Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 00:54   #3271
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ona chce kupic ten co reklamowali często w telewizji.. o ten: http://allegro.pl/ekspres-tas-6515-b...080741482.html
Hmm, no właśnie to ten na kapsułki trochę drogo wychodzi z niego kawa tak mi się wydaje, z tego co patrzyłam na ceny kapsułek

Monia, prawdę piszesz o dzisiejszej młodzieży... po prostu przerażająca prawda

Dobra, chlebek wyciągnięty, można iść spać bo się zaraz rzucę na ten chleb w końcu jadłam kilka godzin temu

Jeszcze tylko nałożę odżywkę na pazury
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 01:01   #3272
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
eee, nic Ci nie będzie w końcu nie jesz tak zawsze
jadłospis bardzo smaczny! szczególnie smacznie brzmi ta zapiekanka!

a o co poszło z TŻ-tem?

Hmm, nie wiem co Ci doradzić na te kolacje skoro nie możesz patrzeć na serki wiejskie i twarogi to może jedz to z chlebkiem pełnoziarnistym? albo z pieczywem chrupkim? ja tak jem a ostatnio nawet owoce z jogurtem ważne żeby było w miarę lekko i by nie przesadzić z kaloriami
ja nie zawsze mam białkowe kolacje jak widzisz

Co do koktajli białkowych, to nie doradzę bo nie piłam nigdy i raczej nie będę nie jestem zwolennikiem białka w proszku
ja kiedys pilam na sniadanie koktajl Herbalife [wtedy jeszcze nie wiedzialam o istnieniu tak pysznego sniadanka jak owsiana ]. Tak powaznie, to moja mama to pije bo sie czuje lepiej, wczesniej nie mogla jesc np papryki albo miesa smazonego w najmniejszej ilosci tluszczu bo pozniej glowa ja bolala strasznie, miala migreny, bole stawow i zaczela pic to cos i jej pomoglo. Nie wnikam, ale ona ogolnie mega scepytczna jest do takich rzeczy wiec skoro mowi ze ok to znaczy ze dziala. No i czulam sie dobrze, tylko bledem bylo picie czystego bialka na sniadanie zero energii po tym, godzina po wypiciu glod niesamowity. Ale na kolacje...w sumie wyprobuje przez tydz Herba od mamy, jak bedzie dobrze to moge sprobowac kupic ten tanszy dla sportowcow. O!

Co do silowni- ogolnie powiem szczerze, ze nie martwie sie tym ze za malo, ze moge lepiej, ze mam slaba kondycje- chodze tam, podczas kazdego treningu robie chociazby minimalne postepy i z czasem bedzie super. Jakbym sie miala tym martwic to bym sie zniechecila strasznie. Poza tym, nawet najmniejsza dawka ruchu jest 10000razy lepsza niz kompletny jego brak prawda?

Z TZ sama nie wiem w sumie, jestem troche zla, bo spedzam moje ciezko wypracowane ferie sama. On sie uczy do sesji [dzieki Bogu!], ale wkurzylo mnie to, ze od miesiaca wiedzial ze ferie mam wtedy i wtedy i chcialam gdzies wyjsc [juz nie mowie o gorach, zwykle lodowisko mi wystarczy] a zaczal ogarniac ten przedmiot, ciezki material, w niedziele. I mowi ze nie da rady sie wczesniej ze mna spotkac bo costam. Jestem troche zla, bo chociaz godzina by go nie zbawila... Ja wszystko pozaliczalam w pierwszych terminach zeby miec wolne i zeby moc pojsc GDZIEKOLWIEK. Tymbardziej mi przykro ze od miesiaca planuje impreze niespodzianke dla niego [on o tym nie wie] i ona wypadnie 3.02 i wydam na nia pewnie duzo kasy, sama bede przygotowywala wszystko itp a on nie moze pojsc ze mna na pieprzona godzine na lodowisko. Ogolnie jest kochany i wiem , ze to glupi powod...ale jakos tak mi zle i smutno. i ciesze sie ze sie uczy i wiem ze to wazniejsze itp ale i tak mi przykro ze tak tego nie ogarnal...

Poza tym, to co przeczytalam o tych dzieciakach... masakra. Nawet nie moge sensownie tego skomentowac.

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-01-31 o 01:02
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 01:01   #3273
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Monia, takiego smaka mi narobilas na te Niemcy... na prawde. Zycie na poziomie. I fajnie, ze w koncu zobaczylas "jasna" strone tego Poza tym: moj ojczym 7 lat temu wyjechal do Danii, zeby zarabiac na budowe domu. Nie znal ani angielskiego ani niemieckiego ani dunskiego nic. Potrafil powiedziec bodajze po niemiecku "kali chciec kali moc kali potrafic". A teraz dogaduje sie swietnie, rozumie wszystko, jego wspolpracownicy go uwielbiaja takze- dla chcacego nic trudnego. Poza tym Ty na tym skorzystasz! Sama w koncu zaczniesz mowic. A o tym , ze dzieci beda znaly 3 jezyki perfekt juz nie wspominam.!
"kali chciec kali moc kali potrafic" hehehe świetne masz te teksty jak czytam Twoje posty to ciągle się śmieję bo tak fajnie piszesz :P
Ja miałam Niemiecki 8 lat w szkole ale wszystko już zapomniałam :P być może dam radę się go nauczyć, może na jakis kurs pójdę? no będę musiała się go nauczyć bo inaczej będzie lipa!
Dzieciaki pewnie moment podłapią no i fakt 3 języki będą znały Mój starszy synek już sporo umie po Angielsku bo w przedszkolu się uczy 2 lata już.

Cytat:
Hmmm...cos jeszcze. A! Moj jadlospis , jesli ktoras z Was ma uwagi- zapraszam do komentowania i besztania mnie
S: owsianka [3lyzki na noc moczone w wodzie] z mieszanka kupna rzechy laskowe, ananas kandyzowany, zurawina suszona i crunch [opakowanie ma ok 80g a mi ono starcza na tydzien]
silka
po wyjsciu z silowni, jakies 20 minut:
IIS: 2 kromki chlebka razowego na zakwasie [robionego przez najlepsza kucharke na swiecie- Babcie moja ], z salata, papryka, ogorkiem, plastrem drobiowej szynki
O: zapiekanka skladajaca sie z : brokuly, pomidory, piers z kurczaka, cebula, makaron razowy, serek wiejski, kilka oliwek [bede miala na obiadek jutro bo zostalo hihihi]
pozniej poszlam spac :/
K: kromka , wybralam ta jedna z poczatkowych, bo nie bylam glodna, niestety pszennego, bo babciny sie skonczyl, z pasztetem z drobiu i szczypiorem. Kompletnie nie mialam weny na kolacje + jestem poklocona z TZ

Kolacje zjalam ok 20. Wiec chyba nic sie nie stanie od tego chleba paskunego?

