![]() |
#2431 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
Htmmbank ten stylage Lips to pewnie specjalny do ust jak wnioskuje. no dobra jeszcze trochę poszukam i się poradzę jeszcze was
![]()
#2432 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() mam sprawdzonego lekarza, też z rabatami więc póki co będę się go trzymać. Trzymam kciuki za nosek ![]() Ach, czemu nie mamy takich ust od urodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
hmm od 24 r.ż. to już niedługo.. we wrześniu kończę 22
![]() lepiej kwas czy botox? chodzi mi też wiadomo o pieniądze , co jest bardziej trwałe na zmarszczkach ![]() pewnie też będę chciała kurze łapki ,czoło i brudzy nosowo wargowe bo mam tendencje z jednej strony do podnoszenia i szybko mi się pewnie zrobi bruzda ![]()
#2434 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz się znowu wybieram podrasować usta i dołożyć pod oczy ![]() Swoją drogą jak mnie wyemlowali to kazano mi czekać 30-40minut przynajmniej (w międzyczasie dokładano mi emli, tak, żeby cały czas było "na biało") i w ogóle nie czułam zabiegu! Ani ust ani pod oczami, a tam skóra też jest wrażliwa jak nie wiem co ![]()
![]() |
#2436 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Ale efekt jest ![]() ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2012-02-22 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Konto usunięte
|
O to ja mam odwrotnie - bruzdy mi się trzymają góra 3-4 mce, a oczy i rok...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Wtajemniczenie
|
Planuję zrobić sobie usta w marcu,ale jak was podczytuję to nabieram apetytu na więcej i tu pytanko czy można podnieść kąciki ust tym samym środkiem co usta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
tak
#2441 |
Rozeznanie
|
Już kolejny dzień czytam ten wątek
![]() czy cena w projekcie pierwsze usta jest rzeczywiście okazyjna ? I drugie- czy w ramach projektu robią zdjęcia całej twarzy, czy tylko ust? Świerzbi mnie ręka, żeby wysłać ankiete, ale mam wątpliwości. Zwłaszcza, że moje usta są mikroskopijne i boję się, że są w stanie pomieścić niejedną ampułkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza,że napisali iż zniżka jest 1400 na 680 zł . ja się pytam.. jakie 1400 zł?! jaki lekarz za 0,8 ml bierze 1400 zł....... śmiech na sali ogólnie. ja byłam ale drugi raz bym nie poszła ![]() ![]()
![]() |
#2443 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepsze efekty daje ponoć botoks w to miejsce, ale można mieć problemy z mówieniem i jedzeniem. Moja mama sie zapisała do pierwszych ust, ale jej odradziłam. Ja za 0.8 płacę 600zł bez żadnej promocji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam lekko opadające kąciki, które sprawiały takie "smutne" wrażenie i szczerze mówiąc u mnie efekt był wystarczający, bo kąciki lekko podniesione, wyglądają naturalnie, ale nie smutno.
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2446 |
Rozeznanie
|
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Raczkowanie
|
Ja jestem mega zadowolona z moich ust ale za ampułkę 0,55 ml zapłaciłam 800zł. Miałam wstrzyknięte 2 więc 1600 chyba trochę przepłaciłam..
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
ja do Poznania mam 2 godziny drogi
![]() kurcze zawsze to róznica 600 zł a 900 zł... przynajmniej dla mnie ![]()
#2449 |
okrutnica jakaś... |
u mnie z kolei 1 ampułka 1 ml to 799zł ( i jeszcze rabat
![]() W moje usta w końcu weszły niecałe dwie ampułki, w przyszłym tygodniu mam kontrolę to zapytam ile dokładnie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2451 |
Konto usunięte
|
Wild girl źle mnie zrozumiałaś - Kubasik jest drogi, ale robi najlepsze usta jakie kiedykolwiek widziałam. Ja robię u kogos innego. Nie chce mi się jeździć specjalnie do poznania - 100zl za autostradę, 200zł za wachę i dzień w plecy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj był TEN moment - byłam na zastrzyku ![]() Mam mieszane uczucia. Po pierwsze dr nie spytał jakim preparatem chcę mieć zrobione usta, tylko sam otworzył SURGILIPS.. Sama nie wiem czy to dobry preparat... Zwłaszcza że chyba pisałyście, że Surgilips to tylko 0,8 ml, tak?? Wstrzyknął mi na razie tylko połowę i to w samą górę, dół będziemy ostrzykiwać za jakiś tydzień. Jednak zrobił dziwną rzecz, bo powiększył górę, a na dół zamiast w usta to wstrzyknął mi w dziąsło w 1/2 między ustami a brodą ![]() Jeżeli chodzi o znieczulenie to zastosował emlę ORAZ zniecz. dentystyczne, zatem nic nie czułam. Teraz moje usta mi się chyba nie podobają, dół jest nie tknięty, a góra to kaczy dziób. Wyglądam dość idiotycznie.. Mam widoczne grudki, których nie idzie rozmasować. W dodatku mam wrażenie, że prawa warga jest krzywa ![]() Zdjęcia przed: Pierwsze Drugie Trzecie
Co kilka sekund w laboratoriach giną w niewyobrażalnym cierpieniu miliony zwierząt (psy, koty, myszy, króliki..) ![]() Nie wspieraj firm testujących na zwierzętach! JEŚLI CHCESZ POZNAĆ TE FIRMY I ICH UNIKAĆ - kliknij! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Konto usunięte
|
sa jeszcze opuchniete
zdecydowanie dolna warga wymaga dostrzykniecia |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha i faktycznie lekko ta prawa warga wydaje sie byc krzywa ale tez mnie to zupelnie nie razi, trzeba sie dobrze przyjzec zeby to dostrzec. Ogolnie mysle ze naprawde nie masz cos sie zalamywac, sliczne masz te usteczka! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem usta wymagaja poprawy, jezeli chodzi o Twoj ksztalt ust góna warga nie powinna być większa od dolnej
![]()
#2456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
młodziej wygladasz w długich włosach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz tylko ciekawa jestem ile efekt się utrzyma, chce żeby były takie jakie są ani większe ani mniejsze w żadnym wypadku, chyba dobrze się właśnie na zdjęciach takie rzeczy obserwuje bo w lustrze jak się siebie widzi na codzień ciężko dokładnie to dostrzeć ![]() na razie od ostatniego zabiegu minęły 2 miesiące pytanie nie na temat : któraś z was zamykała naczynka laserem? we wrześniu nagle mi wyszły po obu stronach nosa ( koło skrzydełek w tych zagłębieniach , tak dośyć mocno, miejsce gdzie jest naczynka jest zaczerwienione ,suche i pojawiaja się drobniutkie krostki . nie wiem skąd to się mogło wziąć tak nagle. ide usunąć jakoś w ciągu tygodnia ale nie wiem czego się spodziewać szczerze mówiąc , nigdy się nie interesowałam tematem zamykania naczyń bo myślałam,że mnie to nie spotka a jednak wyszły mi kolo nosa i na nogach mam coraz więcej ![]() na razie zamknę na nosie żeby zobaczyć czy to w ogóle jest warte zachodu bo nogi to już większa inwestycja więc wole najpierw sprawdzić skuteczność tego na nosie . straszna sprawa, 22 lata a takie problemy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2458 |
Konto usunięte
|
Też mam na nosie, zostało mi po pierwszej plastyce.
Jak mi zdejmą gips, to wybiorę się pozamykać. Niestety odnosnie nóg - mojej mamie chirurg naczyniowy powiedział, że może je usunąć, ale będzie musiała całe zycie 24 na dobe nosić rajstopy przeciwżylakowe, inaczej wszystko wróci w ciągu kilku miesięcy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie opalam już się, nie biorę już aż tak gorących kąpieli jak kiedyś, od paru miesiecy zażywam suplementy wzmacniające ściany naczyń, zobaczymy może coś pomoże ,chociaż troche.
![]() |
#2460 |
Konto usunięte
|
podobno dobrze wzmacnia naczynia ten skladnik, ktory jest w rutinoscorbinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.