Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 14:53   #1441
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 14:55   #1442
bzyczka1
Zakorzenienie

no i się popłakałam przez te wasze piosenki, paskudy kochane

w ogóle płaczliwa jestem a już jak się Lilka urodziła to w ogóle cały czas bym płakała

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 15:18   #1443
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
napisz to w liczbach rzymskich cwaniaro Zawsze byłam słaba w te klocki!

Rossi taaa ja może wtedy zdecyduję się na dziecko Może w końcu dojrzeję

może... sama już nie wiem. Następnym razem spróbuję bez i może się uda
Co Ty w rzymskich, no way Nie umieć
Ale Rosi - chylę czoła

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
no i się popłakałam przez te wasze piosenki, paskudy kochane

w ogóle płaczliwa jestem a już jak się Lilka urodziła to w ogóle cały czas bym płakała
To witam w klubie, ja zawsze byłam beksa, w ciązy to już masakra, źle wyprasowana koszulka doprowadzała mnie do łez, a teraz też ryczę, szczególnie na widok małych dzieci
Stary 2012-02-06, 15:30   #1444
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-02-06, 15:31   #1445
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
To mnie i Bzyczce zaśpiewaj, Katuni nie śpiewaj bo ona nie ryczy Miszczu
Stary 2012-02-06, 15:41   #1446
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-02-06, 15:53   #1447
bzyczka1
Zakorzenienie

Rosi myślisz że jak zaśpiewasz to przestanę płakać? no way zacznę jeszcze bardziej ze wzruszenia, że nie chcesz żebym płakała

Dałam Lilce deser, w pojemniczku biszkopta, jabłko i mandarynkę obraną ze skórki...co wybrała?

Biszkopta!

Nasz skarb
Stary 2012-02-06, 16:55   #1448
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Jak ja sie dzis nerwowalam gdzie jest moj maz to on gasil ten pozar
http://gliwice.naszemiasto.pl/artyku...rnia,id,t.html
Katunia a Twój mąz jest strażakiem? nawet nie wiedziałam

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski to trza gdzies zapisać spałam dzis od 22 do 6 rano
wow sukces

Cytat:
A my wczoraj mieliśmy intensywny dzień. Rodzice przyjechali na obiad i ugotowałam 3 obiady tzn, tata z TŻ dojedli lazanie, mama dostała spaghetti bolognese (reszta mięska z lazani mi została), a dla mnie makaron z brokułem i lazurem Kto jest mistrzem??!!! Nie ma co do tego żadnych wątpliwości
A później jeszcze wpadli do nas znajomi i posiedzieliśmy do 2. Ciężko się wstawało, ale bardzo miły wieczór spędziliśmy.

Dzisiaj tylko jedna nie miła niespodzianka - autko nam nie odpaliło. Kupujemy dzisiaj akumulator. Peszek, ale trudno się mówi. Akumulator już miał swoje lata. Mąż musiał sobie przypomnieć jak się autobusem jeździ
oo i jak zwykle mieliscie przyjemny weekend szkoda tylko, że autko się zbuntowało

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Aha, no my chcemy w tym roku składać, bo każda kasa się przyda
jak teraz złożymy to akurat będzie na wiosnę

Ja mam nadzieję, że mój odpali dzisiaj, bo u mnie nie ma autobusu... i nie wiem co wtedy musiałabym po męża dzwonić, aby mnie zawiózł...
no jasne składajcie, bo to się czeka niestety ok. 4 m-cy

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!

India super buty!:ehem:

weekend minął nam przyjemnie, wczoraj byliśmy na urodzinach, jak ja mam się odchudzać skoro raz na tydzień mamy jakąś impreze w tym tyg będą dwie- urodziny i chrzest

[.
dzieki, mnie dzis jedna koleżanka w pracy zastrzeliła. Przyszła mi powiedzieć, że płaciłam za buty, bo jak na jej oko cholewka nie jest ze skóry

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

w piatek wyrwałam osemkę ale siedzę w pracy i błagam kolegów zeby mnie nie rozśmieszali mam ketonal i antybiotyk no i non stop jestem na płynnej diecie. Już nawet lody mi sie przejadły.

nie wiem jak Wy ale ja nadal jestem poruszana historią Madzi. Sobotę przeleżałam w domu z bólem po wyrwaniu i oglądałam obszerną relację w tv, wywiady i jestem w szoku.

a wczoraj odwiedziliśmy nowego członka rodziny- dwutygodniową dziewczynkę. Trzymałam ją z pół godziny na rękach a ona spojojnie spała. No taka kruszynka słodka, że szok tż bał sie wziać na ręce i coś przebąkuje że własnego też się będzie bał no a ja to niby się nie będę bała ???

gold
mam nadzieje, ze wracasz do siebie po usunieciu ząbala
jesli chodzi o sprawe małej Madzi to mam nadzieje, ze szybko nsię wszystko wyjasni , a odpowiedzialni za to wszystko poniasą kare.

ja też się boję takich maleństw. na ręce wezmę przynajmniej 2 miesiecznego bobasa

Cytat:
Treść usunięta
no ciekawe ile jeszcze nasz watek przetrwa

Cytat:
napisz to w liczbach rzymskich cwaniaro Zawsze byłam słaba w te klocki!

Rossi taaa ja może wtedy zdecyduję się na dziecko Może w końcu dojrzeję

może... sama już nie wiem. Następnym razem spróbuję bez i może się uda
ja może też

Cytat:
Treść usunięta
no nieźle Cię wizaż wciągnął
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:11   #1449
bzyczka1
Zakorzenienie

dziewczyny mam wieści.....

eko Reni urodziła córeczkę w niedzielę, urodziła naturalnie, w wodzie

Nasz skarb
Stary 2012-02-06, 18:27   #1450
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które odliczały sobie remonty i materiały budowlane tzn. chodzi mi o różnice VAT.

Szczególnie mam tu na myśli Indię kochana jak to u Ciebie było? odliczałaś? jak się za to zabrać?

Póki co mam zebrane jedynie faktury i nie wiem jak się do tego zabrać... czy samej próbować czy lepiej zanieść księgowej?

Samba Ty będziesz odliczała?
tak.... mozna odliczac 1 raz w ciagu roku przez 5 lat... ja juz swoje odliczenie zlozylam koncem grudnia zeby jeszcze zalapac sie na zeszly rok i dostac kase na wiosne... moja mama mi to odliczenie zrobila - miala do tego sciagniety jakis program z netu i szukala w necie w jakims pliku po tym pkwia... kazda pozycje na fakturze trzeba po tym sprawdzic i niektore sie odliczaja a inne nie... w sumie to jest dosyc proste, jak tak patrzylam jak to robi ale nie wiem czy bym sie sama do tego zabierala wyszlo mi ok. 4 tysiecy za zeszly rok.

Cytat:
Treść usunięta
niezle

Cytat:
może dla Ciebie Po pierwsze nie pamiętam co M, C itd oznacza, a po drugie mylę się w tym niesamowicie

woda Ci się nie wygotowała? Garnek cały? Ryż raczej niejadalny będzie
heheh mam ten sam problem... tez nie wiem co to M i C

Cytat:

jupi
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:56   #1451
bzyczka1
Zakorzenienie

Nie wiecie może, gdzie jest kabel od łądowarki mojego tż??? najpierw miał kabel nie miał wtyczki, teraz ma wtyczkę a zginął kabel. Najlepsze jest to że przenosiłam zdjęcie z jego telefonu na komputer, odłączyłam kabel podłączyłam swój telefon pod kompa. Mój kabel jest jego kabla nie ma. Amba

Nasz skarb
Stary 2012-02-06, 20:20   #1452
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Katunia a Twój mąz jest strażakiem? nawet nie wiedziałam
nie jest zawodowym-jest czlonkiem OSP i to juz dobre 10lat!
wiec czesto do akcji jezdzi

Rosi - az spiewaj mi tez spiewaj

Ja to placzka teraz jestem jesli chodzi o dzieci-tzn jak slysze jak im sie krzywda dzieje albo ogladam jakis film czy filmiki straszne z ich udzialem.

U nas milo minal dzien-odwiedzili nas rodzice-pojedzlismy resztki ciasta i bylo przyjemnie. Tz oczywiscie w pracy,wrocil i wyszedl znowna zebranie do OSP-ojjjj nie wiem jak mi to wynagrodzi!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 20:38   #1453
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Rosi myślisz że jak zaśpiewasz to przestanę płakać? no way zacznę jeszcze bardziej ze wzruszenia, że nie chcesz żebym płakała

Dałam Lilce deser, w pojemniczku biszkopta, jabłko i mandarynkę obraną ze skórki...co wybrała?

