Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 20:35   #781
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Agnesuk - czuję się z tym POTWORNIE! Tłumaczę sobie wzrostem, ale to i tak nie pomaga.

Dostałam dwa kolejne zdjęcia z sylwestra, jakie ja mam grube ramiona Oszukiwałam się, że są super ekstra seksowne!!

Za niedługo do Ciebie dołączę, bo chcą mi buzię leczyć STERYDAMI!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 20:49   #782
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Idę spać i chyba do poniedziałku mnie nie będzie
Buziaki laseczki
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 21:10   #783
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Agnesuk - czuję się z tym POTWORNIE! Tłumaczę sobie wzrostem, ale to i tak nie pomaga.

Dostałam dwa kolejne zdjęcia z sylwestra, jakie ja mam grube ramiona Oszukiwałam się, że są super ekstra seksowne!!

tak, ale Ty masz 173cm, a ja 165!!
ja widziałam zdjęcia z wigili. dobrze,że miałam sukienkę, to nie było widać ud. do tego te rozstępy po ciąży
sterydami? o cholera! a co Ci się dzieje z buźką?

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Idę spać i chyba do poniedziałku mnie nie będzie
Buziaki laseczki
czyżbyś się uczyła cały ten czas? już tęsknimy
buziaaaaak!

ja przed chwilą się wykąpałam i kładę się spać, bo Tż uśpił Oliwkę.
zrobię jeszcze z 50przysiadów i lulu.
dobranoc

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 21:43   #784
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
sztuczne cycki (coraz częściej o tym myślę)
sluchajcie

mialam dzis na zabiegu babke - baaaaa babcie! no na bank miala z 60 lat! owszem byla zadbana, ale miala trwala na glowie, powolne ruchy i ogolnie taka babcina. Nie wiem, ciezko mi ogarnac ile miala lat. Ale do czego zmierzam... rozebrala sie do zabiegu, zdjela stanik, ja sie przerazilam bo mysle babcia pewnie flaki ma... a tu takie cycki ze szok. A jaka dumna byla w ogole sie przykryc nie chciala myslalam ze padne, na bank zrobione bo nie wierze ze naturalne. Za☠☠☠iste cycki!
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
"cześć Myszeczko tęskniłem za Tobą"

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

łydka - 34cm.
udo (w najgrubszym miejscu) - 57cm!!
talia - 70cm
pod biustem - 74cm
biust - 85cm.
dzisiejsza waga - 55kg
masz podobne wymiary do mnie, w talii mam 71 a w udzie 55. I mnie wlasnie uda przerazaja

Cytat:
I: Kanapka z szynką i sałatą
II: Miseczka zupy a'la gulasz
III: Bułka - pół z pastą z makreli, a pół z szynką i pomidorkami koktajlowymi
IV: Jogurt żurawinowy [mógłby mi ruszyć jelita, bo się zamęczę ]

+ 8 minut BUNS
ale pyszny jadlospis

moze zabrzmi to banalnie ale ja zawsze ide do wc po owsiance z otrebami i do tego siemie lniane. Dlatego nie jem rano owsianki bo potem kreci mnie w pracy
Cytat:
ja dzisiaj stwierdziłam,że źle się ubieram i źle wyglądam.... nie podobam się sama sobie i muszę coś zrobić. zawsze lubilam się ubierać na sportowo, a teraz czuję,że potrzebuje zmian. sama nie wiem jakich... boję się ubrać inaczej, bo mam wrażenie,ze każdy na mnie patrzy i się śmieje.
do tego kłócę sie z Tżem. wyżywam się na Nim za to,że siedzę cały dzień z Oliwką, sprzątam mieszkanie i gotuje. Hormony mi buzują, a ja nie potrafię nad nimi zapanować.
tez mam wrazenie ze sie beznadziejnie ubieram
ale zmieniam to powoli malymi kroczkami

nie krzycz na TZta
Cytat:
ojej a dlaczego? czym to??
masz ladna buzke, na zdjeciach niz nie widac!

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Monia wszytskiego co najlepsze dla Ciebie Juz Ty sama wiesz czego chcesz. Planujesz jakies zmiany, pisalas w klubie, oby sie wszystko pieknie ulozylo po Twojej mysli kochana! Sto lat!

