![]() |
#91 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My wróciliśmy niedawno z basenu ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Mutny, nie będę bluzki podwijać, bo zimno, ale sam pomysł dobry
![]() Wzięłam go nad Wisłę. Pochodziliśmy (w milczeniu), posiedzieliśmy (też w milczeniu), aż w końcu mnie trafiło i stwierdziłam, że chyba nie potrzebuje mojego towarzystwa, więc ja sobie idę, a on niech sobie siedzi (ale tak bez pretensji. Z rezygnacją bardziej). I wtedy przemówił! Okazało się, że jedną z dwóch części jego doła są wątpliwości dotyczące ślubu, bo uważa, że mnie unieszczęśliwia. Oczywiście zanim doszedł do drugiej części zdania wiele wody upłynęło (i moich łez). Pogadaliśmy sobie od serca i mam nadzieję, że chociaż to jedno mu odejdzie od zmartwień. Chciał też żebym mu pokazała jakie pierścionki mi się podobają ![]() ![]() ![]() Aq, toś poimprezowała sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że sobie porozmawialiście i wyjaśniliście wszystko
![]() ![]() Ja miałam zrobić jakiś projekt na zajęcia... Ale strasznie mi się nie chce i nie robię ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
ja pierdziele p.ieprzona biurokracja. musze jutro przed rejestracja w PUP isc do ZUSu zeby mi wystawili zaswiadczenie o okresie pobierania renty ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Mutny, leniuchu! Do roboty
![]() ![]() Syvi, jeah, kochamy polskie urzędy. My w poniedziałek za tydzien idziemy do USC po to oświadczenie. Na pewno wszystko pójdzie jak po maśle...taaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
gdyby nie to ze beda placic za mnie ubezpieczenie to mialabym ich w dupce;p nie to ze musialamdo gminy jechac 40km po zaswiadczenie ze nie mam gruntow rolnych, a teraz ten ZUS. o ja zesz .. no nie moge;/ ludziom z przedmiesc tylko pod gorke tragedia;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
rudy monique-na mój pobyt w szpitalu tż się nie zjawi, powinien wrócić pod koniec marca clood po naszym świecie chodzą tacy faceci i chodzą takie kobiety co zrobić...miałam takich znajomych, którzy się zarzekali,że temat zdrady ich nie dotyczny,mają zasady itp...a potem okazywało się,że wyjazd,domówka i do łózka z kimś innym.... on adoruje, nie przekroczył granicy,ja z nim tylko gadam....To jest jest też pytanie jaka powinna być granica?dla wielu sama rozmowa z płcią przeciwną rodzi w drugim konflikt i poczucie zdrady...ja tż-ta nie zdradziłam i nie flirtuje z adoratorem-to on wysyła fluidy,które gdybym nie była w zwiazku to by wpłynęły, bo do starszych facetów mam słabośc-ale jakoś do żonatych i dzieciatych mnie nie goni.Ja swoją miłością do tż pałam od 12lat i on o tym wiedział...ale nic w tej kwestii nie mógł uczynić ,bo by poszedł siedzieć A może adorator sam by chciał by jego żona była aż tak w nim zakochana jak ja w tż-cie?Może jemu brakuje takiego powera jaki jest w naszym związku?Może brakuje mu tych szpilek,perfum,rozrywek.. ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------
Cytat:
![]() dzięki ![]() i mam nadzieję że znajdziesz dla Nas więcej czasu ![]() co do mebli - pokazuj jak coś wybierzesz! ![]() Gajuś dobrze że TŻ otworzył się ![]() ![]() ja dziś zamówiłam swoje meble ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
a ja sie wam pochwale
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie chce mi się iść myć ![]()
![]() |
#101 | |||
Raczkowanie
|
O wow już nowa część 2 dni, a tu tyle się działo
![]() A ja nie wiem już co myśleć... Dziś byłam z TŻ na zakupach i... zaciągał mnie do jubilerów i pokazywał pierścionki i pytał jakie mi się podobają ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
tadaaaam
![]() http://www.ladymakeup.pl/sklep/hakur...kladu-h50.html jest cudowny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Fajny! Ja mam taki płaski z sephory... robi maskę więc chyba przerzucę się też na taki
![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
moge z calego serca polecic.. jest super mega zarąbisty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Sylvi
a inne pędzelki np do cieni tez masz z tej firmy?
#106 |
Zakorzenienie
|
inne mam z maestro i inglota, do podkladu tylko ten jeden ale go nie zamienie na inny
![]() Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2012-03-04 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie biorę się za kompletowanie pędzelków różnych w takim razie ten do podkładu wezmę, muszę jakiś delikatny znaleźć do policzków, bo kupiłam jakiś ale jest za twardy i odrazu podrażnia cerę
![]()
#108 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() gaja dobrze ,ze z J wszystko wyjasnione,przeciez bedzie mial pewna ta prace na stacji ,wiec moglby spuscic z tonu to dobijanie siebie i ciebie przy okazji. Sylvi jak mowisz ,ze ekstra tez pedzelek to i ja bede musiala zainwestowac ,slyszalam ,ze maestro ma tez bardzo dobre pendzle edit ... o wlasnie widze ,ze napisalas o maestro:P moniq haha dobre to winko ![]() wojowniczka widzisz cos jest an rzeczy z tymi zareczynami ,pewnie niedlugo mozesz sie ich spodzeiwac ,tylko ciiiicho tz ani mru mru ![]() Mutny no to ladnie tam drinkujesz,a wloski alkohol dobry chociaz ![]() A ja spedzialam ostatni weekend z tz przed jego wyjazdem ,wrocilam niedawno i testowalismy skypa i....chwala dla tego kto to wymyslil,tzn. aj ze skypa juz od dawnaa korzystam ,bo mam siostre i bliska ciocie za granica ,ale z tz jeszcze nigdy sie nie skypowalismyD
#109 |
Zakorzenienie
|
ja do policzkow i konturowania twarzy wzielam sobie takie "jajko" z maestro
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- kinia taki z maestro kosztuje troche wieej, ja wolalam kupic ten bo jest wgl mnie bardziej gesty i ma krotsze wlosie, jestem naprawde zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() DZIEWCZYNY za miesiąc moja druga rocznica z TŻ co kupić? Bo robię pudełko 100 powodów dlaczego Cię kocham, ale coś by się przydało kupić
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja znów zamówiłam sobie u koleżanki jeden lakier do paznokci, pomadkę z filtrem uv i krem do rąk, też będzie 30zł... chyba zacznę robić listę co kupuję sobie w całym miesiącu i zacznę eliminować zbędne rzeczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
ja na te pedzle sie czailam dobre 3 miesiace:P i jestem mega zadowolona. wczoraj mialam nimi pierwszy makijaz i powiem wam ze rewelacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Kurcze to faktycznie musze jeszcze wyskrobać jakieś pieniążki na te pędzle... dziś kupiłam 2 sukienki i buty.. nie mogłam się powstrzymać
![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
wojowniczka ja nie pomoge ,bo my nigdy zadnej rocznicy nie obchodzilismy
A pomysl z pudelkiem bardzo fajny ,mysle,ze to o wiele cenniejszy prezent niz pojscie na latwizne i kupno czegos. ale jak tz lubi slodkosci to mozesz mu dokupic jakies male slodkie co nie co ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-04 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Planuje jeszcze zrobić coś takiego w ogole oryginalnego. Ostatnio widzialam jak chłopak otwiera kinder niespodziankę (tak żeby nie pekla czekolada) wyjmuje to jajko z zabawką, zabawke wyjmuje i wklada tam kartkę "wyjdziesz za mnie" no ja włoże poprostu "poprostu Cię kocham" i takie dwie polowki czekolady się podgrzewa i złącza i jest idealne jajko, pozniej zawinąć w to sreberko i przykryć tymi 100 powodów dlaczgeo Cię kocham, to może być spoko... Ciekawe czy będzie zadowolony:P
#116 | |
Zakorzenienie
|
mnie to sie marzy kupic porzadne serum na noc i na dzien , najchetniej http://allegro.pl/advanced-night-rep...165787653.html , na dzien nie wiem jakie.. no i chyba sie przejde do inglota wybrac sobie 3-4 cienie matowe bo mam same brokatowe a przydadza mi sie jakies brazy na dzien no i bialy matowy bo podkreslania łuku brwiowego
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
No właśnie te fajne kosmetyki zawsze mają równie "fajną" cenę....
#118 |
Zakorzenienie
|
nio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Koleżanka pracowała kiedyś w Douglasia i miała dużo próbek, dała mi między innymi super krem pod oczy Heleny Rubenstein Prodigy Eyes - cudowne działanie, ale cena ... ponad 400 zł chyba
![]() |
#120 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Buziaki i powodzenia w meblowaniu gniazdka ![]() Gaja super że pogadaliście, może się rozkręci ![]() Cytat:
U mnie TŻ był, posiedzieliśmy, oglądaliśmy film, później drugi ale był nudny więc go urrrrrozmaiciliśmy:brzyda l: ahhh i mam pozwolenie na ścięcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.