Poza tym, chcialam Was zapytac o zdanie. Bo tak jak pisalam nie mam kompletnie weny na kolacje, na nic nie mam ochoty,a musze cos przeciez na kolacje zjesc, jajka samego bez chlebka nie przelkne, jajecznicy tez [od dziecka mam tak, ze mnie po tym muli i musze miec cos na zagryche], a ilez mozna jesc serek wiejski/twarog ze szczypiorem. No dobra, koncze gadac, krotko- co myslicie o tych koktajlach bialkowych dla sportowcow na kolacje kilka dni w tygodniu? One maja bardzo duza zawartosc bialka i malo wegli a tego mi trzeba przeciez. I jedna rozrobiona porcja ma bodajze 150kcal. Patrzylam w decathlonie na dziale dla KOKSOW prosze Was o szczere opinie...
Jadłospis jest w porządku Ja przez całą dietę jadłam chleb i schudłam więc Tobie na bank kromka nie zaszkodzi na kolację nie martw się
Kup sobie ten ciemny chlebek i wieczorem możesz sobie śmiało jeść jedną taką kromkę z czymś tam białkowym
Co do koktajli to jeśli są z jakiejś znanej i sprawdzonej firmy to można pić taki koktajl na kolację. Ja kilka dni temu pytałam mojego kolegę który ma siłowię i jest instruktorem fitnesu i kulturystyki jakie koktajle sa dobre na kolację to polecił mi ten: http://allegro.pl/trec-night-protein...032546233.html To jest specjalny który pije się na noc. Ja ogólnie firmę TREC uwielbiam, mają najlepsze wspomagacze sama łykam CLA&green tea z tej firmy, dzięki temu cellulit zniknął całkowicie.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 01:13   #3274
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Co do silowni- ogolnie powiem szczerze, ze nie martwie sie tym ze za malo, ze moge lepiej, ze mam slaba kondycje- chodze tam, podczas kazdego treningu robie chociazby minimalne postepy i z czasem bedzie super. Jakbym sie miala tym martwic to bym sie zniechecila strasznie. Poza tym, nawet najmniejsza dawka ruchu jest 10000razy lepsza niz kompletny jego brak prawda?
prawda
pewnie, że lepiej powoli, stopniowo zwiększać dawkę ruchu żeby się nie zniechęcić, ale także by sobie nie zrobić krzywdy

Cytat:
Z TZ sama nie wiem w sumie, jestem troche zla, bo spedzam moje ciezko wypracowane ferie sama. On sie uczy do sesji [dzieki Bogu!], ale wkurzylo mnie to, ze od miesiaca wiedzial ze ferie mam wtedy i wtedy i chcialam gdzies wyjsc [juz nie mowie o gorach, zwykle lodowisko mi wystarczy] a zaczal ogarniac ten przedmiot, ciezki material, w niedziele. I mowi ze nie da rady sie wczesniej ze mna spotkac bo costam. Jestem troche zla, bo chociaz godzina by go nie zbawila... Ja wszystko pozaliczalam w pierwszych terminach zeby miec wolne i zeby moc pojsc GDZIEKOLWIEK. Tymbardziej mi przykro ze od miesiaca planuje impreze niespodzianke dla niego [on o tym nie wie] i ona wypadnie 3.02 i wydam na nia pewnie duzo kasy, sama bede przygotowywala wszystko itp a on nie moze pojsc ze mna na pieprzona godzine na lodowisko. Ogolnie jest kochany i wiem , ze to glupi powod...ale jakos tak mi zle i smutno. i ciesze sie ze sie uczy i wiem ze to wazniejsze itp ale i tak mi przykro ze tak tego nie ogarnal...
Ehh, też by mi smutno było rozumiem, sesja sesją, ale odpoczynek tez jest ważny! może się uczyć cały dzień, ale niech po południu wrzuci na luz! Lepiej na tym skorzysta!
Z facetami to tak jest, my się staramy, a oni często tego nie widzą im to trzeba jak krowie na rowie wszystko wykładać
nie przejmuj się, pogodzicie się

Laski, ja spadam w końcu spać, bo już pół butelki 1,5 litrowej wody wytrąbiłam pewnie będę do rana latać do wc jak zawsze zresztą i w brzuchu mi burczy niemiłosiernie

Kolorowych snów!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-31, 01:14   #3275
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze wszystko zaznaczam i robię 'kopiuj' ale tym razem nie zdążyłam
następnym razem weź stronkę wstecz i wszystko powinno być

Cytat:
no ja nie wiem co z tą pogodą się dzieje zimy nie było normalnej wtedy co być powinna, a teraz takie buty a dzisiaj jeszcze mega nowinkę słyszałam, że w kwietniu mają już być upały nie to żebym miała coś przeciwko, no ale jakiś kosmos z tym naszym klimatem

ja niestety jutro już muszę iść na zakupy bo w lodówce ino światło, mleko i serek wiejski dobrze, że chleb piekę
No dokładnie! Zamiast w grudniu śnieg padać to padał deszcz no a że w kwietniu upały to nie słyszałam! Ale fajnie by było na Wielkanoc upały A klimat faktycznie zmienia się strasznie..... chyba jednak będzie ten koniec Świata bo dziwne rzeczy się dzieją :P
Idź idź jutro na te zakupy bo z głodu nam padniesz!!!