Tez mialam ostatnio takie rozkminy, że mam tyle lat a czuje ze kupe czasu zmarnowalam. Naprawde musze to zmienic, korzystac z zycia, po czas leci.
Stary 2012-01-10, 21:53   #785
traicionera
Zakorzenienie

Nie wpadałam do wątku, bo córci idą dwa zęby na raz i nie jest łatwo. Dziś postanowiła rozpocząć dzień o 4.30, wiec ja musiałam rozpocząć wraz z nia, nic to, ze zasnęłam przed 2 Agnesuk, nie to, ze straszę, ale gorsze noce przychodzą wraz z ząbkami, kiedyś moja córa tez ładnie noce przesypiała
do ćwiczeń staram sie teraz dorzucać regularnie hulahoop, bo gdy je zaniedbałam, to z talii przestało mi spadać.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 22:18   #786
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Kto założy ze mną wątek dla PRAWDZIWYCH grubasów?
Z tego wątku to tylko ja mogę, ale jest problem, bo Ty nie jesteś takim grubasem .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 07:00   #787
aniabaniaa
Zakorzenienie

MONIA! Wprawdzie to już trochę po terminie, ale ważne że szczere Wszystkiego naj, naj, naj! Dużo zdrówka, seksu, kasy i super fajnej figury Zebyc zawsze była taką fajną dziewczyną, a smutki omijały Cię szerokim łukiem. I żebyś w nastepne urodziny miala lepszy nastrój!:cmok :
Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Bloga Kasi obserwuję już od jakiś 3 miesięcy, fajny jest bardzo,a dzięki tym wpisom Kasia wydaje się taką miłą i przesympatyczną dziewczyną.

Bardzo bym chciała zostać instruktorką fitness, ale niestety takie kursy są strasznie kosztowne i trochę mnie na nie nie stać
Btw. niestety dopiero zaraz zjem obiad
też odnoszę takie wrażenie! ciekawe, czy to fikcja Internetu i ładnie zrobionych zdjęc, ładnie skonstruowanych zdan? politykom nie wierzę, do ich rodzin też mam dystans :P ale jakie ona ma ciuchy! i jaką figurę

poważnie, instruktorka fitness?! ale fajnie! to warto coś z tym zrobic, jeśli tego chcesz a ile kosztuje taki kurs, orientowałas się? wszystko jest do ogarnięcia, tylko zastanów się, czy opaty za kurs Ci się zwrócą Ale wydaje mi sie, że jestes strasznie fajną, ruchliwą osobą, trakie mam wrażenie Także byłabyś charyzmatyczną instruktorką, z czasem na treningi do Ciebie zaczeliby sie zapisywac wroclawscy celebryci i krzysztof ibisz, zygmunt hajzer mialabys moze darmowe dostawy persila, czy co on tam reklamuje
gdzie bylas, na stepie?! matko, skad masz sily ?!
Cytat:
ja dzisiaj stwierdziłam,że źle się ubieram i źle wyglądam.... nie podobam się sama sobie i muszę coś zrobić. zawsze lubilam się ubierać na sportowo, a teraz czuję,że potrzebuje zmian. sama nie wiem jakich... boję się ubrać inaczej, bo mam wrażenie,ze każdy na mnie patrzy i się śmieje.
do tego kłócę sie z Tżem. wyżywam się na Nim za to,że siedzę cały dzień z Oliwką, sprzątam mieszkanie i gotuje. Hormony mi buzują, a ja nie potrafię nad nimi zapanować.

chcę mi się wyć

Marika - ja mam siostrę, która jest instruktorką fitnessu ale nie pracuje w swoim zawodzie, bo stwierdziła,ze nie będzie miała cierpliwości. gdyby była tu na miejscu, to zaraz coś byśmy wymyśliły , a tak jestem sama
ojjj kochana, chyba każda z nas ma takie rozkminy! z Twoich wypowiedzi wnioskuję, ze lubisz oryginalny, niekonwencjonalny styl, mimo że styl sportowy jest dość uniwersalny, to Ty chyba często stawiasz na połączenia inne niż standardowe? ja też lubie cos takiego, nie ma nic gorszego niz styl nudny, przewidywalny, powtarzalny! lubie rzeczy oryginalne (i nie zawsze o marke mi tu chodzi) ale tez czesto mam wrazenie ze ludzie patrza na mnie jak na ufoka

