![]() |
#3001 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. IV
Cytat:
W sumie to masz rację... żeby ta suknia chociaż dobrze wyglądała, a wygląda naprawdę kiepsko... I nie wiem gdzie tam organza ![]() ![]() ![]() No ale to już wybór Panny Młodej...
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Rozeznanie
|
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem jakaś dziwna- tu od góry niby dopasowana a potem taki lejek z firanki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Raczkowanie
|
moją uwagę przykuła ta sukienka- może wywołuje mieszane uczucia ale mimo wszystko mi się podoba
![]() |
#3005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3006 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3007 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3008 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Juz ja zreszta wrzucałam do tego wątku. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepiękna ! ![]() Zna może ktoś jej cenę, tak mniej więcej ? ![]()
![]() |
#3010 |
Przyjaciółka KWC
|
Madonna w Krakowie sprzedaje ten model za ok. 4700.
![]() |
#3011 |
Zadomowienie
|
![]() |
#3012 |
Raczkowanie
|
piękna
![]() ciekawe czy jest opcja zmiany wiązań na suwaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładna- mi się podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- ups ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no sporo ![]()
![]() |
#3015 | ||||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było a tu tyle nowości
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Marylka27 8tys. to majątek.. ale też zależy ile kto ma pieniędzy. Ja powiem wam że byłam pozytywnie zaskoczona cenami.. Chciałam zapłacić góra 3 - 3,5tys, a okazało się że prawie wszystkie sukienki które przymierzałam kosztowały poniżej 3tys. Swoją kupiłam za 2490 ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
Kochane wiem, że to może nie ten wątek. Znalazłam coś takiego przypadkiem w necie i po prostu musze się z kimś tym podzielić
![]() ![]() Z góry przepraszam jeśli ktoś poczuje się ta fotką dotknięty |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3019 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny, ja też myślę nad sukienką ...
W przyszłym tygodniu muszę już coś zadecydować, a im więcej oglądam katalogów i zdjęć to tym bardziej nie umiem się zdecydować. ;/ Jestem dość szczupła i niska. Myślę nad sukienką w której nie wyglądałabym jak deska. Suknie 1, 2, podobają mi się ,mojemu TŻ nie bardzo stwierdził, że to wygląda jak pióra heh, ale on się nie zna heehh Drapowania też mi się podobają. Chce skompletować właśnie górę z jednej sukienki a dół z innej. Dół podoba mi się ze zdjęcia nr5 góra jest dosyć fajna ze zdj nr 4,6,7 Co sądzicie? Edytowane przez gatka_84 Czas edycji: 2012-02-21 o 19:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() zagladam na wizaz juz od jakiegos czasu, ale w koncu dopiero dzis pisze do Was z prosba o rade ![]() a chodzi oczywiscie o sukienke ![]() w zalaczniku ponizej dolaczam swoje zdjeica w sukienkach, ktore najbardziej mi odpowiadaly. i krotki opis do kazdej z nich: 1.sukienka z tiulowym dolem, na na zdjeciu za duza i za dluga. nie do konca pasuje mi serduszkowy dekolt-wydaje mi sie, ze lepiej wygladam jednak w prostym..? do sukienki kolorowa szarfa w talii i dluuugi tiulowy welon(choc do welonu to nie jestem przekonana) 2.sukienka z tiulowymi rozami!!! jest sliczna, taka urocza i dziewczeca! jak ja przymierzalam, to czulam sie super, teraz jak patrze na zdjecia, to juz nie czuje takich emocji.. ![]() 3.i trzecia koronkowa-aahhhh, cudo! wogole na poczatku nie zwrocilam na nia uwagi, ale jak przymierzylam, i jeszcze z szarfa w talii, to mi sie baaaaardzo sposobala! koronka jest bardzo ladna, z lekkim polyskiem, taka retro jest. ehhh, no wlasnie, dziewczeta, a wedlug was, ktora z nich(ktory kroj, jaki dol, jaka gora) najlepsza jest dla mnie? dodam, ze raczej bede chciala miec plaskie, kolorowe butki, ew.na niskim obcasie, wiec bedzie mozna dopasowac kolorystycznie szarfe w talii ![]() a jakie dodatki-bizuteria,fryzurka, bukiet? i co z welonem? dzieki za kazdy pomysl i kazda rade!!! pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy Ty w ogóle coś mierzyłaś? Bo jeśli nie, to o jakimkolwiek "decydowaniu" mowy być nie może. ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() |
#3023 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() nizej wklejam sukienki z przymiarki, zaraz bedzie opis ![]() moze wpierw sie przywitam-zagaldam na wizaz juz od dluzszego czasu, ale dzis odwazylam sie napisac ![]() wkleilam powyzej zdjecia z przymiarki sukienek, ktore najbradzije mi sie podobaja. opisze pokrotce co i jak: zdj 1+2: sukienka z tiulowym dolem, ta na zdjeciu nieco za duza i za dluga, nie do konca podoba mi sie serduszkowy dekolt, wydaje mi sie, ze lepiej wygladam jednak w prostym...; fajnie wyglada kolorowa szarfa w talii i ten dluuugi tiulowy welon(choc o welonie raczej nie myslalam, choc kto wie.. ![]() 3+4: sukienka z tiulowymi rozami!!! jest sliczna! taka delikatna i dziewczeca! wtedy , jak ja mialam na sobie, to strasznie mi sie spodobala, ale teraz jak patrze na zdjecia, to jakby troche czar prysl .. ![]() 5+6: ta sukienka to chyba moja faworytka ![]() eeeh, prosze Was dziewczyny , powiedzcie mi szczerze, ktora z nich(ktory kroj, jaki dol, jaka gora) z tych 3 sukienek jest najlepsza dla mnie? co do dodatkow, to wiem , ze chce miec raczej plaskie , kolorowe buty, ew.na niskim obcasie, wiec moznaby fajnie podpasowac kolorystycznie buty i szarfe w talii, hmm? a jakie dodatki-bizuteria, bukiet, fryzurka? bo welon chyba niekoniecznie? ![]() bede bardzo wdzieczna za Wasze pomysly i rady! pozdrawiam ![]() Edytowane przez goszkaaaaa Czas edycji: 2012-02-21 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Wtajemniczenie
|
Opis nie opis najładniej Ci w ostatniej.
#3025 |
Przyczajenie
|
moze wpierw sie przywitam-zagaldam na wizaz juz od dluzszego czasu, ale dzis odwazylam sie napisac
![]() wkleilam powyzej zdjecia z przymiarki sukienek, ktore najbradzije mi sie podobaja. opisze pokrotce co i jak: zdj 1+2: sukienka z tiulowym dolem, ta na zdjeciu nieco za duza i za dluga, nie do konca podoba mi sie serduszkowy dekolt, wydaje mi sie, ze lepiej wygladam jednak w prostym...; fajnie wyglada kolorowa szarfa w talii i ten dluuugi tiulowy welon(choc o welonie raczej nie myslalam, choc kto wie.. ![]() 3+4: sukienka z tiulowymi rozami!!! jest sliczna! taka delikatna i dziewczeca! wtedy , jak ja mialam na sobie, to strasznie mi sie spodobala, ale teraz jak patrze na zdjecia, to jakby troche czar prysl .. ![]() 5+6: ta sukienka to chyba moja faworytka ![]() eeeh, prosze Was dziewczyny , powiedzcie mi szczerze, ktora z nich(ktory kroj, jaki dol, jaka gora) z tych 3 sukienek jest najlepsza dla mnie? co do dodatkow, to wiem , ze chce miec raczej plaskie , kolorowe buty, ew.na niskim obcasie, wiec moznaby fajnie podpasowac kolorystycznie buty i szarfe w talii, hmm? a jakie dodatki-bizuteria, bukiet, fryzurka? bo welon chyba niekoniecznie? ![]() bede bardzo wdzieczna za Wasze pomysly i rady! pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3027 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przy okazji, skąd jest zdjęcie nr 4? - bardzo mnie urzekła ta suknia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1329859515
![]() |
#3029 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.