|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam 2 kreski !!!
Cytat:
Będzie dobrze - czuje że wkońcu posypią się same fasolinki
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
w moim przypadku to niewiem o co chodzi ale dzidzi chyba nie ma bo 5 dni po terminie @ to chociaż powinna być ledwo widoczna II kreseczka a tu nic, zresztą czuję że @ wraca z podróży.
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
wiecie ja sobie tak powtarzam: nie nakręcaj się,
ale pomimo, że pobolewa mnie brzucho to jestem jakaś taka spokojna wewętrznie aż mi z tym dziwnie qrcze no... aaa, bedzie dobrze
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Już nie mogę się doczekać kiedy napiszesz M@gd@leno ,że jesteś w ciąży
|
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
Madziorka, m@gd@len@, zróbcie testy z krwi. Bo aż mi sie wierzyć nie chcę, że już po kilka dni Wam sie okres spóźnia, a dwóch kresek na teście nie widać, tym bardziej, że piszecie o regularnych cyklach.
Coś w tym musi być, i mam nadzieję, że to jest to o czym myślę. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#127 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;3242723]Madziorka, m@gd@len@, zróbcie testy z krwi. Bo aż mi sie wierzyć nie chcę, że już po kilka dni Wam sie okres spóźnia, a dwóch kresek na teście nie widać, tym bardziej, że piszecie o regularnych cyklach.
Coś w tym musi być, i mam nadzieję, że to jest to o czym myślę. Pozdrawiam. niestety tak bywa-przykład-> ja. Okres spóźnił mi się prawie 3 tygodnie, wychodziła jedna kreska, dziwne objawy, cykle zawsze jak w zegarku. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzisiaj już mija 36 d.c a @ nadal nie ma, zrobiłam ponownie test i niestety znowu wyszła nieszczęsna jedna kreska
nawet zadzwoniłam do mojej p.Doktor która powiedziała że czasem jest tak że jeden cykl mże zaniknąć i nic w tym nie ma złego , kazała mi poczekać kolejny tydzień i zrobic ponownie test.
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
okrutnica jakaś... |
przedwczoraj (poniedziałek)
nigdy w zyciu tyle mi się nie spóźnił, max 2-3 dni i to bardzo dawno temu. Może to wina pogody?
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
okrutnica jakaś... |
Madziorko, u mnie też nie było
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w 38 dniu cyklu zrobiłam test. I od godziny 16 nie mogę uwierzyć.
DWIE KRESKI!!!!! Moi rodzice (a przyszli dziadkowie) będą mieli świetny prezent pod choinkę. |
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Świetnie!! Szkoda ,że ja nie moge takiego prezentu dać, ale co tam może w nowym roku będą nowiny
|
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
A tak wogóle to ładny masz nick
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
W tym cyklu to był pierwszy.
Ale ogólnie w życiu to był 5. A dopiero od czwartego czekałam na dwie kreski. Poza tym, przez ok. 8 lat brałam tabletki antykoncepcyjne i w lipcu je odstawiłam, żeby sprawdzić, czy mój organizm jeszcze "wie do czego służy". Frida26 - a ja się zastanawiałam, kto mi sprzątnął sprzed nosa ksywę, której mój dziadek używał od moich narodzin. |
|
|
|
|
#139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz policz szybciutko, kiedy będziesz mieć termin porodu i zmykaj do naszego wątku Mamusie czerwiec-lipiec-sierpień. Bo coś mi się wydaje, że powinnaś się na sierpień załapać. Pozdrawiam serdezcnie. Jeszcze raz gorąco gratuluję, witaj w gronie zaciążonych!! |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Termin policzony. Upalny sierpień mnie czeka. A w gronie mamuś C-L-Ś już się przedstawiłam.
|
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
frida wilgachne gratulacje
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga przesyłam fluidki
Cieszę się strasznie. A najlepsze jest to, że muszę to trzymać w tajemnicy, żeby dziadkom zrobić niespodziankę na święta. A gadam o tym jak najęta. Juz 6 koleżanek wie.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
frida110 doskonale Cie rozumiem, ja też nie potrafiłam tego długo utrzymać w tajemnicy, tak strasznie się cieszyłam, że od raz chciałam całemu światu powiedzieć o naszym szczęściu.
To jest poprostu neisamowite uczucie. Pozdrawiam. Ps. Cieszę się, że dołączyłaś do wątku mamuś wakacyjnych.
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
frida 110 no moi też jestem po teście, a ta właściwa kreseczka jest o wiele jaśniejsza od tej kontrolnej, ale jest mhyyy chyba tak ma być ...
ja staram sie nie cieszyc bo przy mojej chorobie moge poronić mówię sobie , że w ciąży bede za 3 miesiące ... kurka nie mogę w to uwierzyć ... |
|
|
|
|
#145 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na moim tescie ta druga kreseczka tez byla troche jasniejsza. Ale skoro wyszly Ci dwie kreski to serdecznie GRATULUJE !!! Napisz, kiedy mialas pierwszy dzien ostatniego okresu jestem strasznie ciekawa, kiedz masz termin.Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
ostatni okres miałam 15 listopada ok połowy sierpnia mam termin (liczony systemem ze strony w internecie) matko niezle sie poukładało zawsze chciałam mieć dziecko wiosna ale nie marudzę, bo sie jeszcze obrazi
![]() Teraz mam tony rozterek jakiego gina i czy państwowo czy prywatnie w Toruniu wybór jest az głowa boli a ja mam choroby współistniejące i nie chce trafić do jakiegos głąba, bo mnie krew zalewa ... ech nie miała baba problemu ...nie dziękuję za gratki tfu tfu a Ty kiedy?? |
|
|
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bądź dobrej myśli, a napewno wszystko będzie OK ![]() ja mam termin na 08. 08.2007, więc niewiele przed Tobą. Zmykaj szybciutko zameldować się na wątku Mamuś czerwcowo-lipcowo-sierpniowych. Pozdrawiam Cię serdecznie, witam w gronie ciężarówek |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
lea35 jeszcze z tym troszke poczekam .. zobaczymy jak będzie po wizycie u gina
![]() goraco pozdrawiam |
|
|
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
w czwartek idę do ginki - mam nadzieję ze będzie kompetentna, bo miła i serdeczna jest bardzo
w piątek jadę do przychodni przyszpitalnej na badania ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

nawet zadzwoniłam do mojej p.Doktor która powiedziała że czasem jest tak że jeden cykl mże zaniknąć i nic w tym nie ma złego , kazała mi poczekać kolejny tydzień i zrobic ponownie test.

jestem strasznie ciekawa, kiedz masz termin.