|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - odlewki i próbki
Napisz, jakie próbki, oprócz miniatury YR Cię interesują.
To -Boadicea The Victorious, Intense, EDP, ok, 1,5ml, (9.1.12) -Creed, Love in black, 2,5ml (9.1.12) -Parfum d'Empire, 3 Fleurs, 1,6ml, (9.1.12) -Cacharel, Anais Anais, EDT, 1,5ml, (9.1.12) i miniaturka YR za Wish 10ml Flowerbomb 1ml Dolce Vita ? Nie ma sprawy, czyli tylko Wish byłby odlany 10ml tak? Flowerbomb i Dolce Vita jest już jako próbka? Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-01-10 o 19:51 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko jak już będzie gotowe to poproszę o zdjęcie próbek i atomka. Napisze na PW mój email.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Hej, przepraszam- przeoczyłam Twój post- przepraszam
Envy mam we flakonie ok 10ml - ale mogłabym oddać tylko w samplu... To malutko, tym bardziej że u Ciebie tyle mi się podoba
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dzięki za zdjęcia.
A znalazłabyś sobie coś u mnie jeszcze za Daisy Marc Jacobs a f ok 2ml? Mam małą dokładkę. Przy czym obejrzałam Anais Anais i wydaje mi się, że jest jednak ok.1ml. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=582302 |
|
|
|
|
#36 |
|
Perfume Lover
|
Hej
Przepraszam, ale chwilowo muszę zrezygnować z wymianki ![]() Pozdrawiam
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Ja chętnie poznałabym Nilowy
Chociaż próbkę... A taka mała wymiana w ogóle by Ci odpowiadała? Chyba że jeszcze coś u mam a czego szukasz, może znajdę poza wątkiem ![]()
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się troszkę rzeczy u Ciebie,
zapraszam do mojego wątku
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Euphorię Blossom jeszcze mam
Addicta2 mam jeszcze flakon, więc mogłabym zrobić próbkę Jenifer Lopez Still
Edytowane przez listek85 Czas edycji: 2012-01-14 o 14:12 |
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Masz tyle dobra w wątku, że nie mogę się zdecydować- tym bardziej że większości nie znam, a znać bym chciała
![]() Jest tylko jeden problem- sprawdziłam, że kończą mi się sample i nie wiem czy będzie Ci odpowiadała próbka bez atomizera... Więc tak: Jenifer Lopez Still- 1,5 ml w samplu z atomizerem Euphorii Blossom- 2,5 ml w samplu z atomizerem Addicta2 - mogłoby być 1 ml- ale we fiolce "z patyczkiem"? Z Envy będzie ten sam problem- może być 1 ml bez atomizera? Jeszcze mogłabym służyć kropelką Givenchy Ange ou Demon le Secret
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwio,jak najbardziej interesuje mnie nina belle the minut,a poza tym interesuje mnie też :)
Aoud Gourmet M. Micallef a r ok 1ml |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Addicta miałam tylko za Hirisa odlewać,ale Ninę też kocham
Myslę że 4 ml Addicta w drodze wyjątku moge Ci dać![]() Więc ja od Ciebie Ninę i te próbeczki,a ty odemnie ogródek i 4 ml Addica,pasuje Ci ?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwio,gdybym dostała jeszcze :
Vanille Fruitee Molinard - 3ml/10ml To byłabym szczęśliwa ![]() Jeśli Tobie pasuje,to zapraszam na pw ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

. Tylko jak już będzie gotowe to poproszę o zdjęcie próbek i atomka. Napisze na PW mój email.

Chociaż próbkę... A taka mała wymiana w ogóle by Ci odpowiadała? 

Jeśli to za dużo, to może nieco mniej Nilowego