takze zaloze sie, ze z Toba jest wszystko ok, tylko oni są zacofani!
a co bys chciala zmienic?
ja ew. moglabym miec bardziej kobiecy styl, niestety zbyt szybkie tempo (tępo? zawsze mam problem xD) zycia mi na to nie pozwala, no i chcialabym czesciej nosic szpilki, tu jednak wzrost mi na to nie pozwala

aaa wlasnie apropo siostry, to ona jest taka super turbo laska z jędrnym tyłkiem i super ekstra cialem i jak zalozy dresy, to jej tylek wygląda tak, że faceci maja ochote je z niej zerwac zebami
Cytat:
BŚ Za niedługo do Ciebie dołączę, bo chcą mi buzię leczyć STERYDAMI!
Loriette, sterydy niekoniecznie są złe ja np. troszkę schudłam na tych moich sterydach, wiesz juz, co dokladnie będą Ci podawać? sterydy bardzo szybko dzialają, także pocieszaj się, że jak dobrze pojdzie, to szybko bedziesz miała problem z glowy.
Ja bardzo przejmowalam sie tymi swoimi sterydami (na te guzy) i dlugo nie chcialam ich brac, ale niepotrzebnie tylko sie meczylam! przepisala mi je pani dermatolog, tlumacząc, że przy tak niskich dawkach, które wypisuje się na receptę nie ma powodów do niepokoju i nietrzeba się przejmować przytyciem takie dawki podaje się w szpitalu, wtedy sterydy mogą mocno zaszkodzić figurze.
nie wiem, potrzebnie, czy niepotrzebnie, ale podczas kuracji bardzo się pilnowałam, przestrzegalam jedzenia o okreslonej porze, jadlam lekkie rzeczy, i tak jak pisze - o dziwo schudlam fakt, zaledwie 1kg, czy 2, ale jestem juz na tym etapie, ze jak chce schudnac wiecej, to pomoze mi tylko sport.
kurcze znowu zaczynam zanudzac, ale mam nadzieje ze troszke Cie uspokoilam, choc przypuszczam, ze nie napisalam nic, co dla Ciebie byloby jakas nowoscia

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
sluchajcie

mialam dzis na zabiegu babke - baaaaa babcie! no na bank miala z 60 lat! owszem byla zadbana, ale miala trwala na glowie, powolne ruchy i ogolnie taka babcina. Nie wiem, ciezko mi ogarnac ile miala lat. Ale do czego zmierzam... rozebrala sie do zabiegu, zdjela stanik, ja sie przerazilam bo mysle babcia pewnie flaki ma... a tu takie cycki ze szok. A jaka dumna byla w ogole sie przykryc nie chciala myslalam ze padne, na bank zrobione bo nie wierze ze naturalne. Za☠☠☠iste cycki!

moze zabrzmi to banalnie ale ja zawsze ide do wc po owsiance z otrebami i do tego siemie lniane. Dlatego nie jem rano owsianki bo potem kreci mnie w pracy

Tez mialam ostatnio takie rozkminy, że mam tyle lat a czuje ze kupe czasu zmarnowalam. Naprawde musze to zmienic, korzystac z zycia, po czas leci.
1. POWAŻNIE?! no i widzisz, starsza babka, może być dumna z biustu! ja juz zaczynam miec kompleksy

dziewczyny, co myslicie o silikonach

kurcze, rodzina by mnie zmiazdzyla negatywnymi komentarzami... ja poki nie mam kasy i zgody tza () to jest to sfera niedostepnych marzen, ciekawe co by bylo gdybym miala chociaz kase, pewnie inaczej bym na to zpojrzala i w efekcie - nie poddala sie operacji.
tak bym chciala miec bardziej podniesione te cycki, niekoniecznie duzo wieksze w staniku są super, ale bez stanika - porazka. no i w bikini - porażka

2. ja tez zawsze chodze po otrębach i owsiance (choc zauwazylam, ze niekore platki owsiane, uwaga zapychaja mi jelita!), a od 3 dni, nie ide nawet po tym! czuje sie taka wielka i spuchnieta ;/ jestem przyzwyczajona do codziennego wc i stad ten dyskomfort

3. ech, laski, mam to samo. ogromne poczucie niespelnienia i swiadomosc uplywajacego czasu

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 09:10   #788
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laski!! Ja wczoraj nie poćwiczyłam już wieczorem bo byłam u babci na urodzinach 81 Ale myślę że to co rano najeździłam rowerem na wczoraj może być.