Biszkopta!
Moja by wzięła chrupkę o ile bys ją tam włożyła. Marcelina w ogóle nie lubi trzymać owoców w ręce, jak jej kiedyś dałam banana to patrzyła na niego z takim obrzydzeniem (!!!!????) Hrabianka Ale jak jej daję ugryźć jak ja trzymam to ujdzie

Cytat:
Treść usunięta
Cytat:

To się dopiero zacznie w ddtvn jak wróci

Cytat:
Nie wiecie może, gdzie jest kabel od łądowarki mojego tż??? najpierw miał kabel nie miał wtyczki, teraz ma wtyczkę a zginął kabel. Najlepsze jest to że przenosiłam zdjęcie z jego telefonu na komputer, odłączyłam kabel podłączyłam swój telefon pod kompa. Mój kabel jest jego kabla nie ma. Amba
Kabel... czekaj czekaj, gdzie to ja go ostatnio widziałam... spytaj Lilki, może ona wie

Cytat:
nie jest zawodowym-jest czlonkiem OSP i to juz dobre 10lat!
wiec czesto do akcji jezdzi

Rosi - az spiewaj mi tez spiewaj

Ja to placzka teraz jestem jesli chodzi o dzieci-tzn jak slysze jak im sie krzywda dzieje albo ogladam jakis film czy filmiki straszne z ich udzialem.

U nas milo minal dzien-odwiedzili nas rodzice-pojedzlismy resztki ciasta i bylo przyjemnie. Tz oczywiscie w pracy,wrocil i wyszedl znowna zebranie do OSP-ojjjj nie wiem jak mi to wynagrodzi!
Kasieńko a czy Twój małżonek zdaje sobie sprawę, że ma żonę anioła? I że powinien Cie na rękach nosić i stopy całować, żeś go jeszcze za drzwi nie wystawiła? Nie dość, że pracę ma świątek-piątek, to jeszcze osp i akcje i inne atrakcje. Biję Ci pokłony za Twoją cierpliwość
Stary 2012-02-06, 20:48   #1454
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu no właśnie obawiam się tego że ona wie gdzie jest ten kabelek...a jak ona wie, to my się już nie dowiemy chyba a chrupkami ostatnio gardzi i gra na nich, pociera chrupkiem o chrupka. Lilka też wygodna i uwielbia jak ja jej podaję jedzenie do dziubka

Nasz skarb
Stary 2012-02-06, 20:59   #1455
zaaaabcia
Zakorzenienie

Czesc

Placki ziemniaczane z gulaszem gotowe ... ktoras ma smaka?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 21:07   #1456
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Kasieńko a czy Twój małżonek zdaje sobie sprawę, że ma żonę anioła? I że powinien Cie na rękach nosić i stopy całować, żeś go jeszcze za drzwi nie wystawiła? Nie dość, że pracę ma świątek-piątek, to jeszcze osp i akcje i inne atrakcje. Biję Ci pokłony za Twoją cierpliwość
Ktosienko az sie rozplynelam jak przeczytalam twoje slowa
podnioslas mnie na duchu jakos-juz mi maz nie potrzebny teraz tylko Ty mi wystarczysz-tak mi mów-mów mi tak jeszcze
wiesz cierpliwosc to ja faktycznie mam jakas ogromna! czasem chyba za duża
A czasem mnie boli to ze on tyle wychodzi z domu-a ja siedze tu zamknieta w czterech scianach z dzieckiem! w tym tyg nawet do pracy nie jade bo ferie w p-lu a wyjsc na powietrze sie nie da z Tomem bo za zimno-a dzis dostal straszny katar

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Czesc

Placki ziemniaczane z gulaszem gotowe ... ktoras ma smaka?
ja ja ja wybierz mnie
schowam i zjem jutro na obiad bo o tej porze juz w Polsce nie jadamy takich frykasow
a wlasnie mi zrobilas smaka na placka po wegiersku
a jak robisz gulasz do plackow?
Stary 2012-02-06, 21:22   #1457
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu no właśnie obawiam się tego że ona wie gdzie jest ten kabelek...a jak ona wie, to my się już nie dowiemy chyba a chrupkami ostatnio gardzi i gra na nich, pociera chrupkiem o chrupka. Lilka też wygodna i uwielbia jak ja jej podaję jedzenie do dziubka
To musisz z nia porozmawiać, wyłumaczyć Dobrze, że Marcela jeszcze nie umie grac na chrupkach

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Ktosienko az sie rozplynelam jak przeczytalam twoje slowa
podnioslas mnie na duchu jakos-juz mi maz nie potrzebny teraz tylko Ty mi wystarczysz-tak mi mów-mów mi tak jeszcze
wiesz cierpliwosc to ja faktycznie mam jakas ogromna! czasem chyba za duża
A czasem mnie boli to ze on tyle wychodzi z domu-a ja siedze tu zamknieta w czterech scianach z dzieckiem! w tym tyg nawet do pracy nie jade bo ferie w p-lu a wyjsc na powietrze sie nie da z Tomem bo za zimno-a dzis dostal straszny katar

ja ja ja wybierz mnie
schowam i zjem jutro na obiad bo o tej porze juz w Polsce nie jadamy takich frykasow
To wsiadaj w samochód i przyjeżdżaj do mnie, mój mąż też ma dużo pracy poza pracą na najbliższe dni, więc my sobie poradzimy same
A jak Twój mąż nie zdaje sobie sprawy z tego co Ci napisałam, to mu to pokaż A co, niech wie Że jakby miał żonę-nie anioła to już by spał na wycieraczce
Stary 2012-02-06, 21:26   #1458
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-02-06, 21:32   #1459
Zakorzenienie

Cytat:
To musisz z nia porozmawiać, wyłumaczyć Dobrze, że Marcela jeszcze nie umie grac na chrupkach

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

To wsiadaj w samochód i przyjeżdżaj do mnie, mój mąż też ma dużo pracy poza pracą na najbliższe dni, więc my sobie poradzimy same
A jak Twój mąż nie zdaje sobie sprawy z tego co Ci napisałam, to mu to pokaż A co, niech wie Że jakby miał żonę-nie anioła to już by spał na wycieraczce
ejjj a musisz Ty Ktosiulku tak deleko mieszkac
nooo a wycieraczka mala i kłujaca

no nic ide sobie zrobic sobie relaksujaca kapiel w pianie, wysmaruje sie pachnacym balsamem, wloze ulubiona meza przeswitujaca czarna koszulke i jak wroci bede go torturowac swym widokiem-TYLKO widokiem
Stary 2012-02-06, 21:36   #1460
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Na nogach przeszłaś całe miasto?

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
ejjj a musisz Ty Ktosiulku tak deleko mieszkac
nooo a wycieraczka mala i kłujaca

no nic ide sobie zrobic sobie relaksujaca kapiel w pianie, wysmaruje sie pachnacym balsamem, wloze ulubiona meza przeswitujaca czarna koszulke i jak wroci bede go torturowac swym widokiem-TYLKO widokiem
Ja też zupelnie nie rozumiem, jak moje miasto od Twojego może być tak daleko?
A co do kuszenia widokiem
Stary 2012-02-06, 21:38   #1461
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-02-06, 21:38   #1462
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
lazania rewelacja! Ale, ale.... zrobiłam wczoraj te Twoje muffiny i kurde coś jest nie tak. Nie chcą mi odchodzić od papierków. W smaku pycha! Wszystko zjedliśmy, ale co z tego jak połowa muffiny została w papierku. Tobie też się tak robi, czy normalnie odchodzą? Następnym razem zrobię bez papierków, tylko natłuszczę formę. I powiedz mi jeszcze ile Ci wychodzi z tego przepisu? Bo ja miałam zdecydowanie więcej niż na 12 sztuk. (ale chyba machłam się z mlekiem i dałam 2 szklanki...)
dlatego ja robie bez papilotek w sylikonowej - wszytkie odchodzą tak rewelacyjnie jakby się wyślizgiwały, są całe kształtne i nic nie zostaje, przyjedź do mnie to zrobimy to zobaczysz

Cytat:
To bardzo mi smutno I nie mam pojęcia czemu tak się dzieje Ktoś nam dał bana?
przyznaj się, ustawiłaś mój numer tak że nie mogę wysłać do ciebie sms

Cytat:
Treść usunięta
śliczne
my tańczyliśmy do tego http://www.youtube.com/watch?v=RDBpJOIuQ30

Cytat:
aj tak mnie wzielo przez ciebie na wspomnienia-u nas bylo to
http://hioscyjamina.wrzuta.pl/audio/...valse_d_amelie
ameliaaaaaaaaa

Cytat:
Treść usunięta[/q2dWBf8[/url] lub o tym http://www.youtube.com/watch?v=iLi_o...eature=related tylko tutaj tekst nie jest już taki całkiem na plus, dlatego odpadło a potem jakoś mnie Rod urzekł i tak zostało Dla mnie ważne było aby piosenka nam się podobała i żeby tekst nie był o nieszczęśliwej miłości czy czymś takim, bo to tak trochę dziwnie na pierwszy taniec
ooo a te kawałki kojarzą mi sie z kaset weselnych
jako podkłady często są umieszczane

Cytat:
Rosi, Katunia przesłucham sobie Wasze piosenki w domu, bo w pracy to se ne da, a my tańczyliśmy do tego http://www.youtube.com/watch?v=Hk5wEgvIRj8
boskie uwielabiam ten kawałek

Cytat:
ekogratulacje
Stary 2012-02-06, 21:50   #1463
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Też właśnie za szybko mi się wydawało
A na jeżdżenie samochodem za bardzo zmarzłaś. Zapomnialam, że jeszcze autobusy są

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
przyznaj się, ustawiłaś mój numer tak że nie mogę wysłać do ciebie sms
(...)
ekogratulacje
No właśnie nie i mi smutno
a z ekogratulacji poplułam monitor
Stary 2012-02-06, 21:52   #1464
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-02-06, 22:02   #1465
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie nie i mi smutno
a z ekogratulacji poplułam monitor
to nie wiem czemu bo tylko do ciebie nie dochodzą....

a ekogratulacje.. i takie salwy śmichu przeca nie wypada inaczej gratulować

redsika? wieki go nie piłam, a że okres zbliża się wielkimi krokami to mnie ochota naszła..
Stary 2012-02-06, 22:09   #1466
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to nie wiem czemu bo tylko do ciebie nie dochodzą....

a ekogratulacje.. i takie salwy śmichu przeca nie wypada inaczej gratulować

redsika? wieki go nie piłam, a że okres zbliża się wielkimi krokami to mnie ochota naszła..
A ja tylko od Ciebie nie dostaję
Stary 2012-02-06, 22:18   #1467
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tylko od Ciebie nie dostaję
jakiś wał...
Stary 2012-02-07, 00:23   #1468
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

ja ja ja wybierz mnie
Kochana placuszki zostaly gulasz tez .. wpadaj kiedy bedziesz miala ochote drzwi zostawie otwarte

Wolowine kroje w kostke wrzucam na olej zeby sie podrumienila pozniej dodaje liscie laurowe , ziele angielskie , papryke , wegete , pierz i przyprawy do gulaszu To wszystko sie dosc dlugo dusi ( podlewam woda co jakis czas ) az mieso zrobi sie miekkie i pozniej podbijam maka do sosow Tyle

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 07:45   #1469
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Kochana placuszki zostaly gulasz tez .. wpadaj kiedy bedziesz miala ochote drzwi zostawie otwarte

Wolowine kroje w kostke wrzucam na olej zeby sie podrumienila pozniej dodaje liscie laurowe , ziele angielskie , papryke , wegete , pierz i przyprawy do gulaszu To wszystko sie dosc dlugo dusi ( podlewam woda co jakis czas ) az mieso zrobi sie miekkie i pozniej podbijam maka do sosow Tyle
dzieki zabciu tak mnie skusilas ze chyba dzis albo jutro tez zrobie
prawie tak samo robilam kiedys ale dopiero pierwszy raz
Stary 2012-02-07, 08:42   #1470
bzyczka1
Zakorzenienie

Dzień dybry!
witam się z rana w dość dobrym humorze...jednak muszę się poskarżyć na Lilkę (poskarżyć bo chwalenie na dobre mi nie wychodzi ) jak zasnęła wczoraj przed 20 tak obudziła się dopiero o 6, wypiła mleczko i dospałyśmy do 7,30. W szoku byłam jak zadzwonił budzik tż i się zorientowałam że to już 5 a ja do niej zawsze koło 3 wstaję.

Ktosiu znalazłam kabelek. Okazało się że musiałabym porozmawiać z tż. Zawinął kabel z łóżka, gdzie ja go położyłam razem z jego telefonem i tą wtyczką do kontaktu do kartonu z kabelkami różnymi a co do umiejętności grania na chrupkach, Ty się ciesz dziewczyno! ty wiesz co się dzieje w koło Lilki jak już wygra swoje melodie??? mam morze kaszku kukurydzianej na podłodze i meblach

Nasz skarb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości