|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Hej Wam
wstałam dzisiaj o 6 i jestem naładowana energią! zaczął się nowy tydzień! dzisiaj mam trening, na który nie mogę się już doczekać! do tego chudnę dalej Oli znowu przespała całą nockę. poszła spać o 23 i wstała o 6! yeah Cytat:
uwielbiam takie ćwiczenia wiecie,że cały 2011 nie miałam @! ależ to wspaniałe uczucie! szkoda,że nie można tak cały czas dobrze,że jest taki kochany mój coś ostatnio ma złe dni i chodzi zły jak osa suszarkę też muszę kiedyś kupić dziękuje .. jestem w niej absolutnie zakochana! serio? no nie spodziewałabym się takich wyznań po takich kolesiach a tu proszę, miła niespodzianka. no heeeeej łącze się w bólu razem z Tobą Oliwka zasnęła, więc chyba zaraz rozpocznę Turbo Jam
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-09 o 07:36 |
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Ej, ale co Ty masz do tego, że rzekomo mało ma kasy??? Chyba nie jesteś na jego utrzymaniu??? Wkurzają mnie tacy faceci... Ten P. taki był Uuuu, bidulka Ty to się nałazisz po tych lekarzach ![]() Ja byłam w sklepie już Kupiłam sobie banany, jog. nat., wieśniaka i 2 serki homo xD ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Agnesuk, kurde zdemotywowałaś mnie ![]() Jesz czekoladę na diecie i chudniesz, a ja wczoraj mało jadłam, a i tak -0,1kg. I tak codzień... Starość nie radość i metabolizm nie ten...
|
|
|
|
#693 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tża co wzięło na takie wyznania? koniecznie zrób te badania, martwimy się Cytat:
coooo? zdemotywowałam? nie chciałam.... wybacz mogę zjeść tylko 5 kostek czekolady. nie ma szału, ale to zawsze coś... gdybym nie ćwiczyła, to pewnie ta czekoladka odłożyła by się w moich udach
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, tylko ja ćwiczę
I tłumaczę sobie, że mięśnie dużo ważą
|
|
|
#695 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaa! przed chwilą weszłam na wagę, a tam... równe 55kg!!
Psyhe - spokojnie, trzeba czasu hah ja też bym chciała od razu ważyć 50kg
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-09 o 07:45 |
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję (i zazdroszczę
) ![]() Zmień sobie w podpisie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
I elegancko
![]() Postanowiłam, że węglowodany jem tylko na śniadanie!!! Dzisiaj owsianka z bananem Zaopatrzyłam się w dużo białkowego żarcia
|
|
|
#699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu turbo jam?! a pozniej jeszcze siatkowka?! jestes niemozliwa!Cytat:
I wiem, że życie pisze różne scenariusze, ale jednak dążę do tego, żeby być zawsze niezależną inaczej bedzie zuooo moj tz widzi to troche inaczej. dla niego JUZ mamy wspolna kase (yyy... ale jaka? chyba jego? bo ja swojej mam tak malo, ze nie mam sie za bardzo czym dzielic - majac takie wymagania od zycia dawno bym sie pociela, mam bardziej realistyczne podejscie. a takie zawyzone aspiracje rzeczywiscie moga powodowac bezsennosc;pbylas juz w sklepie?! ach, poranne zakupy sa takie urocze! ja nie zapomne, jak raz na wakacje wstalam, poszlam na dol napic sie wody, a patrze, oo, nie ma ani mleka, ani pieczywa... pojade po zakupy! i wsiadlam na rower , o 6 rano, zeby rodzina byla ze mnie dumna, pojechalam do ulubionej (czyli wcale nie najblizszej) piekarni, zrobilam mega zakupy za swoje ostatnie pieniadze (XD), nogi mnie bolaly jak nie wiem, bo nie lubią za duzo pedalowac wracam do domu i co widze, tata z bułkami i chlebem "musisz trenowac na tym rowerze bo ford byl szybszy"![]() Psyhe, Ty sie ciesz, ze masz -0,1 a nie np. +0,4 co czesto sie zdarza przy codziennym wazeniu ![]() ale nie potepiam Cie , sama tez waze sie ostatnio codziennie - wtedy czuje nad soba kontrole i jestem jakas spokojniejsza ;p
|
|
|
#700 |
|
Wtajemniczenie
|
no to git
ja jeszcze nic nie jadłam. wypiłam tylko herbatkę zaraz chyba wciągnę jogurt waniliowy z garstką musli
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do TŻta... To ile on chce miesięcznie zarabiać????? Bo takie spontaniczne wypady i dwa auta na benzynę to kupa kasy... Chyba, że zamierza sikać do baku, to wtedy rozumiem Zawsze się codziennie ważyłam, ale nie miałam takich problemów z qpą jak teraz i dlatego z węgli rezygnuję prawie całkowicie (a wcześniej każdy posiłek się z nich składał) i zabieram się za Twoje ulubione wieśniaki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
siatkówkę mam dopiero na 15:30. jak będzie mój był trener i jak zrobi nam rozgrzewkę tą co zawsze, to jutro będe mieć takie zakwasy,że nie wstanę z łóżka a co do przespanych nocy, mam nadzieje,ze już wpadła w swoj tryb dnia i już jej tak zostanie mojego też wieczorem coś bierze na jakieś dziwne rozkminy... zastanawia się, myśli, planuje widze,że Twój Tż ma spore wymagania od życia. ale nie powiem fajne. podoba mi sie coś takiego. chce jeździć zwiedzać, bawić się. tylko skąd brać na to środki? hehe,tata ma dobre teksty ![]() ![]() Psyhe - nic nie pomaga na qpe? a kawa z rana? ja na szczęście nie mam z tym problemu. czasem idę dwa razy dziennie. mam jakąś dziwnę przemianę materii
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-09 o 08:04 |
|
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie piję teraz kawę na czczo, ale nic
![]() Jak nigdy
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha
![]() Dziewczyny jak będzie Wam się chciało słodkiego, pomyślcie, że wyglądacie właśnie tak
|
|
|
#705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie. ![]() 2. no ja węgle jem głównie na śniadanie i dobrze na tym wychodze a w domu jeszcze jakies chude mieso, warzywa Cytat:
powodzenia na treningu 2. wiesz, no ma, ale martwi mnie to, jest za bardzo ambitny, robi wszystko w kierunku, zeby w przyszlosci zapewnic nam dostatnie zycie, ale wymaga od siebie zbyt wiele i przez to sie doluje. a nie umiem mu wytlumaczyc, ze dla mnei super sukcesem bedzie wspolne mieszkanie, wakacje raz do roku i normalne, spokojne zycie bez wielkich ograniczen w ciagu miesiaca. wiadomo, chcialabym takiego zycia jakie on sobie wymyslil, ale, no, zejdzmy na ziemie, jak uczciwie na to zarobic? ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
kiedy kaśka doda nowy outfit bo narazie jest tylko nowy wpis kulinarny ide myc glowe!
|
|
|
#706 | ||
|
Wtajemniczenie
|
na mnie to zawsze działa... ciekawe dlaczego u Ciebie cisza
Cytat:
Cytat:
ja też nie mam za wiele, a jestem bardzo szczęśliwa. oczywiście spoooooro mi zajęło żeby mój tż w końcu to zrozumiał. uczciwie może i zarobisz, ale nie wiem gdzie musiałby pracować ehe 2 razy. rano jak wstaję i po południu własnie podłączyłam głośniki i będę maltretować moich sąsiadów moimi Minimalami
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
słuchasz minimalu?!!!!!
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie wiem co to...
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
ania - no baaaa!
psyhe - http://www.youtube.com/watch?v=yzAml2XeMYM
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, bardzo specyficzna ta muzyka
|
|
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
oj tak
mój tż mówi,że jest głupia, dziwna i jak można tego słuchać
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba podzielam jego zdanie.... Ale tylko co do tego, że 'jak można tego słuchać?'
![]() ![]()
|
|
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe
kiedyś mi się nie podobała, ale jak usłyszałam kilka piosenek to się zakochałam w tej muzyce! dobra, pora na jakieś śniadanko
|
|
#714 | ||||||
|
Zadomowienie
|
ja też
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() dzwoniłam w sprawie pracy (tej na produkcji). Jutro się dowiem czy mnie chcą bo dzis juz szefa nie było.... i!!! wlazłam na wagę po tygodniu. -0,6 kg i mam juz mniej niż 60 ciesze się bo w sobotę było trochę browarków a wczorajszy dzień przeleżałam w łózku
|
||||||
|
|
|
|
#715 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laseczki!! Powiem tak długi weekend to coś czego nie lubię po względem dietetycznym. Echh 2 razy wpadł mc donald's(czwartek wieczór i sobota po południu
Za to wczoraj zacisnęłam pasa tylko woda i zielona herbatka i jedno latte z cynamonem nawet gorzkie wypiłam . Na śniadanie zjadłam sałatkę owocowa(mango, banan, pomarańcza, kilka winogron czerwonych, gruszka,kiwi, kawałek ananasa )Potem wypiłam kubek czystego rosołu z ogromną ilością zielonej pietruszki i rozgnieciona marchewka Obiad: Pieczone udko z kurczaka plus 2 surówki z kiszonej kapusty i z pora Kolacja: 2 jajka na półmiękko z sosem jogurtowo-koperkowo-pietruszkowym (zielony sos) i 1 tost z chleba żytniego Wieczorem ćwiczyłam 8min legs i buns 30min rowerek 15min skakanka 50 brzuszki Dzisiaj rano wstałam i była kawa na czczo a potem qpa i warzenie i jest 59,2 Śn: kromka chleba wieloziarnistego(wypiek bratowej), pół małej makreli wędzonej plus pół pomidora II śn: jogurt bez cukru z wkrojonym mango i ananasem Obiad: pulpety z mięsa indyczego w lekkim sosie koperkowym plus brązowy ryż plus dużo surówki z buraka i papryki-przetwory mamuni ![]() Kolacja: roladki z sałaty i chudej wędliny plus zielony ogórek Wieczorem ćwiczonka ![]() Agnes gratuluje spadku Fajnie że masz taki potencjał mając tak maleńkie dziecko w domu P.S. Oli jest śliczna nawet mój TŻ mówi ale słodka ta opaska na główce tej maleńkiejPsyhe tak od rana na rowerku bardzo ładnie Może jak na qpe nie pomaga kawa to może wypijaj na czczo czerwona herbatę mi to też pomaga P.S. Słodyczy już nie tknę ![]() Bania ale ma Twój TŻ ambicje. Ja teraz np nie pracuję, bo zwolniłam się z firmy gdzie zamiast dostać wyrobioną premię szef nic nie dawał tłumacząc że jakaś tam pierdoła nie została zrobiona, psychicznie tam nie wyrobiłam Moj TŻ na nas zarabia jak na razie ale też dążymy do tego żeby każdy miał jakiś tam swój grosz na własne wydatki ja dorobię zawsze na jakiś maseczkach, makijażach, hennach itd. On zarabia sporo więc zawsze z wypłaty bierze sobie jakieś zaskórniaki hehe ale pamiętam że jak jeszcze razem nie byliśmy to nigdy nie było tematu typu mamy mało kasy ale jestem beznadziejny że nie potrafię zarobić tyle ile bym chciał itd. P.S. ile Twój TŻ chciałby zarabiać, żeby był w pełni zadowolony?
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Bo On musi mieć swoje BMW M3, bo takie OJCOWSKIE nie jest fajne. Ale i tak Go kocham A komu dzisiaj nie zadzwonił budzik i nie poszedł na historię ![]() Zaraz lecę do fryzjera, mam nadzieję, ze będzie miejsce
|
|
|
#717 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie mi uświadomiłaś że teraz muszę się wziąść się za siebie bo narzeczona mojego Tż nie może być przecież pasztetem! ![]() Cytat:
![]() No to Laura nie możesz pozwolić na to żeby sukienka była za duża , trudno musisz zawiesić dietę ![]() Cytat:
super długość i kolor świetny! taki tylko wyszedł na zdjęciach czy masz fioletowe refleksy? ![]() no to super widzisz mimo ciężkiej sytuacji sobie poradził ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi się wydaje że to te ćwiczenia z Tż mają taki wpływ na ten spadek wagi Kocham ją! Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-01-09 o 13:33 |
||||||
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, nieeeeeeeeeee mam fioletowych refleksów
![]() rycynowy, słonecznikowy, oliwa z oliwek i kokos :P
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
ach.... dzis szaleje od rana
2 kanapki z szynką kawa z mlekiem Rosół z makaronem kawa z mlekiem a nie ma jeszcze 14 mój TZ choruje na punkcie Audi, BMW tez fajne ale nasze polskie realia i te wielkie finanse
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a widzisz jakąs poprawę po olejowaniu?czy tylko po prostowaniu Ci się tak super błyszczą? a jak nakładasz olej to na końcówki czy na całe włosy? bo nie wiem od czego zacząć. Mam w domu rycynowy, otwarty jest już z rok ale date ma jeszcze ważną to może od niego zacznę |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

wstałam dzisiaj o 6 i jestem naładowana energią!

)
.. jestem w niej absolutnie zakochana! 

jakies przekonanie, ze cos sie zle skonczy, lub nie ma szans sie udac
i ze 97% problemow bierze sie z braku kasy, czy jakos tak 
Bo takie spontaniczne wypady i dwa auta na benzynę to kupa kasy... Chyba, że zamierza sikać do baku, to wtedy rozumiem

BLOGUJĘ
Piekarnik Laury