Za to dziś od rana już zaliczyłam:
8 min legs
8 min buns
15min skakanka
50 brzuszki zwykłe
50 brzuszki skośne
30 min rowerek stacjonarny

Jak na razie jestem tylko na jogurcie i kawie ale od rana nic więcej w siebie nie wmuszę zaraz zjem coś bardziej konkretnego ale co:frown: już nie mam pomysłu co jeść. Najgorsze jest to że nie wiem co na obiad zrobić żeby i TŻ zjadł z apetytem.

Przypomniało mi się że dostałam od koleżanki ze wsi szczupaka który spoczywa w zamrażarce, więc dziś na obiad szczupak.

śn: jogurt frutica i latte z cynamonem i brązowym cukrem
II śn: kubek taki większy wczorajszej pieczarkowej + kromka mała chleba własnego wypieku
obiad: szczupak+ surówka z kiszonej kapusty dla TŻ dodoatkowo ziemniaki
kolacja: sałatka a'la grecka tylko bez oliwek bo ich nie cierpie
pewnie wpadnie jakiś owoc jeszcze

Edytowane przez adusia1554
Czas edycji: 2012-01-11 o 10:10
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 10:11   #789
agnesuk
Wtajemniczenie

Hej Wam dzisiaj miałam pobudkę o 3:40, bo Oliwce wypadł smoczek i się wkurzyła
o 5 dostała butlę i wstałyśmy o 9!!
ja jeszcze śniadania nie jadłam, a już byłam w toalecie. codziennie rano tak mam po nocy.
mój plan na dziś.

śniadanie: kanapka z twarożkiem i pomidorem + zielona herbata.
II śniadanie : jabłko.
obiad: ryż po chińsku z kurczakiem.
podwieczorek: redd's
kolacja:bułka z dżemem.

+20min workout.
1,5 godz siatkówki - mama zostanie z Oli
50przysiadów
8min buns

Cytat:
Za to dziś od rana już zaliczyłam:
8 min legs
8 min buns
15min skakanka
50 brzuszki zwykłe
50 brzuszki skośne
30 min rowerek stacjonarny
nieźle!
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

masz podobne wymiary do mnie, w talii mam 71 a w udzie 55. I mnie wlasnie uda przerazaja

tez mam wrazenie ze sie beznadziejnie ubieram
ale zmieniam to powoli malymi kroczkami

nie krzycz na TZta
1.hahaha no to widać babcia zainwestowała w siebie ale chociaż teraz dobrze się czuję w swojej skórze. mnie sztuczne cycki przerażają mam wrażenie,że mogą zaraz peknąć hehe
no uda, uda
ja też zmieniam, ale czuję,że mi to nie wychodzi tak jakbym chciała...
dzisiaj jak pójdę na siatkę, to się wyżyję i jak wrócę to nie bede na niego krzyczeć

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Nie wpadałam do wątku, bo córci idą dwa zęby na raz i nie jest łatwo. Dziś postanowiła rozpocząć dzień o 4.30, wiec ja musiałam rozpocząć wraz z nia, nic to, ze zasnęłam przed 2 Agnesuk, nie to, ze straszę, ale gorsze noce przychodzą wraz z ząbkami, kiedyś moja córa tez ładnie noce przesypiała
do ćwiczeń staram sie teraz dorzucać regularnie hulahoop, bo gdy je zaniedbałam, to z talii przestało mi spadać.
hehe, ważne,że córcia się wyspała
ja już się z tym licze,ze może być ciężko z zębami, ale damy radę
jeszce hulahoop?! matko ile Ty ćwiczysz

Cytat:
ojjj kochana, chyba każda z nas ma takie rozkminy! z Twoich wypowiedzi wnioskuję, ze lubisz oryginalny, niekonwencjonalny styl, mimo że styl sportowy jest dość uniwersalny, to Ty chyba często stawiasz na połączenia inne niż standardowe? ja też lubie cos takiego, nie ma nic gorszego niz styl nudny, przewidywalny, powtarzalny! lubie rzeczy oryginalne (i nie zawsze o marke mi tu chodzi) ale tez czesto mam wrazenie ze ludzie patrza na mnie jak na ufoka

