![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Velika - My będziemy mieć działkę między domem mojej babci a domem moich rodziców, więc między młotem i kowadłem
![]() Ale zawsze ktoś będzie mógł się dziećmi zająć ![]() A Twoja kasa niech na razie leży na lokacie, jak będziesz już całkowicie pewna, to wtedy wydaj pieniądze, bo co nagle to wiesz, po diable ![]()
![]() |
#1082 |
Winter is coming
|
No i tak mam farta, że mogę się zastanawiać. Ale nie wiem, gdzie z chłopem wylądujemy, więc na razie kasy nie tykam, chociaż na lokatach jest nieduże oprocentowanie
![]() A mam na oku takie piękne działki
Edytowane przez velika Czas edycji: 2012-01-21 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie bardzo byłam z nimi związana. To pewnie dzięki temu, że jak byłam mała to często się dziadkowi mną i moją siostrą opiekowali i pomagali rodzicom nas wychowywać. Gdyby nie oni to moi rodzice nie mogliby pracować jak byłyśmy malutkie... Często u nich nocowałyśmy i zawsze mogłyśmy na nich liczyć. Brakuje mi tego strasznie... Przy babci nawet jak byłam już dorosła to zawsze czułam się jak mała dziewczynka i lubiłam się do niej przytulać i rozmawiać... niezapomniane czasy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój tż ma mieszkanie, ale chcemy mieszkać w nim max rok później pójdzie pod wynajem a my koniecznie domek. Całe życie oboje mieszkaliśmy w blokach, chcemy domek na przedmieściach. Kilka już oglądaliśmy na różnych portalach i te które nam się podobają kosztują 300-450 tyś. Mamy o tyle dobrze, że prace możemy wykonywać z domu, albo pojawiać się o dowolnej godzinie w biurze więc nie ma presji muszę wstać godzinę wcześniej żeby nie utknąć w korku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Tasiulek - tak jak napisałaś o tym utykaniu w korku. Powiem Ci tak, mieszkam na wsi, pod Krakowem. I jeśli się człowiek uprze to dojedzie w 20 minut na obrzeża Krakowa i to w godzinach szczytu, a do centrum to nie raz udawało się w 35-40 minut, do pracy jak mój TŻ jeździ. Na 7 rano, więc ruch duży, ale o ile nie ma jakiegoś wypadku czy czegoś to się leci, bo jak się wyjedzie już z miasta na wiejskie dróżki to o wiele płynniej to idzie
![]() Nie zamieniłabym mieszkania tutaj na jakiś blok, bo mając 3 piętrowy dom, pewnie udusiłabym się w 2 pokojowym mieszkaniu ![]() Dlatego własny domek to moje marzenie ... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
BAN stały
|
Absolutnie masz rację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Winter is coming
|
Cytat:
Ja też chcę sobie dom pobudować. Nie wiem kiedy i nie wiem gdzie, ale kiedyś pobuduję ![]() U mnie jest o tyle niefajna sytuacja, że nie mam pojęcia, gdzie mnie los rzuci. Taki mam zawód i nie wiem, gdzie będę pracować. Chciałabym zostać w swojej rodzinnej miejscowości, no ale to niestety nie zależy tylko ode mnie ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#1090 |
Raczkowanie
|
![]()
Niektórzy to chociaż mają dziadków
![]() ![]() ![]() A co do mieszkania to nie wiem czy przypadkiem nie czeka mnie przeprowadzka ponieważ u mnie w miasteczku ciężko z praca a kasa się przydaje i trzeba zbierać na wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
BAN stały
|
No i nie będzie dzidzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
Też miałam 2 takie sytuacje podbramkowe, gdzie okres mi się spóźnił ponad tydzień i już rozmyślałam w jakim kolorze wózek kupować
![]() .... a tak odbiegając - co myślicie o tych kultowych białych pończochach (ew. rajstopach) pod suknią ślubną???? Mnie na samą myśl (tak samo jak o rękawiczkach) normalnie skręca ![]()
#1094 | |
Winter is coming
|
tasiulek, no tak to bywa. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście zaczęli planować
![]() Cytat:
O matko białe pończochy ![]() ![]() W sumie jeszcze nie myślałam o kolorze butów, ale pewnie będą jakieś jasne, ale nie białe. Teraz jest masa ładnych modeli.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2012-01-22 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1096 |
Winter is coming
|
aaa to ja w niewiedzy żyłam
![]() ![]()
#1097 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja byłam na kilku i szczerze to nawet nie pamiętam jakie rajtki miała panna młoda ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
BAN stały
|
Cytat:
O błagam nie!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
W białych rajstopach noga wygląda jakoś tak... trupio i przerażająco.
Ale powiem Wam że ostatnio byłam na weselu młodych, nowoczesnych ludzi, to PM miała białe rajstopy i rękawiczki do tego za łokcie... ![]() To już białe rajstopy jeszcze ścierpię, ale nie rękawiczki! Ale kicz jakiś musi być. Mnie się bardzo podobają buty w kolorze dobranym do bukietu PM i wtedy wiadomo, że nie są na jeden raz - bo białe - gdzie można później ubrać? Z wiadomości dzisiejszych, rodzice powiedzieli że dają mi całe poddasze, więc mam właściwie 3 pokojowe mieszkanie z kuchnią i łazienką ![]()
![]() |
#1100 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Velika - TŻ uwielbia moich rodziców z wzajemnością, więc dla niego to żaden kłopot, zwłaszcza, że mielibyśmy osobne wejście plus osobne liczniki - jeśli byśmy chcieli.
Nam to osobiście nie przeszkadza, przecież wiadomo, gdzieś trzeba mieszkać ![]() U TŻ nie bardzo, bo on ma kiepską sytuację w domu i ja się tam średnio swobodnie czuje, jeszcze się nie lubimy z jego siostrą ![]()
![]() |
#1102 |
Winter is coming
|
No jeśli tak, to super
![]() Ja dzisiaj sobie patrzyłam na ceny mieszkań grrr. To chore, żeby dwa pokoje 50 m2 tyle kosztowały ![]()
#1103 |
Zakorzenienie
|
Velika - mój ojciec chrzestny mieszka z żoną i 3 letnim synem w jednopokojowym mieszkaniu...
![]() Chyba bym się udusiła. A mają możliwość mieszkać w rodzinnym domu dziadków, ale jakieś 45 minut drogi od miasta i nie chcą, bo daleko.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | ||||
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
kwiatuszek mogę poradzić tyle że najlepiej zaopatrzyć sie w swoje rzeczy(kosmetyki, suszarki itp.) u mnie sytuacja byla podobna tylko z tym ze siostra mi podbierała dosłownie wszystko- ztłukła euphorie, cienie rozbiła a potem jęczała że musi odkupić i że to tyle kosztuje ale to że używa cieni które sa materiałem nie odnawialnym i kosztowały 4 dyszki to tego już nie widziała. No i zaopatrzyła sie w własne i od mojego z daleka. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przecież ja w lato to musze w pidżamie polatać kolo domu i jak na vivie leci cos fajnego do spiewac na caly dom ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ALE PARALIZUJA MNIE DWIE RZECZY: DIADEM I REKAWICZKI ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zadomowienie
|
U mnie diadem (podobnie jak białe pończochy i rękawiczki) ODPADA!!!!
Naszym przewodnim kolorem będzie fiolet - już to uzgodniliśmy z TŻ. Na początku chciałam pomarańcz, ale on się nie zgodził, bo nie lubi tego koloru. Będę miała fioletowe butki, bukiet i może kwiatek we włosach (muszę przemyśleć tę kwestię ![]() ![]()
#1108 |
Zadomowienie
|
Upatrzyłam sobie fajną biżuterię (tu fioletu nie będzie
![]()
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2012-01-23 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zadomowienie
|
Jeszcze trochę fioletu
![]()
#1110 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładne te fioletowe akcenty tylko dla mnie jest to teraz strasznie popularne, co druga PMka ma kolor przewodni albo fiolet albo fuksja....
ale plus taki ze nie bedziesz miala problemu ze znalezieniem dodatkow bo ich duzo wszedzei ![]() ja myslalam o jasnej zieleni... ale to tylko na razie rozmyslania ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.