|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() A za brawa dziękować, dziękować, dziś był ten sam zestaw! Juz mnie całe boczki bolą od stojącej części AB JAM ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A wręcz przeciwnie, od razu się lepiej robi Ja jem CHYBA w granicach 1600 (jakoś nie liczę, ale myślę, że więcej nie będzie). Gdybym jadła mniej z moim trybem życia, to bym padła.Cesarskie cięcie to jeszcze rozumiem, to się zdarza... ale płacąc tyle pieniędzy, czasami tracę cierpliwość. A nie chcę znów zmieniać lekarza, bo mam za sobą poważną operację i to jest lekarz, z którym da się pogadać.. i który zawsze wyjaśni wszystkie wątpliwości. Nawet nie zwracałam uwagi, a metki poucinane. Ale marynarki żyją ;P ** Ale dzisiaj miałam koszmarny dzień. Na uczelni masakra, niekończąca się historia, coraz więcej do zrobienia, a ja nawet nie mam czasu się po tyłku podrapać. Potrzebuję wydłużyć dobę, bo nie wyrabiam ![]() Zaprawdę powiadam Wam, nie ma nic lepszego po takim dniu niż grzaniec galicyjski z gozdzikami i pomaranczka Btw. widzialyscie jak Katarzyna T. pogina dzis na blogu w 12cm szpliach po sniegu? Leżę i kwiczę!
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-01-25 o 23:54 |
||||
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Dziewczyny spadek!!!
46,5
|
|
|
#1533 |
|
Rozeznanie
|
brawo brawo same spadki pięknie u mnie też 58,4kg do pierwszego celu coraz bliżej
![]() Pooglądałam zdjęcia Bańki jak nie będę taka cienka to się zastrzelę ale mój TŻ już marudzi że nie chce mnie takiej chudej bo za co on złapie Na szczęście z cycków mi nie zlatuje czyli git najbardziej zależy mi na brzuchu, boczkach które z biodrówek się wylewają no i nóżkach co by latem pokazać się odpowiednio w bikini. Agnes czy ja też mogę prosić o dżema na PW ![]() Dzisiaj wstałam o 8 i nic nie robię no oprócz ćwiczeń zestaw taki sam. Nie wiem co dzisiaj zjeść. A chińszczyzna była z piersią indyka i mega ilością warzyw na oleju z pestek winogron więc jak dla mnie to było dietetyczne danie mimo że smażone ale w woku i tej oliwy tyle co kot napłakał i do tego porcja surówki z kapusty i marchewki i coś tam jeszcze nie wiem co TŻ tam nawrzucał ale było smakowe
|
|
#1534 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
śniadanko : wieśniak + kanapka na reszte dnia nie mam jeszcze pomysłu. wczoraj zrobiłam 40minut ćwiczeń z ciężarkami na nogi i ręce - dzisiaj nie mogłam się podnieść z łóżka. mam takie zakwasy na nogach do tego doszło 20min na brzuch. aaaaaa! moje mięśnie!! dzisiaj czeka mnie znowu 45 minut skakania no jest jest, ale warto robię imię : Oliwia na prawej ręce, a dokładnie na przedramieniu Cytat:
kochana... zaczęłaś chyba od 2 tygodnia, bo w pierwszym tygodniu nie ma ab jam masz rozpiskę? Cytat:
za ćwiczenia i jadłospis. nooo, już sie nie mogę doczekać!! no to kochana, bierz Tża i do dzieła! ![]() Cytat:
jak długo się będziesz zastanawiać, to nigdy nie zrobisz Cytat:
a ja z niecierpliwością czekam na @.... Cytat:
ale mam w planach kupić sobie czekoladę i jeść po 2 kostki dziennie. później i tak ćwiczę po 40minut, więc na pewno to spalę zresztą czekolada to magnez yeah! gratki u mnie waga ciągle stoi w miejscu. widzę,że z ud ubyło, ale nie wiem jeszcze ile dokłądnie, bo mierzenie w niedziele. Cytat:
|
|
|
#1535 |
|
Rozeznanie
|
Nie przesadzaj jak widzę Twój brzuch to mam deprechę
ale od lutego zacznę dżema![]() Dziekuje za plik Lecę szykować się do pracy
|
|
#1536 |
|
Wtajemniczenie
|
co tam brzuch.... Ja chcę mieć chude nóżki
nie ma za co. Pędź,miłego dnia
|
|
#1537 | |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje!!!!
)Cytat:
Mam tą rozpiskę, ale to learn and burn mnie usypia, z resztą nie jestem już jakoś mega początkująca... a to trzeba śledzić wg rozpiski? Ja sobie tak puszczam, oglądam 30s i mówię "o, to dzisiaj!" ![]() Dzisiaj +/- 35min Cardio Party 1 (musiałam kawałek przewinąć bo bym się nie wyrobiła czasowo), właśnie wsunęłam przepyszną owsiankę (banan + migdaly + 2 kostki gorzkiej czekolady, mniam!) i.. idę walczyć z kolejnym dniem
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Boże!!!!! kopnijcie mnie w d*pę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogę się zmobilizować do nauki
|
|
|
#1539 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z tymze ja bardziej wolę wersję z granatem, choć morela też jest ok jak mam teraz proste wlosy, to działa na nie lepiej, niż jak miałam kręcone ![]() Cytat:
![]() mam jeszcze jeden ulubiony, czarny z benettona nienawidze prania recznego2. jezu WIDZIALAM czy ta dziewczyna nigdy sie nie brudzi . nigdy nie biega. nigdy nie smarka. nigdy nie wiem, siku nie robi i pytanie bonus jak myslicie. czy lata za nią profesjonalny fotograf a jej blog jest elementem dziłania dobrze dobranego zespolu PRu, zeby pokazac, ze ona jest n ormalna, do ludzi itepe, czy może ona lata ze statywem i cyka zdjecia samowyzwalaczem i rzeczywiscie kupuje na przecenach a do klubu bierze 2 dychy ![]() bo ja tu węszę podstęp i wstrętną intrygę! ![]() jaaaaaaa zeszlas ponizej 47! brawo ![]() Cytat:
![]() ejjjj jak to cienka, jak to nie ma za co zlapac! wyobraz sobieze moj tz ciagle mowi mi ze mam boczniaki ;/ ale jak czytam wasze obiektywne opinie na moj temat to stwierdzam ze jest stukniety ;p tez mam taki obiad, mniam! jak tam w pracy ;> Cytat:
2. dasz radę zjeść tylko 2 kostki?! dzizas ![]() dzis tz przywizie mi mnostwo czekolady. oj cos mi sie nie wydaje ze zjem zaledwie 2 kostki ;D u mnie w miare ok. mam teraz ogromne cyce jestem przed @ i czuje sie beznadziejnie. nie robie qpy ![]() z nogami tak sobie, musze isc do reumatologa, we wtorek, duzo wskazuje na to ze jest to jakas powazna choroba co wkurza moich rodzicow, bo oni juz sa podlamani mniejsza z tym ;pdzis jedzie tez ten maly upior, wiec bede miala troche wiecej czasu na wizaz ![]() aaaaaaaaaa no i acta podpisana, matko co to bedzie!
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania,
![]() Co do Kasi T. uważam, że po prostu ma takie dobre serduszko i pomimo tego, iż ma tatę premiera chce być normalną dziewczyną, jedną z Nas, taką zwykłą zjadaczką chleba! Wzruszyło mnie to... Nadal masz jeszcze te górki na nogach?? ![]() Aaa tak z innej beczki... Czemu nie mówisz o nauce i sesji?
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no , ciągle nawracają i zwierzam się, jak mnie mocniej bolą ;p a tak to nie chce za mocno marudzić ;p 3. bo wchodze tu zeby sie wyluzowac i zrelaksowac, wole sie dodatkowo nie wkurzac pisaniem o dziekanacie, nudnych wykladach (+zrywaniu sie z nich) i fanaberiach profesorow ;p nie chce absorbowac swoja osoba, swoimi problemami, jakimis tam rzeczami mocno prywatnymi. ja lubie swoje studia co odkrywczego moge napisac o nauce i sesji. kazdy wie jak jest. zarwane noce, placz i pisanie sciag, ktore i tak nigdy nie zostana wykorzystane. ![]() no i druga sprawa, ze nie chce zdradzac totalnych szczegolow z zycia prywatnego, zeby nie pasc ofiara jakiegos prymitywa ktory wbija nam na forum ;p jeszcze mnie namierzy i co ;p
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ja na swój dziekanat absolutnie nie mogę narzekać!
są dwie zabójcze babki, które zawsze chętnie pomogą i pogadają! Naprawdę ![]() Boże wracam do ekonomii!
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi sie nie chce sprzatac
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie, że Kasia T. zarabia na tym blogu 12 tysięcy miesięcznie?
![]() Też założę! ![]() A fot Banny też nie oglądam, po co się dołować I Nie mam czasu na nadrabianie wszystkiego |
|
|
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja odnotowałam spadek i mi nie powinszowałaś
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci po prostu zazdroszczę ![]() jak ekonomia?
|
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, kumam
Strasznie Nie nadaję się na ten kierunek
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie Psyhe, fajnie, a ja znowu przytyłam
Muszę zacząć ćwiczyć ... Ostatnio promuję jedną wielką ANTYdietę.
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ze stresu straciłam apetyt...
Dzisiaj zjadłam grahamkę i teraz trochę warzyw i kawałek mięsa...
|
|
|
#1550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Kasia jak czasem dowali, w góry zabrać szpilki- ona naprawdę pojechała się tam lansować Najbardziej mi się jednak podoba komentarz takiej krzykaczki, która jedzie, że chodzenie w szpilkach bez względu na warunki atmosferyczne nie jest trudne i że sieroty wywalają się w płaskim. Nawet jej odpisałam na ten komentarz (aż 5 osób mnie zlajkowało Karola, a Ty co studiujesz? Mi się kojarzysz z informatyką, albo jakimś kierunkiem technicznym na PP ![]() Cytat:
Cytat:
) i też uważa, że te foty są poprzerabiane. Można być superzdolnym, ale w życiu nie zrobi się AŻ TAKIEGO zdjęcia bez przeróbki (mój TŻ też lubi fotografię, ma do tego talent, ale no nie widziałam nigdy, żeby na surowo zdjęcie było takie piękne i wysycone kolorami).O nie, biedna Ania A jaka to choroba może być?Mój TŻ chciał iść na protest na Floriańską, na szczęście zmądrzał i uczył się do sesji Ale kumple z akademika poszli, podobno to był przemarsz aż pod urząd wojewódzki.[QUOTE=aniabaniaa;31859278]no nie gadaj?! ja wole chodzic do dentysty i ginekologa jednoczesnie, niz do dziekanatu;/ choc czasami musze im przyznac racje, jestem dosc nieterminowa i z tego tytulu miewam problemy i nieprzyjemnosci, ale za to jestem czestym gosciem w dziekanacie, woooowwwwww QUOTE] Ej ja lubię mojego ginekologa, jest taki miły Zawsze zapyta, co u mnie słychać itp. Cytat:
)
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-26 o 17:00 |
||||
|
|
|
|
#1551 | ||||
|
Zadomowienie
|
wooooooooooooooooooow!!!! brawo
![]() Cytat:
A brzuszek zejdzie zobaczysz Cytat:
![]() Cytat:
ja w ogóle Waszych fotek staram sie nie oglądać bo chudzinki z Was ![]() Cytat:
pioooona!!!Właśnie robie na obiad placki z jabłkiem, mega kaloryczne, potwornie słodkie i przypaliłam jedną porcję bo Wam odpisuje ej, musze sie do czegos przyznać - ciężko mi Praca fizyczna jest potwornie wykańczająca, do tego ta droga do domu.... A tu czeka na mnie to z czym ciężko było mi sie wyrobic jak nie pracowalam. Mam sińce na nogach, o rękach lepiej nie wspominam. W domu najchętniej poszłabym spać ale mam zawsze kupę zajęć. Powiedzcie mi że dam radę, że mnie wspieracie
|
||||
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
MP, oczywiście, że dasz radę. Uwierz, że rodzicom nas wszystkich też pewnie na początku było ciężko- ale powiedz szczerze, wytrzymasz w tej pracy jeśli chodzi o Twoje problemy ze zdrowiem?
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
MP, jeśli nie ma przeciwwskazań zdrowotnych to dasz radę! Wszędzie w pewnym momencie psychika na jakiś czas siada, ale to wraca do normy.. Będziesz miała taką satysfakcję jak jeszcze nigdy, a z czasem zmienisz pracę na tą wymarzoną. Wierzę w to
)Dzisiaj brzydko I: Bułka z sałatą, szynką i serem II: Jabłko III: Barszcz zabielany + kasza gryczana z mielonym i buraczkami IV: Bułka z szynką i sałatą + kawałek pizzy od młodego. Grunt, że byłam na zakupach i kupiłam podwiązkę, dwa brakujące lakiery do paznokci, pędzelek do smooky eyes [kurna i tak mi coś nie wychodzi..]. Poszłam do ESOTIQ w poszukiwaniu podwiązki, a Pani do mnie: "Zostały tylko L i XL, ale widzę, że Pani ma szczuplutkie nóżki"
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-26 o 18:10 |
|
|
|
|
#1554 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brakuje mi tylko czasu, dzień jest taki krótki.... ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
a jadłospis - czasem potrzebny jest grzeszny dzień, ale Twój chyba nie jest taki zły
|
||
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiam jaki na jutro ułożyć turbo jadłospis
![]() I: dwie kromki chleba razowego z margaryną (flora pro activ II: jabłko, bo jak wrócę do domu, to już zaraz będzie obiad III: obiad, czyli to, co mama ugotuje ![]() IV: nie mam zielonego pojęcia |
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed sesją nie mam apetytu
Moje dzisiejsze menu: grahamka z wędliną trochę warzyw na parze i kawałek mięsa + duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo kawy!!!!!!!!!
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, Psyhe, padniesz nam tutaj
Mój związek obecnie hibernuje w czasie sesji TŻ Potem pewnie będzie hibernował przez następne 3 miesiące z okazji mojej matury Od jutra idę na dietę, tak poza tym Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-26 o 18:26 |
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo stres mam do 4.02 no a później jeszcze poprawka Mam nadzieję, że jedyna!
|
|
|
|
#1559 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
boże, ale ze mnie prosiak.
ale jestem na siebie zła,że nie odmówiłam.... ja wiem,że czasem się należy, ale wiem,że jak raz tak sobie powiem, to już tak będzie za każdym razem Cytat:
jak tam chcesz. Ja robię wg rozpiski ![]() Cardio mnie dzisiaj prawie zabiło hehe Cytat:
Cytat:
dzisiaj miałam 40minut, wczoraj 60min. różnie. ale jak Oli śpi, ja wskakuje w dresy i heeeya dzisiaj po 30minutach ledwo dawałam radę. nie śpię od 4 rano, więc zmęczenie dało o sobie znać. powiem Ci,że czasem jedna kostka mi wystarcza. aż się sobie dziwię haha wcześniej pochłonęłabym całą tabliczkę boże, ja też chcę być już przed @ kochana... żadna poważna choroba, wypluj te słowa!! na pewno coś da się z tym zrobić Cytat:
zakładam też!! haha wyślesz mi na pw linka do jej bloga Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ejjj chyba musze wam pokazac jakies bardziej aktualne zdjecia! Cytat:
Cytat:
![]() 2. 3. cos groznego ze stawami ;( we wtorek bedzie wiecej wiadomo ![]() 4. moj pierwszy gin. byl super, chodzila do niego moja mama i babcia banna (z ktora z reszta bylam na pierwszej wizycie, ona zrobila gumowe ucho i podsluchiwala czy jestem dziewica pozniej mialam siarczysta pogadanke ze faceci to ch*je )uzywal zdrobnien typu maciczka, plemniczki, jajowodziki i klepal mnie po udzie Cytat:
kochana! Ty ciągle dajesz radę ! masz pod górę, a się nie dajesz, należą Ci się super brawa kuuuurde no i zaraz znowu dostane z*eby od jakiejs nowej odchudzajacej sie, ze wam sie podlizuje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

ćwiczonka bardzo ładnie

Wasz też jest twardy czy olejasty? 

Na szczęście z cycków mi nie zlatuje czyli git najbardziej zależy mi na brzuchu, boczkach które z biodrówek się wylewają no i nóżkach co by latem pokazać się odpowiednio w bikini. 

ale od lutego zacznę dżema

i pytanie bonus 
Wzruszyło mnie to... 
Nie mam czasu na nadrabianie wszystkiego 
BLOGUJĘ
Piekarnik Laury
zakładam też!! haha