ja ew. moglabym miec bardziej kobiecy styl, niestety zbyt szybkie tempo (tępo? zawsze mam problem xD) zycia mi na to nie pozwala, no i chcialabym czesciej nosic szpilki, tu jednak wzrost mi na to nie pozwala

aaa wlasnie apropo siostry, to ona jest taka super turbo laska z jędrnym tyłkiem i super ekstra cialem i jak zalozy dresy, to jej tylek wygląda tak, że faceci maja ochote je z niej zerwac zebami
powiem tak... w ubraniach luźnych i sportowych czuję się najlepiej. ale wyglądam wtedy jakbym była z gimnazjum chciałabym się ubierać bardziej kobieco, ale nie umiem dobrać sobie tak ciuchów. każdą rzecz którą kupuje ma lekko sportowy charakter. źle się czuję w typowo kobiecych ubraniach... uwielbiam mieć na sobie obcisłe rurki, fajną bluzkę i długi wiszący sweter. ciągle czuję,że to nie to. a tak naprawdę oszukuję sama siebie, bo wiem w czym najlepiej się czuję, a na siłę próbuje to zmienić... nie wiem dlaczego? może ze względu na Oliwkę? nie chcę żeby ludzie którzy widza mnie z wózkiem mieli w głowie "oho kolejna małolata z wózkiem". nawet na treningu dziewczyny które były pytały z ktorej jestem klasy, bo mnie nie widziały w szkole"niby fajnie wyglądać młodo, ale ja się z tym kiepsko czuję. i nie wiem co robić podoba mi styl dziewczyny, która jest na blogu dodanym przez psyhe, ale nie ubrałabym się tak, bo... sama nie wiem.
a szpilki to tylko gdzieś i do rurek
moja siostra ma taki tyłek,że matko!!

Stary 2012-01-11, 10:17   #790
psyhe666
Zakorzenienie

Jednak przyszłam.

Bożeeeeeeee, od rana się uczę i jestem w czarnej dupie
Ale dam radę!

Aniabania, a ile lat ma siostra i ile ma wzrostu i ile waży?
A tak w ogóle to facet mi wysłał buty! Nie mogę się doczekać kiedy listonosz przyniesie
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-01-11 o 10:18
Stary 2012-01-11, 10:36   #791
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
powiem tak... w ubraniach luźnych i sportowych czuję się najlepiej. ale wyglądam wtedy jakbym była z gimnazjum chciałabym się ubierać bardziej kobieco, ale nie umiem dobrać sobie tak ciuchów. każdą rzecz którą kupuje ma lekko sportowy charakter. źle się czuję w typowo kobiecych ubraniach... uwielbiam mieć na sobie obcisłe rurki, fajną bluzkę i długi wiszący sweter. ciągle czuję,że to nie to. a tak naprawdę oszukuję sama siebie, bo wiem w czym najlepiej się czuję, a na siłę próbuje to zmienić... nie wiem dlaczego? może ze względu na Oliwkę? nie chcę żeby ludzie którzy widza mnie z wózkiem mieli w głowie "oho kolejna małolata z wózkiem". nawet na treningu dziewczyny które były pytały z ktorej jestem klasy, bo mnie nie widziały w szkole"niby fajnie wyglądać młodo, ale ja się z tym kiepsko czuję. i nie wiem co robić podoba mi styl dziewczyny, która jest na blogu dodanym przez psyhe, ale nie ubrałabym się tak, bo... sama nie wiem.
a szpilki to tylko gdzieś i do rurek
moja siostra ma taki tyłek,że matko!!
Mam to samo też chciałabym się ubierać bardziej kobieco i dążę do tego bardzo. Skończyłam 23 lata a ostatnio jak poszłam z mama do sklepu to jakaś tam koleżanka mamy z dawnych lat pyta a to Twoja córcia mama mówi tak ale śliczna nastolatka ile ma 16-17? Haha a mama na to 23 i już mężatka po studiach Fajnie wtedy się poczułam ale nie chce być tak postrzegana, byłam wtedy co prawda bez make-up, w kucyku, adidasach i bluzie z kapturkiem no ale 17 a 23

Cytat:
Jednak przyszłam.

Ale dam radę
Pewnie że dasz radę, ja przed każdą sesją czułam ze jestem w czarnej dupie ale zawsze dawałam rade Ty też napewno sobie poradzisz!
Co studiujesz??

