|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2911 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 059
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane. Cz.III- Offtopowo
Cytat:
![]() napiszcie jak siê u was sprawdzi³
|
|
#2912 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane. Cz.III-w±tek zbiorczy
Hej ,mogê siê przy³±czyæ?;d
na razie niestety jestem czarna planuje stopniowe przej¶cie na ¶redni br±z pomocy
|
#2913 | ||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 634
|
Cytat:
ale myslê tak jak dziewczyny, ¿e pianki chyba siê ju¿ spieniæ nie da bardziej ![]() Cytat:
ale nie jestem pewna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hm... a nie my¶la³a¶ o k±pieli rozja¶niaj±cej??? to na pewno by³by szybszy sposób, potem na to jaki¶ br±zik i ju¿ masz ¶redni br±z
Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2012-03-01 o 16:56 |
||||
|
|
|
#2914 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Br±zowow³ose Wiza¿anki!
I ja siê przy³±czê! Jutro b±d¼ w sobotê zamierzam zdekoloryzowaæ moje czarne w³oski i pomalowaæ siê na jaki¶ br±zik. Trzymajcie kciuki! |
|
|
|
#2915 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 972
|
![]() Cytat:
to poka¿ nam efekty ![]() trzymam kciuki
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 005
|
Nie, niee
Pianka po nalozeniu na wlosy po chwili zmienia sie jakby w zwykla farbe, nie pozostaje piank± Ale moze faktycznie rozni sie na tyle od zwyklych farb ze nie da sie za bardzo jej zmalaksowac, hmm...A powiedzcie mi prosze czy w ogole dobrze zrozumialam na czym to ma polegac? Kladzie sie farbe na odrost, zwilza ten odrost i powstala emulsja przeciaga sie po calosci, czy raczej pod koniec farbowania doklada sie farbe na dlugosc wlosow i to sie zwilza i spienia? Czy jeszcze inaczej? Przeszukalam wizaz wzdluz i wszerz i nadal mam watpliwosci
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Ja nie wiem, bo po prostu nak³adam farbê na ca³e w³osy
![]() Ale wczoraj zabrak³o mi trochê farby, wiêc po prostu zmoczy³am w³osy (czê¶ciowo pofarbowane) i wszystko lekko spieni³am
|
|
#2918 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
my¶la³am ale ciê¿ko mi bêdzie dobraæ dopinki clip in
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
Ten kolorek w avatarku to czarny,tak?
Jakiej farbki uzywalas ? Bardo ladny. |
|
|
|
#2920 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 907
|
Cytat:
![]() ja by³am br±zowa, czerwona, ruda, czarna i dziewczyny mnie nie wyrzuci³y ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() posz³am do ³azienki nalozyæ to cudo a po chwili z drugiej ³azienki pad³o stwierdzenie co tak smierdzi ![]() to po pierwsze ![]() po drugie zapach meczy³ mnie przez jaki¶ czas ale uda³o mi siê jakos przyzwyczaiæ zostawienie tego czego¶ na noc nie wchodzi w gre ja to ja ale T¯ móg³by siê przekrêciæ ![]() je¶li chodzi o efekt to wydaje mi siê ze w³osy s± grubsze, ³adniejsze po za tym po u³o¿eniu w³osów lepiej siê to wszystko trzyma ![]() rano wsta³am i nie zauwa¿y³am jaki¶ wiêkszych anomali w postaci powykrecanych w³osów w drug± strone ![]() to tyle w skrócie ![]() gdyby nie piorunuj±cy zapach by³oby git ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- pobudka dziewczynki
¿ycie jest piêkne Edytowane przez metaxa Czas edycji: 2012-03-02 o 08:25 |
||||
|
|
|
#2921 |
|
Zadomowienie
|
to chocia¿ tyle ¿e zauwa¿y³a¶ jaki¶ efekt, jakby u mnie te¿ co¶ by³o to mo¿e znios³abym ten smrodzik
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak komu¶ mo¿e siê ten zapach podobaæ?
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
metaxa ja lubiê mocne,ciê¿kie perfumy np tak¿e mnie ten zapach nie dusi,chocia¿ ³adny nie jest to fakt ale jako¶ specjalnie mi nie przeszkadza
w³a¶nie siedzê z tym na g³owie,jeszcze ze 2 godzinki bo potem muszê umyæ ³eb i wyj¶æ
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- napisz czy zauwa¿y³a¶ jaki¶ efekt ??
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ¿e ¶winstwa na g³owe nak³adam
|
|
|
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() s± t³uste ze hej ![]() jak zmyjesz i wysuszysz
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
kurde...albo nawali³am za du¿o olejku,albo moja pokrzywa nie da³a rady
dwa razy my³am g³owê i czujê,¿e po wysuszeniu bêdê mia³a mopa Ty masz brzozê? bo ja zawsze olejek zmywam szamponem pokrzywowym i czujê,¿e on go nie zmywa do koñca:/
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2012-03-02 o 12:36 |
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mia³am takie wrazenie ale po wysuszeniu i u³ozeniu efekt t³ustych k³aków znikn±³
|
|
#2929 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 634
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2930 |
|
Przyczajenie
|
Aaaa! Rozja¶niacz na³o¿ony, czekam do 18.05 i zmywam potem malujê. Kupi³am ciemny blond(podobno ma byæ ciemniejszy ni¿ na pude³eczku) wiec mo¿e wyjdzie br±zik ... Chyba zaczynam sie obawiaæ co to wyjdzie na tej mojej ³epetynce...
Dodam ¿e schodzê z czarnych,ale od wakacji zesz³ego roku malowa³am 2-3 razy ; ) |
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robi³am to samo.Na czern na³ozylam rozjasniacz,potem na to ciemny blond.Wlosy mialam czarno,szaro,zielono bure![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- mi siê rzepa skoñczy³a,rzeczywi¶cie zmywa³a rewelacyjnie,ale pokrzywka ju¿ sobie tak dobrze nie radzi.My³am w³osy dwa razy po olejowaniu,i po wysuszeniu s± przeci±¿one i czujê,¿e ju¿ jutro obudzê z t³ustymi w³osami
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ludzie maj± RÓ¯NE zboczenia i ró¿ne rzeczy i zapachy im siê podobaj± hehe
|
|
#2933 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Efekt po rozja¶nianiu - by³o tragicznie ; ) odrosty by³y platynowe, potem id±c w dó³ po w³osach by³y: rudy, czerwony, jasny br±z, ciemny br±z no i nie¶ci±gniêty do koñca czarny. No i zosta³a mi czarna grzywka.. By³am za³amana . My¶lê 'piêknie, jeszcze mam ciemny blond kupion± farbe no to po mnie. przez miesi±c bede chodziæ w czapce' ale na³o¿y³a mi mama ju¿ równo farbe i powiem Wam, drogie Wiza¿anki, jestem zadowolona! Wysz³y mi br±zowo(takie troche mo¿e w rudy wpadaj±ce) czarne pasemka na w³osach! Jakbym chcia³a co¶ takiego otrzymaæ to by napewno nie wysz³o! Jestem naprawdê zadowlona i mój T¯ te¿! Co do kondycji w³osów. Po rozja¶nianiu zrobi³o siê straszliwe siano na koñcówkach. Ogólnie w rozja¶niaczach(bo potrzebowa³am dwóch na d³uga¶ne w³osy moje) by³y od¿ywki, ot takie 'ochrona koloru'. No i na³o¿y³am jedn± po rozja¶nianiu i jedn± po farbowaniu ju¿ na sam koniec. I w tym momencie w³osy s± w takiej samej kondycji jak przed t± fal± zabiegów-nie zniszczone, znaczy nie bardzo jako¶, lekko porozdwajane koñcówki. Ogólnie w³osy siê maj± ca³kiem dobrze i moje samopoczucie te¿!
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
poka¿esz fotki?
a ja mam pytanie dziewczyny robilyscie moze kiedy¶ z palette w piance -fioletowy br±z ?
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedy na³o¿y³am na rude rozja¶niane wlosy ciemny blond,mia³am w³osy szaro bure z zielonym po³yskiem u¿ywa³a m wtedy ciemnego blondu garnier color naturals.A jak kondycja w³osów?bo moje po rozja¶nianiu by³y takie suche i zniszczone,¿e mog³am siê nimi po twarzy drapaæ a teraz...i tak wróci³am do ciemnych
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kondycja spoko, troszeczkê bardziej suche s±, ale jako¶ nie widzê du¿ego pogorszenia kondycji w³osa. Dalej s± silne i nie poddaj± siê ¿adnym zabiegom je¶li chodzi o ich uk³adanie (np. prostowanie!)
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
ja siê kiedy¶ nad nim zastanawia³am a jak ju¿ sie zdecydowa³am to nie by³o tego koloru w sklepach :/ tego jedynego
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?bo na pewno taka farba dobrze kryje i jest trwa³a a ja w³a¶nie takiej potrzebuje bo moje w³osy strasznie s³abo trzymaj± farbê nie wiem czemu |
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
a u¿ywa³a mo¿e która¶ szamponetki z palette nugatowy br±z? Ciekawi mnie strasznie a zale¿y mi na zmywalnym kolorze bo próbuje wróciæ do naturalnych k³aczków a mam w tym roku a¿ 5 wesel no i wiadomo ze co¶ z w³osami trzeba zrobiæ
pierwszy mam ¶lub cywilny 17 marca i nie mam wg pomys³y na fryzure, my¶la³am nad dopinkami clip in ale boje sie ze nie trafie z kolorem
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Czytalam, ze malaksowanie polega na tym, ze niby nalezy ta farbe bedaca na odroscie zwilzyc i utworzyc piane/emulsje, ktora przeciaga sie po calosci. Jednak nic takiego nie powstalo, nie bylo czym przeciagac, macie pomysl co zrobilam zle? Albo moze malaksuje sie inaczej?? Dodam, ze mam dlugie wlosy. Pomozcie kochane 
ale myslê tak jak dziewczyny, ¿e pianki chyba siê ju¿ spieniæ nie da bardziej
A ju¿ psychicznie nastawi³am siê na piêkny ch³odny br±z