłek i ucz się! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ZDAM. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
Zdasz, na pewno ! W to nawet nie wątpię
![]() Ja też w tym roku muszę certyfikat zdać, również wymóg mojej korporacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
Pumas, musze podejsc, nie mam wyjscia, albo 1500
![]() Pinkswan jesli moge nawiazac do tematyki z drugiego watku to az milo czytac jak poszlo Ci szukanie pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
Anka, ale niepodejscie, czy niezdanie?
![]() Ja tez się cieszę, że Pinkswan znalazła i dobrze jej się wiedzie. Moja sostra też szukała i znalazła pracę w 3 dni ! A była totalnie zielona, bez doświadczenia. Także się da, trzeba odpowiednio do tego podejść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
Tylko podejscie, Pumas, ale gUpio mi bedzie napisac na 15 %
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |||
Raczkowanie
|
Hej, rzadko się ostatnio udzielałam, bo i oszczędzanie wybitnie mi nie szło... - wiadomo, święta, zakupy potem sylwester itd.
![]() grudzień to w ogóle była finansowa masakra, bo zaszalałam trochę na wyprzedażach, potem pojechałam do domu i jeszcze z mamą poszłam na zakupy ciuchowe - i tu spuszczę zasłonę milczenia na to, ile wtedy wydałyśmy, bo aż wstyd się przyznawać w wątku o oszczędzaniu ![]() ![]() W każdym razie teraz mam nadzieję, że trochę się odkuję, bo udało mi się podłapać dwie dodatkowe roboty, więc o ile się ze wszystkim wyrobię, to będzie całkiem ok (aczkolwiek moje potrzeby nieustannie przewyższają dochody, więc nigdy nic nie wiadomo ![]() No i podobno 13-stka się zbliża - jeden z nielicznych plusów pracy w budżetówce ![]() Cytat:
Z Avonu podobają mi się jeszcze perfumy, a że właśnie mi się pokończyły, to będę musiała sobie jakieś sprawić do kompletu ![]() Cytat:
To moja słabość, nie wiem, czy nie większa niż kupowanie ciuchów, bo to drugie zdarza się jednak okazyjnie, a pierwsze permanentnie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Selene, a kupilas jakies fajne rzeczy na tych wyprzedażach ? Bo ja nic ciekawego w sumie. Raczej nie kręcą mnie takie wydarzenia (chyba, że zagraniczne hehe). Ja jestem jak to mawia moj chlopak, "chowana na panią", bo w okresie wyprzedazy chodzę miedzy sciankami z nowa kolekcja i czuje sie jak raju
![]() Co do wyjazdu - bardzo się nakreciłam i mam nadzieje, ze to wypali. Jak nie z jedna osoba, to moze z inna, a jak nie z ta, to ostatecznie z Tż ;-) A jak nie, to nic tylko się powiesić ![]() Tak w ramach oszczedzania, byłam na pysznej kolacji we włoskiej knajpce, boziu, jak ja lubię włoskie jedzenie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1379 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym w Promodzie są teraz przeceny na fajne bluzki, które już jakiś czas temu przymierzałam, ale wtedy były dla mnie za drogie. Jutro idę je obadać i nie wiem, jak się to skończy ![]() Cytat:
![]() rozumiem, że nastawiasz się na shopping w stolycy? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Selene, to faktycznie Ci się udało coś upolować. Może też zajrzę do promodu
![]() Tż na własne życzenie, bo on nie lubi jezdzic na takie wypady - nawet go pytałam dzisiaj, to się skrzywił i powiedzial, zebym jechała z kolezanką. Normalnie się oburzyłam ! Bo szczerze mowiac, fajnie byłoby razem jechac. No ale skoro nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.