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 10:47   #792
psyhe666
Zakorzenienie

Zaocznie prawo, a mam egzamin zerówkowy z logiki i kolokwium z łaciny

Czuję się okropnie, chyba jednak zaparzę sobie tego senesu
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-01-11 o 10:58
Stary 2012-01-11, 10:58   #793
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
ile ma Twoja mała?? mojej siostry ma roczek, malutka placze bo akurat tez zabki ida. Przerazliwy placz! od razu slychac ze to z bolu

ja nie umiem hulac
Cytat:

kurcze, rodzina by mnie zmiazdzyla negatywnymi komentarzami... ja poki nie mam kasy i zgody tza () to jest to sfera niedostepnych marzen, ciekawe co by bylo gdybym miala chociaz kase, pewnie inaczej bym na to zpojrzala i w efekcie - nie poddala sie operacji.
tak bym chciala miec bardziej podniesione te cycki, niekoniecznie duzo wieksze w staniku są super, ale bez stanika - porazka. no i w bikini - porażka
ja mam spore kompleksy jesli chodzi o biust. Tzn w staniku jakos je akceptuje, nie jestem plaska ale nosze push upy i troche oszukuje , moj TZ moglby lezec caly dzien na moich cyckach chyba dzieki niemu jakos o tym nie mysle.

co do silikonow, ja nigdy o tym nie myslalam. Ale gdybym miala kase moze bym sobie kwas hialuronowy wstrzyknela w nie tylko to sporo kosztuje i sie rozpuszcza po czasie
Stary 2012-01-11, 11:00   #794
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Jednak przyszłam.

Ale dam radę!

Aniabania, a ile lat ma siostra i ile ma wzrostu i ile waży?
A tak w ogóle to facet mi wysłał buty! Nie mogę się doczekać kiedy listonosz przyniesie
no i dobrze,że jesteś!
no pewnie,że dasz!! nie ma innej opcji
teraz jak wiesz,że listonosz ma przyjść to już całkiem się nie skupisz będziesz ciągle w oknie siedzieć

Cytat:
Mam to samo też chciałabym się ubierać bardziej kobieco i dążę do tego bardzo. Skończyłam 23 lata a ostatnio jak poszłam z mama do sklepu to jakaś tam koleżanka mamy z dawnych lat pyta a to Twoja córcia mama mówi tak ale śliczna nastolatka ile ma 16-17? Haha a mama na to 23 i już mężatka po studiach Fajnie wtedy się poczułam ale nie chce być tak postrzegana, byłam wtedy co prawda bez make-up, w kucyku, adidasach i bluzie z kapturkiem no ale 17 a 23
ooo dokładnie, dokładnie. Każdy jak widzi mnie z moja mamą i Oliwką, to pyta się czy to dziecko mojej siostry, bo ja przecież jestem za MŁODA na dziecko
uwielbiam mieć kucyka, bluzę z kapturem, fajne jeansy i adidaski

Cytat:
Zaocznie prawo, a mam egzamin zerówkowy z logiki i kolokwium z łaciny
o matko!
dasz radę!

ufff przed chwilą skończyłam 20minut workout i biorę się za 8min buns

Stary 2012-01-11, 11:02   #795
psyhe666
Zakorzenienie

Łaciny się już trochę uczyłam i mam nadzieję, że gramatykę to tylko przypomnę (taaaa......) i słownictwa się pouczę, a co do logiki tooooooo...... Tak z 60% umiem...
so trójka maybe.

Stary 2012-01-11, 11:11   #796
agnesuk
Wtajemniczenie

no to juz połowa za Toba

Stary 2012-01-11, 11:15   #797
psyhe666
Zakorzenienie

Dlatego weszłam i może wskoczę na orbitreka trochę

Muszę się wyżyć
so trójka maybe.

Stary 2012-01-11, 11:44   #798
agnesuk
Wtajemniczenie

no to wskakuj

ja przed chwilą skończyłam ćwiczyć. łyknęłam przed ćwiczeniami linea fitness zobaczymy czy to coś daje...
jeszcze dzisiaj czeka mnie 1,5 godz siatki, aaaaaaaaaa

Stary 2012-01-11, 12:08   #799
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Hej piczki
Też ostatnio mam jakiś depresyjny nastrój, kompletnie nic mi się nie chce, najchętniej przeleżałabym cały dzień w łóżku słuchając muzyki i z nikim się nie widząc
Moj Misiek cały czas się mnie pyta"co mi jest", oczywiście odpowiedź "nic, wszystko ok" a ujaa, nawet nie potrafię tego określić, wszystko mnie zniechęca i o wszytsko się czepiam i mam jakieś dziwne fochy wczoraj skończyła mi się @ i tak trwała dłużej o 2 dni

Co do diety to średnio, jem w porządku chodź mogłabym się bardziej starać i ćwiczenia... ehhh nie mogę znaleźć odpowiedniego programu, jutro wskoczę na wagę się pomierzę bo już minęło 10 dni od początku diety

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 12:25   #800
agnesuk
Wtajemniczenie

mam dokladnie to samo

a co z turbo fire?

Stary 2012-01-11, 14:19   #801
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

turbo jest za słabe i jakoś mnie nudzi, nie wiem nie mogę się w niego wkręcić
np. dzisiaj z rana zrobiłam na rozgrzewkę 1 serie inasnity i stretch(lało się ze mnie, tempo takie jak na filmikach), a później z programu BBL bum bum więcej nie chciało mi się

nastrój lepiej czekam na Miśka będę się seksic dzisiaj cały wieczór a jak juz to nie pomorze to nie mam pomysłu :P czeka mnie troszkę obowiązków jeszcze dzisiaj a nic nie robię hehe siedzę na wizażu i czytam swoje mega mega stare posty z 3 lat do tyłu mam ubaw

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 14:35   #802
MalaPikanteria
Zadomowienie

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
widze ze ćwiczycie, dietkujecie

Sylikonowe cycki? Nie!!!!

mnie tez ostatnio jakis depresyjny nastrój łapie

ale uwaga!!!
IDĘ DO PRACY

musze zrobic wszystkie badania i moze nawet w poniedzialek zaczne

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 15:06   #803
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ja się nie przyznam jakie mam wymiary, obwody średniej wielkości wieloryba , ale na razie nawet nie mam kiedy zacząć się tym przejmować, bo moje nowe tabsy powodują tycie
Jakie to tabsy?

Cytat:
Nie wpadałam do wątku, bo córci idą dwa zęby na raz i nie jest łatwo.
Trzymaj się, hehe

Cytat:

Zawsze się sugerowałam wyglądem gwiazd i w sumie twierdziłam, że nie są takie złe, ale jak zobaczyłam na wizażu wątek "Powiększanie piersi w Czechach" i laski wstawiały zdjęcia po zabiegu, to Okropne! Sztuczne, nadmuchane, skóra napięta, jakby miała zaraz pęknąć, na dodatek paskudnie wyglądają w biustonoszu.

Cytat:

Czuję się okropnie, chyba jednak zaparzę sobie tego senesu
Daj znać, czy podziała :P Mnie na szczęście ruszyła owsianka.
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
ale uwaga!!!
IDĘ DO PRACY

To super Gratuluję A gdzie?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 16:22   #804
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
MONIA! Wprawdzie to już trochę po terminie, ale ważne że szczere Wszystkiego naj, naj, naj! Dużo zdrówka, seksu, kasy i super fajnej figury Zebyc zawsze była taką fajną dziewczyną, a smutki omijały Cię szerokim łukiem. I żebyś w nastepne urodziny miala lepszy nastrój!:cmok :
też odnoszę takie wrażenie! ciekawe, czy to fikcja Internetu i ładnie zrobionych zdjęc, ładnie skonstruowanych zdan? politykom nie wierzę, do ich rodzin też mam dystans :P ale jakie ona ma ciuchy! i jaką figurę

poważnie, instruktorka fitness?! ale fajnie! to warto coś z tym zrobic, jeśli tego chcesz a ile kosztuje taki kurs, orientowałas się? wszystko jest do ogarnięcia, tylko zastanów się, czy opaty za kurs Ci się zwrócą Ale wydaje mi sie, że jestes strasznie fajną, ruchliwą osobą, trakie mam wrażenie Także byłabyś charyzmatyczną instruktorką, z czasem na treningi do Ciebie zaczeliby sie zapisywac wroclawscy celebryci i krzysztof ibisz, zygmunt hajzer mialabys moze darmowe dostawy persila, czy co on tam reklamuje
gdzie bylas, na stepie?! matko, skad masz sily ?!

Loriette, sterydy niekoniecznie są złe ja np. troszkę schudłam na tych moich sterydach, wiesz juz, co dokladnie będą Ci podawać? sterydy bardzo szybko dzialają, także pocieszaj się, że jak dobrze pojdzie, to szybko bedziesz miała problem z glowy.
Ja bardzo przejmowalam sie tymi swoimi sterydami (na te guzy) i dlugo nie chcialam ich brac, ale niepotrzebnie tylko sie meczylam! przepisala mi je pani dermatolog, tlumacząc, że przy tak niskich dawkach, które wypisuje się na receptę nie ma powodów do niepokoju i nietrzeba się przejmować przytyciem takie dawki podaje się w szpitalu, wtedy sterydy mogą mocno zaszkodzić figurze.
nie wiem, potrzebnie, czy niepotrzebnie, ale podczas kuracji bardzo się pilnowałam, przestrzegalam jedzenia o okreslonej porze, jadlam lekkie rzeczy, i tak jak pisze - o dziwo schudlam fakt, zaledwie 1kg, czy 2, ale jestem juz na tym etapie, ze jak chce schudnac wiecej, to pomoze mi tylko sport.
kurcze znowu zaczynam zanudzac, ale mam nadzieje ze troszke Cie uspokoilam, choc przypuszczam, ze nie napisalam nic, co dla Ciebie byloby jakas nowoscia

1. POWAŻNIE?! no i widzisz, starsza babka, może być dumna z biustu! ja juz zaczynam miec kompleksy

2. ja tez zawsze chodze po otrębach i owsiance (choc zauwazylam, ze niekore platki owsiane, uwaga zapychaja mi jelita!), a od 3 dni, nie ide nawet po tym! czuje sie taka wielka i spuchnieta ;/ jestem przyzwyczajona do codziennego wc i stad ten dyskomfort

3. ech, laski, mam to samo. ogromne poczucie niespelnienia i swiadomosc uplywajacego czasu
Nie rób sobie cycków ...

XOXO
Stary 2012-01-11, 16:25   #805
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
widze ze ćwiczycie, dietkujecie

Sylikonowe cycki? Nie!!!!

mnie tez ostatnio jakis depresyjny nastrój łapie

ale uwaga!!!
IDĘ DO PRACY

Cóż to za praca?

XOXO
Stary 2012-01-11, 17:14   #806
psyhe666
Zakorzenienie

Winylllll, widzę spadek

A ja jutro od rana się uczę, a później szoping
so trójka maybe.

Stary 2012-01-11, 17:38   #807
MalaPikanteria
Zadomowienie

Praca to ta na produkcji, niezbyt motywujace ale kasa bedzie...
Bede przenosic dziennie kilka ton mrożonek, a potem wracac do domu 4km pieszo - zadna dieta nie bedzie mi porzebna
Musze tylko badania zrobic (rtg i do ksiazeczki sanepidowskiej). Zgodzili sie zebym pracowała tylko na I zmianie, jako, że II kończy sie o 23 a wtedy juz bym pieszo nie wracała....
Byłam dzis u lekarza, w srode mam przyjsc z wynikami i.... chyba w czwartek do pracy

robie gofry

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2012-01-11 o 17:41
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 18:01   #808
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wpadłam tylko na szybkiego podziękowac za życzenia jesteście kochane!!!!!!!

Potem Was nadrobię

A przyszły tydzień mam wolny tydzien płatnego urlopu, bosko

aaa agniesik-tabsy biorę o 14:00,a senesa piję ok.17. Działa dopiero nad ranem i akurat do południa przeczyści co trzeba :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 18:04   #809
psyhe666
Zakorzenienie

Łuuuuuups, Monia ja wypiłam koło 12 to ciekawe kiedy zadziała
so trójka maybe.

Stary 2012-01-11, 18:10   #810
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny miałam odpisywać na bieżąco, taaaak :P U mnie wszystko szybko i intensywnie się dzieje, ale jest okeeej, choć jestem już zmęczona No ale jeszcze trochę i będą ferie ^^ Dietkowo nadal coś w stylu utrzymania, waga nawet minimalnie spada, więc nie mogę narzekać Ania, myślisz, że zrobienie sobie biustu sprawiłoby, że lepiej czułabyś się sama ze sobą?
Kurcze, tyle miałam do odpisania każdej i zapomniałam Muszę jednak komentować na bieżąco

Aaaa, Winyl, oby tak dalej

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości