Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 11:07   #2941
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A mi z dietą nie idzie znowu najadłam się chleba na kolację... z 4 kromki ale takie małe co prawda... i z serkiem topionym! ja nie wiem co mi jest :/
od 1 lutego biorę się za siebie! Tak jak rok temu! zaczęłam 1 lutego w tamtym roku i w tym tez tak zacznę! do wakacji będę laska :P
Dzieci śpią już od godziny, popisałam trochę z Wami i idę się kąpać. Muszę głowę umyć żeby jutro już zaczesać sobie włosy do góry bo ciągle chodzę z włosami na bok, żeby farby na skórze nie było widać i wyglądam okropnie z taką fryzurą ;p Jak wyjdę z wanny to jeszcze tu zajrzę
zabieram sie z Toba od 1 lutego ! bo teraz to TŻ obiady gotuje ale od 1 lutego zabieram sie z Toba !

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Hej chudzinki!!
Nie odzywalam sie ost nic, ale jakas wsciekla byłam. Ale na beizaco jestem co tam u Was. Poza tym nei bylo sie czym chwalic. Waga ani drgnela. Dzis znowu rano wchodze na wage a tu niespeodzianka. 54,9!!!! Nie pameitam kiegy tyle mialam. Do pazdziernika waga 55,5 z malymi wahaniami- ale tylko w gore. Ponizej 55 nie mialaalm baaardzo dawno No to teraz co u mnie... zabiegana jestem. w poneidzialek mialam dermatologa (no nie moge sobie z twarza poradzic w zimie taka mam wysuszona, czerwona podrazniona jak pancerz i ochodzi plaami) nie wiem ogrzewania i zimny chyba skora nie lubi. We wtorek dentysta. No i szlak mnie trafi. Ost bylam poltora roku temu i poszlam na kontrol a tu kolejne trzy ubytki. No szlak mnie trafi. A wczoraj bylam u kosmetyczki, henne sobie zrobilam na brwi no i umowilam sie w koncu na makijaz slubny paznokcie i fryzjera. Jeszcze w kwietniu musze pojsc na probny bo nie bylam nigdy na makijazu u kosmetyczki Zobaczymy. No nic.. milego dzionka
ojjj to faktycznie zalatana jesteś a tak wogole kiedy ślub masz ? naczy w jakim miesiącu

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Heroine czy ja wiem czy fajnie napewno jest śmiesznie z Nim potrafi mi humor poprawić nie mieszkam z Nim to mało co g widuje dlatego pewnie ciesze sie ze mam dużo młodszego Brata ale jeśli na codzień był by ze Mna to bym zgłupiała a tak to dzwoni na skype i opowiada mi o swoich dziewczynach
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:09   #2942
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Heroine czy ja wiem czy fajnie napewno jest śmiesznie z Nim potrafi mi humor poprawić nie mieszkam z Nim to mało co g widuje dlatego pewnie ciesze sie ze mam dużo młodszego Brata ale jeśli na codzień był by ze Mna to bym zgłupiała a tak to dzwoni na skype i opowiada mi o swoich dziewczynach
haha taki mały, a już za dziewczynami gania
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:11   #2943
meeedzik
Zakorzenienie

Czbasia no super, że w końcu waga ruszyła oby teraz poszło z górki
Kasiu witaj cieszę się, że jest nas coraz więcej
Heroine właśnie tak zrobię
A co do pączków z Lidla to ja dość często je jem bo są takie pyszniutkie a w tłusty czwartek to nawet na dwa sobie pozwolę

O taki kolorek mi się podoba też, ale nie wiem czy jak pokażę fryzjerce taki kolor to czy mi zrobi? Czy lepiej baleyage? (ostatnie zdjęcie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 37a3ceca103febd7c23341b38cba0715,8,19,0.jpg (13,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 60b1a3cd000b14bf4aa7ca6d.jpg (39,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Color-8-7-Miodowy-blond-66725-big.jpg (42,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury blond pasemka blond baleyage 11a.jpg (27,0 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2012-01-26 o 11:18
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:17   #2944
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine właśnie tak zrobię
A co do pączków z Lidla to ja dość często je jem bo są takie pyszniutkie a w tłusty czwartek to nawet na dwa sobie pozwolę

O taki kolorek mi się podoba też, ale nie wiem czy jak pokażę fryzjerce taki kolor to czy mi zrobi? Czy lepiej baleyage?
ja się właśnie zastanawiam, czy sobie pozwolić na pączka w tłusty czwartek

śliczny ten kolorek! jak dobra fryzjerka to dopasuje kolor
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-26, 11:20   #2945
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine Tłusty czwartek jest raz w roku, więc myślę, że możesz zaszaleć i sobie pozwolić
A co do fryzjerki, to farbowałam się u niej tylko na rudo i blond, no i zawsze byłam zadowolona, więc mam nadzieję, że jak na wiosnę pójdę to też będę
Dodałam jeszcze jedno zdjęcie, to ostatnie to jest właśnie baleyage taki jak bym tez chciała
Stary 2012-01-26, 11:25   #2946
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

ojjj to faktycznie zalatana jesteś a tak wogole kiedy ślub masz ? naczy w jakim miesiącu
dziewczynach
A ślub mam w maju. Dokladnie 19 maja. Ale juz raczej wszystko co bylo do zalatwienia zalatwilam . Jeszcze tylko kwiaty musze zamowic i tyle. aaaaa i pamiatki dla gosci. Odchodzimy od tradycji i nie bedzie u nas szyszek (paczuszki z ciastem) planujemy dla gosci dac po malej wodeczce (taka piersiowka) i do tego jakies male czekoladki moze merci, i jakos ladnie to zapakowac.
Jak myslicie???
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:27   #2947
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine Tłusty czwartek jest raz w roku, więc myślę, że możesz zaszaleć i sobie pozwolić
A co do fryzjerki, to farbowałam się u niej tylko na rudo i blond, no i zawsze byłam zadowolona, więc mam nadzieję, że jak na wiosnę pójdę to też będę
Dodałam jeszcze jedno zdjęcie, to ostatnie to jest właśnie baleyage taki jak bym tez chciała
dobra fryzjerka to podstawa sukcesu i zadowolenia więc jak masz sprawdzoną to szalej mi się bardziej podoba ten jednolity no ale każdy ma swój gust w tym baleyagu też możesz ładnie wyglądać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 11:32   #2948
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine mnie obydwa się podobają, tylko też nie wiadomo jak to wyjdzie no moich włosach bo teraz mam platynę i nie wiem czy jednolity kolor się szybko nie wypłuka. Jak na platynę robiłam rudy to musiałam co 2 tygodnie obowiązkowo farbować, bo miałam już nieciekawy kolor, wyblakły i matowy. Na szczęście ratowałam się szamponetkami
Może wstawię też zdjęcie w rudych włosach ?
Stary 2012-01-26, 11:37   #2949
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A ślub mam w maju. Dokladnie 19 maja. Ale juz raczej wszystko co bylo do zalatwienia zalatwilam . Jeszcze tylko kwiaty musze zamowic i tyle. aaaaa i pamiatki dla gosci. Odchodzimy od tradycji i nie bedzie u nas szyszek (paczuszki z ciastem) planujemy dla gosci dac po malej wodeczce (taka piersiowka) i do tego jakies male czekoladki moze merci, i jakos ladnie to zapakowac.
Jak myslicie???
bardzo fajny pomysł ehh, jak ten czas zapitala, ja już prawie 4 miesiące po ślubie a czuję jakby to było wczoraj

Cytat:
Heroine mnie obydwa się podobają, tylko też nie wiadomo jak to wyjdzie no moich włosach bo teraz mam platynę i nie wiem czy jednolity kolor się szybko nie wypłuka. Jak na platynę robiłam rudy to musiałam co 2 tygodnie obowiązkowo farbować, bo miałam już nieciekawy kolor, wyblakły i matowy. Na szczęście ratowałam się szamponetkami
Może wstawię też zdjęcie w rudych włosach ?
dawaj :P
Stary 2012-01-26, 11:39   #2950
meeedzik
Zakorzenienie

No to dodaję zdjęcie w rudych kudłach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9ffdf43082.jpg (47,7 KB, 44 załadowań)
Stary 2012-01-26, 11:45   #2951
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No to dodaję zdjęcie w rudych kudłach
ładnie, ale lepiej Ci w blondzie myślę, że ciemny blond powinien Ci pasować tym bardziej na wiosnę, bo będzie więcej słońca i nabierzemy kolorków
Stary 2012-01-26, 11:47   #2952
kasiaaa178
Rozeznanie

co fryzjerów to omijam ich z daleka.... zawsze jest poproszę ściąć końcówki a wychodzę bez połowy włosów... ja właśnie wcinam rosołek i tak myślę co pózniej. wogóle nie mam jakiś pomysłów. Z tego co widzę to już niektóre z was ładnie pogubiły kg

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:49   #2953
meeedzik
Zakorzenienie

Kasia ja mam własnie taka fajną fryzjerkę, która wie, że zapuszczam włoski i zawsze tak malutko mi podcina, że nawet nie widać
Heroine takie włosy miałam 1,5 roku temu, ale strasznie kolor mi się zmywał i co chwilę musiałam poprawiać szamponetką
Ale chyba zaszaleję z takim miodowym blondem może początkiem marca pójdę
Stary 2012-01-26, 11:54   #2954
murka04
Zadomowienie

hej dziewczyny, ja tylko na chwilkę wkleję zdjęcia dla meedzik, pobawiłam sięw photoshopie i trochę nawet da się zobaczyć jak by wyglądała w innych włosach tylko proszę się nie śmiać z moich zdolności!

na tym ostatnim są włosy z 3 zdjęcia które wkleiła meedzik, przepraszam ale lepiej nie umiem podstawić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ae.jpg (40,4 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg as.jpg (40,6 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cc.jpg (66,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg user644380_pic106192_1312356129.jpg (29,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eee.jpg (40,7 KB, 54 załadowań)

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:01   #2955
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Jak myslicie???
o jaaa ! Powiem Ci tak ja byłam w tamtym roku na weselu w Maju i młoda para dawała ciastka a drużba dawała własnie takie małe wódeczki i były one zapakowane w taka siateczkę i przywiązane wstążka . Widziałam też że ludzie do takich wódeczek dają też po 2-3 cukierki . Powiem Ci że to bardzo fajnie wyglądało

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
haha taki mały, a już za dziewczynami gania
hahahah oj taki Mały a od przedszkola biega już za dziewczynami już w przedszkolu mama była wzywana bo Kuba całuje dziewczyny pod ławką albo wyrzuca im gumki do włosów do WC
Stary 2012-01-26, 12:12   #2956
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, ja tylko na chwilkę wkleję zdjęcia dla meedzik, pobawiłam sięw photoshopie i trochę nawet da się zobaczyć jak by wyglądała w innych włosach tylko proszę się nie śmiać z moich zdolności!

na tym ostatnim są włosy z 3 zdjęcia które wkleiła meedzik, przepraszam ale lepiej nie umiem podstawić

hehe świetne te przeróbki Moim zdaniem - TYLKO BLOND i to PLATYNOWY !!! czyli taki jaki ma Madzia teraz

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaaa178 Pokaż wiadomość
co fryzjerów to omijam ich z daleka.... zawsze jest poproszę ściąć końcówki a wychodzę bez połowy włosów... ja właśnie wcinam rosołek i tak myślę co pózniej. wogóle nie mam jakiś pomysłów. Z tego co widzę to już niektóre z was ładnie pogubiły kg

Ja tak samo mam prosze o podcięcie 1 cm to obcinają mi 10 !!! ;/

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Monia właśnie tego się najbardziej boję, że szamponetka nie zmyje się całkowicie a później będę miała włosy szaro bure chyba przy następnej wizycie u fryzjera zrobię parę ciemniejszych pasemek i zobaczymy jak to będzie wyglądało
A co do dietki to mnie też ostatnio nie wychodzi ciągle podjadam. Może jak wiosna przyjdzie i będzie ładna pogoda to będę miała większą motywację.

A co do pączków to ja uwielbiam te z Lidla ale nie wydaje mi się, że by jeden miał 300 kcal, bo są one mniejsze jak takie zwykłe i nie są wcale tłuste, a w środku mają żel owocowy
No to jak zrobisz to koniecznie zdjęcia poprosimy
Myślę, że na wiosnę będzie nam o wiele łatwiej Damy radę
U mnie dziś na mojej popsutej wadze 58,9 :P czyli już inaczej niż przez ostatni tydzień ale i tak idę dziś po nowe baterie
Pączków z Lidla nie widziałam, ale skoro są mniejsze to pewnie mają też mniej kalorii Te z Biedronki też pewnie nie mają 300 kcal bo są takie suche i takie lekkie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:13   #2957
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość

fajnie Ci to wyszło rzeczywiście w platynowym blondzie najlepiej, ale to ostatnie zdjęcie też do mnie przemawia

Cytat:
hahahah oj taki Mały a od przedszkola biega już za dziewczynami już w przedszkolu mama była wzywana bo Kuba całuje dziewczyny pod ławką albo wyrzuca im gumki do włosów do WC
no to niezły z niego podrywacz
Stary 2012-01-26, 12:19   #2958
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja myślę, że warto jednego dnia sobie zrobić zapas kcal, żeby sobie zjeść takiego gofra jak ktoś zje go sobie raz to nic się nie stanie... czasem można sobie pzowolić na mała przyjemność... tylko wiaodmo- żeby nie skończyło się na tuzinie tych gofrów

jednym gofrem szkoda sobie smaku robić na jednym na pewno się nie skonczy więc lepiej nie ryzykować Zresztą zaraz mamy luty... a w marcu już wiosna, do lata coraz bliżej! Trzeba się wziąć za siebie!

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
: jupi::j upi::ju pi:

Dziewczyny ruszyło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Nie dużo, ale w końcu ruszyło -0,5kg
hahaha aż śmieszne co to jest pół kg ale się tak cieszę, może teraz będzie prościej
Noooo super gratuluję u mnie dzisiaj też mniej na wadze ale tylko o 0,3

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:

O taki kolorek mi się podoba też, ale nie wiem czy jak pokażę fryzjerce taki kolor to czy mi zrobi? Czy lepiej baleyage? (ostatnie zdjęcie)
Śliczne te kolorki - szczególnie ten na pierwszym zdjęciu mi się podoba. Ale Tobie i tak lepiej w platynie będzie

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
zabieram sie z Toba od 1 lutego ! bo teraz to TŻ obiady gotuje ale od 1 lutego zabieram sie z Toba !
No spoko to będziemy walczyły razem Ja muszę sobie stepper zamówić na początku lutego jak przyjdzie wypłata tak więc gdy mi go przyślą to dołączę ćwiczenia do diety

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-26, 12:19   #2959
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
jednym gofrem szkoda sobie smaku robić na jednym na pewno się nie skonczy więc lepiej nie ryzykować Zresztą zaraz mamy luty... a w marcu już wiosna, do lata coraz bliżej! Trzeba się wziąć za siebie!
ja akurat umiem powiedzieć sobie DOŚĆ jak ustalam że zjem np 2 nalesniki, to kończy się na 2. jak byłam na gofrach... , chyba ze 3 mies temu... to zjadłam jednego i na tym skończyłam. trzeba mieć umiar, wtedy się o wiele łatwiej człowiekowi brnie przez dietę i pokusy.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:22   #2960
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
fajnie Ci to wyszło rzeczywiście w platynowym blondzie najlepiej, ale to ostatnie zdjęcie też do mnie przemawia

no to niezły z niego podrywacz
Jednym słowem Drańński jest niewiem po kim to ma
Stary 2012-01-26, 12:23   #2961
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
cześć no to brawa za przekroczenie magicznej granicy 55 kg
ja byłam wczoraj u dentysty, a za tydzień idę po raz kolejny. Stracę majątek na dentyście no ale chcę w końcu zrobić z tym ład, bo od zepsutych zębów różne choróbska się wykluwają

Dzień dobry tak w ogóle niedawno wstałam

A propo wczorajszego artykułu witam się z Wami z kubkiem kawy z mlekiem zaraz jakieś śniadanko
Ja też chodzę regularnie do dentysty. Mam jeden ząb jeszcze do zrobienia i wizytę mam na 16 lutego. Na szczęście to tylko jakaś maluśka czarna kropeczka na zębie mi się zrobiła więc 20 minut i ząb będzie zrobiony.
No choróbska się robią od zepsutych zębów ale najgorszy jest ból zębów! masakra! i do tego jak są zepsute to na metr z buzi śmierdzi.... znam pare takich osób... że oni tego nie czują to dziwne....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-26, 12:25   #2962
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa A dRogi jest ten steeper ? bo bym i ja sobie go zakupiła bo dostałam premie to akurat sprzydało by mi sie
Stary 2012-01-26, 12:41   #2963
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej chudzinki!!
Nie odzywalam sie ost nic, ale jakas wsciekla byłam. Ale na beizaco jestem co tam u Was. Poza tym nei bylo sie czym chwalic. Waga ani drgnela. Dzis znowu rano wchodze na wage a tu niespeodzianka. 54,9!!!! Nie pameitam kiegy tyle mialam. Do pazdziernika waga 55,5 z malymi wahaniami- ale tylko w gore. Ponizej 55 nie mialaalm baaardzo dawno No to teraz co u mnie... zabiegana jestem. w poneidzialek mialam dermatologa (no nie moge sobie z twarza poradzic w zimie taka mam wysuszona, czerwona podrazniona jak pancerz i ochodzi plaami) nie wiem ogrzewania i zimny chyba skora nie lubi. We wtorek dentysta. No i szlak mnie trafi. Ost bylam poltora roku temu i poszlam na kontrol a tu kolejne trzy ubytki. No szlak mnie trafi. A wczoraj bylam u kosmetyczki, henne sobie zrobilam na brwi no i umowilam sie w koncu na makijaz slubny paznokcie i fryzjera. Jeszcze w kwietniu musze pojsc na probny bo nie bylam nigdy na makijazu u kosmetyczki Zobaczymy. No nic.. milego dzionka
No to gratuluję super, że waga przekroczyła 55
Na ślubie będziesz taka laska że szok! Rodzina Cie nie pozna
Faktycznie zalatana jesteś... współczuję problemów ze skórą. A co dermatolog powiedział? Dał jakieś leki?
Też muszę iść do kosmetyczki na regulację brwi bo mam takie brzydkie że szok....

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
no coś te baterie szwankują
Idę zaraz do miasta po nowe baterie

Cytat:
ja chyba też niedługo zmykam spać, bo głodna się robię obejrzałam już wszystkie seriale na dziś, mogę iść do łóżka
A jakie seriale oglądasz? Ja uwielbiam Na Wspólnej i od niedawna oglądam ten nowy serial na TVN " Julia". Świetny jest!

Cytat:
Ale mi narobiłyście smaka na gofry język mi do ucieka
A mi dzisiaj już przeszła ochota na gofry i dobrze!

Cytat:
pewnie tak dlatego będę dalej pić, bo ją kocham! w dodatku dzisiaj kupiłam sobie moją ulubioną Jacobs Velvet, bo była w promocji! ona jest przepyszna z mlekiem
Ooo muszę spróbować jak mówisz, że taka pyszna

Cytat:
hmm, a jaki to słodzik?
teraz mam słodzik z Polo Marketu o ten: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...etie-Gold.html , ale wcześniej miałam taki i też był bardzo dobry: http://www.chili24.pl/LANG-NO-CAL-Sl...0,3479%29.aspx

Cytat:
Nie jadłam pączków z Biedronki, więc nie wiem jak smakują No te 300 kcal mnie przeraża
mój TŻ zażyczył sobie na Tłusty Czwartek domowe pączki no chyba oszaleję, jak on będzie je jadł, a ja będę się przyglądać muszę to przemyśleć, czy opłaca mi się robić bo znając mnie to się nie powstrzymam
Haha to musiała być przerażająca spowiedź
U mnie na szczęście Teściowa robi pączki co roku więc ja nie muszę :P
No porządnie się zastanów czy robić te pączki czy nie
Nasza spowiedź nie była aż taka zła z tego co pamietam ja zjadłam jednego czy dwa pączki tylko :P dziewczyny też podobnie Dałyśmy radę

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja akurat umiem powiedzieć sobie DOŚĆ jak ustalam że zjem np 2 nalesniki, to kończy się na 2. jak byłam na gofrach... , chyba ze 3 mies temu... to zjadłam jednego i na tym skończyłam. trzeba mieć umiar, wtedy się o wiele łatwiej człowiekowi brnie przez dietę i pokusy.
Ja też myślałam, że umiem nigdy nie miałam z tym problemu ale czasami przychodzi taka chwila, że człowiek złamie się raz czy dwa razy... Dlatego wolę nie ryzykować. W sumie to dzisiaj już jakoś nie mam ochoty na gofry :P

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Moniaa A dRogi jest ten steeper ? bo bym i ja sobie go zakupiła bo dostałam premie to akurat sprzydało by mi sie
Na allegro popatrz sobie bo ceny są przeróżne! tak ok. 100 zł trzeba na pewno dać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 12:42   #2964
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jednym słowem Drańński jest niewiem po kim to ma
haha

Cytat:
Ja też chodzę regularnie do dentysty. Mam jeden ząb jeszcze do zrobienia i wizytę mam na 16 lutego. Na szczęście to tylko jakaś maluśka czarna kropeczka na zębie mi się zrobiła więc 20 minut i ząb będzie zrobiony.
No choróbska się robią od zepsutych zębów ale najgorszy jest ból zębów! masakra! i do tego jak są zepsute to na metr z buzi śmierdzi.... znam pare takich osób... że oni tego nie czują to dziwne....
mi wczoraj robiła jedynkę umierałam ze strachu, że mi coś spartaczy ale jest spoko i prawie nic nie bolało 15 minut i po sprawie
masz rację, ze wszystkich bólów jakie miałam ból zęba jest najgorszy w liceum byłam taka głupia, że mimo, że miałam uporczywy nawracający ból zęba nie poszłam do dentysty bo się bałam ból nie do zniesienia;/ faszerowałam się ketonalem... nie wiem jak można było wytrzymać 2 lata z bolącym zębem... głupota nie zna granic grrr, zmądrzałam dopiero na 1 roku studiów, kiedy było już naprawdę źle :/ i skończyło się wyrwaniem w ciorty tego zęba więc tak ku przestrodze: chodźcie do dentysty!
Stary 2012-01-26, 12:47   #2965
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Ja też myślałam, że umiem nigdy nie miałam z tym problemu ale czasami przychodzi taka chwila, że człowiek złamie się raz czy dwa razy... Dlatego wolę nie ryzykować. W sumie to dzisiaj już jakoś nie mam ochoty na gofry :P
jesteśmy tylko ludźmi, słabości są wpisane w naszą naturę
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:48   #2966
monika01011986
Zakorzenienie

A ja dzisiaj troche bez humoru
Dostałam maila, że te tuniki które kupiłam dostanę w późniejszym terminie bo nie mają tych kolorów co zamówiłam!!!!!!!! No ale kurde na aukcji były jako dostępne!!!!!!!!!! Co za niepoważny sprzedający! Wystawia coś czego niema!
No i mam doła bo nasz "wspaniały" premier zdecydował, że jednak podpiszą tą zrypaną ACTA no i podpisali Płakać mi się normalnie chce.... nienawidzę premiera i całej jego bandy! Mam straszne wyrzuty sumienia że na niego głosowałam... jaka ja byłam głupia! Tylko że on tak pięknie ludziom oczy mydlił, że będzie w naszym kraju tak pięknie jak on zostanie premierem... a póki co jest katastrofa Kłamca i oszust.....
Żałuję że na Palikota nie głosowałam, ale za 3 lata na pewno zagłosuję!
Idę się ubierać i malowac i lecę na miasto. Musze kupić baterie do wagi i odebrac synka z przedszkola... Później tu zajrzę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-26, 12:52   #2967
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie seriale oglądasz? Ja uwielbiam Na Wspólnej i od niedawna oglądam ten nowy serial na TVN " Julia". Świetny jest!
miałam oglądać ten serial, ale w końcu zapomniałam :P i obejrzałam któryś tam odcinek przypadkowy w TV i jakoś mnie nie zachwycił :P ale może dlatego, że nie oglądałam od początku i nie wiem o co chodziło może zacznę

Ja oglądam zagraniczne Plotkarę, Pretty Little Liars, The Lying Game tak się wciągnęłam, że szok i zastanawiam się nad kolejnymi serialoholizm się odezwał

Cytat:
Ooo muszę spróbować jak mówisz, że taka pyszna
spróbuj

Cytat:
teraz mam słodzik z Polo Marketu o ten: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...etie-Gold.html , ale wcześniej miałam taki i też był bardzo dobry: http://www.chili24.pl/LANG-NO-CAL-Sl...0,3479%29.aspx
kurcze, szkoda, że u mnie nie ma Polo Marketu bo to specjalnie dla tego sklepu wyprodukowane?
poszukam tego drugiego gdzieś

Cytat:
U mnie na szczęście Teściowa robi pączki co roku więc ja nie muszę :P
No porządnie się zastanów czy robić te pączki czy nie
Nasza spowiedź nie była aż taka zła z tego co pamietam ja zjadłam jednego czy dwa pączki tylko :P dziewczyny też podobnie Dałyśmy radę
teściowa pewnie też zrobi ale ona będzie robić takie mega tłuste (na smalcu+olej ) i duże a ja jak robiłam zawsze w domu to takie mniejsze i jeszcze znalazłam sposób, żeby nie wsiąkało w nie dużo tłuszczu wyczytałam w takiej fajnej książce kucharskiej, że najpierw pączki trzeba wrzucić do wrzątku, a jak wypłyną to dopiero na tłuszcz wtedy są "chudsze" chcę w to wierzyć
Jak zrobię to jakąś małą porcję i się skuszę na jednego
Stary 2012-01-26, 13:02   #2968
bialaczekoladka
Zakorzenienie

łaaaaaaaaaa ale naskrobalscie
powiem tylko dwa slowa ze jestem mega chora od wtorku
Biore antybiotyk od dwoch dni ale cos czuje ze slabiutko dziala

Lece Was nadrobic
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 13:05   #2969
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko dziękuję za przeróbki podoba mi się kolorek na 2 i ostatnim zdjęciu i może zrobię sobie parę ciemniejszych pasemek
Monia hehe Ty to jak moja mama ona to mi ciągle tłucze do głowy, żebym nie cudowała z włosami, bo w takich jasnych jest mi najlepiej a ja nigdy nie słucham i później wracam do blondu no ale zobaczymy na wiosnę\, może zrobię parę ciemniejszych pasemek a jak będzie źle to później już tylko blond będę robić muszę spróbować, bo to ciągle będzie mnie kusić i nie da mi spokoju, tak samo jak miałam z rudymi włosami, chorowałam 2 lata na rude no i w końcu się odważyłam pochodziłam w rudych pół roku i wróciłam do blondu
Stary 2012-01-26, 13:13   #2970
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj troche bez humoru
Dostałam maila, że te tuniki które kupiłam dostanę w późniejszym terminie bo nie mają tych kolorów co zamówiłam!!!!!!!! No ale kurde na aukcji były jako dostępne!!!!!!!!!! Co za niepoważny sprzedający! Wystawia coś czego niema!
No i mam doła bo nasz "wspaniały" premier zdecydował, że jednak podpiszą tą zrypaną ACTA no i podpisali Płakać mi się normalnie chce.... nienawidzę premiera i całej jego bandy! Mam straszne wyrzuty sumienia że na niego głosowałam... jaka ja byłam głupia! Tylko że on tak pięknie ludziom oczy mydlił, że będzie w naszym kraju tak pięknie jak on zostanie premierem... a póki co jest katastrofa Kłamca i oszust.....
Żałuję że na Palikota nie głosowałam, ale za 3 lata na pewno zagłosuję!
Idę się ubierać i malowac i lecę na miasto. Musze kupić baterie do wagi i odebrac synka z przedszkola... Później tu zajrzę
o kurde, nieładnie trzeba mu wystawić odpowiednie recenzje

no ja też się zawiodłam na naszej polskiej władzy ale nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz porypany kraj;/ oni potrafią tylko słodzić jak się zbliżają wybory, a potem olewka i pierwsze co robią to podnoszą sobie płace a ludzie zarabiają 1000 zł na miesiąc, gdzie 3/4 z tego, albo i więcej trzeba wydać na opłaty chore to wszystko...

Ja chyba też zaraz się wybiorę na spacerek tylko najpierw skręcę sobie mój przyrząd do brzuszków
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości