Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-04, 15:53   #91
_kamea_
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość

1. witamy
2. jak to źle? powinnaś czuć sie mądrze
3. ja napisałam, ale jest weekend, pewnie admin zamknie w tygodniu
No to wiadomo

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Jedyne co zauważyłam, że w prawie każdym serialu polskim jest jakaś Kinga M jak miłość, Pierwsza miłość, Na wspólnej, Klan, Barwy szczęścia
Tylko Klan z tego oglądałam, kilka lat temu jednak przestałam, ale ogólnie uważam, że imię Kinga jest w Polsce popularne ja sama znam sporo osób o tym imieniu

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Ja mam dokładnie tak samo
kiedyś jak ktoś mówił "Natalka jakie ładnie imię" to płakałam a teraz wiem że to nie jest takie oklepane imie
Natalka bardzo mi się podoba i tak jak piszesz - nie jest oklepane

My wróciliśmy niedawno z basenu i na saunie byłam
Stary 2012-03-04, 16:47   #92
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Mutny, nie będę bluzki podwijać, bo zimno, ale sam pomysł dobry

Wzięłam go nad Wisłę. Pochodziliśmy (w milczeniu), posiedzieliśmy (też w milczeniu), aż w końcu mnie trafiło i stwierdziłam, że chyba nie potrzebuje mojego towarzystwa, więc ja sobie idę, a on niech sobie siedzi (ale tak bez pretensji. Z rezygnacją bardziej). I wtedy przemówił! Okazało się, że jedną z dwóch części jego doła są wątpliwości dotyczące ślubu, bo uważa, że mnie unieszczęśliwia. Oczywiście zanim doszedł do drugiej części zdania wiele wody upłynęło (i moich łez). Pogadaliśmy sobie od serca i mam nadzieję, że chociaż to jedno mu odejdzie od zmartwień. Chciał też żebym mu pokazała jakie pierścionki mi się podobają (będzie drugi jak nic, będzie... ) Potem poszliśmy na pizzę i do sklepu, bo nam się skończył płyn do naczyń. Przy okazji Cika skorzystała - wstąpilismy do Kakadu i kupiliśmy jej ceramiczną miseczkę do wody (bo baran mały woli doić z michy niż z poidła i w zasadzie całą noc nie pije, a rano po otwarciu klatki to pierwsze co robi - do michy z wodą! która stoi poza klatką.Więc teraz ma małą, ładną w klatce i żłopie aż miło ).

Aq, toś poimprezowała sobie
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 17:35   #93
Mutny
Zakorzenienie

Dobrze, że sobie porozmawialiście i wyjaśniliście wszystko Ale też bym zawału dostała pomiędzy jedną częścią zdania a drugą No i poprawił mu się humor? Czy coś jeszcze go gryzie??

Ja miałam zrobić jakiś projekt na zajęcia... Ale strasznie mi się nie chce i nie robię

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 17:44   #94
sylvi_86
Zakorzenienie

ja pierdziele p.ieprzona biurokracja. musze jutro przed rejestracja w PUP isc do ZUSu zeby mi wystawili zaswiadczenie o okresie pobierania renty ;/
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 17:47   #95
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Mutny, leniuchu! Do roboty no zawalik miałam niezły

Syvi, jeah, kochamy polskie urzędy. My w poniedziałek za tydzien idziemy do USC po to oświadczenie. Na pewno wszystko pójdzie jak po maśle...taaa
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 17:52   #96
sylvi_86
Zakorzenienie

gdyby nie to ze beda placic za mnie ubezpieczenie to mialabym ich w dupce;p nie to ze musialamdo gminy jechac 40km po zaswiadczenie ze nie mam gruntow rolnych, a teraz ten ZUS. o ja zesz .. no nie moge;/ ludziom z przedmiesc tylko pod gorke tragedia;/
Stary 2012-03-04, 17:56   #97
adela50
Wtajemniczenie

rudy monique-na mój pobyt w szpitalu tż się nie zjawi, powinien wrócić pod koniec marca clood po naszym świecie chodzą tacy faceci i chodzą takie kobiety co zrobić...miałam takich znajomych, którzy się zarzekali,że temat zdrady ich nie dotyczny,mają zasady itp...a potem okazywało się,że wyjazd,domówka i do łózka z kimś innym.... on adoruje, nie przekroczył granicy,ja z nim tylko gadam....To jest jest też pytanie jaka powinna być granica?dla wielu sama rozmowa z płcią przeciwną rodzi w drugim konflikt i poczucie zdrady...ja tż-ta nie zdradziłam i nie flirtuje z adoratorem-to on wysyła fluidy,które gdybym nie była w zwiazku to by wpłynęły, bo do starszych facetów mam słabośc-ale jakoś do żonatych i dzieciatych mnie nie goni.Ja swoją miłością do tż pałam od 12lat i on o tym wiedział...ale nic w tej kwestii nie mógł uczynić ,bo by poszedł siedzieć A może adorator sam by chciał by jego żona była aż tak w nim zakochana jak ja w tż-cie?Może jemu brakuje takiego powera jaki jest w naszym związku?Może brakuje mu tych szpilek,perfum,rozrywek.. ..
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 19:09   #98
rudy_moniq
Zadomowienie

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
(...) Może to go rozweseli: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...97602_700b.jpg (na mojego działa hehe) (...)
super pomysł
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
O! Nowy wątek I jaki piękny, tęczowy Monisia dobra robota (...)
dzięki
i mam nadzieję że znajdziesz dla Nas więcej czasu
co do mebli - pokazuj jak coś wybierzesz!

Gajuś dobrze że TŻ otworzył się teraz tylko do przodu

ja dziś zamówiłam swoje meble zapłaciłam zaliczkę, czas oczekiwania 6-8 tyg w najgorszym wypadku będą po Wielkanocy ale nic to, cieszę się że zamówienie poszło do realizacji

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 19:59   #99
sylvi_86
Zakorzenienie

a ja sie wam pochwale zakochałam sie w takim czyms tzn w pedzlu do podkladu. kupilam sobie i powiem wam ze to jest genialny wynalazek, przy jego pomocy podklad pieknie sie stapia z cera i nie widac w ogole ze macie podklad na twarzy.. tzn jest efekt ale nie widac ze to "podklad"
Stary 2012-03-04, 20:01   #100
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
a ja sie wam pochwale zakochałam sie w takim czyms tzn w pedzlu do podkladu. kupilam sobie i powiem wam ze to jest genialny wynalazek, przy jego pomocy podklad pieknie sie stapia z cera i nie widac w ogole ze macie podklad na twarzy.. tzn jest efekt ale nie widac ze to "podklad"
poka to gdzie kupiłaś? i za ile?

nie chce mi się iść myć

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2012-03-04, 20:12   #101
ksenawojowniczka
Raczkowanie

O wow już nowa część 2 dni, a tu tyle się działo
A ja nie wiem już co myśleć... Dziś byłam z TŻ na zakupach i... zaciągał mnie do jubilerów i pokazywał pierścionki i pytał jakie mi się podobają

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Właśnie pokaż jaki to

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Mutny, nie będę bluzki podwijać, bo zimno, ale sam pomysł dobry

Wzięłam go nad Wisłę. Pochodziliśmy (w milczeniu), posiedzieliśmy (też w milczeniu), aż w końcu mnie trafiło i stwierdziłam, że chyba nie potrzebuje mojego towarzystwa, więc ja sobie idę, a on niech sobie siedzi (ale tak bez pretensji. Z rezygnacją bardziej). I wtedy przemówił! Okazało się, że jedną z dwóch części jego doła są wątpliwości dotyczące ślubu, bo uważa, że mnie unieszczęśliwia. Oczywiście zanim doszedł do drugiej części zdania wiele wody upłynęło (i moich łez). Pogadaliśmy sobie od serca i mam nadzieję, że chociaż to jedno mu odejdzie od zmartwień. Chciał też żebym mu pokazała jakie pierścionki mi się podobają (będzie drugi jak nic, będzie... ) Potem poszliśmy na pizzę i do sklepu, bo nam się skończył płyn do naczyń. Przy okazji Cika skorzystała - wstąpilismy do Kakadu i kupiliśmy jej ceramiczną miseczkę do wody (bo baran mały woli doić z michy niż z poidła i w zasadzie całą noc nie pije, a rano po otwarciu klatki to pierwsze co robi - do michy z wodą! która stoi poza klatką.Więc teraz ma małą, ładną w klatce i żłopie aż miło ).

Aq, toś poimprezowała sobie
Siedzenie w milczeniu jest najgorsze, a później przeważnie są łzy... no i na końcu buziak na zgodę:P

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez clood Pokaż wiadomość
laskiiii o mamo Kac gigant

kwitnę w pracy, łajba mi się trochę buja

I co się okazało, spotkanie po 10 latach totalny żenadix - chłopaków przyszło 3 na 9, lasek 7 na 20 Laski gadały w kółko o dzieciach jakby niczego ciekawszego do powiedzenia nie miały, faceci - w sumie najlepsi kumple pyknęli flaszeczkę czekając 1,5 h na jedzenie w meksykańskiej knajpie - dnoooo. Ja z kumpelą poszłyśmy do jednego klubu, potem do drugiego, w drugim nie posiedziałyśmy nawet godziny dołączyli do nas mój tż ze swoimi dwoma kumplami i tak piwo się lało :d potem powrót, jeszcze after party u mojej kumpeli i tak o 2 zawinęliśmy do domu bo dzisiaj pracuję...

Mieliśmy jechać do ikei - nie jedziemy, nie mam siły zupełnie...

Ale suma sumarum super było! Potrzebowałam tego
kac morderca nie ma serca
Stary 2012-03-04, 20:15   #102
sylvi_86
Zakorzenienie

tadaaaam
http://www.ladymakeup.pl/sklep/hakur...kladu-h50.html jest cudowny
Stary 2012-03-04, 20:23   #103
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Fajny! Ja mam taki płaski z sephory... robi maskę więc chyba przerzucę się też na taki
Stary 2012-03-04, 20:25   #104
sylvi_86
Zakorzenienie

moge z calego serca polecic.. jest super mega zarąbisty
Stary 2012-03-04, 20:26   #105
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Sylvi
a inne pędzelki np do cieni tez masz z tej firmy?
Stary 2012-03-04, 20:32   #106
sylvi_86
Zakorzenienie

inne mam z maestro i inglota, do podkladu tylko ten jeden ale go nie zamienie na inny

Edytowane przez sylvi_86
Czas edycji: 2012-03-04 o 20:34
Stary 2012-03-04, 20:36   #107
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Ja właśnie biorę się za kompletowanie pędzelków różnych w takim razie ten do podkładu wezmę, muszę jakiś delikatny znaleźć do policzków, bo kupiłam jakiś ale jest za twardy i odrazu podrażnia cerę
Stary 2012-03-04, 20:38   #108
kinia860
Zakorzenienie

hejka

gaja dobrze ,ze z J wszystko wyjasnione,przeciez bedzie mial pewna ta prace na stacji ,wiec moglby spuscic z tonu to dobijanie siebie i ciebie przy okazji.

Sylvi jak mowisz ,ze ekstra tez pedzelek to i ja bede musiala zainwestowac ,slyszalam ,ze maestro ma tez bardzo dobre pendzle
edit ... o wlasnie widze ,ze napisalas o maestro:P

moniq haha dobre to winko

wojowniczka widzisz cos jest an rzeczy z tymi zareczynami ,pewnie niedlugo mozesz sie ich spodzeiwac ,tylko ciiiicho tz ani mru mru

Mutny no to ladnie tam drinkujesz,a wloski alkohol dobry chociaz??

A ja spedzialam ostatni weekend z tz przed jego wyjazdem ,wrocilam niedawno i testowalismy skypa i....chwala dla tego kto to wymyslil,tzn. aj ze skypa juz od dawnaa korzystam ,bo mam siostre i bliska ciocie za granica ,ale z tz jeszcze nigdy sie nie skypowalismyD
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:40   #109
sylvi_86
Zakorzenienie

ja do policzkow i konturowania twarzy wzielam sobie takie "jajko" z maestro

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

kinia taki z maestro kosztuje troche wieej, ja wolalam kupic ten bo jest wgl mnie bardziej gesty i ma krotsze wlosie, jestem naprawde zadowolona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 20:41   #110
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
hejka

gaja dobrze ,ze z J wszystko wyjasnione,przeciez bedzie mial pewna ta prace na stacji ,wiec moglby spuscic z tonu to dobijanie siebie i ciebie przy okazji.

Sylvi jak mowisz ,ze ekstra tez pedzelek to i ja bede musiala zainwestowac ,slyszalam ,ze maestro ma tez bardzo dobre pendzle
edit ... o wlasnie widze ,ze napisalas o maestro:P

moniq haha dobre to winko

wojowniczka widzisz cos jest an rzeczy z tymi zareczynami ,pewnie niedlugo mozesz sie ich spodzeiwac ,tylko ciiiicho tz ani mru mru

Mutny no to ladnie tam drinkujesz,a wloski alkohol dobry chociaz??

A ja spedzialam ostatni weekend z tz przed jego wyjazdem ,wrocilam niedawno i testowalismy skypa i....chwala dla tego kto to wymyslil,tzn. aj ze skypa juz od dawnaa korzystam ,bo mam siostre i bliska ciocie za granica ,ale z tz jeszcze nigdy sie nie skypowalismyD
Podobno skypowanie podgrzewa związek tak jak jest się ileśtam razem a dalej się pisze smsy
DZIEWCZYNY za miesiąc moja druga rocznica z TŻ co kupić?
Bo robię pudełko 100 powodów dlaczego Cię kocham, ale coś by się przydało kupić
Stary 2012-03-04, 20:42   #111
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
fajny, fajny tylko dlaczego wszystko jest takie drogie
ja znów zamówiłam sobie u koleżanki jeden lakier do paznokci, pomadkę z filtrem uv i krem do rąk, też będzie 30zł... chyba zacznę robić listę co kupuję sobie w całym miesiącu i zacznę eliminować zbędne rzeczy czytałam że to dobry pierwszy krok do dobrego zarządzania swoimi finansami muszę się za nie wziąć, bo w styczniu nic nie zaoszczędziłam

Stary 2012-03-04, 20:43   #112
sylvi_86
Zakorzenienie

ja na te pedzle sie czailam dobre 3 miesiace:P i jestem mega zadowolona. wczoraj mialam nimi pierwszy makijaz i powiem wam ze rewelacja
Stary 2012-03-04, 20:48   #113
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Kurcze to faktycznie musze jeszcze wyskrobać jakieś pieniążki na te pędzle... dziś kupiłam 2 sukienki i buty.. nie mogłam się powstrzymać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 20:48   #114
kinia860
Zakorzenienie

wojowniczka ja nie pomoge ,bo my nigdy zadnej rocznicy nie obchodzilismy
A pomysl z pudelkiem bardzo fajny ,mysle,ze to o wiele cenniejszy prezent niz pojscie na latwizne i kupno czegos.
ale jak tz lubi slodkosci to mozesz mu dokupic jakies male slodkie co nie co

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-03-04 o 20:51
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:53   #115
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Planuje jeszcze zrobić coś takiego w ogole oryginalnego. Ostatnio widzialam jak chłopak otwiera kinder niespodziankę (tak żeby nie pekla czekolada) wyjmuje to jajko z zabawką, zabawke wyjmuje i wklada tam kartkę "wyjdziesz za mnie" no ja włoże poprostu "poprostu Cię kocham" i takie dwie polowki czekolady się podgrzewa i złącza i jest idealne jajko, pozniej zawinąć w to sreberko i przykryć tymi 100 powodów dlaczgeo Cię kocham, to może być spoko... Ciekawe czy będzie zadowolony:P
Stary 2012-03-04, 20:57   #116
sylvi_86
Zakorzenienie

mnie to sie marzy kupic porzadne serum na noc i na dzien , najchetniej http://allegro.pl/advanced-night-rep...165787653.html , na dzien nie wiem jakie.. no i chyba sie przejde do inglota wybrac sobie 3-4 cienie matowe bo mam same brokatowe a przydadza mi sie jakies brazy na dzien no i bialy matowy bo podkreslania łuku brwiowego

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
Planuje jeszcze zrobić coś takiego w ogole oryginalnego. Ostatnio widzialam jak chłopak otwiera kinder niespodziankę (tak żeby nie pekla czekolada) wyjmuje to jajko z zabawką, zabawke wyjmuje i wklada tam kartkę "wyjdziesz za mnie" no ja włoże poprostu "poprostu Cię kocham" i takie dwie polowki czekolady się podgrzewa i złącza i jest idealne jajko, pozniej zawinąć w to sreberko i przykryć tymi 100 powodów dlaczgeo Cię kocham, to może być spoko... Ciekawe czy będzie zadowolony:P
widzialam takie cos na kwejku hihi
Stary 2012-03-04, 20:59   #117
ksenawojowniczka
Raczkowanie

No właśnie te fajne kosmetyki zawsze mają równie "fajną" cenę....
Stary 2012-03-04, 21:02   #118
sylvi_86
Zakorzenienie

nio w sklepach jeszcze wieksza
Stary 2012-03-04, 21:07   #119
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
mnie to sie marzy kupic porzadne serum na noc i na dzien , najchetniej http://allegro.pl/advanced-night-rep...165787653.html , na dzien nie wiem jakie.. no i chyba sie przejde do inglota wybrac sobie 3-4 cienie matowe bo mam same brokatowe a przydadza mi sie jakies brazy na dzien no i bialy matowy bo podkreslania łuku brwiowego

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

widzialam takie cos na kwejku hihi
Ja pewnie też widziałam na czymś w tym stylu

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Koleżanka pracowała kiedyś w Douglasia i miała dużo próbek, dała mi między innymi super krem pod oczy Heleny Rubenstein Prodigy Eyes - cudowne działanie, ale cena ... ponad 400 zł chyba
Stary 2012-03-04, 21:07   #120
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
O! Nowy wątek I jaki piękny, tęczowy Monisia dobra robota

No i proszę! Jest data!

Jestem na chwilkę na kompie, nadrobiłam nowy wątek i poszukuję mebli do salonu. Wszędzie pełno mebli ale jak przyjdzie co do czego żeby kupic ładne to ciężko albo taka kasa że... Albo ja jestem taka wybredna Muszę coś dopasowac do beżowych ścian i czarnej skórzanej kanapy... Marzą mi się ciemne meble

Nie wiem kiedy znów się pojawię ale trzymam kciuki za dużo zaręczyn w tęczowym wątku Całuję Was
Ciemne meble? piękne ale dla mnie niepraktyczne, każdy pyłek na nich widać
Buziaki i powodzenia w meblowaniu gniazdka
Gaja super że pogadaliście, może się rozkręci

Cytat:
Czytałam o nim na wielu blogach, faktycznie go chwalą. A ile kosztuje w tym sklepie przesyłka?

U mnie TŻ był, posiedzieliśmy, oglądaliśmy film, później drugi ale był nudny więc go urrrrrozmaiciliśmy:brzyda l: ahhh i mam pozwolenie na ścięcie
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości