|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Adela jaka operacja?
|
#4292 |
|
Wtajemniczenie
|
serca, już mamie pokazałam gdzie jest moje ubezpieczenie na wypadek śmierci...akurat przed samym przyjazdem tż-ta no nic, najwyżej pożegnam się z nim smsowo
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2012-02-16 o 18:06 |
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
No co ty mowisz, jaka smierc! Kobito trzeba byc dobrze nastawionym
trzymamy kciuki!
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Ala i jak to było? jednak do ciebie był czy nie?
adela będzie dobrze, trzymaj się
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bym sobie chętnie do takiej z TŻ weszła ale takiego z prawdziwego zdarzenia a nie jakiegoś brodzika co ma w domu
|
|
#4298 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to nie takie proste... gdyby doba miała 36h... ![]() Cytat:
generalnie nie przepadam za kinem rozumiem, że cieszycie się, znać datę pracy to dużo Gajaa, tyle kasy za gaz?! u mnie taki rachunek wychodzi za dwa miechy a dom chyba 3razy większy od Waszego... a nie jest najlepszej technologii i sporo ciepła ucieka... rozumiem, że mniejsze domki są mniej ekonomiczne, ale żeby aż tak?! szok... coś musicie mieć zwalone, albo grzejecie 24h/7 po 25*C w chałupie + non stop woda, bo inaczej to nie rozumiem... a może stare okna? myślę że znaleźlibyście znajomych z samochodem który pomogliby Wam sie przeprowadzić za 50zł kosztów paliwa a może któreś z rodziców? albo rodziców bliskich znajomych? warto popytać nie będzie źle ![]() i nieźle dałaś z tym cummshotem! aha, i SD zginie bez Ciebie jak odejdziesz ![]() Cytat:
![]() pewnie że się liczy! mój mógłby mi się tak oświadczyć ![]() o, nieduża cena, myślałam że gorzej myślisz że za same pachy będzie 20zł? może się skuszę tylko to zapuszczanie ![]() Cytat:
uświadomiona, w 5mies. ciąży nie przejmuj się, do ślubu jeszcze 5 razy wszystko Ci się przesunie ze stresu, na bank nie będzie @ na W. ![]() Promyk, no to super że żyjesz ![]() adela co to za pesymizm?! ![]() jestem tłustą brzydką świnią zastrzelcie mnie i wywieście słoninę dla sikorek... zjadłam 3 pączki a potem byłam w kfc z koleżanką i zeżarłam dużo fast fooda za 20zł... dupa rośnie, kasa wydana, cellulit na horyzoncie ;/a teraz blee mi się chce... głupi, gruby, nieekonomiczny rudy moniq! ![]() jutro zapowiada się @ ... chyba że ból brzucha jest spowodowany przejedzeniem ![]() jutro po pracy jadę oglądać meble, może je kupię jeśli jeszcze będą na stanie http://www.agatameble.pl/pl/produkty...-casablanca-ii
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-02-16 o 21:22 |
||||
|
|
|
#4299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie ogółem Ci się trafiło ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
|
#4300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana nie martw się i nie panikuj |
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Adela wszysto bedzie dobrze
![]() ja wlasnie wrocilam z P. z miasta. spotkalismy sie z jego znajomymi i gralismy w kregle.. bylam najgorsza ale co tam przynajmniej jutro spedzimy razem noc Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2012-02-16 o 21:52 |
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
hejka tlusciutko
![]() alunia pewnie ,ze licza sie takie oswiadczyny ,ale co za duzo to nie zdrowo juz raz maialas![]() Dobrze ,ze z serduchem w porzadku. gaja duzo strasznie wam wyszlo za ogrzewanie ,tz ma tez gazowe ,ale nie szaleja zimno u nich ,zawsze tylko 18 stopni ,no chyba ,ze z mala brat przyjedzie to podkrecaja na wiecej. moniq nie rpzejmuj sie ja wrocilam wlasnie z tancow i tez wcinam paczka ,drugiego juz. Dzis nas uczyli tanca merenque ,nawet nie wiedzialam o istnieniu taniego ,kurde znamy juz podstawy 12 tancow i nam sie juz w glowach wszystko pierdyka. Ludzie sie wykruszyli i jestesmy tylko we dwie pary ,druga para bierze slub w czerwcu tego roku skromny na 35 osob ,ale beda tance ,dj biora ,a my mowimy ,ze robimy festyn za rok w czerwcu i mi sie troche smutno zrobilo ,ze nastepni potrafia zrobic skromne wesele ,a my musimy robic Bog wie jakie wesele,ja nie jestem jaka smega rodzina i nie mam ochoty zapraszac niektorych na swoje wesele ,a wiem ,ze bede musialam ,bo ja u nich bylam np.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-02-16 o 21:53 |
|
|
|
#4303 |
|
Zadomowienie
|
kinia łepek do góry! nie ma co oglądać się na innych
ja w tym postępowaniu nie widzę to żadnego kompromisu, robicie wesele bo TŻ chce... i jeśli nie chcesz już niczego zmieniać to trzeba zacisnąć zęby i ponieść konsekwencje podjętych decyzji... aczkolwiek myślę, że Twój TŻ przekona się po czasie że nie było sensu tyle czekaćchaotycznie, ale mam nadzieję że wiadomo ocb dobranoc do jutra
|
#4304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie do mnie
do santom Cytat:
![]() Cytat:
wiec ja musialam isc ![]() A jesli chodzi o cene to ciezko mi powiedziec bo ja chodze do znajomej mojej mamy i mam 5 zl znizki ![]() A łóżko bardzo fajnie ale nie chcialabym sie uderzyc stopą w tą nóżke ![]() Kinia, wybacz jesli cie to urazi ale ja mam wrazenie, ze to twoj K. robi festyn, a nie ty...
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
A któż to? Cóż to?
![]() Witajcie ![]() Osobiście nie wiem czy wolę zaspy czy glajdę moczącą buty
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Idę dziś na noc do pracy Ale pierwszy raz od dłuższego czasu, będę miała wolny całe weekend Adela pozytywne nastawienie jest najważniejsze! Co Ty w ogóle mówisz o jakiejś śmierci!! Wszystko będzie dobrze!! Kinia przepraszam, że to powiem, ale sama zgodziłaś się na takie wesele, poszłaś mu na rękę i nic z tym nie zrobiłaś, więc trochę nie rozumiem tego Twojego narzekania. Spełniasz jego marzenie, a gdzie Twoje? To, że go kochasz, nie znaczy, że masz rezygnować ze swoich pragnień. Dziewczyny, w maju, jak będziemy w Polsce mamy komunię siostrzenicy TŻ i już myśle, co mam ze sobą zabrać. I wymyśliłam, że ubiorę sobie sukienkę taką kremowo - czarną, jak znajdę w necie gdzieś podobną, to Wam pokaże i do tego kupię kolorowe szpilki, które będe mogła już ubrać na sesję po ślubie i kopertówkę. Pozkazuje Wam butki, jakie mi się spodobały : http://www.newlook.com/shop/womens/s...hoes_237616283 i kopertówka : http://www.newlook.com/shop/womens/b...-bag_243709072 A sukienka jest troszkę podobna do tej : http://www.ibutik.pl/ogloszenie/eleg...-czarna-477475 Będzie to pasowało? |
|
|
|
#4307 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Adelko wiem, że jesteś zestrachana bardzo, ale wierzę że wszystko będzie dobrze, zobaczysz, omodlę Cię zajmuj sobie czas, żeby nie myśleć o operacji, uszy do góry a ja się rozchorowałam, leżę w łóżku, mam antybiotyki, byłam dzisiaj w ZUSie, dostałam bez problemu zaświadczenie, że jestem ubezpieczona (bo szef nie wysłał mi tego odcinka RMUA kinia - postanowiliście jedną rzecz więc nie wiem czy warto mieszać. Mi po naszych akcjach odechciało się całkiem ślubu, chociaż zaciukałabym się na Twoim miejscu tyle czekając serio, dla mnie oczekiwanie na salę czy grajków 2 lata (już nie mówię tu o Tobie) to szalony pomysł. widzę wszystkie poobjadane pączkami, oj ja też sobie nie żałowałam blue udanego weekendu wypoczywaj
|
|
|
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zespol metalowy ![]() Cytat:
a nie widze tam torebki w tym kolorze koralowym chyba, ze o jakas inna chodzi to musisz dokladnie opisac
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
No nazwa nie, ale skoro metalowy to już fajnie
poszukam na YT
|
#4311 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Czy ktoś wie czemu ten cholerny śnieg znowu pada? ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Trampki, szpilki, pasek i spodnie ładne
|
|
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
fajne ciuchy, ale ja mam drugiego palucha większego od pierwszego więc tego typu buty dla mnie odpadają niestety...
|
|
|
|
#4313 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za słowa otuchy, ja też powinnam się wybrać na zakupy i jakoś nie mogę
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Siema ziomy!
Też mam nierówne paluchy, ale butów z odkrytymi nie lubię, bo mam taka bezczelnie wystającą kostkę na paluchu i zawsze mi się skóra na niej obciera ![]() Adela, co Ty chrzanisz. raz dwa Cię naprawią, jak w Housie i będziesz żyć długo i szczęsliwie ![]() Kinia, ja Cię podziwiam, że Ty się temu swojemu nie stawiaszi zgadzam się z Blue. To jego marzenie, nie Twoje. Ale już ci to kiedyś mówiłam, więc truć dalej nie będę ![]() Clood, zdrowiaaa! ![]() A u nas zaczynają się zmiany. Złożyłam wypowiedzenie. w SD jestem do 9 III. Potem tydzień przerwy i 2 tygodnie zajęć adaptacyjnych dla dzieci od 9:30 do 12:30. Marzec będzie miesiącem leniuchowania! ![]() Szefowa przyjęła to karpikiem. Śmieszną minę zrobiła, ale spotkałam się ze 100% zrozumieniem, błogosławiństwem i...rety, tak smutno jakoś. Wszyscy za mną chodzą i mówią"nie odchodź", "nie wypuścimy", "nie mozesz!", "to nie da rady bez ciebie", a szefowa "zawsze będzie tu dla Ciebie miejsce". Się popłaczę chyba ostatniego dnia ![]() Przyszło też stypendum na konto. Ale jestem bogata |
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
no gaja ja wiedziałam,że z tym przedszkolem wypali
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi sie kolor tych rzeczy podoba i kopertowka najbardziej
|
|
#4318 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w sumie żyjemy w różnych miastach więc nie wiem jak z cenami... może, może kiedyś się zdecyduje hehe, ja chcę kupić szafę, łóżka nawet nie będę składać ![]() Cytat:
choć fajnie dobrałaś sobie komplet
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda, szczel se grupona na depilację
![]() Adela, dzięki za wiarę ![]() A wiecie jakiego mam mądrego zajączka? Wchodze do domu, rozglądam się, królika nie ma. Nic to. Gadam z J, jem pierożki, zasiadam na dywanie z herbatką - myślę "łobuz puchaty się nie przywitał ze mną!". Krzyczę więc do drugiego pokoju "Cika, złośliwcu! chodź tu, Cika! Nie przywitałaś się ze mną!". Ledwo zdanie skończyłam, wpada Cika w pełnym biegu, podbiega i się łasi. Bez jaj. Mam psokrólika
|
|
|
|
#4320 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zwłaszcza z pierwszym zdaniem ![]() Super że atmosfera rozstania ze stacją jest przyjazna Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

trzymamy kciuki!

myślisz że za same pachy będzie 20zł? może się skuszę 

zastrzelcie mnie i wywieście słoninę dla sikorek... zjadłam 3 pączki a potem byłam w kfc z koleżanką i zeżarłam dużo fast fooda za 20zł... dupa rośnie, kasa wydana, cellulit na horyzoncie ;/a teraz blee mi się chce... głupi, gruby, nieekonomiczny rudy moniq! 
dzwonie do kolezanki, z ktora rozmawialam na temat żakietow, ze moze ona sobie zamowila, a przez przypadek moj adres podawala bo kiedy tak robilysmy, ze ona dla mnie cos z allegro zamawiala, a na moj adres przychodzilo no i moze zostalo gdzies tam w bazie. No ale ona mowi, ze to nie ona. Dzwonie do T. tez tez mowi, ze to nie on ale moze tata moj. Dzwonie do taty i on tez mowi, ze to nie on. No jaja jak berety. Napisalam meila do tej firmy mam nadzieje, ze odpisza. Wiecie, wszystko fajnie, żakiet w porząsiu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)