Cytat:
ooo, to u Was i podczas ferii można dzieci zaprowadzać do przedszkola? u nas jest zamknięte są tylko jakieś dodatkowe zajęcia, ale to dla starszych dzieci w szkołach (coby się nie nudziły w domach ) i to w określonych dniach i godzinach

ale dobrze, nie będzie Ci rozrabiał w domu
U nas przedszkole normalnie funkcjonuje
Dla starszych dzieci też są jakies tam imprezy na hali sportowej i na jeziorze na lodowisku. Wczoraj jakiś mecz tak grali na łyżwach My mamy tu 6 jezior i jedno jest prawie w samym centrum miasta

Cytat:
mi nigdy nie wyjdą takie jak z budki :P już myślałam, że osiągnęłam ideał, ale jak zjadłam u nas w nowo otwartym lokum gofra to taki chrupiącyyyyyy, że rozpływał się dosłownie mi bardzo smakują domowe, ale tylko zaraz po wyciągnięciu są takie chrupkie, potem takie gumowe i feee
Ponoć słysząłam, że dodaje się wodę gazowaną do ciasta i one są wtedy takie chrupiące

Cytat:
no, moja siostra kilka razy leciała do Niemiec za 90 zł w obie strony na tanich liniach czasem można wyłapać takie okazje!
A busem to masakra tyle wysiedzieć chociaż ja jechałam do Anglii 2 razy autobusem 48 godzin nigdy więcej masakra, co przeżyły moje nogi, moja mój pęcherz
ooo za 90 zł! Ale fajnie! a jechać 48 godzin autobusem czy samochodem to masakra po prostu.... terror w biały dzień! najgorzej to właśnie dupa boli.... ja kiedys jechałam gdzieś hmmm nad morze na Hel chyba i były takie korki, że chyba z 7 godzin jechaliśmy.... jezuuu jak mnie tyłek bolał!!! a po 48 godzinach bym umarła :P

Cytat:
nie nie bardzo, bo to nie nasz mieszkanie póki co wynajmujemy od znajomych, więc nic tu nie zmieniamy... to jest tylko takie przejściowe dopóki się nie dorobimy swojego... nie będę inwestować w cudze mieszkanie, żeby się po roku wyprowadzić
ale nie wiem jak oni tu mieszkali, zimno jak choleraaa!

aaaa no to faktycznie bezsensu! TO może chociaż uszczelki dodatkowe kupic i dokleić?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 01:28   #3276
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, no właśnie to ten na kapsułki trochę drogo wychodzi z niego kawa tak mi się wydaje, z tego co patrzyłam na ceny kapsułek

Monia, prawdę piszesz o dzisiejszej młodzieży... po prostu przerażająca prawda

Dobra, chlebek wyciągnięty, można iść spać bo się zaraz rzucę na ten chleb w końcu jadłam kilka godzin temu

Jeszcze tylko nałożę odżywkę na pazury
Ja nawet nie wiem ile te kapsułki kosztują, nie mam pojęcia.

co do dzisiejszej młodzieży to takich historii znam duzo więcej ale musiałabym pisać tu do rana a nie mam juz siły i ide za chwilkę spać.
Ojjj zjadłabym taki świeży chlebek! Pewnie w domu Ci pieknie pachnie ja bym chyba się nie umiała powstrzymać żeby nie wziąć gryza :P

---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ----------

Cytat:
no dokładnie tyle tu cudownych duszyczek

mi też się bardzo podobają mam nawet super stoli z Ikea, składany i łatwo go przenieść a kosztował całe 25 zł

to przynajmniej wesoło masz jest takim słodziakiem i przytulakiem
Ja z dziewczynami tak się zżyłam że masakra! Znamy się prawie jak łyse konie chociaż nigdy się nie widziałyśmy :P Już prawie rok tu piszemy na tym wątku ale to zleciało szybko!!!!!!!!!!!!

Ja z Ikei dzieciom kupiłam krzesełka i stolik świetne są i w Niemczech tez im takie same kupie
TO malutko dałas za stolik
Wesoło z kociakiem jest teraz dopadł te plastikowe jajeczko z Jajka Kinder i biega za nim po całym domu!! wariat

---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ----------

Cytat:

Laski, ja spadam w końcu spać, bo już pół butelki 1,5 litrowej wody wytrąbiłam pewnie będę do rana latać do wc jak zawsze zresztą i w brzuchu mi burczy niemiłosiernie

Kolorowych snów!
Ja ostatnio zmądrzałam i teraz jak wiem że chodzę spać o 2-3 w nocy to przed północą coś tam sobie jeszcze przekąsze. I lepiej na tym wychodzę z tego co widzę bo waga się ruszyła i nie pokazuje już ciągle 59,2 ale 59,0 hehehe
no ale tak serio to trzeba coś zjeść 3 godziny przed snem!!!! i nie ważne czy to północ czy 1 w nocy!! trzeba i koniec!

Kolorowych śpij dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 01:39   #3277
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

ja kiedys pilam na sniadanie koktajl Herbalife [wtedy jeszcze nie wiedzialam o istnieniu tak pysznego sniadanka jak owsiana ]. Tak powaznie, to moja mama to pije bo sie czuje lepiej, wczesniej nie mogla jesc np papryki albo miesa smazonego w najmniejszej ilosci tluszczu bo pozniej glowa ja bolala strasznie, miala migreny, bole stawow i zaczela pic to cos i jej pomoglo. Nie wnikam, ale ona ogolnie mega scepytczna jest do takich rzeczy wiec skoro mowi ze ok to znaczy ze dziala. No i czulam sie dobrze, tylko bledem bylo picie czystego bialka na sniadanie zero energii po tym, godzina po wypiciu glod niesamowity. Ale na kolacje...w sumie wyprobuje przez tydz Herba od mamy, jak bedzie dobrze to moge sprobowac kupic ten tanszy dla sportowcow. O!
No jasne, że wypróbuj jestem ZA a na śniadanie czyste białko pić to faktycznie zły pomysł :P a nawet bardzo zły :P rano trzeba węgle!

Cytat:
Święta prawda!!!! pięknie to pisałaś! nic dodać, nic ująć

Cytat:
No w sumie powinien pójść nawet dla siebie, żeby się przewietrzyć, dotlenić. Nie zdrowo tak w domu siedzieć i się ciągle uczyć. Po paru godzinach przecież już nic do głowy nie wchodzi.
Też by mi było przykro Może pogadaj z nim?Wytłumacz mu, że wyjśćie na godzinkę dobrze mu zrobi A co to za impreza? Z jakiejś okazji?

Cytat:
Poza tym, to co przeczytalam o tych dzieciakach... masakra. Nawet nie moge sensownie tego skomentowac.
teraz młodzież jest straszna... i to coraz młodsi już zaczynają żyć jak dorośli

Kot znowu mnie maltretuje i kładzie mi się na klawiature..... idę już spać bo przyznam Wam się że już ledwo na oczy widzę!!!!!!!! a przed 8 musze wstać synka ubrac do przedszkola, potem jeszcze się walnę spać dopóki młodszy nie wstanie... dobrze, że ten mały to śpioch po mamie i lubi długo spać
Dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-01-31 o 01:42

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 07:44   #3278
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
No jasne, że wypróbuj jestem ZA a na śniadanie czyste białko pić to faktycznie zły pomysł :P a nawet bardzo zły :P rano trzeba węgle!

Święta prawda!!!! pięknie to pisałaś! nic dodać, nic ująć

No w sumie powinien pójść nawet dla siebie, żeby się przewietrzyć, dotlenić. Nie zdrowo tak w domu siedzieć i się ciągle uczyć. Po paru godzinach przecież już nic do głowy nie wchodzi.
Też by mi było przykro Może pogadaj z nim?Wytłumacz mu, że wyjśćie na godzinkę dobrze mu zrobi A co to za impreza? Z jakiejś okazji?

teraz młodzież jest straszna... i to coraz młodsi już zaczynają żyć jak dorośli

Kot znowu mnie maltretuje i kładzie mi się na klawiature..... idę już spać bo przyznam Wam się że już ledwo na oczy widzę!!!!!!!! a przed 8 musze wstać synka ubrac do przedszkola, potem jeszcze się walnę spać dopóki młodszy nie wstanie... dobrze, że ten mały to śpioch po mamie i lubi długo spać
Dobranoc
Witam laseczki w tym cudonym dniu ! [leci mi muzyczka ze Shreka w uszach]
Nie wiem czy to chwilowe wahania czy nie ale na wadze dzis 61kg :d Sprawdze jutro :P

Monia, okazja- moj chlopak ma urodziny zaraz po Sylwestrze, 2.01 i wtedy kazdy jest mega skacowany, splukany i kazdy ma tak troche gleboko i szeroko jego urodziny, wiec ja postanowilam zebrac jego znajomych [przyjaciol, kogos z grupy na studiach,kumpla ktorego nie widzial pol roku ] i u mnie w domu zrobic impreze. I plan jest taki ze ja powiem mu zeby zadzwonil do ktoregos z przyjaciol czy idziemy na impreze i kazdy go tak doszczetnie oleje [ ] , i powiem zeby w takim razie do mnie na noc przyjechal i pojdziemy wczesniej do kina czy cos i zeby po mnie wpadl. WPadnie i wiecie do dalej

Zasuwam na silke, znow owsiana, nie moge sie doczekac az bedzie lato i pyszniutkie malinki mi do niej wpadna i truskawki!!!!!!!!!!!!!

Co do kota- moj zaczal od 6 rano pod lozkiem bawic sie dlugopisem , szlafrokiem itp. Ogolnie srednio ja obchodzilo to ze poszlam spac o 3

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:11   #3279
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
No jestem dałam sobie wycisk na tej siłowni
Było 32 min bieżni, 15 min twister i 20 min na rowerku może dla niektórych to jest mało, ale dla mnie antyćwiczeniowca i totalnego lenia to mega wyczyn najbardziej zmęczył mnie ten rowerek nie wiem czemu i w ciągu 20 min spaliłam 160 kcal myślałam, że ducha wyzionę
Na bieżnie długoja jak w tamtym roku odwiedzałam siłkę, to raczej na orbitreku ćwiczyłamokoło 40 minut, a czasami godzinkęz 10 minut na bieżni a na rowerku odpoczywałam, bo mam w domuto mi się tam nie chciało.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Wkleje Wam fotkę kamienicy w której będziemy mieszkać. Mieszkanie jest na drugim piętrze po prawej stronie, tam gdzie sa te rolety przysłoniete.
Ogólnie okolica ładna i jaka czysta Mąz ma mi później dosłac więcej zdjęć to też Wam wkleje Mi się podoba - skromnie, czysto i wszystko pod nosem (sklepy itp.) Bałam się że będzie to jakaś nora zabita dechami ale jest całkiem ładnie

Załącznik 4469206

Lecę sie malować i szykować jak wrócę to się odezwę
Ładnie to wygląda nie widać, żeby było jakoś zapuszczone

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Kurde, coś wizaż nawala napisałam mega długiego posta i mi wcięło
No to tylko dobrze, że coś działało ja wczoraj nawet na wizaż nie mogłam wejść po pracy po 22!

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:36   #3280
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------
jak kupisz to poproszę o zdjęcie ich na nodzee
Oka nie ma problemu

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość

buty zaje... sama bym sobie takie kupiła ale jeszcze poczekam do wiosny
Wlasnie nie wiem na jaka pore roku one sa, podejrzewam ze moga byc lekko ocieplane, ale nie wiem
Ciekawe tez czy to bedzie zamsz czy cos skoropodobnego, nie mam pojecia ale dla mnie nie to jest najwazniejsze

Cytat:

to prawda
Wiec chyba bede musiala na serio zreygnowac z moich ulubionych sniadan
Szkoda ze nikt laskawy mnie wczesniej w tym nie utwierdzil
Cytat:

No to faktycznie ZONK a może i dobrze bo jak baterie były słabe to pokazałoby Ci nie prawdziwą wagę i byś się mogła tylko zdołować A tak to kupisz nowe baterie i waga będzie działała prawidłowo.
Też czekam na okres... za 2-3 dni powinnam dostać.
Kochana bardzo sie ciesze ze masz takie nastawienie do tego wyjazdu!
Zoabczysz jaka bedziesz szczesliwa
Super bedzie napewno!
Co do baterii to predko nie kupie dla zdrowotnosci, pozatym jeszcze @ wiec moze za jakis tydzien tak naprawde sie zwaze
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:49   #3281
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Wkleje Wam fotkę kamienicy w której będziemy mieszkać. Mieszkanie jest na drugim piętrze po prawej stronie, tam gdzie sa te rolety przysłoniete.
Ogólnie okolica ładna i jaka czysta Mąz ma mi później dosłac więcej zdjęć to też Wam wkleje Mi się podoba - skromnie, czysto i wszystko pod nosem (sklepy itp.) Bałam się że będzie to jakaś nora zabita dechami ale jest całkiem ładnie

Załącznik 4469206

Lecę sie malować i szykować jak wrócę to się odezwę
bardzo ładna ta kamienica i faktycznie wokoło wydaje sie dużo sklepów tylko by Wasze dzieci jeszcze miały w pobliżu jakiś plac zabaw
a w Niemczech jest Polska szkoła ?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 09:20   #3282
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Matko jedyna chyba Was dzisiaj nie nadrobie tyle w nocy naskrobalyscie
Ewentualnie jak wroce z pracy zrobie jeszcze jedno podejscie
Mi tez wczoraj wizaz siadl, myslalam ze sie zaplacze normalnie

U mnie niestety morzy wciaz okropne i wcale mi sie z moja choroba nie polepsza, pewnie wlasnie przez ta pogode i chodzenie po dworze
Niestety wyjscia nie mam, musze i juz..!

Na sniadanko dzisiaj zjadlam jedna kromeczke z wedlina i wypilam kawe, na wiecej nie mialam ochoty, na obiad beda pierozki z soczewica dokladnie 5 sobie zapakowalam. Sa takie malutkie takze mysle ze to i tak duzo

Uciekam do pracy
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:47   #3283
Gosia2011
Rozeznanie

Ja dzisiaj zjadłam truskawki ze śmietaną ale taką małą miskę, nie dużo śmietany do tego chleb razowy mniammm truskaweczki !

W tym tygodniu w pracy jem kolację tak po 18.30/18.40 mam przerwę gotowane warzywa + jakieś mięsko... kiedyś brałam do tego słodycz jakąś ale w tym tygodniu będę się hamować zanim podejdę do czegoś słodkiego i kupię! Normalnie sama strzelę się po łapach! Wczoraj walczyłam i nie wzięłam Wracam po 22 i nic już nie jem! Tylko herbata czerwona.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Potem zjadłam kanapkę z kiełbasą krakowską i ćwikła no i teraz znowu jestem głodna. Jaaaaaaaaa jakaś przerwana jestem, nie wiem czy to stres i tak jem co chwilkę

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-01-31, 10:07   #3284
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry ale jestem niewyspana

Od rana TŻ się kręci w kuchni, gada do siebie, włącza radio nooo chyba tak bardzo chciał żebym w końcu wstała! nie obchodzi Go to, że piekłam w nocy chleb, by miał na śniadanie i poszłam spać przed 3 i jestem ledwo kumata... tak to jest jak ma wolne

Wypiłam kawę i zjadłam śniadanko: ten mój świeży, pyszniutki chlebek z miodem!

Cytat:
sama łykam CLA&green tea z tej firmy, dzięki temu cellulit zniknął całkowicie.
naprawdę? dzięki tym tabletkom zniknął Ci cell? ile one kosztują? bo kurdee, ja mam już dosyć tego paskudztwa, ćwiczenia, masaże, balsamy, nic nie pomaga

Cytat:
Idź idź jutro na te zakupy bo z głodu nam padniesz!!!
No idę idę zjadłam śniadanie, trzeba się ogarnąć i ruszać chociaż na termometrze -12 dobrze, że mam niedaleko do tej Biedry

Cytat:
U nas przedszkole normalnie funkcjonuje
Dla starszych dzieci też są jakies tam imprezy na hali sportowej i na jeziorze na lodowisku. Wczoraj jakiś mecz tak grali na łyżwach My mamy tu 6 jezior i jedno jest prawie w samym centrum miasta
Fajne umiejscowienie masz tyle jezior :P atrakcja i w zimie i w lecie
to super, że normalnie funkcjonują; przynajmniej masz trochę spokoju w domku

Cytat:
Ponoć słysząłam, że dodaje się wodę gazowaną do ciasta i one są wtedy takie chrupiące
hmm, ja daję i tak wodę gazowaną, ale ona raczej wpływa na pulchność do naleśników też daję

Cytat:
aaaa no to faktycznie bezsensu! TO może chociaż uszczelki dodatkowe kupic i dokleić?
hmm, myślisz, że pomoże? jest takie coś? poradzę sobie sama?

Cytat:
Ja z dziewczynami tak się zżyłam że masakra! Znamy się prawie jak łyse konie chociaż nigdy się nie widziałyśmy :P Już prawie rok tu piszemy na tym wątku ale to zleciało szybko!!!!!!!!!!!!
no domyślam się, że się zżyłaś ja też z dziewczynami z innego wątku piszę od 1,5 roku i już nie wyobrażam sobie przestać jakby wizaż nam zamknęli to normalnie koniec świata ja nie wiem
Stary 2012-01-31, 10:07   #3285
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wesoło z kociakiem jest teraz dopadł te plastikowe jajeczko z Jajka Kinder i biega za nim po całym domu!! wariat
haha :P rzeczywiście z niego taki mały krejzolek wesoło teraz masz :P dzieci i kot= mieszanka wybuchowa

Cytat:
Ja ostatnio zmądrzałam i teraz jak wiem że chodzę spać o 2-3 w nocy to przed północą coś tam sobie jeszcze przekąsze. I lepiej na tym wychodzę z tego co widzę bo waga się ruszyła i nie pokazuje już ciągle 59,2 ale 59,0 hehehe
no ale tak serio to trzeba coś zjeść 3 godziny przed snem!!!! i nie ważne czy to północ czy 1 w nocy!! trzeba i koniec!
No ja wiem, że się powinno coś jeszcze przegryźć, ale nie zawsze mam coś co się nadaje a poza tym jakoś mój organizm zaakceptował fakt, że po kolacji już nic nie przyjmuje spowalnia się metabolizm jak się nie je regularnie co kilka godzin, nooo aleeee

Cytat:
Nie wiem czy to chwilowe wahania czy nie ale na wadze dzis 61kg Sprawdze jutro :P
No brawo!

Cytat:
I plan jest taki ze ja powiem mu zeby zadzwonil do ktoregos z przyjaciol czy idziemy na impreze i kazdy go tak doszczetnie oleje [ ] , i powiem zeby w takim razie do mnie na noc przyjechal i pojdziemy wczesniej do kina czy cos i zeby po mnie wpadl. WPadnie i wiecie do dalej
ale masz super pomysł! na pewno mu się spodoba! Ty tak się starasz, a on nie ma czasu dla Ciebie, no

Cytat:
Zasuwam na silke, znow owsiana, nie moge sie doczekac az bedzie lato i pyszniutkie malinki mi do niej wpadna i truskawki!!!!!!!!!!!!!
ja też już się nie mogę doczekać pysznych malinek! i aromatycznych truskawek! jeeenyyyy, to kocham najbardziej w lecie! i mogę non stop jeść owoce sezonowe!

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Na bieżnie długoja jak w tamtym roku odwiedzałam siłkę, to raczej na orbitreku ćwiczyłamokoło 40 minut, a czasami godzinkęz 10 minut na bieżni a na rowerku odpoczywałam, bo mam w domuto mi się tam nie chciało.
U mnie na siłowni orbitrek się z.☠☠☠ał i nikt go jeszcze nie naprawił kurde, masz rowerek? a jaki? bo ja już nie wiem co sobie kupić

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wiec chyba bede musiala na serio zreygnowac z moich ulubionych sniadan
Szkoda ze nikt laskawy mnie wczesniej w tym nie utwierdzil
no lekarz powinien poinformować... :/

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Na sniadanko dzisiaj zjadlam jedna kromeczke z wedlina i wypilam kawe, na wiecej nie mialam ochoty, na obiad beda pierozki z soczewica dokladnie 5 sobie zapakowalam. Sa takie malutkie takze mysle ze to i tak duzo
hmmm, nigdy nie jadłam pierogów z soczewicą jak to smakuje?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 10:13   #3286
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hejjj dzisiaj mam wolne i odpoczywam
Na sniadanie zrobilam sobie pyszna sałateczke ala gyros z tym ze kurczak grilowany i oczywiscie bez majonezu pyyyszna mi wyszła

Przed chwilka zaliczyłam godzinke na rowerze

Wczoraj wlasnie tez prze chwile pomyslalam ze przez to piep**** ACTA wizaz nie dziala, na szczescie juz jest

Własnie zalacze sobie jakas muze i zabiore za porzadki w szafach w koncu mam czas zeby to ogarnac wszystko

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 10:49   #3287
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
U mnie na siłowni orbitrek się z.☠☠☠ał i nikt go jeszcze nie naprawił kurde, masz rowerek? a jaki? bo ja już nie wiem co sobie kupić
Mam rowerek o taki coś podobnego http://allegro.pl/rower-stacjonarny-...054901075.html firma Trimcoś takiego ma mój napisane
kupiłam go chyba z 3 lata temu i kosztował 190 parę z przesyłką, widzę że ogólnie sprzęt teraz kosztuje więcej

No a teraz szukam stepper i od następnego tyg. już bym ćwiczyła na tym i na tym jakoś trzeba się zmusić, ale to tak jest, że jak ma się w domu to niekoniecznie chce się lenia mam. Ale muszę wrócić do ćwiczeń to może coś pomoże, zawsze mnie to zniechęcało, że brałam się za ćwiczenia i waga po tygodniu rośnie. A potem pewnie spada, a ja rezygnowałam bo jeździłam im dłużej to nic się nie działo na wadze... a mogłam cm sprawdzać oj ja ta jestem

Co myślicie o takim stepperze ?
http://allegro.pl/stepper-skretny-st...076366028.html
wybrałam ten ale jeszcze nie kupiłam szukam może natrafię na coś fajniejszego, patrzę też na komentarze pozytywne i ten użytkownik ma tylko 2 negatywy. Nie spotkałam się z takim, który by w ogóle nie miał neg. a interesuje mnie właśnie taki w cenie nie droższy. Kurcze a w tamtym roku chyba coś taniej byłjak jeszcze z Dżagą przeglądałamchy ba tak. Czyli taki w cenie prawie 130 zł jak wpłacę na konto, zawsze się boję z takimi wpłatami czy potem wyślą.

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-01-31, 10:51   #3288
murka04
Zadomowienie

cześć dziewczyny
od razu dziękuję heroine, kamilon, monia za miłe słowa, ale mi ulżyło że nie pogoniłyście mnie ja cały czas czytałam Wasze wpisy i wiem mnie więcej co i jak, więc mogę się wbić w rozmowę chyba

Też wczoraj już się bałam że to te ACTA, swoją drogą aż mnie duma rozpiera jak patrzę na tych protestujących. a widziałyście może ten filmik co Palikot chciał się przyłączyć do nich, a oni do niego żeby sp..adał? nawet w wiadomościach w Ameryce pokazywali Polskę i co się u nas dzieje.
kamilon mój kot robi dokładnie to samo! zawsze wyczuje kiedy mam coś naprawdę ważnego do zrobienia i nie ma zmiłuj, muszę go podrapać bo inaczej wyrzuty sumienia do końca życia
heroine 48h? o kurczę, a jak chciało Ci się siku to co robiłaś? w autobusie było jakieś wc? może to głupie pytanie ale no nie wiem
monia aż mi łza poleciała jak czytałam co napisałaś, bardzo Ci dziękuję za te słowa, 'znamy' się już prawie rok i tyle razy dałaś się poznać jako niesamowicie dobra osoba Kiedyś cały czas pytałam Tż jak to możliwe że mu się podobam, że ze mną jest, przecież jestem taka beznadziejna. Z czasem zrozumiałam dlaczego mam tak mało wiary w siebie, dlaczego nigdy nie zostawiam otwartych drzwi od pokoju mimo że jestem sama w domu, dlaczego od razu płaczę kiedy ktoś podniesie głos albo coś mi nie wyjdzie. Dlaczego boję się iść sama gdziekolwiek. Mam ojcu tyle do wygarnięcia i nie mogę się doczekać aż minie te 1,5roku i nigdy więcej go nie zobaczę. Na szczęście jest Tż który zawsze mnie uspokaja i powtarza, że z nim będę bezpieczna. Nigdy nawet nie sądziłam że istnieją tacy mężczyźni.
A w Niemczech nie mam nikogo. Tzn jest mój brat cioteczny, ale nie sądzę że nam pomoże.. Dlatego najpierw wyjedziemy na 2 miesiące na zbiory, żeby zarobić trochę pieniędzy, a później już na stałe.

Ja znów mam okres, masakra dopiero 3 dzień a jeszcze 7. Nawet nie chce mi się nosa wystawić na dwór i tylko z opowieści wiem że jest zimno Dziś też nie wyjdę bo Tż przychodzi, ja to taki leń jestem Nadal brak mi chęci do ćwiczeń, z brzucha robi mi się galaretka a ja dalej tkwię w miejscu. Znikąd pomocy

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:14   #3289
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki moje ;*
A ja coś od wczoraj mam doła sama nie wiem czemu, jestem jakaś beznadziejna płakać mi się chce. Nie wiem co się ze mną dzieje, nieraz mam takie napady, że płaczę z byle powodu.
Przez ostatnie dwa dni diety się trzymałam i nie jadłam tyle słodyczy i waga dziś pokazała 47,7 kg i nawet to mnie nie cieszy jakoś straciłam chęci do życia.

Monia cieszę się, że postanowiłaś spróbować i wyjechać do Niemiec, ja gdybym tylko miała okazję to też bym stąd wyjechała. Na pewno tam się szybko przyzwyczaisz i dzieciaczki też no i będziecie mieli lepsze życie
Sandera ja mam dopiero w czwartek teorię a jak zdam to będę planowała jazdę, ale jakoś ostatnio przestałam wierzyć, że mi się uda
Heroine masz rację, ja tez jestem uzależniona od wizażu, niby już się nie odchudzam, ale panuje tu taka super atmosfera, że ciężko jest się rozstać. A w zeszłym roku byłam też na wątku pazurkowym i ponad rok się udzielałam, ale jakoś tak zaprzestałam, choć też byłam zżyta

Kochane Wy kupujecie jakiś sprzęt do ćwiczeń, a ja leń śmierdzący rowerek wyniosłam, bo mi gracił i nie ćwiczyłam na nim, agrafka w kącie rzucona, ławeczka do brzuszków i hula hop także, a wspomagacze do spalania tkanki tłuszczowej leżą schowane Zaraz policzę ile mam tabletek i też zacznę brać? Tyle że nie chce mi się już słuchać jak to ja okropnie wyglądam i jaka chuda jestem, no i stoję już na granicy z anoreksją bo już mnie łeb od tego boli!

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Mureczko bardzo Ci współczuję tego wszystkiego co przeszłaś kochana musisz być silna i wierzyć, że wszystko się ułoży i będziesz jeszcze mega szczęśliwa dobrze, że masz przy sobie Tż i jest taki kochany zawsze możesz na Niego liczyć i wesprze Cię w trudnych sytuacjach.
Cieszę się, że napisałaś i mam nadzieję, że już nam nie uciekniesz z wątku
A co do tych pytań, to ja właśnie w takich chwilach zwątpienia pytam Tż dlaczego ze mną jest jak ja jestem taka beznadziejna przykro mi, bo ze mnie jest taki nerwus i wiele razy Tż się obrywa za nic, krzyczę na Niego bez powodu ( choć teraz i tak jest już lepiej i jakoś potrafię się opanować ) czasami myślę, że ja na Niego nie zasługuję, że powinien mieć lepszą dziewczynę
Stary 2012-01-31, 11:18   #3290
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześc dziewczyny, mogę do Was wrócić z podkulonym ogonem?
Dawno temu, jeszcze chyba w poprzedniej, albo jeszcze poprzedniej części do Was dołączyłam, ale niestety nie nadążałam za wątkiem i moja motywacja spadła
Dziś chciałabym ogłosić wszem i wobec, że zamierzam zmienić swój sposób żywienia, odpuścić słodycze i fast foody i dbać o siebie!
Przyjmiecie mnie w swoich szeregach?
Wczoraj Was podczytywałam i z ciekawości weszłam na wagę przeraziłam się nieco, a to znaczy, że już czas zabrać się za siebie. Wczoraj wyliczyłam sobie na tabele-kalorii ile ich zjadłam no i... było o dużo za dużo.
Poza tym moim postanowieniem po zdanej sesji było zgubienie kilku kilogramów, a więc do dzieła!

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:30   #3291
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Gosia2011 ja bym wziela ten steperek ja mam taki zwykły i na nim dreptam na zmiane z rowerkiem
A co do wpłat jesli sie boisz mozesz wziasc "za pobraniem" przesyłka wtedy jest drozsza, ale masz pewnosc , ze sprzet do Ciebie dotrze Chociaz na allegro nigdy nie mialam z tym problemów, nigdy nie kupowałam u tych co maja mało komentarzy i zawsze wszystko normalnie dochodzilo, a bardzo duzo rzeczy kupiłam juz przez allegro

murka04 ws półczuje Ci sytuacji z rodzina i tego co przeszlas, ale na szczescie masz tż na ktorego mozesz liczyc i to jest wspaniałe ze spotkałas na swojej drodze taka osobe, zycze Ci wszystkiego najlepszego zeby wszystko Ci sie poukładało i zebys była szczesliwa

meeedzik tez mam jakis beznadziejny dzien dzisiaj nie moge na siebie wrecz patrzec
Nie smutaj kochana a przynajmniej sie staraj
Jakie wspomagacze masz? jak je bralas widzialas efekty?

buahhot pewnie ze przyjmiemy im nas wiecej tym lepiej ile bys chciala zrzucic?wogole to fajny avatarek masz

A moje sprzatanie skonczylo sie tak , ze wywalilam wszystko z szafy i siedze na wizazu jakos mi ochota przeszla ale dobra dzien jest dlugi teraz pokrece troche hula hop i wezme sie za te ciuchy

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:34   #3292
murka04
Zadomowienie

medzik oj ja też mam takie dni czasem, że nic nie ma sensu. dochodzi do tego że płaczę przez to że płaczę! ja tak mam zwykle jakieś 2 tyg przed @, później mija. Mówiłaś że też masz niedługo dostać to może i u Ciebie to jest powód? A ćwiczenia u mnie tak samo leżą i kwiczą. Sama wiesz że mam to samo co Ty z tym gadaniem, jak wyglądam jaka chuda jestem itd.. To potrafi dobić, oj taak. Tylko proszę Cię nie daj sobie wmówić nic, wiem po sobie że jak się poddasz to już koniec, kg wracają bardzo szybko. Musisz się trzymać kochana i nie słuchać ich gadania
buahhot witamy znów nie martw się, ja też jestem taką córką marnotrawną ale dziewczyny mnie przyjęły
agunia dziękuję Ci również wiem że jak wyjadę to wszystko będzie już zupełnie inaczej, będę mogła w końcu żyć z ukochaną osobą, bez całego tego syfu.
No i ja też miałam dziś sprzątać, ale.. masz rację, dzień jest długi

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-01-31 o 11:39
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:39   #3293
sanderaM
Rozeznanie

Hej
Kurcze ni mogłam się wczoraj dostac na wizaz
Ale napisałyście że tak monia i heroine mozecie siedziec po nocach i jeszcze chleb piec
Kamilon mój Tż miał ferie i to ja nie miałam czasu ale był wyrozumiały ciekawe niedługo ja mam i zobaczymy czy sie odwdzięczy
Medzik dasz radę ja mam w czwartek wazny egzamin z matematyki i juz nie moge sie uczyc normalnie a jeszcze troche mi zostalo... A jak go nie zalicze to kiepsko bedzie ze mna
Murka odzywaj sie koniecznie juz tyle razy sie upominalam!!
No nic ide sie uczyc dalej ...
Stary 2012-01-31, 11:40   #3294
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
buahhot pewnie ze przyjmiemy im nas wiecej tym lepiej ile bys chciala zrzucic?wogole to fajny avatarek masz
dzięki
Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
buahhot witamy znów nie martw się, ja też jestem taką córką marnotrawną ale dziewczyny mnie przyjęły
Dzięki dziewczyny

docelowo chciałabym zrzucić z 7kg, będę wtedy ważyć 55-54 nie dość, że będę się lepiej czuła w swoim ciele to i będę lepiej wyglądać naprawdę zależy mi na tym bardzo, chciałabym dać sobie czas do wakacji myślę, że spokojnie dam radę

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:50   #3295
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia mam Thero Speed Extreme, brałam to kiedyś jak schodziłam z 65kg i moim zdaniem pomaga bo waga cały czas spadała, no i ponownie kupiłam to gdy ważyłam 53kg i miałam zastój około miesiąc czasu waga stała w miejscu na 52-51,5 kg, jak zaczęłam to brać to nawet nie wiem kiedy spadło do 47-48 kg no ale przy braniu tego także ćwiczyłam, bo to chyba działa na takiej zasadzie, brałam to przed śniadaniem, obiadem i treningiem i byłam zadowolona, bo mnie to pobudzało i aż miałam ochotę ćwiczyć

Murka wiem, że we dwie miałyśmy z tym problem staram się to olewać, ale ile można w kółko gadać to samo?! Masz rację ja teraz też jestem przed @ za jakieś 10-12 dni mam dostać więc pewnie przez to mam taką huśtawkę nastrojów
Ja właśnie też płaczę z tego powodu, że jestem taka beznadziejna i słaba, że płaczę może to głupie ale tak już mam

Buahhot witamy ponownie ja Ciebie pamiętam napisz ile ważysz a ile chciałabyś ważyć trzymam mocno kciuki za Ciebie pamiętaj, że dla chcącego nic trudnego

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Buahhot o widzę już napisałaś
Sandera no to trzymam kciuki, żeby dobrze poszedł Ci egzamin ja mam na tyle lepiej, że jak nie zdam to mogę go poprawiać i poprawiać do skutku aż zdam ale chciałbym w czwartek zdać.
Stary 2012-01-31, 12:09   #3296
Gosia2011
Rozeznanie

Kurcze popsuł mi humor troszkę Tż już mnie zjechał po co kupować stepper skoro pożyczałam od bratowej na dwa tygodnie i tak to nic nie dało.
Mama też pyta po co kupować? Na co Ci to... tato, że po co pieniądze wydawać. Matko co za ludzie....
Tż kupił sobie ps2 od kogoś nakupował gierek na allegro, teraz znowu wydał na gry do kompa 50 zl i jest ok. Też mogłabym powiedzieć na co ci? wkurzył mnie, że i on ma takie podejście. Ja coś sobie kupić to widocznie nie mogę w zasadzie to moja sprawa wkurzyła mnie tylko reakcja Tż który pisze ja pograłem i sprzedam gry a tobie co po stepperze?

No i w domu weź się odchudzaj, jak specjalnie by mnie czymś faszerowali a potem hm.. nie wyszło Ci no cóż jak zawsze....

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Edytowane przez Gosia2011
Czas edycji: 2012-01-31 o 12:10
Stary 2012-01-31, 12:13   #3297
zelka9o
Zadomowienie

Dziewuszkiii macie może jakiś fajny przepis bym mogła zrobić TŻ coś na obiad bo kurde nie mam pomyśla

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Kurcze popsuł mi humor troszkę Tż już mnie zjechał po co kupować stepper skoro pożyczałam od bratowej na dwa tygodnie i tak to nic nie dało.
Mama też pyta po co kupować? Na co Ci to... tato, że po co pieniądze wydawać. Matko co za ludzie....
Tż kupił sobie ps2 od kogoś nakupował gierek na allegro, teraz znowu wydał na gry do kompa 50 zl i jest ok. Też mogłabym powiedzieć na co ci? wkurzył mnie, że i on ma takie podejście. Ja coś sobie kupić to widocznie nie mogę w zasadzie to moja sprawa wkurzyła mnie tylko reakcja Tż który pisze ja pograłem i sprzedam gry a tobie co po stepperze?

No i w domu weź się odchudzaj, jak specjalnie by mnie czymś faszerowali a potem hm.. nie wyszło Ci no cóż jak zawsze....
mam to samo z TŻ chciałam kupić stepper a mi mówi że po co mi ale zapewne i tak kupie i nie posłucham go :P pogniewa sie pogniewa i przejdzie
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 12:21   #3298
meeedzik
Zakorzenienie

Gosia to ja to samo mam, dlatego teraz jak sobie coś kupuję to nawet nic nikomu nie mówię po co mają gadać, oszczędzam tego i im i sobie a Tż kiedyś chciał sprzedać moją ławeczkę do brzuszków to musiałam wziąć się za ćwiczenie
Stary 2012-01-31, 12:22   #3299
monika01011986
Zakorzenienie

hej dziewuszki
a sie dziś nie wyspałam :P no ale jakoś dam radę Zjadłam nie dawno śniadanko i niedługo sobie kawkę zrobię.
Z ciekawości weszłam dziś na wagę ale z tego względu aby zobaczyć czy ona działa czy się zepsuła! No i znowu pokazała 59,0 !!!!!!!!! wzięłam kota na ręce i weszłam z nim na wagę to pokazała 61,8. Wypuściłam kota i znowu weszła i znowu było 59,0. Dziwna sprawa że już któryś dzien z rzędu jest 59,0 a jestem coraz bliżej okresu!
Dzwonił mąż, jest bardzo szczęśliwy że zdecydowałam się przenieść do Niemiec. No i cieszy się że za 2 tygodnie się zobaczymy bo przyleci na pare dni Ciągle coś planujemy, kombinujemy i ustalamy
Na dworze zimno, że strach wychodzić dlatego ja dzisiaj w domku sobie posiedzę. Synka odbierze babcia z przedszkola i mi go przyprowadzi
Idę pranie powieszę i zaraz Wam po odpisuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 12:25   #3300
meeedzik
Zakorzenienie

A ja już mam trochę lepszy humor to chyba dzięki Wam puściłam sobie moją ulubioną piosenkę ( od 3 tygodni wpadła mi w ucho jak byliśmy w klubie i teraz sobie jej słucham i jakoś mi humor poprawia no i pomalowałam pazurki
Kurcze ale bym sobie potańczyła już 2 tygodnie nigdzie nie byłam teraz już na bank pojedziemy w week
http://www.youtube.com/watch?v=_XJDn...&feature=share

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości